Македонската армия издига втора ограда по границата с Гърция

Армията на Македония е започнала поставянето на двойна телена ограда по цялата граница с Гърция от Дойранското до Преспанското езеро.

Обратно в новината

Коментари - Македонската армия издига втора ограда по границата с Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония и Унгария започнаха оградите една година след нас и се справиха!!! Дайте най-после краен срок на оградата на турската граница!!!!

Ми то Сирия по времето на Александър Македонски те беше ли затънтена македонска провинция! Кво търсят окупаторите Путин и Асад там?

Ами така е, който си има армия, строи огради, който си няма, чака турската да го "пази" по въздуха!

да ни кажат какво смятат да правят... какви ангажименти са поети.. Това честно отношение...а другото.. ще го разберем и ако не ни хареса...

Ограда..ДА Гореща точка..НЕ! Вие друго ли искате? В Македония оградата върви с Горещата точка. Ако вие искате България да стане гореща точка...кажете си!

Македонците знаят много добре от къде идва опасността.Тия потоци бежанци не са случайни.Ердоган и ИД имат еднаква цел.Световен Халифат.Богатите страни като СА,ОАЕ,Дубай ,Бахрейн,Катар,Кувейт и др. не са приели нито един бежанец,въпреки ,че са от тяхната вяра.Македония не иска чужди бази на територията си.Имат много сносни предавания по техните т.в.като Vo Centar и др.Знаят,че базата Бондстил ,най голямата американска база в Косово е построена след югославската война и е частна,обслужва частни интереси.Войната в Афганистан,увеличило се е само производството на наркотик.От продажба на наркотици,оръжия се финансират терористи.България е разграден двор.Колко прав е е бил Пол Робъртс ,бивш финансов съветник на Рейгън като казва:Българското правителство купено от Вашингтон"И че НАТО е отговорно за заплаха от война.Като нейн член България ще бъде отговорна за своето собствено унищожение.

,,Македонската армия издига втора ограда", а ние спим и сънуваме евроатлантически ценности. Лошо е, че като се събудим ще бъдем ,,наводнени" от тези ,които Македония вече спира, а ценностите ще са още по-недостижими.....

А какво ще кажеш за Горещата точка?

Извинявайте,че се забавих с отговора. За Горещата точка мисля, че ни готвят едно горещо прецакване,но с добри комисионни за тези ,които ще го подпишат.

на нас ни казват това, което искаме да чуем. но нито дума няма какви са други условия! Ще се заградим, ще ни пратят помощници от други страни и с пълна пара ще регистрират всички, които са влезнали. И като ще ги регистрират - я познай къде ще се останат тези тълпи, до този момент нито една страна не е казала - ще ви помогнем за да няма мигранти. Казват ни - ще ви помогнем да се оградите и ще ви пратим граничари. А ние да ги храним орките и да се грижим за тях.

Саркузи...Македония и България ... Горещи точки. Не разбирам на какво се радвате за Македония...ако беше само ограда да спира бежанци разбирам но там ще правят Регистрационни центрове гореща точка...и в статията е написано.

А нашата опърпана държавица кога ще направи оградата !!! Когато основния поток се насочи към БГ ще е твърде късно!!

Когато 3 милиона бежанци тръгнат към България, не телена ограда, не смешната ни армия, ами нищо не може да ги спре! Молете се конфликтът в Близкия изток да се реши и прекрати.

Кимидонците винаги са били и си остават по-мъже от нас.

Пускайте по нея, покрай нея, между нея - ток, кучета, мини, стрелци, ловджии !!

само нашите се мотат с оградата -харата за две седмици я издигат ние за три години не можем -срам срам срам и мигрантите тръгнали да търсят помощ и срещнали граничен патрул а не обратното -сега разбирате ли как се охранява границата и всички се пускат да преминават -нямам думи -няма нито един спрян и върнат обратно-подайте си оставките аксо не можете!

Що е маке - се е юнак!!! Там гаджалите нема да смеят да гъкнат!? А?

Едната е срещу резаците, , а другата - сигурно срещу ръшите??

Никой не иска да прочете в статията, че оградата се прави с цел да няма незаконно преминаващи...а да минават през КПП тата...като гърците ги доставят надлежно. Македония става приемен център за бежанци..т.н. Гореша точка.. какво става по нататък никой не казва...щеги събират на територията на Македония ...а после? Вие искате ли това да стане и у нас??

Ние искаме свят без граници - от Атлантика до Тихия!!!

Важното е да се запомни, че "ние нищо не правим", ама че всъщност почти напълно е спрян трафика през България, защото сме външна граница и имаме повече от добро оборудване - няма значение. Да живее Орбан, македонския премиер, Ципрас, Путин и кой ли не, долу нашите управници, че не са ни на нивото, които и да са те.

Даже макетата знаят, че граница се пази от нашественици с АРМИЯ. Само нашите отговорни тиквеници си мислят, че като сложат чучелча-плшила, са си свършили работа. Затова намираме нахлули НЕЛЕГАЛНО в страната ни джагали навсякъде. И за какво само им плащаме данъци на тия олигофрени, не мога да си обясня!

Никой не ни ще в Шенген, от години ни размотават и се насландисват, а сега зор да ги пазиме. Турция, която е с ИД няма граница с Шенген, но парите зорлем и ги навират! Да правят една двойна ограда, която да води директно към Германия и Франция и по нея друм.. Тия дето ги канят , да си ги носят на гръб, ако не на кораби и за Щатите. Коалициите, които направиха бордела в Региона да си ги разпределят и да се оправят!

Нека да дигат!! А какво е търсил Александър Македонски към Древна Персия?... с фаланги ще ходи ?

какво чакат, та не правят ограда? И у нас да стане като в Македония, ли? Въпрос на време е, и то на много малко време. Като заградят македонската граница емигрантите тръгват към нашата, толкова ли е трудно да се проумее?

Ама вие защо мислите, че Боко беше в Лондон??? Да си говори с българите там ли? Да, да! С Камерънчо нещо са се разбрали, но това ще разберем в последствие! Хората си строят оградите, а ние стоим и блеем, като овци над празни ясли и гледаме влюбено Бойко, дето лъже като дърт мангал и си мени мнението по няколко пъте на ден! Чакайте още!

Лакомията за сирийският петрол на САЩ, Русия, Англия,Германия,Франция и Турция, е причината за великото преселение на пострадалите народи. Русия е най активна в геноцида, защото е сигурна че мигрантите не са луди да се преселят в Русия. Европа ще заприлича на САЩ-бялото население ще е малцинство.

Белите не са малцинство в САЩ и то без да включваме латино говорещите, огромна част от тях също са от бялата раса. Малцинство е коренното население на Америка, което на практика вече го няма.

Само ние сме разграден двор. Византийците ги пускат щото знаят, че нема да се застоят у тян - единствената държава в ЕС без джамия! А нашите разградиха и граници и всичко. Баси малоумната работа. Вместо вишки с картечари и ровове с огради у нас ги приемаме от кол и въже та ги и раним даже. А тия вместо да се бият в Сирия за да се освободят те бегат у Европата и на помощи и чакат братушките и американците да свършат това, което сами те требе да си свършат. ДО вчера резал глави и избивал "неверници" а днеска се пише "бежанец" и го раним и поим. А утре че почне да ни избива и да взривява църквите ни. Бън полухората от БГ!

На КАКВА ЦЕНА? Каква е ЦЕНАТА на метър???

Имат си армия, имат си управляващи, които да вземат адекватни решения, а не само да се надупват на Брюксел като нашите! Браво на македонците! А народа спи ли, спи...

Ще се създава център за регистация в Македония т.н.Гореща точка. Пише го черно на бяло в статията. Значи Македония се е съгласила да става гореща точка...какво произтича от това..лагери за разпределение на мигранти..кой е бежанец и кой не е.. а после?

ПРИНОС КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА ИСТОРИЯ Ивайло Балабанов Европа, млада и непохитена, четеше своя рицарски роман, когато, във зора незазорена, загина рицарят Иван-Шишман. Европа плачеше за Жулиета, Европа се прехласваше по Бах... А, с вълчи вой, в тракийските полета, вървяха глутниците на Аллах. Когато обкръжена от слугини, тя тънеше в охолство и разкош, във Солун, на пазара за робини, гяурките вървяха пет - за грош. Когато тя строеше катедрали, и замъци... Във стария Балкан скърбяха тънки липови кавали и плачеха за Алтанлъ Стоян. Въздигаха се кървави калета, градени със отрязани глави. И, всъщност, си остана непревзета страната на хайдушките орли. А беше колкото калпак голяма, широка колкото следа от лъв, но се превърна в страшна вълча яма, покрита с кости и залята с кръв. Със кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!

А къде е оградата по нашата граница?? ББ спи и после се чуди защо не го харесват и му пада рейтинга!

Пардон Българската армия.. !

Тази ограда нищо не променя. Просто нарушителите на държавни граници ще си вземат резачка за тел. Тази тел на снимката с резачката всеки перничанин ще я резне за не повече от 5минти.

измислих го: да повикаме китайците да ни направят една китайска стена! Много са - бързо ще стане!

Еми просто ще си променят маршрута ,Гърция-България,пак Македония,или през Дунав Румъния!

и макетата излязоха по-големи мъже от пикльовците от евросъюза и най-вече от германските палачори!

Заселниците или окупаторите от Африка не са никаква опасност, за всека суверенна страна. Имаш своя армия хранитулници, место да си почесват ташаците по казармите, пускаш ги да копаят канавки и слагат телена ограда, всичко излиза много евтино. Проблема са кукловодите който умишлено заселват Европа, защо и как е сложен въпрос, всички ЕС правителства са марионетни и подчинени на тях, затова и се получава така.

Оградата на макетата се строи от армията, а нашата се строи от приближените фирми на крадливата шайка ГЕРБ, а те тел за по-малко от 1 млн/км не монтират!

А бре братя македонци, качувайте се на танковете (дарени Ви от нази) и прихадайте у Софию...!!! Чекаме Ви со хлеб и сол да ни освободите...!!!

я правят Гореща точка с лагери, това което искат да направят и нас?

А ние великите натовци и европейци не можем да построим ограда.

подлоги пак чакат заповеди от Брюксел и американското посолство....

Те нашите си знаят какво им е разпоредено от господарите и за това и си траят. За това не реагират на нищо. Стоят и чакат пратката "мигранти"

бракя и сестри, от походите на Алекзандър Македонски. Защо им строят огради

една година по-късно се сетиха да строят ограда. Поздравления!

Що да е късно? Ти в Македония ли си? На границата ли си ? Виждаш какво става в момента там ли? Имаш повече акъл от македонските управляващи? Ти на кое си управляващ? На жена си?

Като си оградят държавата македонците, мигрантите от Гърция ще поемат към нас.

А българската армия защо спи? Кога ще затворим напълно границата с Туркия (ке падне)? Тиквата защо дреме ? Наредили са му да прибира милионите орки в България, нали?

Армията ни не спи. Първо такава нямаме, а на остатъците няма кой да им нареди да строят ограда. Защото и командващите начело с баш-главнокомандващия отдавна са предали територията на България, не само небето й!

какви 5 лева?Изграждайте минни полета,слагайте табели"Стреля се без предупреждение" и толкова. Като стотина навляка идат при Аллах,да видим дали пак ще се тълпят да идват у нас.

Ние пък ще сме "горещата точка", защото така го е предложил самия Борисов. Това го каза миналата година и Меркел, това се потвърждава и от визитите, които се правиха у нас. Това го потвърди и скорошната визита на В.Орбан, това го потвърдиха миналата седмица с изказванията си представителите на Австрия и Холандия. И всичко защото Гърция не може(или по-скоро не иска) да пази Шенгенското пространство. За сметка на това наш Ганьо Борисов се е писал баш пазвантин европеец.

Някой може ли да ми каже какво прави нашата армия - не пази границата - там е гранична полиция...не строи ограда по границата...само папкат и чакат ранно пенсиониране с висока пенсия !!!

е зима, и спи зимен сън. Но ще дойде лятото, и тогава ще е на почивка! Каква армия само! Един стадион хора! Ловджиите са повече, и по-добре въоръжени.

Македонската армия, представена в снимката по-горе в 50% от цялата си численост, работи усърдно по издигането на стената....

Да изпратят и нашата армия да защитава суверенитета на държавната граница!

Македонската армия изгражда втората ограда по границата с Гърция край кота 59, предаде БГНЕС Борисов, спиш и то дълбок зимен сън.Защо останалите 120 км. от оградата с Турция още не е изградена, а е само едно пожелание. Гледам репортажите от Малко Търново и всички ние разбираме , че тотам минават ежедневно по стотина имигранти и то през зимата.Само си представям какво ще стане през лятото , при липсата на оградата.

Ами, положението е гнусно - тарамбуките прииждат на талази и местните твърдят, че минавали по пътеки, които и гранична полиция добре познавала. Ето ти и разноликата истина за понятието "бежанец": за гранична полиция и каналджиите - бизнес, за местните - ужас!

Всички вече разбираме, че бежанците са се превърнали в своеобразен банкомат за нашите гранични полицаи. Имаше само един , който защитаваше границата и гръмна авганистанец и за благодарност ще отиде на съд.

А ние - кога? Като се напълним с нашественици ри?!

България първа започна да прави ограда на границата си, за да не могат навляците да минават в България! Ама, дойде Бойко Борисов на власт и се мотае! Не му се ще на ГЕРБ да има ограда! Злите езици шумолят, че е голям бизнес прекарването на бежанци през територията на страната и за ГЕРБ е по-изгодно да ги прекарват, от колкото да правят стени по границата! Те и в БЮРМ, правят стената за пунт и за пазене от неплатежоспособни бежанци, от които нямат далавера!