Харадинай с мандат за съставяне на правителство в Косово

Президентът на Косово Хашим Тачи връчи мандат за съставяне на правителство на Рамуш Харадинай, който вече веднъж беше премиер преди 12 години.

Обратно в новината

Коментари - Харадинай с мандат за съставяне на правителство в Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косово може да се отцепва, а ЛНР и ДНР не може...ДА ВИ СЕРА на двойните аршини , натовски пераси!

Дано скоро сърбите си възстановят контрола над областта Косово и да я изчистят от терористи.

Тва Косово, дето се отцепи без референдум от Сърбия ли беше ? Където още 99-та имаше АМЕРИКАНСКА военна база, най-голямата в Европа след Рамщайн? Оная сърбия, бомбардирана от "отбранителното" НАТО?

същото! и тоя Харадинай дето е абсолютен убиец и търговец на органи и проститутки аабсолютен потъпквач на човешки права и закони сега ше се облече в костюм и ше се здрависва и прегръща със милите евролидери подобно на наш' Бочко ...абе въобще лицемерна работа ...американска работа

Единствената причина, поради която Харадинай и братята му по оръжие, не са в затвора за военни престъпления, е че защото се биха срещу сърби. Както всички знаем, сърбите са последните съюзници на "злите рашки" на Балканите и изобщо в Европа. Поне на официално ниво. Защото тоя и приятелчетата му избиваха сума ти цивилни. Но понеже правят мръсно на Русия, чрез разцепването на нейни съюзници, това се прощава. А който каже, че това са глупости да си чете там "Моето пони" или квото там е популярно сред вярващите в Дядо Коледа.

тези които признаха сръбското косово поле за законно косово сега да признаият и донбас !!! иначе стават двоини стандартите ...

американски любимец - главорез

Баш терористите взеха властта в сръбската провинция Косово.

бивши командири от Армията за освобождение на Косово. Няма Бивши терористи !