Масово сбиване на бежанци на гръцко - македонската граница

Днес след обяд на гръцко-македонската граница избухнаха сблъсъци сред бежанците, които се опитват да преминат на територията на Република Македония.

Обратно в новината

Коментари - Масово сбиване на бежанци на гръцко - македонската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

варнете тия там,откадето идват. нямат пари,нямат дом,нямат образование,каде са трагнали ? и на мен не ми беше добре при мрасните комуняги,нито сега е добре с тия гнусни цигани крадци и изнасилвачи и убиици,но каде да отида? питам. тия ще започнат да убиват,крадат за да ядат.

Толкова правописни грешки има в този коментар,че е ясно защо няма къде да идете и защо не виждате ситуацията по-далече от носа си.

за пореден път в историята човешка,проблемът се разглежда от към грешният му край,но...за съжаление парата прай борбата,а там където парите говорят,малкия човечец кучета го яли!!!

В изблик на благодарност баба Меркел, Оланд и Камерън трябва да целуват с умиление шоколадовия задник на бабуина, инсталиран от еврейската мафия на ФАЩ в бялата къща! Да им е честита бежанската вълна! Съвсем скоро икономиките им ще рухнат под този хАмерикански подарък!

Браво на гърците. В крайна сметка целта на тези мили млади мъже не са балканите а немските и френски бабички.

Гърция превозва бежанци? Организирано? Значи Гърция е трафикант на хора и то като организация. Тези пришълци да си сменят вярата ако искат да дойдат в Европа. Никакви рязани фанатици.

Братя българи, и да пишете по форумите кервана си върви,границата е разградена,нямаме армия,гранични войски.Имаме си избрани нац.предатели,които вземат долари за всеки бежанец и в съюз с турските каналджии и бълг.циганската мафия правят пари от съдействието в трафика на хора.Имаме министър на отбраната-адвокатче,дето не е ходило в армията,министърка на МВР кабинетна социоложка.За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията

бежанци/ДИВРЕСИЯ/... А спи си българския народ. Хърка си понякога и това е. Жалко за пролятата кръв в миналото.

. БЪЛГАРИЯ ВЗЕ СВОЕТО РЕШЕНИЕ: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЩЕ СЕ ОГРАДИ С ВЪЖЕНЦЕ И ТАБЕЛИ НА НЯКОЛКО ЕЗИКА:"СТОП-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО! СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! ОХРАНАТА ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,ЛОВНИ ДРУЖИНКИ И ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ.НАРУШИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗГАРЯТ В РАЙОННИТЕ ЕКИРИСАЖИ.-КАЗАХ-КРУМ СТРАШНИ

-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА ИД. ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД И ДА ПОПАДАТ ПО БЪРЗО В ИСЛЯМСКИЯТ РАЙ. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИН И НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУС МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ И РОДИТЕЛИТЕ СИ.ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ.

Интервю с "бежанци":-Халид и приятелите му са избягали от Сирия, за да не ги вземат в армията. "Защо да воювам за Асад? По-добре да отида в Германия", обяснява той. Запитан защо не е поискал убежище в Гърция, Македония, Сърбия той презрително сбръчва нос и казва: Това са бедни страни. Аз дори не знаех, че Европа е толкова бедна. Преди войната ние в Сирия живеехме много богато. Само за пътя до Белград съм платил 3 000 долара. А до Германия ще трябва да дам още 1 500. Имам пари. Мога да платя за петзвезден хотел в Белград, но не ме пускат там, защото местните власти ни дават само 72 часа за пребиваване в страната. Моята регистрация приключи днес. Дори тук, в парка, плащам за душ и тоалетна. Затова пък после в Германия всичко ще бъде безплатно: образование, помощи, жилище за имигрантите. Там е хубаво. Искам да уча икономика. Когато се устроя, цялото ми семейство ще дойде при мен: двамата ми братя, баща ми, майка ми, баба ми и трите ми сестри, казва младият мъж

Унгария: ЕС не може да опази границите си, ще се оправяме сами. вропейският съюз е неспособен да опази собствените си граници. Той е толкова слаб, че не успява да охранява дори шенгенските граници. Затова Унгария ще се оправя сама със ситуацията. Това заяви Янош Лазар, началник на кабинета на премиера Виктор Орбан, на пресконференция в Будапеща.

на всички ключови постове на европа са назначени предатели, които просто я досъсипват. както им е заповядано да направят.

Мдам, като оставим хуманността настрана, мисля, че достигнахме до вечния въпрос "Или ние, или те". Между впрочем, във всяко филмче на Дискавъри Ченъл го има, казват му оцеляване.

Е тва беше с Шенген...умре и на Куневица идеята.

тези хора биват представяни от гестаповските медии, като академици. в най-лошия случай те са с полу-висше, а нас ни представят като пияни лумпени, които ако си отворят устата да недоволстват ще бъдат "санкционирани с цялата сила на закона" (на чий закон не се уточнява). а ако погледнете за какви коментари във фейсбук другаря хайку мас (глав. гестаповец - социалист) вика на спявка шефовете на фацебука - ще видите до каква истерия и фашистка цензура води социализъма, другари, сбрани по будки и по гари на 2-ри февруари.. вие сте виновни за това преселение и за страданията на тези хора и никакво подло лицемерие няма да ви спаси да си платите цената сами! както си е редно. това е.

Да сме се махали от Европа! Ми айде де - вземайте си чемоданите и пътувайте към Сибир?

Спрете тази война спрете. Тези изроди страхме е за децата

Само под крилото на Велика Турция, България ще може да запази пак своите граници. Да не коментирам че и българчетата ще останат живички

Сопри се да не си ходиш в нищото! Мелиха нещо си се объркала моето момиче, пардон кадънче, вашите хора не знаят дали утре ще има такава държава наречена Турция! Намали наглостта и посвий чаршафите пак ще ти се наложи да се правиш на Марийка!

Една държава не става Велика с просташки изказвания и просташки теманета...

Какво ще коментираш,ма?Забрадена тъпа овцо!

Братя българи! Сто пъти го писах, ще го напиша за 101-ви път! Да викаме Русия на помощ, иначе управия няма!

Споко за сега политиците ни се справят добре!

ОК. Викайте! Путин ще ви прати вазелин!

Гърция ги транспортира нарочно към македонската граница. Пък и в крайна сметка няма какво да направи. След като европа не желае да поеме отговорност и да спре нашествието, гърците решиха, че това няма да е само техен проблем. Никой обаче не задава въпроса защо турция нарочно изтласква нашествениците към гръцките острови. Има един единствен начин за справяне с проблема. Миниране на българската и гръцката граници с турция. Всички европески държави пращат кораби и военни в егейско море и всички гаджали веднага обратно на турския бряг. Това обаче би могло да стане единствено, ако в брюксел не командваха меки китки с вата вместо мозък.

Никой не ги преглежда тези хора.Ами ако пренасят някаква зараза която ще се открие по-късно. Ще пламне не чума а нещо още по-страшно

До Тузлиjа, да така е всички които се опитваха да минат границата, бягахо от комунистическият "рай". Само че ние бяхме 19-20 годишни момчета почти всички от северозападна българия пратени на южната граница. Да мислехме, че пазим България...сигурно сме виновни!!!

Ако си като тези от ИД и псевдо бежанците стой си в САЩ там ти е мястото не ни мъти водата!

vasil

Хм,вина,наборният войник изпълнява заповеди. Другото-убиването на хора,повечето невъоръжени не е игра.''Провисване на мрежите'',''за 10 лв. парчето''звучи най-малкото нелепо и лекомислено. А има и такива,където и дете ще ''провиснат'',па после и ще мастурбират.А дано не си от тях.Жив и здрав!

Гърция в ролята на нов Йоан Кантакузин за Европа.

като бягат от войната да стоят в турция -там война няма -що идват насам и точно в германия и швеция -айде бе а ние 1300 години сме тук и робство или война се бием умираме и отстояваме държавата си

подготвят ритуално харакири за Европата.........но така е,когато власта е узурпирана от хора с доказани психични отклонения.....преди години целия този "елит" щеше да е на лечение в психодиспансерите

Скоро Българите ще изчезнат. Да те цакат от всякъде и реакцията ти да е най-много анонимно реване по форуми, друга участ нямаш, освен изчезване.

Българите няма да изчезнат нито скоро нито в далечно време, това са болните фантазии на некадърници от различни чужди разузнавателни служби. Разбирам, че трябва да повтаряте тази лъжа иначе ще ви резнат кратуните, ама може ли да разредите постовете, че ни писна то тоя спам по цял ден!

Българите ще излязат от тая каша с най-малко щети и с най-голяма печалба. А от ТСВ с по-голяма територия и население. Знам, че кръв ви капе от сърцето, но такива са фактите! При това с руска благословия!

Какво е казала Ванга......Тя предсказала, че след ударите по Дамаск ислямски орди ще тръгнат на поход в две направления. Ще бъдат нападнати едновременно Русия и Европа. Воините на Аллах ще пометат стария континент и ще убият римския папа.

Но Ванга казва, че и България ще оцелее и ще се въздигне!

Великата ръка на Цион! Братята евреи (като наследници) на онези "които дойдоха от небесата" имат четири гениални стратегически постижения от последните 1500 год.: създаването на исляма; създаването на Османската имерия, и светската революция на Кемал Ататюрк; Великата Окт. революция в Русия... и настоящата "бежанска" инвазия в Европа (не трябва да се забравят също така мормонството и нацизмът) . Остава открит въпросът: Как ще се разпределят отговорностите и последствията от тези определящи исторически събития.

Aliens vs. Europa - Пришълците срещу Европа е американски научно фантастичен филм на ужасите, в който всяка прилика с действителни лица и събития НЕ Е случайна, а напълно реална, сценарий и режисура: White House, Washington, D.C., USA, в главната роля Ислямска държава, ЗАБРАНЕН за лица под 18г., финала ОТВОРЕН!!!

Американците дръжте американците те надробиха тая каша а сега се правят на луди

Аа, не се правят, такива са си! Ама бива и да конкретизираш "американците". Обикновеният фермер от Оклахома няма пръст в тази "дейност". Работата я мътят ония на Валл Стреет. А те са не само луди, ами и бесни, и безкрайно алчни - доказани психопати.

Гърция е е гати простата и гнусна държава! Арестува и ще съди българи, че взели на автостоп бежанци - било трафик. В същото време властите превозват с автобуси бежанци към Македония! Те не са трафиканти! Аз такова загубено племе като днешните гърци не знам. При все циганията и чалгарията имам чувството, че България е по-държава от Гърция, особено когато не я управляват комунисти в поредния съсипващ мандат.

Вярвай ти че взели стопаджии. Изкарват по някой евро и като ги хванат - аз ги взех на стоп. Питай го в БГ колко пъти е качвал циганин на стоп.

Сега гръцките власти в затвора за трафик. Доказан.

"Горките" емигранти! Българите са лоши, че не искат да се превърнат във второ Косово!

В Европа точно чрез тези потоци се инфилтрират терористични групи за бъдещите времена. Какъв контрол може да се направи в тоя юруш? - никакъв! Тепърва ще се разбере какво се готви на Европа, то е толкова очевидно, че е очевадно. Но Старият континент е демократичен, либерален, гостоприемен, добричък, като изкуфяло старче, което не знае къде е ключа на къщата му.

Та друтарю Алгафари, първият вариант е най-добър и ефикасен. Но ние които някога служехме на границата и твоята партия ни даваше по 10 дена за всеки провиснат на телените мрежи сме вече стари и не ставаме за тази работа. Ако пък политиците пратят армията да върши тази работа нежните брюкселски зелки ще им набият канчетата...та за това никаква армия на границата, както полиция и жандармерия...Е тогава какво еми много просто ние имаме над 200 000 ловци организирани в ловни дружинки, хора достатъчно много за охрана на границата на ротационен принцип и сега най-важното по 10 лв. за всеки провиснат на телената мрежа, при толкова много дивеч това хич не е малко...Даа откъде пари, просто спираме парите за издръжка на проникналият в страната ни дивеч...така всички доволни няма армия на границата, вреден дивеч не напира към Европа и ловците с пари!!!

vasil

От тия,които са провиснали на телените мрежи в периода 1958-1989 колко са тия,които са се опитвали да влязат?Май почти всички са били бегълци от комунистическия ''рай''-и българи,и много граждани на ГДР и другите'''народни демокрации''.Показателно е,че телените заграждения на кльона бяха наклонени НАВЪТРЕ,по скоро да спират излизащи,отколкото влизащи.

Граничният кльон не е като показваните по филмите затворнически огради!

Преди няколко години, никой не си представяше, че ще настъпи тоя истински съвременен апокалипсис. А сега отпуснете малко повече фантазията си и си представете, какво ще стане след още няколко години. Ние направо сме обречени на изчезване. Все повече хора, започват да очакват тайно /поне за сега/, няма ли да се появи някой нов спасител. Може и да не е немец, може и да е без мустачки. Лично аз друг изход не виждам. Приятна вечер.

Ще има европейски предсмъртни спазми , изблик на национализъм, агресии към имигрантите, но вече ще е твърде късно. Заека беше изяден от питона. За да се спаси, заека трябва да се превърне в таралеж с нокти на мечка. Гей-Европа, която продължава да говори за мултикултурализъм, толерантност и за правата на бежанците, не е способна. Да живее Кончита Вурст!

(Мирният) мюсюлмански кръстоносен поход с/у християнска Европа върви с нестихваща сила. Гърчета отново приеха ролята на троянски кон, макар и да се правят на големи християни! Еж мъни, мъни...мани, мани.

Наследниците на древна Елада отново действат като византийци и не само че живеят като източват милиарди евро от другите страни, които пари нямат и намерение да връщат, но и официално и безнаказано ежедневно прехвърлят хиляди "бежанци" в съседна Македония, която за сега не е член на ЕС, но от там всичката тази сган отива през Унгария към останалите западни демократични страни от ЕС, а те се спотайват и не предприемат нищо да спрат гръцките действия! Та как ще ги спират и наказват, когато чрез многомилярдните заеми са заложени парите им?!

Краварите направиха арабската пролет зада настъпи европейска ЗИМА--Тома Томов.Точка!

това е организирано безумие-а ние нищо не правим

А, Меркелица след като напълни Германия сега обикаля и подканя другите да направят същото! Чакаме да се издаде заповед коренните европейци да напуснат - че стотици милиони африканци напират!

световия ционизъм и това вече не може да се крие. Германците пак бяха изработени, доказвайки, че образованият и цивилизован човек става жертва на своите достойнства в ръцете на ретроградни сили.

В германските форуми негодуванието срещу политиката на Меркел по въпроса за имигрантите е огромно...

Става чудовищно това непрекъснато натякване, че европейците вечно са длъжни на някого и нещо! Сякаш ние нямаме менние, нашите домове и държави не ни принадлежат, нашите желания нямат значение и всеки нещастен, сърдит и отчаян индивид може да се промъква тук както си иска най-безпардонно! То става безсмислено да си щастлив, да се бориш и работиш да постигнеш нещо, защото всеки момент някоя тарамбука ще ти цъфне на вратата и ще се намъкне вътре!

Макетата се оказаха по-корави от нас. Навремето танкове им харизвахме, а сега дори армията им е по-силна. Какво стана с тази България, никой не знае май.

Заради тези полуграмотни цигани с джапанките, ЕС ще се разпадне. Какъв куриоз!

Какво очакваш? Всяка империя си има своите варвари.

Оня ден орки са нахлули в БГ и са намушкали в Стрнджа дървосекач. Защо не се съобщава? Тези идват с манталитета си. Бият се,намушкват се,мързелуват, и чакат на готово. Ако не получат какво искат и започват панаирите. Европа става едни гнусен катун.

Точно за туи трябва да се махнем от тази европа по бързо.

известният американски финансов експерт Мартин Армстронг разбуни духовете в САЩ. Този път Армстронг бе съвсем конкретен в интервю като обяви, че кризата вече е тук, но истинските й размери ще могат да се видят след 1 октомври.Той посочи и етапите на кризата-първо Франция ще се изправи срещу икономиите и съкращенията на работни места и ще напусне Европейския съюз. Така ще започне разпад на общността, еврозоната също ще престане да съществува, на фондовите борси ще настъпи крах, лихвите ще растат, но не за дълго. Примерът на Франция ще бъде последван и от други европейски държави ,като последна в този списък ще е Германия. Япония ще бъде следващата точка от доминото, която ще падне. Повечето инвеститори ще прехвърлят капиталите си в САЩ и американския фондов пазар ще спечели, но не за дълго. Америка е обречена на финансова криза поради невъзможност да погасява дълговете си. Интересно в тази прогноза е и това, че част от нея, включително и датата 1 октомври, Армстронг е направил още през 1999 година.

Аз

Зарибил съм се в последно време и се информирам за едни такива суб-общества, които са силно разпространени из САЩ - препъри, сървайвалисти, бушкрафтъри и прочие. Американците винаги са ми се стрували много жалки с навика си да се подготвят за таквоз едно чудо, дето му викат зомби-апокалипсис и си зареждат мазетта с храна за 3 години и въоръжение за стандартна конвенционална война. Та си мисля сега... бе може пък и да не е чак такваз тъпня... Ейгина - зомбитата идат...

Ха ,ха ,ха и аз така се чудя с техния зомби апокалипсис, и подготовката им за някакво такова бедствие. Войната чука на вратата въпрос на време е,но човек не може да бъде подготвен за нея никога.

Скъпи емигранти, Вие сте попаднали в България. Тук има много безработни цигани и убиват пенсионери за пари. Използвайте за Вашата сигурност, обиколни маршрути за пътуване. Благодарим Ви.

Интервю на Нидал Алгафари, писател, пред 24 часа" - Г-н Алгафари, новата бежанска вълна можели да застраши България? - Въпросът, който стои не само пред България, но и пред цяла Европа, е, че 15 млн. сирийци са си приготвили куфарите... - 15 милиона? - Да, толкова са останалите в Сирия, които все още не са тръгнали, но всеки момент ще поемат към Европа. Затова лидерите на Европа имат 3 варианта за изход от ситуацията. Първият е тези хора да бъдат избити по границите, което е абсурдно, защото не кореспондира с хуманността и ценностите на Европа. Вторият е да отворят границите и да ги пуснат свободно в Европа. И третият вариант е Европа и САЩ да разрешат конфликта в Сирия. Те имат нужното влияние да успокоят нещата, а не хората да бягат насам. Както е известно, при предишните режими - добри или лоши, бежански потоци нямаше. Сега след този невъобразим хаос, след като хората бяха доведени до оскотяване, след като им взеха и малките ресурси, които имаха, положението стана неудържимо.

едно време имаше износ на ,,ревопюции,, а сега на ,,демокрация,,!!! всеки износ на ,,продукт,, неприсбособен към определени изискванния в тези страни се ,,връща,, на производителя с ,,лихвите,,!!! които не се учи от историята, тя му пише ,,бъдещето,,!!!

Послъгва тоз сириец Алгафари, и не му е за първи път. Някак му убягва най-най-очевидната възможност - Европа да вземе да си пази границата, а кой мине да го връща от където е дошъл.

Който мине в панделата докато го върнат да чука камани за да му дойде акъла. Никакви курорти и безплатни връщания.

Освен че е просто момче, но вписало се умело в родната полит-реалност, говори неща, на които сам не си вярва! Това момък защо не коментира факта, че в Европа напират да влязат муслими, а не сирийски християни?! Защо не коментира, че източната част на гр, Дамаск е християнска и каво е отношението /мнението на хората там към муслим другата част?! Навремето (9 в. след Христа) византийският император е преселвал хора от земите на днешна северна Сирия в района м/у Одрин и Пловдив, защото земите се били обезлюдили от войните му с България. Но това население е нямал;о нищо общо с арабите, които по-късно завладяват Сирия и оцапват местното светло население. Ако човек се разходи из днешна Сирия, ще установи колко много сходство има оригиналното (предислямско) население с това, което среща в юж. част на днешнча България. В Сирия има християнски паметници (действащи манастири, метоси, и пр.изградени от красив бял варовик), каквито няма на Балканския п-в. Но повечето от тпх сатанистите от ИДИЛ у нищожиха, а св. общност с енаправи, че не забелязва?!

ще покаже.Но мисля ,че след време допускането на това нашествие,ще бъде отчетено като огромна грешка.Дано само да не е фатална.

бъдещето е ясно и тез които забъркаха тази каша го знаят.Октомври месец франция излиза от евросъюза ,девалвация на еврото.Последна излиза германия и така и така

Франция ще влиза в БРИКС. Всичко вече е уточнено. Другарката Льо Пен всичко е договорила с Путин. Никой не бръсне вече Германия за слива. Еврото се разпада. Интересно какво ще правим с територията между Франция и Москва.

Защо точно през октомври?

В подкрепа на Вашето притеснение: Виц от времето на бай Тошо - Китай обявява война на СССР и още първия ден се предават 300 000 китайци. Ва втория ден от войната се предават още 300 000 китайци. на третия ден - още 300 000 китайци. На четвъртия ден от войната китайците питат руснаците:"Предавате ли се?". та и аз започвам да се питам дали този виц не се превръща в реалност - нахлуват като скакалци тези пишмач "мигранти" (които захвърлят палактите си след проливен дежд, защото вече пече слънце и те не са им нужни - кадри от новините по БНТ), които един ден могат да попитат Европа И ЕС:"Предавате ли се?".