Вучич поиска съвет от Путин как да се справи с Прищина

Александър Вучич поиска вчера мнението и съвета на руския президент Владимир Путин как да се противопостави на насилието и агресията на Прищина.

Обратно в новината

Коментари - Вучич поиска съвет от Путин как да се справи с Прищина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сърбите се прецакаха или по скоро ще ги прецакат това е съдбата на слабите правилно е , че не използват сила но в този свят политката, дипломацията и икономиката се правят със сила- така действа към момента а сърбите са отдавнащна цел за силните нещо кат Садам ще се измени ли това едва ли не и при това разбиране на реалността , на което сме свидетели

Аз мога отсега да му кажа как да се справи, при това безплатно. Събира си единия процент рашки от Косово и се омитат обратно в Сърбия.

Не Вучич, а Путин, дето се е оплел като пиле в кълчища, трябва иска съвет от него, как да се оправи! Светът тегли шута на 150 руски дипломати, а не на сръбски! Албанците се самоопределиха по Кримски сценарий и сърбите няма къде да мърдат!

Няма оправия с Косово. Току да искат от Русия още два дивизиона C-400, само като ги имаш, само тогава почват да се отнасят с уважение към тебе ! Проверено - как говореше Турция с нас, като имахме СС-23, как намръщено ни гледа сега Ердоган и си простира душевните граници над цяла Родопа ...

Какво уважение, бе? На теб хубаво ли ще ти е Турция да ти нахлуе в територията? Рашките нямат никаква работа в Косово! Що за непросветено население имаме.....

Непросветения си ти. Косово е Сърбия и Крим е Русия....хайде тролче цъкай минуси....

Ами, който има глава на раменете си, да мисли! Кой стои зад гърба на албанците? Кой е срещу православна Сърбия? Отговорът е прост. Западът, начело със същата тази Великобритания с която сме солидарни! И един ден, ние като православни християни, ще чакаме защита от Запада и Великобритания! Това ще стане, когато цъфнат налъмите! Единственият защитник на православието е Русия! Набийте си го веднъж в главите и престанете да пишете глупости!

Няма как да те разберат. Те са тъпи и платени. В главите им не може да се зароди никаква конструктивна мисъл. Нищо не може да се направи. Към твоето бих добавил и един въпрос. При един евентуален конфликт между нас и Турция, НАТО на коя страна ще застане и ЕС ще бъдат ли солидарни с нас?

Заплахата за България от Турция. Не разбрахте ли, че и на това не кълвем? Защо си губите времето?

пак задъвкахме православието. Абе за толкова години не увряхте ли, че българите на религия и славянска солидарност не кълвем? Защо си губите времето?

За едно си прав - цяло чудо е, че Западът някак се е объркал и е застанал на правилната страна. Относно религия - не съди за хората по нея, защото ислямските албанци са образовани хора за разлика от нашите православни 90% селски дебили. Религията не прави човека. Сигурно и към волжските българи се отнасяш с ненавист, само защото са ислямци.

Тарикати са сърбите. До последно ще точат пари от Путин. Като не им даде и сръбската любов ще отлети към Брюксел.

Мори върбо, тежи ли ти сърбо?

Към платения, простоват трол.. "Путкини работи ( нерегистриран )" Значи лошите Сърби искат да анексират Косово, а Албанците, подкрепяни от САЩ са добри и искат само да го приобщят към демократичните ценности. И никой не помни как беше отделено Косово и кой извърши геноцид срещу цивилните Сърби... Къде ви намират такива? . "Путкини работи ( нерегистриран ) 29.03.2018 10:25 Вучич направо си е признал, че с помоща на Русия е искал да анексира Косово, така както Русия анексира Крим и че Путкин го е насърчил и обещал подкрепа, така Сараево пак ще зашали Световната война."

Интересно! Значи искат в ЕС ама от известно време развиват диалог с Русия и хоп - проблемче! В Прищина! Случайно бе! Лошото е, че все по-близо до нас идват нещата!

ДА ГИ НАПАДНЕ, КАТО МИЛОШЕВИЧ. ПОСЛЕ ЗА ПОДКРЕПА РАША ЩЕ ИМ ПРАТИ 100 ДУШИ. ТИЯ СУРБУНИТЕ НЯМА СКОРО ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА. НЕ ДА ИСКА СЪВЕТИ, А ДА СИ ОБИРА КРУШИТЕ ОТ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ. ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ, КАТО ПРИМЕР.

КАКВА МЕЖДУНАРОДНА ПРОСТАЩИНА - КГБ НЯМА ДА ИЗПУСНЕ СКОРО СЪРБИЯ И ЗАТОВА ПРАВЯТ "РАЗГОВОРИ" - НАГЛОСТ НА БАЛКАНИТЕ, Г-Н ПУТИН!

ще слушка, ще слушка.... иначе ЕС през крив макарон. А БРИКС е далече и икономически слаб. Без Китай са само един полъх и мирис на икономика. А в европа никой не се храни от вестници с пропаганда от бомби и самальоти, а иска истинска храна.

Виж сега Саша, първо ти трябват 2000-3000 човечета и няколко цистерни зелена боя. После...

А ти питали ме за съвет когато ходи да се гушкаш с ЕС , с Борисов и другите джендъри?! ПИТАЙ СЕГА ТЯХ ! ТЕ ЩЕ ТИ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВИШ.

Разбира се с византийски методи...Русия от времето на цар Иван Трети , на когото папата пробута за жена София Палеолог, последната византийска принцеса, и искал за благодарност уния с Рим, научила тези методи. Иван Трети се оженил за София , обаче после казал на папата, че размислил и не иска никаква уния с Рим. А византийското знаме с двуглавия орел приел. така че Путин знае, какъв съвет да даде на Вучич.

Вучич ще получи съвет от Русия. После ще вика помощ, помощ, помощ...

Че сърбите единствено на Балканите се биха с Хитлер до самия край на ВСБ а така също, че единствен Тито се опълчи на злодея Сталин и нещо повече, не му пукаше от него.Сърбите са хора свободни и не признават някой,да им диктува ,как да живеят и с кого ,да се съобразяват.Прелее ли чашата на търпението от шиптърите в Косово и помен няма да остане.

Кой се е бил до последно? Партизаните на Тито ли? Това е просто смешно, прочети как е превзет Белград от една рота германци, прочети как есента на 41-ва именно в Сърбия се сформира бригада 20 000 сърби, белогвардейци и доброволци, които отиват да се бият на Източния фронт на страната на Хитлер, прочети как 1944-45 г. Първа българска армия разгромява силната хърватска фашистка армия и българския главнокомандващ прави грешката да предаде пленените хървати на партизаните на Тито! И след това без съд, без разследване, без обвинения, без спазване на военния протокол за пленниците във война, сърбите на Тито просват на земята хърватските войници и офицери и започват клане, което и през Средновековието не са виждали!

Сърбите отново ще са печелившите накрая

Осъзнайте необходимостта да не бъдете срещу Сърбия и Гърция защото Турция е подкрепила Албания за разширение а във Варна вашият боико прави кафе на Ердоган без полза.

си е наша работа, вие си гледайте Вожда-Слънце Путин и спрете да се занимавате с нас.

jingiby

Косово не е вече в Сърбия. Това е положението. Колкото и да не им се иска на сърбите и при когото и да ходят за съвет, връщане назад няма. Това е все едно ние да тръгнем да търсим съвети за Западните покрайнини и как да си ги върнем от Сърбия...

Само да попитам, по същия начин ли стоят нещата с Крим, Логанск и Донецк.

Това е врътка по инициатива на Русия. Вучич ако иска мнението на Путин, няма да седне да го обявява по медиите! Това е постановка, Русия ще запали Балканите чрез Сърбия, за да отклони посоката на мощната групирана от Запада атака срещу Русия в момента. Измествайки центъра на събитията и чрез заплахата от реална нова гореща война на Балканите, силата на атаката срещу Раша ще се отклони към Балканите, а Запада ще започне да разсъждава заслужава ли си локална война на Балканите, в която Русия ще участва със сигурност на сръбска страна. Шахматисти...

КАКВА МЕЖДУНАРОДНА ПРОСТАЩИНА - КГБ НЯМА ДА ИЗПУСНЕ СКОРО СЪРБИЯ И ЗАТОВА ПРАВЯТ "РАЗГОВОРИ" - НАГЛОСТ НА БАЛКАНИТЕ, Г-Н ПУТИН!

... и той му отговорил: ВЕДНАГА НАПАДАЙ! (какво ли друго може да отговори Путин?)

ПУТИН Е ТЪКЪВ ГЛУПАК ЗА ДА СЪВЕТВА НЯКАКВИ СРЪБСКИ ДЖЕНДЪРИ , КОИТО ЛЯГАТ С ЕВРОПА И САЩ И СЕ СЪБУЖДАТ С РУСИЯ. ЩЕ МУ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА КАКТО ГО НАПРАВИ С НАС И ЩЕ ГО ЗАБРАВИ . А ТЕ СЪРБИТЕ НЕ САМО ДА ПРАВЯТ СЪВМЕСТНИ УЧЕНИЯ СЪС САЩ , НО И ДА ТЪРСЯТ ОТ ТЯХ ПОДКРЕПА. ВРЕМЕТО НА ПРОСТИТУИРАНЕТО ОТДАВНА Е СВЪРШИЛО. НАШИТЕ ШВЕСТЪРИ ГО РАЗБРАХА, но сърбите сега узряват.

Защо пишеш с големи букви? Щото ти е малък ли?

това е подхода на западните страни- да подържат-терористи и всякак напрежение в изтока за да им пазиме гърба не разбрахте ли най после

Вучич направо си е признал, че с помоща на Русия е искал да анексира Косово, така както Русия анексира Крим и че Путкин го е насърчил и обещал подкрепа, така Сараево пак ще зашали Световната война.

ще запали! Друг избор няма. Защото ако не запали, до 2 години Сърбия може и ударно да е вече член на ЕС! А веднъж прихваната от ЕС, въпрос на време е кога ще бъдат "вкарани" в НАТО. Това ще е краят на Руското влияние на Балканите

Какво трябва да се направи е ясно и на Вучич и на Вуйчо му. Но няма как да стане защото САЩ (и от там цяло НАТО) стои зад албанските мафиоти. Ако не беше САЩ, сърбите и сами щеха да се оправят с Косово. Сърбия не е Русия което означава че нямат тежеста сами да наложат правилното решение а не вярвам Русия да се захване да води прокси война с НАТО през Сърбия. От друга страна....всичко е възможно. Кой можеше да предвиди преди 10г Украйна, Сирия, Брекзит и Каталония? Никой!

От Сърбите не става член на ЕС скоро. Този лонгур Вучич трябва да остарее и да изхвърли. Сърбите изостават бързо. Бях през 2017 г. в Белград и нашите покрайнини види се изоставането спрямо нас. Бяха добре при Соца,когато Тито се опъна на Сталин за разлика от лакея Димитров и преди войната. Дългия отишъл при късия за съвет, глупости. Младите в Сърбия няма да търпят живот по рускаму.

Сърбите са ясни! Винаги на 2 стола, когато единия им удари шамар,, тичат при другия да лижат! При комунизма си живееха по западно, бачкаха в Австрия и Италия, докато ние се гърчехме тука, после им набиха 2 шамара и пак заобичаха Русия с надеждата пак Русия да им възстанови измислената империя Югославия. Тъпото е, че руснаците в момента изпитват чувство на изоставени от всички бивши и отново прегръщат идеята на сърбите за братство и т.н. А сърбите в момента, в който Русия им помогне евентуално да си върнят някакви лелеяни територии, после отново ще се прегърнат с Запада ,както винаги

А в България ние напредваме с бясни темпове...към небитието!

Дъртаци кат тебе - със сигурност.

А НЕ ОТ БОЙКО ИЛИ ЮНКЕР?! НАЛИ С ТЯХ СЕ ГУШКА , НАЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТИ ЦЕННОСТИ СА НАД СЛАВЯНСКИТЕ И ПРАВОСЛАВИЕТО?! ХОДИ ПИТАЙ ТЯХ , А НЕ БАТУШКА. ТОЙ ВИ Е УДАРИЛ КРЪСТА и заедно с нас ще гледате като бити магарета как ЕРДОГАН ИМА ГАЗ И ИНВЕСТИЦИИ, а вие мръзните и треперете като мъници. БЯГАЙ В БРЮКСЕЛ! ТАМ ДЖЕНДЪРИТЕ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯТ КАКВО ДА ПРАВИШ - това би ти казал ВОВАТА ПУТИН

ххахах сам признаваш, че славянските ви ценности не са европейски

НАЛИ СРЪБСКИЯ СПЕЦНАЗ ПРАВИ СЪВМЕСТНИ УЧЕНИЯ С АМЕРИКАНСКИЯ. Братя по оръжие са. Хайде сега - ДУХАЙТЕ ГО. На министър -председателката ви ще и е много приятно да го прави!

Срам ли ти е от ника ти, Детройте, че си го сменил? Вие, путинофилите срам нямате. Как се е зародило едно толкова човешко чуство в теб?

са за ДЖЕНДЪРИТЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ Е ВАЖНО ПОВЕДЕНИЕТО. А ПРОСТИТУИРАНЕТО НА СЪРБИТЕ НАПОДОБАВАЩО НА НАШЕТО ЗАВЪРШВА САМО ПО ЕДИН НАЧИН - с изчезване на държавата им. Нали този дълъг бастун не си въобразява, че заради тях ПУТИН ЩЕ СИ РАЗВАЛИ ДОСЛУКА С ТУРЦИТЕ?! СОРИ, АМА И ВИЕ КАТО НАС ТАКА СТЕ СЕ ЗАРАЗИЛИ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ "ЦЕННОСТИ" , ЧЕ СКОРО И ОТ ВАС НИЩА НЯМА ДА ОСТАНЕ!

Албанци= на сган!

И как да си "нормализира" отношенията ограбения с крадеца? Това искат западните тоталитаристи. Преставете си, че давате жилище под наем на албанец. В даден момент наемателя си изважда фалшив нотариален акт плащайки на корумпираните служби (САЩ и ЕС) и си присвоява апартамента. И после наемателя и корумпираните служби искат да си "нормализираш" отношенията с крадеца? Възможно ли е?

Браво бре! Току що нарече Аспарух крадец... Именно така преди повече от 1300 години той си е присвоил Византийски земи. Сещаш ли се колко си прост? Земята е на този, който живее там. И България до 1878-ма не я е имало на световните карти. То всъщност излиза, че и руснаците са крадци - отнели са територии от Турция, нали? Оди рупай чесън, бате и остави хората да се разберат!

Не е избрал добър съветник. Най-много да му подари още самолети.

Хайде сега американските подлоги под американско давление вкарайте Путин и там дето се оляхте създавайки измислена ''държава'' косово за да отслабите балканите..Не ви ли писна да си забърсвате задниците непрестанно с Русия като това което направихте с бомбандирането на Сърбия за да си създадете косово е помни и знае от съвремениците на безчинствата ви..

Това високо момче не чете ли история ??? Единственият съвет, който може да получи от раша е отдавна известен: "има човек - има проблем, няма човек - няма проблем"... А освен това няма и доказателства :))

Няма да се размине без война.Живота на сърбите в северно Косово е много тежък.Проблема няма да се реши без корекция на границата.Същото важи и за района на Прешево.Изобщо с тези "интеграции"на чужди култури е върло опасно да се заиграва.

Другият вариант е да се отворят всички граници. Което именно иска и ЕС.

Та да могат албанците да се заселят и изгонят християните от цяла Сърбия и Македония, нали това е целта на вас - наглите сороси?

Викаш да дойдат арабите в твоя дом за да има мир?

я обясни сега какво правят сърбите в косово?

А ти обясни, какво правят косовари на сръбска земяь а?

На 29 март 1944 г.,два месеца преди края на Втората световно война, англо-американците безсмислено бомбандираха София.Вечна памет на жертвите от това ненужно нападение над София от англо-американските ни днешни съюзници.

дам, големите се надпреварват да вършат безсмислици. А пък България не е участвала активно във ВСВ, просто под неимоверен натиск е пуснала едни войски да минат през нея. И после всички- и Запада, и Изтока , са й го изкарали през носа. Поради което си носят греха и до днес. И също до днес, всички те предпочитат- за добро или за лошо- да обръщат повече внимание на Сърбия- спр. горната новина.

Те тогава бомбят всичко без оглед! А ние пък им сваляме някъде около 140 самолета, което като цяло не е зле!

Посмали манго.

Поредния виц.

Отговорът на путин е бил: "референдум"

Референдум в Сърбия за Косово. Въпрос, ако САЩ не напуснат Косово, да започнем ли военна операциия за отстраняването им.

Правилно. Защо да обезкървява своята армия и полиция в един провлачен местен конфликт а-ла- сирия? Играе директно ва-банк.

ми точно от правилният човек е искал съвет! путин му е казал: тия в прищина имат същите права като ония в крим!

Връщането на Косово към Сърбия е правилното решение. Това ще реши и въпросите с шиптарите в Македония и Черна Гора. Но за това ще трябва да се унищожат войските на САЩ и пудели в Косово. Трудно му е на Вучич.

а защо не сърбия да мине към прищина?? нека прищина да командва сърбия 50 години, после пак ще се сменят!

Ти си циганин. Защо Кърджали да не командва София 50г. То по твоята логика така излиза.

Ми върни го. рускосръбски полюции

путлер ще пази териториалната цялост на ........украйна, ООО!!!!

Руснаците имат да си плащат стари дългове към Сърбия заради иначе блестящата операция на летището в Прищина от 1999. Тогава сръбското правителство погрешно реши,че руснаците ще стоят плътно зад тях,каквото и да става. Но сега Путин не е пияницата Елцин...

Той е вече Хитлер

Златни ти уста, а дано! Тогава вече че стане интересно ... и много опасно. Но западът си го търси.