Социалистите печелят изборите в Албания

Управляващата Албанска социалистическа партия печели парламентарните избори, показват резултати от екзитпол, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите печелят изборите в Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям сладур е този Еди Рама ! Браво!Пожелавам му успех!Той превърна Тирана от едно гробище в процъфтяващ град!

Браво на албанците. Мислех,че ще си изберат пътеводна звезда като наш Боцо, ама не сглупиха....И те ни надбягаха потрасето, а у нас някои се тресат от любов към богът слънце и питат де дрискат гладните.

Социалисти при баба Меркел не виреят. Или ще станат крайно дясна партия или ще ги натикат в к.чи г..

Значи скоро да очакваме албанците да излязат на улицата - нещо, което се случва във всички страни от Източна Европа, когато бившите комунисти дойдат на власт.

jingiby

Еди Рама е интересен образ. Произлиза от католико-православно християнско семейство. Професор в Художествената академия в Тирана. Критикуван жестоко от Сосрос и компания. Пребиван до смърт от политическите си десни опоненти. Посещава Белград в знак на добра воля - нещо неставало между двете страни от 65 години. Заплашван от руснаците, че вкара страната в НАТО и отказа достъп на руски военни кораби до местните пристанища. Шантажира ЕС с размирици, ако не приеме страните от Западните Балкани по-скоро и т.н.

ха-ха.

комунисти ...ислямисти все терористи.

,,..Главният съперник на Рама - лидерът на демократите Лулзим Баша - възприе тон против ЕС по време на кампанията, обвинявайки Брюксел, че се меси във вътрешните работи на Албания...,,??? ,,десният бериша,, беше личен лекар на ,,албанският ком. диктатор,,...??? как от ,,комунисти,, стават ,,демократи,,...??? ,,мила родна картинка...,,,!!!

Фьешън икона! Бяла, намачкана ленена ризка върху черна тениска с детски картинки...