Македонците се оградиха от Гърция при Гевгелия

Македония завърши изграждането 3-километровата ограда на границата си с Гърция, с цел по-добре да контролира притока на мигранти от Близкия изток към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Македонците се оградиха от Гърция при Гевгелия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После се смейте на македонците че се перчели,,Те ИЗГРАДИХА граница за няма месец а пък ние толкоз години все не успяваме зер приятелите на боко няма как да ги обиждаме с ограда,

Страните от ЕС да допускат до социалните си фондове само гражданите на страната. Орките сами ще си тръгнат. Бързичко.

След дъжд - качулка, след като напълниха Европа с тези арабски и негърски паразити, ще вдигат огради, защо бе чьольовци, да не бягат арабите обратно ли?

кво ревете всички?! купете си по няколко декара на/около границата, ловджийски дружинки - бол - записвате се, купувате си пушка...(за да е законна, че иначе не дават) стреляте... наторявате новозакупените имоти... след година -две, такава реколта ще има, че световния глад ще е само спомен!

Точно така трябва да е! даже при нас не 3 км, а 300км всичко в огради и никой да не минава, аз ако ида някъде да се правя на бегалец кой ще ми каже да ела заповядай , а тия да колят , крадат и т.н. не благодаря!

Чета и не вяврвам на очите си колко хора са забравили че нашата ограда на границата с Турция е отдавна направена.

Я пак :-))) Знаеш ли колко ограда имаме на границата? Питай някой дето знае, щото мен ме е срам да .кажа

Повече е от 3 километра.

На къде ще тръгнат ,ако неможе през Македония-познайте от раз?

огради от - изток - добре. наи-важната ограда си остава по източната граница на Австрия германия. там трябва и ров. това е спасението за нас и разбира се и бaлканската федерация...

за кво им е ограда? подарихме им един куп танкове... ама се иска и дупце, нали така?

а за нашта що нищо не се пише май замръзна в най-важния момент !?!?!?

А нашата ограда с Турция, кога ще е готова?! Пак ли някой открадна парите или ДПС-то ли спря проекта? Въпроси, въпроси...

Стига с тая ограда, бе, моята на вилата е по-дълга с половин километър...

е,Македония ще остане като дъжава, а Българи става вилает на Турция. Кой гласува на тези избори и кога ше бъде Бастилията в БГ?

Имам предвид, че Македония с тази ограда показва, че ще я има като държава. А вие си пишете минуси на себе си. Няма българи и държава- къде ни е границата?

Алоу! Алоу! Нашата ограда я построихми отдавна!

хората за два дена вдигат ограда ние я спряхме нашта-срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БРАВО шо е е маке се е юнак Личи си българското Ание тука чекаме на Тиквето какво че му наредат ОТИ он е само за ПАРЛАМА

Цял свят се огражда, ние - не! Защо бе, Боко? Имаш ли идея какво правиш (по-точно - НЕ правиш) и защо го (не) правиш?!

Ама не се ограждайте, правата на човека къде са?

Македония завърши изграждането "НА" 3-километровата ограда на границата си с Гърция,.. -в смисъл, не ми пука но го правите във всяка статия...

Оти така бре Макета земете си ги сите, тиа са Македонци насуедници на великйот македонски цар Саше Македоновски, те съга сакат у вас си, демек у тех си, след тех ке додот великите Македонцки китаевци, оно щото и МакКитай, па си е Македонска земля!!!

Ще има ли реакция на защитниците на ордите, както стана тогава, когато унгарците правиха ограждения и се спасяваха сами, а ония предизвикваха ексцеси на границата? Ще има ли възмущение, или пък признание, че друг начин за отбрана няма?

Ние не можем две години да опънем една телена мрежа с колци, а тия грандомани за два месеца вдигнаха ограда и не им пука. Сега да разположат и няколко от прочутите македонски фаланги с дългите копия "сариса" и да пазят.

ако ще бетонна стена 3 метра да има пак ще има "входящ "трафик, защото човешкия фактор отговорен по опазване на границата е корумпиран.

Явно според управляващите България е добре пазена и няма нужда от по-сериозна охрана на границите, нито от огради. Нищо, че ония влизат неспирно, те само са транзит по пътя за Германия, няма да останат тук. Дали?

Кога и ние ще се оградим или нашите продажвици вече са ни продали.

Ръководената явно от продажни скопци Европа. Продължава да работи за собственото си унищожение! Още ли има слепи хора, та да се връзват на глупостите, които вършат. Не виждат ли, че нахлуват огромни тълпи от необразовани, войнствени и диви млади мъже. То само женския проблем да видим Европа как ще им реши.Току виж и баба Меркел я огрее. Само огради, стрелба, миниране и не помощи , а санкции могат да защитят до някъде. Както и екстрадация на максимален брой незаконно проникнали. Дано България да се закрепи за малко. За пръв път собствената ни беднотия да ни помага. И понеже армия нямаме, но поне ловците да се стягат.

Европа трябва да почне да се чисти отвътре, защото терористите си ги отглежда вече трето поколение. Трябва да започне експулсация на всички ислямисти от европа без значение кога са дошли. Но меркел забърка кашата.

Използване на термин ЗАГЛУШИТЕЛНИ ГРАНАТИ показва: 1.Недобро разбиране езика от който превежда. 2. ХИЧ-ХАБЕР от елементарна военна дейност 3.Не е служил войник 4. В превода има женско участие

Некви макета пробват да спрат некви мамуни по пътя им към Германия. Ми няма да стане.

Даа ама Аз съм по ербап от македонския колега. Той няма виличка в Черноморец

Браво на Македонците ето това е национално отговорна позиция а не , като нашите смотаняци управляващи , които говорят и правят това , което им се нареди от САЩ "големия брат" в момента.

Македония е по-силна държава от мекотелото Бълг..... .БГ управляващи са поели неотразим ангажимент да пропускат всички преминаващи през нашата граница, да им дадат статут и затова не строят ограда защото е губене на време и пари. УЖ-охраната е за да не личи по-горе написаното, за да не се плаши народа предварително / / През 1998 г по стечение на случките присъствах на едно занятие на Македонските танкови "войски". Сърбите бяха прибрали всички оръжия, дори и паркета от кабинетите. Македония имаше в наличност ДВА- !! 2 !! танка Т-34. Единият беше във войските, а другият провеждаше учение. Капитанът, който водеше занятието в двора на Ген щаб в Скопие така се развихряше , като че ли имаше танкова дивизия с 300 танка Т-90 или Леопард-2. Никога няма да забравя Самотния офицер със шепата войници какво самочувствие и какъв боен дух излъчваха. И на всички дето се подиграват и подпичкват на македонците за "Луно, Луно Земьо Македонска и за теб кръв трябва да се лее" -са пълни "НУЛИ" пред тях.

Тъпи размишления на тъп човек.

Острите като теб събориха кльоновете по границата, разбиха заставите, окрадоха коловете и мрежите през 2000 г.Превърнаха авиопистите в хайван-пазаръ и цигански панаири, а казармите -приюти за убийци-канибали-касапи, които ще си покажат зъбите рано или късно. Може да съм тъп, но виждам какво првят американците до Ай-ТЕН / Тх/ 10-та магистрала 2000 км двойна 6 метра висока ограда. СМУГ-овете /неканени навлеци/ги гонят с вертолети, хващат ги с мрежи и ги хвърлят обратно от къде са дошли. В морето със дълги сопи им бутат лодките обратно Да НЕ СТЪПИ НА БРЯГ , А ВЪВ ВОДАТА!! Та се обърквам- тия от Америка ,на които се подгъзурвате и те ли са тъпи, че си пазят границата с ограда и контролно-следова полоса? И Орбан ли е тъп?

Македонците не са палячовци като нас. Имат независима и суверенна политика. И съвсем нормално при положение, че е страна с хилядолетна история. Не като въшливата бълхария.

Хилядолетна история ли имат макетата? Откакто си направиха Дисниленд- Скопие в центъра, им е историята!

Абе казвал ли ти е някой колко си глупав.

Българите от Западните покрайнини спокойно могат да се наричат българи, също като хилядите сърби, босненци, черногорци с български паспорти. Не се срамувайте, скъпи сънародници, така или иначе държава Македония не съществува.

А държавата България като съществува какво? КТБ? Гранотомети? И това ако нариаш държава...

що е маке се е гюбре ...туриха ограда като на текезесето, дето се реже за 10 секунди, немат пари сиромасите за съвремени ограждения като в Унгария

Сега е крайно време да започнат да минават през Албания, от там могат д намерят помощ и от арабските мафиоти там, местната мафия и от събратята си мюсюлмани!

Браво на македонците! Няма какво повече да кажа.

Ами достатъчно търпяха мърсотиите на гърците.

Гърците са безобидни зайчета в сравнение с останалите бандити по веригата.

а нашите "строители"нахвърлили една тел на по 3 реда -смешно и жалко!

Ние трябва също да започнем работа в Родопите и Беласица. Ако македонската граница се окаже трудна тълпите ще атакуват нас.

Браво на македонците-иначе спасение от тази вълна няма.

македонците се оградиха с гърция , ако не е на руски , излиза че са се оградили заедно от останалият сват !

Ние?! Някакви заграждения?! Кога?!

казано е - минно поле е вечно. колкото и да се разминира се някоя мина остава. а границата ни е била минирана бая години. те за това не са много мераклиите да влязат в "бившите" минни полета между нас и комшиите...

В българската историческа литература е прието да се пише и казва ГЕВГЕЛИ - с ударение върху първото е. Направете справка.

Мн боли, че македонците се оказаха по-големи мъже от нас...

"заглушителни гранати. " Звучи мноо интригуващо.