Румънска ексминистърка е осъдена на 6 г. затвор за корупция

Елена Удря, бивш министър на регионалното развитие и туризма на Румъния, е осъдена на шест години затвор за корупция, предаде Аджерпрес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Румънска ексминистърка е осъдена на 6 г. затвор за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У НАС КОГА???

Ейййй, тая Румъния много корумпирана бре, постоянно вкарват в затвора тези гадни, лоши и корумп. политици! Кога да ни настигнат с нашите хрисими, добрички и некорумпирани /САКЪН/ политици! Айде със здраве, нов парламент - стар късмет!

Айде, хаирлия да е!

Единствената справедлива присъда за корупция на високо ниво се прилага в Китай-смъртни наказание.Затова масоните на Родшилд и Сорос ролкова ревностно пазят забраната за смъртно наказание в ЕС.

И при нас ще стане.Може би след потопа...

Не се заблуждавайте по броя на осъдените в Румъния политици, че, видите ли, там успешно преборват корупцията! Това си е просто разчистване на сметки по балкански! Тия може и да се различават езиково от нас, но като манталитет са същите Ганьовци, с тая разлика, че са три пъти повече.

Разчистване на сметки ??? В затвора от всички партии !?

Не партии, а личности биват съдени! Силния на деня си развява байрака, докато е на власт и "урежда" неудобните му. Като напусне тая власт един ден, и той сяда на подсъдимата скамейка... "уреден" от следващия начело...

Това твърдение почива ли на някакви доказателства или достигнахте до него по пътя на здравата логика?

И двете. Почти пет години престой в румънски затвор и ясна визия на нещата отвътре. Информирайки се повече от самото място и разсъждавайки логично. За интелигентния човек не е толкова сложно.

И твоите гени са почти същите като на свинята, ама не си съвсем същия, нали?

А български кога?Докато Кой и Той се редуват да ни управляват....едва ли някога.

Част от депутатите от водещата политичека сила също трябваше да влезат в затвора вместо в Парламанта, ама българинът е тарикат и хитрец, пак измисли някакви схеми, че е надцакал всички с остроумното си поведение в изборния ден.