Премиерът Вучич спечели президентските избори в Сърбия

Сръбският консервативен премиер Александър Вучич е победител в президентските избори в Сърбия с 58,1 на сто от гласовете.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Вучич спечели президентските избори в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като учех в чужбина един сръбски митничар ме попита какво. Аз му казах-икономика. Той ме иронизира с репликата - Е че управиш икономиката на България! Там така и аз сега -Вучич че оправи Сърбия ха ха ха Как нас ГЕРБ ни управи хахаха

За разлика от украинците, сърбите са умни, бързо си правят изводи каква ще е ползата им от ЕС. А ползата от НАТО вече я изпитаха с бомбите с "обеднен" уран и отцепването на Косово.

Живеела Югослааавия ! AV - audio&video...опаа Alkasnder Vucic :) Лука Максимович-Бели с 9,5 процента, Тоя взе повече от "дясното" у нас, бееее! Хахахахаха

Та Бели е получил 340 000 гласа :)

Вучић: Победа чиста као суза РТС1 онлайн

Ще ги спечели ми, кой да ги спечели, предателя европейска подлога с 14% - хахахаххаха!

Доста старомислещи изостанали писачи не си мислете,че сърбите искат Москва. 58% гласуват за Вучич а 14 % за втория. Ако останат само двамата Вучич около 80 %,другия 20 %.Мой приятел симпатизант на БСП беше в Белград и казва,че сърбите обедняват видимо. Те виждат спасение само в ЕС и НАТО. Русия ще вгепи късата клечка с беднотията и безперспективността си.

Е то се вижда българите като са в ЕС колко са забогатяли, пък да не говорим колко НАТО ще ги защити, ако се вдигне дандания между Турция и България. Не пиши тъпотии.

Ами детето знае какво ги чака, когато влязат в ЕС - нещо, към което Вучич се стреми.Само че го прави по-предпазливо от нашите, защото знае истинските настроения на сърбите какво за малко можеше да му се случи пред два месеца.

ми кво да ги чака в ес? няма маневри с пияни руские, няма на гол г.ъз ескадрила стари миг на цената на златото, няма граници, има добри университети, , има сигурност, и други едни такива неща, заради които ес стана 502 000 000 души!

И добри хора ги чакат там - ортаци на тъй приятните им албанци - разпищолени по улиците на Мюнхен и Берлин.

това дете на снимката е ужасно притеснено! дали е нужно тъй да си измъчваш детето?