Папа Франциск: Мигрантите имат предимство пред сигурността

Папа Франциск поиска страните да подобрят значително отношението си към приемането на мигранти и да спрат колективните депортации.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск: Мигрантите имат предимство пред сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата фактът, че 90% от мигрантите са млади мъже? Божествено ли е да зарежеш под бомбите или в бедност майка си, баща си, сестрите си и да се спасяваш за нов живот????? А какво ще каже папата за бежанците, на които европейците трябвало да им съдействат, след като в Унгария и в други лагери са зарязали хиляди деца, откраднати и водени от тях през континенти като свои, за да получат съжаление и превилегии, заради родителство????? И това ли е казал Христос? Как трябва да тълкуваме по тези престъпления християнството и действията на горките преселници, напращели от мъжки хормони? Опипващи и крадящи телефоните пред храма на благодетелите си????

Може ли представителя на "любителите на малки момченца" да не дава акъл? Първо да се оправи с подчинените си педофили!

папата е латиноамериканец но те не приемат бежанци, а изпращат такива в сащ където пребивават незаконно и точно те създават проблеми там и лош имидж на америка, която от просперираща страна започва да се превръща в гето

Какво стана с няколко семейства бежанци, дето папата прибра от Гърция във Ватинака? Те мюсюлмани ли са или християни? Ако са мюсюлмани - построиха ли им джамия да се молят? Ако не са им построили - защо и това означава ли, че не са им нужни джамии да се молят (което е точно така)? Ако са християни - защо не си е взел мюсюлмани, да даде пример?

И естествено на снимката се акцентира на жена с дете. Нищо, че на необработваните директни излъчвания от границите, 99% бяха млади мъже и всеки можеше да го види, преди кадрите да се обработят и пуснат по новинарските емисии/сайтове.

Тоя дърт аржентински индианец-----е главният дилър на опиума за народите!:))))

"Мигрантите имат предимство пред сигурността." Онези, които се занимават със спасителни дейности много, много добре знаят, че първото условие за да действа спасителят е да е подсигурил неговата Собствена Безопасност. Или някой от вас е виждал пожарникар да гаси пожар по юнашка фланелка? Изключвам Митичния Пожарникар, който гаси пожари само докато клепка с миглите си. Изводът от цялата вакханалия е, че неолиберастията е тежко, заразно психическо заболяване, което води до пълно вдетиняване и се предава по медиен път.

Qui vadis domine

В днешно време медицината е толкова напреднала,а няма кой да помогне на Папата!Помогнете на Папата!

Тоя папа е нагъл и самодоволен комундел. Гаден лицемер. Като толкова обича камиларите, да си уволни охраната и до отиде да живее в в някой муслимски квартал в Европа, да види в какъв страх живеят обикновените християни и атеисти на собствената си земя, всеки божи ден. Както казва Дейвид Хороуиц, "Комунистите обичат хората по принцип, но не обичат конкретно никого"...освен себе си (добавката е моя).

не искаме мигранти, искаме крастоносен поход срешту ислама!

И колко мигранти е приел Ватикана? Колко мигранти са настанени в манастири и собственост на католическата църква? Колко пари е отпуснал светия престол за издръжката им поне?

Колкото трябва, вие колкто сте приел.

Стига сра под всеки коментар. Трябва да приеме този, който изисква това от другите. Приел Ватикана на уйчо ти шмайзера... Да те йеба у кухата лейка... Къде ви намират такива празноглави олигофрени.....

Абе, идиоте!

Папата да започне да изнася лекции на бежанците за християнските ценности!Нали иска да ги приобщи и да се интегрират,а кой друг освен него е най добре образован и може да окаже влияние!И така вместо да ходят по джамии да ги възпитават в омраза,да ги приобщи към християнската религия!То иначе лесно от трибуната да напътства!А тези хора наистина трябва да получат познания за християнската религия!

Папата не е никакъв християнин, а еретик и враг на християнството. Римокатолицизмът е отстъпил от Едната Свята Вселенска и Апостолска Църква още през ХІ век. По делата им ще ги познаете, ами виждаме ги вече какви са важни са убийците мигранти, християните да умират, ние ще приемаме друговерци и ще им строим джамии.

Този е върл левичар, но не и християнин! Ако милееше за християнския свят, нямаше да призовава за приемането в Европа на мюсюлмански пълчища! Хора, колкото и да се опитват да ни баламосват с розови мечти за любов и братство, истината е неумолила: ислямът е заклетия вековен враг на християнството. Две религии с универсалистки претенции. Земното кълбо е тясно и за двете. Сблъсъкът е неминуем! Правете си сметка колко е разумно да пуснеш врага си у дома!

Ами то хубаво да се интегрират,но всичко е свързано със средства и то много!ЕС не е толкова богат!Освен това пари за специален персонал,езици,обучение,намиране на работа!А какво ще каже за радикалните секти в джамиите в Европа които мътят главите на младежите и ги карат да убиват невинни хора.Тези секти как ще се изкоренят,те са първоизточника,отделно от това ги упояват,дават им разни треви,преди такива акции!Защо да няма депортации,те за какво са дошли,да си развяват байряка или за оцеляване?Всеки може да излъже, че бяга от войната,а всъщност да е имам с поставени задачи да радикализира!

не го е срам

Пратеник на сатаната, изчадие адово е така наречения папа.

бежанци е приела и ще приеме най-богатата институция в света ?? Колко удобно да наставляваш скрит зад високите стени на Ватикана !?

НАПЪЛНО :)

Някак справедливо ми се вижда: във всеки католически храм подслон за "бежанците" , място да се молят на аллах и никакво свинско - за сметка на католическата църква. 2. Всеки "бежанец" има право да резне гърлото поне на една монахиня или свещеник без да бъде съден. Справка миналата година във Франция. Найс , а? 3. А, какво казва папата за изнасилените жени и убитите. Вика, аз ще се моля за тях спокойно. Дано прекият ти Шеф го прибере по-скоро за спявка, чрез някой богоизбран бежанец.

Неговата сигурност е гарантирана , Господ го пази, а и още поне 50 други му помагат.

Папата да каже колко бежанци е приютила Ватикана !!! И тогава да дава акъл кой е с предимство и ,най-важно, къде.

Религията не е за тъпанари, тя има символика за прохождащият човек.Зародената кой знае кога легенда за сътворението на света. ;И отпърво тука нямаше нищо,само пустота И дойде бог и създаде земята и реките, седна почина си и си отиде И отново дойде, създаде животните и цветята, седна,почина си и си отиде. И пак се върна,създаде слънцето и звездите седна, почина си и си отиде. И отново дойде, сътвори човека, седна, почина си и никога вече не се върна.; ;Наивни; мисли, но казани мъдро

Ние сме творение на извънземна цивилизация. За нас те са богове. Че има ТВОРЕЦ ИЛИ СИЛА ИЛИ БОГ съм убеден, вярващ. КОСМОСА Е ТВОРЕНИЕ, ИМА СИЛА,БОГ ОТ ЧИЯТО ВОЛЯ, ВСИЧКО ВИДИМО ЗА НАС И НЕВИДИМО, Е СЪТВОРЕНО ОТ НИЩО. А колкото за многото богове, питайте евреите, те владеят познанията за управлението на земният свят.

И тоя мръсен толераст излезе. Аз чакам да ни призове на кръстоносен поход срещу мръсните неверници, а той ми призова да им помагаме. Един ден много скоро тази измет ще ти отреже главата и ще я забучи на стените на Ватикана!

Казано е: ако имаш две ризи, дай едната на ближния си. Две ризи, падре, не една! Едната вече сме я дали. Айде, халал им и другата, последната, ама децата си не даваме!

Може ли човек да си представи как този най-католик от всички католици ще обясни това свое мнение на обикновените католици от Барселона.

Папата съобщи официално, че животът на християнина е по-маловажен от живота на мюсюлманина.

Лъжи,лъжи,лъжи!!! Папата,Меркел,Оланд,Макрон,политици от САЩ и Русия,политици от Близкия изток и Арабския свят участват в огромен заговор наречен Нов световен ред!!! Манипулации и лъжи! Глобалното затопляне е едната лъжа!!!! Другата лъжа е,че приемаме бежанци от Африка и Азия,ама това не са бежанци,а ислямски терористи,камикадзета,изнасилвачи,убийци,педофили,избягали затворници и какви ли не промити мозъци!!! Премахнаха кадафи за да не пречи на бежанския поток по пътя му към Европа,организираха кланетата в Близкия изток,като създадоха Ислямска държава и така помогнаха и от там да се организира бежански потоци,организират ги да идват в Европа,а не да отиват към богатите Арабски държави... Строят джамии в цяла Европа в които промиват мозъците на всички психопати и след това те избиват християни и мюсюлмани без да се замислят,важното е за тях да са неверници... Папата бил светец,че кой го е направил светец,че да бъде такъв?!? Кой е папата,един никой,самозванец,избран от разни кардинали,които никой не познава и не знае, с какво се занимават...

Мигрантите, ако се обърнат към Исус едва ли ще бъдат депортирани. Проблемът е, че те искат да си носят чалмите и бурките и в Европа.

Масонския Папа проповядва каквото е изгодно на Сорос и Ротшилд.Не виждам неговия личен прием.Ватикана е най богатата държава в света.Колко мигранти е приела?

Папата да внимава с тези врели не кипели,че Ватикана да не изяде един атентат на техен религиозен празник.Че тогава като Меркел ще трябва да реши да ли да си отстоява думите си "предимство пред сигурността" или да признае грешката си.

Пълни глупости дрънка еретическата кратуна от Ватикана!!!

Вие другарко няма ли да спрете да ни обиждате. Колкто и недостатъци да намирам във вашата църква в такива новини в които се исипват тонове мърсотия срещу всички християни аз защитавам и католици и православни. Можете да си вземете пример.

защо по телевизиите не показват по цял ден убитите деца. ония деца в турция като се удавиха цели седмици ги въртяха по телевизиите. нещастници. папата ще отиде където трябва като ритне камбаната.

Нищо в България не е по-важно от сигурността, здравето, щастието и добруването на ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ!!! Ако държавата не закриля децата си, то тя не е нашата държава, а юдо масонско либерално сатанистко плевнвелиевско нищо. Или имаме държава, или нямаме. Няма средно положение. Ако други държави имат друг дневен ред и се покланят на техни си "ценности", прав им път. Но да са така добри да не ни натрапват побърканите си фантазии. Католицизмът няма тежест в България, защото тук сме съвършено други. Никога няма да се смесим с исляма доброволно. Или ние или те. Със забрадки и главорези работа нямаме, достатъчно кървава ни е историята, достатъчно омърсена е с ислям.

СКРИЛИ МИ КОМЕНТАР,ЗАЩОТО КАЗАХ,ЧЕ НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА-ВАТИКАНА,НЕ Е ПОДСЛОНИЛА НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ ДО СЕГА?! НАЛИ Е СЪС СТАТУТ НА ДЪРЖАВА,ЗАЩО ЗА НАС-ТАРАМБУКИ,А ЗА НЕЯ-ПАРИ И СПОКОЙСТВИЕ?!

СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО ЗАЩО СТАРИЯТ ПАПА ИЗВЕДНЪЖ РЕШИ ДА СЕ ОТКАЖЕ И ИЗБРАХА ТОЗИ.А НЕЩО ДА КАЖЕ ЗА МИЛИОНИТЕ ИЗБИТИ ХРИСТИЯНИ В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК.

Папата...я ходи се прегледай ! На пъво място е сигурността на месното население ,а бежанците...да ходят където няма война в арабските страни....Европа няма нужда от нечистоплътни ,нагли и мързеливи търтеи,които да смучат социална асистема и да натрапват своите нрави и обичаи.

За водещи политици трябва хората да избират политици,които имат поне две деца!!! А не бездетници!!! Президенти и министър - председатели трябва да стават хора,които имат деца,а сегашните повечето нямат,а такива не може да мислят за народа си... Сегашните политици са се обрекли на Дявола,бездетни,безкрупулни,алчни и мислещи само за собствените си задници!!!!

Папата да вземе да ни препрати към някой текст от Исус Христос, в който се описва йерархията на духовенството, че вече 20 века разни мошеници се представят от Негово име без пълномощно. Тези мошеници предизвикаха стотици войни с милиони жертви и бежанци, от чието нещастие изградиха най-богатата държава в света, при все, че "по-лесно камила ще мине през иглено ухо, нежели богат човек да влезе в рая..." Забравиха ли тези наглеци "светата инквизиция", че за сигурност на личността ми дрънкат. Ако има нещо християнско в него, нека посочи виновниците.

Този превратаджия да мълчи. Той е един от най-виновните за ситуацията с навлеците.

попай Францинк е червив с пари... веднага да прибира миграните... примера който прави в момента е "Другите да се погрижат за мигрантите"...

папата да каже,защо във Ватикана няма нито един приет бежанец?!? Нали той заедно с Меркел и Оланд най много призовават да се приемат бежанци,защо във Ватикана няма бежанци,защо в семейството на Меркел и оланд няма бежанци,защо не приемат поне един и да си го гледат?!?!?

скоро ще трябва да подобряват папаМобила с по здрава защита...

Това да не са скрупули за инквизицията,кръстоносните походи ,избитите над 100 милиона само в Нова земя,под лоното на Светата Католическа църква?Или закъсняло признание за мълчанието при погазване на всякакви правни и международни норми при ограбването на Либия ,Ирак ,Кувейт,Афганистан ???

Папата е злобен комундел и закрилник на педофили - това е ясно на всички. Обаче тия сто милиона жертви на инквизицията са пълна тъпотия, лъжа и пропаганда от протестантския лагер. Жертвите на инквизицията за около 300 години са между 3 и 5 хиляди души!!! Прочети книгата на проф. Кеймън (Henry Kamen), който заедно с един професор от Илиной е изследвал архивите на инквизицията. 1)Инквизицията, драги, е имала юрисдикция само срещу "конверсос" - т.е. евреи и муслими, приели християнството в Испания след реконкистата (победа на християните след 800 години робство под ботуша на камиларите). 2) стоте милиона жертви на инквизицията си ги заври отзад. В края на 15ти и началото на 16ти век населението на цяла Испания е било около 20 милиона, а в Новия свят не е имало достатъчно испанци и мускети да избият сто милиона индианци. С мускет можеш да насолиш задника на някого, но не можеш за избиваш милиони.

И Меркел, и Тереза Мей, и Макарон, и почти всички лидери на Европа са хора, които нямат деца. А ние им позволяваме да управляват бъдещето на нашите деца. Папата не е изключение.