В Косово имат ”доказателства” за убийството на Иванович

Часова след покушението над косовския сръбски политик Оливер Иванович полицията потвърди, че на мястото на убийството са намерени "определени доказателства".

Обратно в новината

Коментари - В Косово имат ”доказателства” за убийството на Иванович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Косово се върнаха над 150 касапи от ислямска държава,срам да бере Клинтън,Петър Стоянов,Иван костов които откраднаха земята на Сърбите,само че те срам нямат....

Директорът на ЦРУ, Джорж Тенет, по баща Тенети, шиптър създаде АОК. Първи в не влязоха главорези от създадената в Афганистан от ЦРУ Ал Кайда, чеченци, бошняци и пр. помаци.Убиха маса православни люде и в Косово и в Македония. България даде коридор на агресорите от САЩ и така окървави ръцете си. Турция и Гърция отказаха.Наложиха Косово без референдум само с решение на парламента. Сега квичат за Крим и Каталуния.България една от първите призна Косово и така за пореден път предаде българите в Македония.

TENET e грьцки евреин -романиот от наи-старите евреи от Римско време от албанското село Химара-на иврит Хазартно Неприятно .кофти място

Разни Евродактили пишат, че това е руско убийство. Тъпанари ! Косово е джихадистка криминална държава с от никого не контролирана уса база, създадена да поема хероина от Афганистан. Направиха шиптрите гл. дилъри за Европа и сега тази Европа която ги създаде пищи от тях.България тепърва ще бере ядове с шиптърите

Като не си стъпвал в Косово недей да ръсиш простотии. В центъра на Прищина фунционира руска военна база с танкове и бронетранспортьори още от края на военните действия.

Каква земя на сърбите, това е българска земя. А преди това е била дурданска, тоест албанска. СЪРБИТЕ ГИ ТЪРСИ В РАШКА.

Само Русия има интерес да прекъсне преговорите между Сърбия и Косово и съответно са пратили убийци на УМЕРЕНИЯ сръбски лидер в Косово.

Изглежда тая сутрин си забравил да си изпиеш хапчетата! Само болен мозък може да препише това на Русия! Русия е опора на православието, а убийството е извършено от мюсюлмани! Това е убийство на етническа основа, глупчо! А зад мюсюлманите стои Запада! Така че, твоята теза си я заври знаеш къде!Нали същото това НАТО сравни със земята Югославия? Нали видяхме трибунала в Хага как съди! Всички присъди за сърбите! Мюсюлманите са невинни!

Естествено е, че са мюсюлмани. Когато Путин иска да премахне някой той изпраща чеченците на Рамзан Кадиров, назначения от Путин президент на Чечения. Нали именно чеченци ликвидираха Анна Политковская, Пол Хлебников, Наталия Естемирова, Александър Литвиненко, Зелимхан Яндарбиев Борис Немцов и много други.

Убийците са АЛБАНЦИ (арнаути)живеещи в САЩ-Ню Йорк работещи за НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ КРИМИ картел Сицилианския клон ГАМБИНО .Най-вероятно са от бригадата за Мокри поръчки на клана Рудай(Черногорски ШИПТЪРИ мюсилмани от гр.Улчини живеещи вСАЩ)Разследледване на ФБР свързва албанците от Рудайи кланаГАМБИНО с ОПОЖАРЯВАНЕТО на 2 православни српско-македонски цъкви в НюЙорк и1 в Куйнсланд Австралия

Не можеш да си категоричен,това са само предположения!Смятам,че с общи усилия ще ги открият или поне ще разберат кои са по бързо отколкото тук.

Даже мога да ти кажа къде са укриват 50;50. 1 вариант укриват се в базата Бондстийл-Косово 2вариант по вероятен крият се в Американското п-во в София на ул.Козяк .Защо там ами много просто преди години когато избухна скандала с ТУРСКИ ХИРУРГ работещ за косовската мафия изрязал органите над 1500 сърби (д-р СЬОНМЕЗ наричан д-р СМЪРТ от Албанците)2010 СЬОНМЕЗ бе изкаран ТАЙНО от Косово през Македония за БЪЛГАРИЯ където го чакаше Външния ГЕРБ министър Николай Младенов с кола на Американското п-во които го УКРИХА в 1 подземие в посолството в Лозенец където са го крили 3МЕСЕЦА от Западни Служби ЕУЛЕКС и ИНТЕРПОЛ а после са го прехвърлили тайно от София в Северено Кипърска-Турска Република под НОВА самоличност

Бог да прости! Но не е неочаквано. И знаем как е с братята сърби там. И как започна: "...На 19 февруари 2008 Президентът Джордж У. Буш заяви, че признаването на Косово за независима нация ще донесе мир в региона..." ("...President George W. Bush on February 19, 2008 stated that recognizing Kosovo as an independent nation would "bring peace to a region...", Wikipedia, Kosovo US relations). И защо: "ЕС, едно пространство идеално за халифат" ("L'UE, un espace idéal pour un califat", 10.12.2015, lesobservateurs). А после: "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs). "Лагерите на Ислямска държава в Косова са ясли за млади терористи" ("Des camps de l'État islamique installés au Kosovo servent de crèche pour les jeunes terroristes", 22 juillet 2016, Le Saker Francophone". "Косово, цитадела на джихадизма" ("Le Kosovo, citadelle du djihadisme", 7 Janvier 2017, Decryptnewsonline). "Косово, една европейска цитадела на Даеш" ("Le Kosovo, une citadelle européenne de Daech", Le Kosovo, une citadelle européenne de Daech, 20 juillet 2016, Actu Direct). "Косово, фабриката за джихадисти" ("Kosovo, la fabrique de djihadistes", 27/07/17, Le Vif).

Армията за освобождение за Косово не е свързана с ИДИЛ.Промиването на мозъци сред другите албански мюсюлмани е чрез емисари от Саудитска Арабия ,подобно на нашите пазаржиклии и целенасочено чрез външни домогвания на различни мисюлмански държави, чрез интернет и др.В районите където е имало война и насилие,а хората са потиснати,обработката върви по лесно!Босна също е застрашена,жените вече са забрадени,продават се корани за жени и това не е религията която е била!Нещата са доста напреднали в нетрадиционен ислям!Но специално за Босна,след това което преживяха всички ,едва ли биха си помислили нещо подобно!

И къде да прочета, че "Армията за освобождение за Косово не е свързана с ИДИЛ"?!

Това убийство нещо много прилича на убийството на бизнесмема в София по някои признаци!Пак реални пет куршума,пак пред офиса,никой нищо не чул,никой не знае за заплахи,няма охрана,следователно не се е страхувал и пак лице за което може да се предположи някакво разчистване на сметки,без обаче да е сигурно!Тези убийци да не са някакви гастрольори,действащи по нечия поръчка,за да мътят водата на Балканите на места където има крехко спокойствие и които страни искат точно това да не се случва,нито са очаквали!

Вучич трябваше (но не и късно) да се обърне към руснаците а не към Могерини - за да бъдът ликвидиранибез съд и присъда . пиклювците нищо не могат

У нас се изтребват мафиоти и "бизнесмени", а там -политици?! Дали пък, не са намерили ключа от бараката, а ние пак не сме на прав път?

Въпрос, Домакини/Дир.бг : Съобразно Показаното - четения Бол, ама Дискусия - Йок . ...какво Означава това ?

Брей, тез албанци и за доказателствата са помислили. Сега ще чуем сигурно, че е бил пуцнат с югославска пуцавица.

Боко сигурно се е уплашил,че може да е следващият...

"Часова след покушението над косовския сръбски политик Оливер Иванович полицията потвърди, че на мястото на убийството са намерени "определени доказателства". Сигурно Бацето е пратил помощ - група "експерти" от младенчоци и сарафчовци...

Да не би пак дългата ръка на ЦРУ ...

УискиТангоФокстротат.

Не вярвам! В евроатлантическо Косово такива работи не стават!

Въпрос, Колеги : Незабавно разполагане на СиниКаски с Логистично управление у Нас ?

...като резони ЗА : 1. Очевидна Необходимост от Неутралност 2. Очевидна Необходимост от Сериозно Процедиране 3. Очевидна Невъзможност за Локално осигуряване на 1.+2. ...и резони Против : 1. Реалността у Нас е БетерКосово 2. Никой Никъде Няма АбсолютноНикакво Доверие към Вси"наште" ... НО ! - 1.+2. иПлюс Европредседателството - де-факто Водят ЗА Разполагането+ЛогистикаУнас.

видяли са боко?

Разсмя ме

Е в Страсбург. ... Защо ?

Не всяко убийство на политик е по политически причини. Според мен и в дадения случай е така. Тези предупреждения, чрез запалването на личният му автомобил, взривяването на служебния, а може би и други предупреждения, които е получавал, показват един мафиотски стил. По всяка вероятност имаме неизпълнени поети ангажименти към някой/някои от многобройните бандитски кланове в Косово. Човеко е зел парете, ама не е свършил работата.

Кой има интерес за това убийство с което се дестабилизират Балканите?! Аз се сещам само за двама. Путин и Ердоган.

а в украйна пак ли са виновни ердоганя и путин,да не би те да платиха майданя

Питай Путин. Обикновено в такива длучаи се задава въпроса: Кой има полза? Кой?...

Твърде вероятно, ама едва ли...

Някой сърдит полу радикален тюрк-мафиот, който не му харесват песничките на сърбите по конгресите. В глобален мащаб, мисля няма нужда да пояснявам.

Убийство от ревност. Има замесена жена?! Вероятно ...рускиня:)))

по вероятно е да е руски тираджия,и ти да си потърпевшия

Малей какво ни се пише, задават се на хоризонта на Европа западните балкански европейци, албанци и сърби. И двете общности със сериозни мафии.

Да благодарим на бай Хой който много тачи Хашим Тачи

последици от неотдавнашната визита на могерини,толкова плоски ли са вече ционистите,или искат пак да се върне лафа за пиндосите

Явно тая работа със Западните Балкани няма да я бъде.