Подсъдим в Хага изпи отрова в съдебната зала

Трибуналът за военни престъпления в Хага прекрати временно последното си съдебно заседание, тъй като един от обвиняемите заяви, че е взел отрова.

Обратно в новината

Коментари - Подсъдим в Хага изпи отрова в съдебната зала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето къде са корените на ислямския радикализъм. кви са тези покварени съдии, защо хърватска си е предала гражданите на тази долнопробна и корумпирана държавица, холандия, защото са ги изнудили че нема да ги приемат най-вероятно... нема ли кой да ви очисти, да ви е'а в боклуците!!!

Западна Европа и САЩ всъщност презират и мразят Източна Европа, набъркаха се и прекроиха картата както на тях им е удобно и всъщност така направиха, че да останат много тлеещи огнища на напрежение, а не да решат справедливо нещата. Сега и присъдите са продиктувани от Западно-Европейския егоизъм за личностно благодеталстване за сметка на всички и всичко останало!!!

Хърватите са достойни хора! Поклон!

ударил е една пърцуца за отскок. Дайте му и една шкембе - чорба

А бе, каква е тая сороска мания мюслитата все да са нещастните жертви, а християните да са престъпници. Ако не се спре дъртия чафут, християните ще бъдат изгонени и изклани от мюслитата, за да властват такива като дъртата отрепка.

Отрова ли ?- нищо подобно........ просто един гълток сръбска гроздова грапа.

Абе католик, православен сърбинът си е звяр или хърватинът все тая един народ с две религии:)

А, босненските еничари са ангели.

Същинските подсъдими имат други имена: Якоб и Дейвид Родшилд, Рокфелер, Джи Пи Морган, Джордж Буш, Сорос. Докато тези нехора не бъдат изправени пред съд и разстреляни, няма да спрат нещастията военните конфликти, финансовите кризи и глада по света. Тези са истинските престъпници!

Дира, вашата изобретателност в неграмотността няма да спре да ме изненадва. Накрая на текста годините в скоби отначало карат да си помислим за възрастта на подсъдимите, ама като си представим, че става въпрос за неща отпреди повече от 20 години, няма как да е така. За да избегне двусмислицата, всеки читав редактор би използвал тире и запетая. Вземете го научете тоя български език, все пак сте му носители. Ако английският ви е по-добър, вземете някоя даскалица пенсионерка барем да ви чете нескопосаните писания.

фашист - хърватско издание. Това бяха създателите на "черните ризи", които безнаказано мародерстваха и избиха хиляди сърби и мюсюлмани. Само че за избитите няколко хиляди сръбски деца и жени в операция "Олуя" ("Буря" - 1995 г.) упорито се мълчи. На Мерлин Олбрайт и бяха казали в самолета какво се е случвало и тя при посрещането на летището в Загреб побесня и захвърли поднесения й букет. Късно, много късно. И от тогава пак затишие.

Немам нищи против Хага и да съдят за военните престъпления. Но това трябва да бъде за ВСИЧКИ а не само за тези които не са изгодни на западните "демократи".

Ами то източни "демократи" няма май

sonibvc@gmail.com

Шо да нема? Има. България, Румъния и прочие. Ако ти се струва смешно, те ти Гърция..ужким майката на демокрацията! Ами Индия...най многолюдната демокрация в света.

Набедени съдии изпълняват политически поръчки и съдят хора, които са защитавали интереса и цялоста на ДЪРЖАВАТА! Интересите на суверенната държава се защитават и със насилствени средства, а не само да се бият мирни демонстранти! Еврогейовете не защитават суверинитета на ЕС и ислямизират Европа с бързи темпове! Вишеградската четворка възстана, но ние сме роби и търпим управляващите престъпници да продават суверенитета на България!

"съдят хора, които са защитавали интереса и цялоста на ДЪРЖАВАТА" Ми те и Хитлер, и Сталин така. Ама не ги съдиха!

Всички американски президенти след Хари Труман(включително) +държавни секретари +военните от Пентагона са военнопрестъпници от най чиста проба . На съвестта им тежат поне 20-30 милиона убити невинни цивилни ,в конфликти след ВСВ. Престъпленията им започват от август 1945г. с хвърлянето на атомните бомби в Япония до днес, в Афганистан ,Ирак, Либия,Йемен ,Украйна-купища от трупове в името на "демокрацията " и "националната сигурност" Само ,че никога няма да ги видим подсъдими в Хага. Затова е...л съм му майката на такъв съд.-Живеем във време на грандиозни лъжи и лицемерие.

т.н. "съд" в Хага не е легитимен и не е законен.

не е успял да счупи зъба с циянида:)))...не ги ли претърсват тия измекяри като влизат в съда.

Да преърсят майка ти и бащати уроде.Защо до сега не видяхме един мюслак в съда.Дори осъдиха американец заради тези чаломи.Разиграват циркове за кеф на тези дето смляха Европа.

Колко ислямиста осъдиха? Не е тайна, че Ал Кайда и други организации действаха в Босна и се провеждаха мащабни кампании за набиране на "борци за свобода", които да ходят да "бранят мюсюлманските жени и деца" в Босна. Ама за тях се мълчи, въпреки, че все още ги има новините в архивиран вид в западната преса. От косоварите колко осъдиха? А колко от висшите военноначалници ги направиха политици-пионки?

Живео Ратко!Балканска федерация!

членовете на трибунала в Хага и тези, които го създадоха са ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

въпросните са осъдени за геноцид срещу мюсюлмани. Няма нито един осъден за убийства на православни!

Победителите винаги са съдили победените и са писали историята ! На нищо не вярвайте !

Горко на победените.... стара истина.

Ако след сто години още има християни в Европа генерал Слободан Праляк ще бъде канонизиран , като борец срещу мюсюлманската инвазия!

Каква мюсюлманска инвазия? Мюсюлманите по време на войните в Югославия,и сегашните са оръжие в ръцете на западния елит.

А кога ще бъдат съдени военопрестъпниците, които бомбардираха Белград и избиха стотици мирни граждани, а други оставиха за цял живот с травми и наранени души? Операцията на НАТО, цинично наречена от амераканските военни операция Благородна наковалня. Тях кога и кой ще постави на наковалнята?

Трибуналът се разтуря, защото ако продължи работа като трибунал за престъпленията в бивша Югославия ще трябва да съди американски агенти, а в последствие и американци! Затова го закриват ОВРЕМЕ!

Няма начин. САЩ не признават юрисдикцията на този съд. Той е за други.

А кога ние ще получим официално извинение от Сърбия за геноцида, извършван в течение на десетилетия над българското население във Вардарска Македония? Заслужаваха си бомбардировките тия алчни балкански цигани!

Научи веднъж завинаги - Победителите никога не ги съдят! Не ги обичам изобщо теди победители, но одобравям, че разрушиха уродливото си творение наречоно Югославия. Ноне дедите ни дето се бореха и умряха за обединена България да почиват в мир!

В любовта и войната правила няма...

Все ти е вътре.

ТОВА Е МОДЕЛ ЗА ЮРИСПРУДЕНЦИЯ НА ПРЕСТЪПНОСТТА !!! ТОЧНО ТЕЗИ " СЪДИИ" СА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА !!! ГЛЕДАЙ БОЖЕ КАКВИ СИ ГИ СЪТВОРИЛ !!!

И в България е така - ако се защитиш от циганите, те съдят.

Защо не осъдят американските Президенти , за войните по целият свят ?

Защото живеем в свят на двойни стандарти.

Стандарта е ясен , който държи сопата е ангел , който я изпусне е дявол !