Френски съд пусна Харадинай, Сърбия не може да обжалва

Апелативният съд във френския град Колмар освободи бившия премиер на Косово и бивш лидер на Армията за освобождение на Косово Рамуш Харадинай.

Обратно в новината

Коментари - Френски съд пусна Харадинай, Сърбия не може да обжалва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбския терор и хегемония са всеизвестни за всички от бившите югославски републики,включително и в Македония, които трудно успяха да се освободят поне като независими държави!Ако сърбите имаха друго поведение,може би нямаше да има толкова катаклизми!

ами да нека Сърбия Русия се разберът и организират един трибунал в ...Крим примерно и да отвлекът няколко големи албанеца и да си ги съдят там , ще си измислят и съд и съдии които уж защитават правата на човека също както тоя в Хага ...после да отвлекът и баба Меркел да я осъдят за двуличие и глупост ...може д аотвлекът и Плевнелиев и да го съдят за долно подлизурство към САЩ - него само за година го подръжте да изтърпи наказание ...ае общо взето им дайте да разберът че силният винаги може да съди и да говори за справедливост и права на човека а да прави обратното

Така наречените управляващи французи стават съучастници вече

Не стават!Френския съд е един от най добрите и е независим!Франция не е България ,не се заблуждавай,по скоро сърбите не са имали сериозни аргументи! А и не виждаш ли нашия Василев от колко време сръбския съд му помага!

Шило

Мдаааааа, а после претендират за "цивилизован"свят.

Сърбия почти със сигурност ще вземе мерки, така че Харадинай няма да може да обжалва на този свят...

Няма нищо за обжалване!Сърбите само избиват комплекси,а и първо съда в Хага оневинява албанеца,а френски съд не може да си позволи да освободи някой,който и да е,ако е установил че няма вина!

ето ви пример за двоен аршин ... един доказан убиец на невинни хора и човек хиляди пъти потъпкал всички човешки права може да бъде освободен от еропейски съд а друг държан до живот ...ей за това няма да я бъде тая обединена Европа...нещо в нея не е както трябва! нещо куца !

Ти откъде знаеш че е така?Къде са доказателствата че е убивал невинни хора?Да си чувал за 150 000 убити по време на гражданската война в Босна например,то и в Косово е било същото,имам предвид от сръбсата армия!

Абе семо му вижте фасадата на тоя и ще ви стане ясно!

АОК е регистриран наркотрафикант в ЦРУ още от 1996-та година. Но нали знаете? Враговете на нашите врагове са наши приятели - двойния аршин на ЦРУ. Аз мисля, че бъдещето на Харадинай е в гроба. Сърбите няма да го оставят жив, след като не им се разрешава да го съдят.

а ти за фатик, наркотиците и дс не си ли чувал?

Западът яко е закъсал за кадри в областа на бандитизма щом е започнал да ги пуска от джандемите. Българите да си отварят очите и ушите, защото всичко това вече смърди на...да не казвам какво.

Сърбия кога ще върне на България собственика на КТБ Цветан Василев ? Заповед от Русия ли чакат?

ноо си тъп!!! ,що ти е? ще го убият при неизяснени обстоятелства и нито истината ще излезе на бял свят нито бившите му приятели крадци ще спрът да те крадът , тй че нека си стои там и отвреме навреме да им изкарва по някоя керлива риза а те да се правят че не го чуват

а за какво направиха косово република - всеки нормале човек знае четова е седалището на наркобароните ! а и косово си е часна собственнност на мадлен олбраит (която сърбите я спасиха (на 4 год)е била и жевяла в сърбия по времена воината )от концлагер . или това срам и позор за еврейие които знаят как и колко деца е спасила СЪРБИЯ от концлагер !

само полоний решава всеки проблем ,но не е лошо да се търсят заместители,в случай на недостиг .

Как няма да го пуснат човека . . ?! Иначе какво ще стане с пазара на наркотици, оръжия и крадени мерцедеси . . . ? Че те и терористите от ислямска държава може да я закъсат така, без снабдяваане . . .

Нито дума какво е обвинението срещу него! Какво трябва да търси човек в интернет, за да се добере до някаква информация, че навремето имало 30 обвинения срещу този? Или за измъчване и убийства на пленници в бунтовническия лагер в село Ябланица?

"След решението на съда, бившият косовски премиер заяви, че това е победа на албанците". Някой да коментира "правовите демократични държави? Трансплантациите на органи се извършват в западни клиники. Мрежата за наркотици в западна Европа се държи от тях. Освобождаването му е напълно в духа на законността, ТОЧКА КАТО ТИКВА.

Сигурно е гей. Затова са го пуснали на свобода!

Как пък няма една развита и цивилизована Православна държава, в която населението да живее свободно и доволно?

в русия са свободни и доволни .

че какво ни е на нас в България? а на гърците какво им е? а на румъния, кипър сърбия?? зле е грузия, щото е съсед на россия, и ония са им превзели половината държава!

на06. 11. 1920г. сърбите завземат западните покройнини. територия на която живеят 64 509 души, 54 758 българи, и само127 сърби! царибродско,босилеградско, струмишко, части от трънско и кулско! 2 650 кв. км.! и вие , русолюбци скапани жалете тези българомразци? вероятно защото сте един дол дренки! да ги мачкат албанците колкото могат! и тях, и македонските им коп..елдаци!

Аз знам, защото съм от изселен род от тия области :)))) Изселили са българите и са населили албанци. Србе на сапунь!

Тоя сайт е пълен със сръбски путинопитеци! Трябва Белене да се отвори и да се запалят пещите.

Ами върви си тогава от там където си се пръкнал. Беж при шиптърите!!!

Сичкото убаво както си го казал и ти разбирам гнева. Но осъзнал ли си, че това го направиха куманягите, и че същите куманяги правеха съшото и в балХар? И същите куманяги направиха същото и в Македония? С единствената цел да настроят балканските народи един срещу други и да ги разцепят и накарат да се мразят? И като гледам, куманягите са си постигнале целта с тебе? Хубаво ли е чуфството да си куманяЖка подлога и да им правиш партийната пропаганда? Дано поне ти плати баничката за неска.

Тия куманяги беха от интернационалното котило на Вълко Червенков, Г. Димитров, Тито, и беха покрити с правомощия от савеЦката окупация и извършиха сичко това с помощта на савеЦките партийни лаборатории. Какво си се засилил срещу обикновените сърби, които беха избивани и изселвани точно като нас, под заповед? И знаеш ли какво е било в македония по онова време, и какво е било тука, масови изселвания и убийства, масови концлагери, 'буржоата' трепани без съд и присъда, а хората натикани в кучи гъЗ. какво си се разпенил, куманиЗка подлого. Дебавашта куманиЗка мамица! да не би тия хора обикновените , да са имали някакъв избор? и те са били подкарани като офце от войската, както и ти и семейството ти! ма е по-лесно да всяваш омраза и да защитаваш куманягите, които извършиха всичко това а? И да продължаваш да насъскваш хората да се мразят, когато единствените виновници беха една шепа куманиЗки продажници заграбили властта под съвеЦката окупация! деба твойта продажническа каманиЗка мамица!

Нова победа за Мафията.

Да живее циганията!

Я катастрофа, я инфаркт може да го сполети, знае ли човек...

Западът отново закриля военни престъпници. Именно затова няма да има никаква милост към западната цивилизация, която умишлено ни циганизира. Бой!

Френски съд пусна Харадинай, Сърбия не може да обжалва Като му гледам снимката, ми прилича много на някоя наша циганска мутра.

Сега аз ако съм Вучич, намирам некой пострадал от войната който иска да даде малко правосъдие, тека да е мотивиран, да се каже, и го пращам с една групичка яки бандюги по следите на Харадинай. Що е нужно да се дига шум? Гепват го некаде, обърсват му шашарите/пердаха/или направо затрит, и мир настъпва на земята. Който иска да си го разследва после, я се докаже, я не. Хората отмъстени, и примера даден, че никой не мое да се ебава със сърбите. Европа ноо закъса щом е забранено вече да има справедливост и търсене нс отговорност от престъпниците. Е как правът руснаците - едно чайче отровно, една супичка там, два ритника на улицата или просто нож е ребрата в некое кьоше...и ни лук яли, но лук мерисали! Айде Вучич, тебе думам, захващай се и не чекай друк да ти свърши това, което ти требе! Некой път си мислим, че съм си сбръкала и пола, и професията - ако се бех родила мъШ, шех да давам бая ядове нагоре-надоле!

Ти що направо не се взривиш в Лондон, за да отмъстиш за Войната?

Браво Роксана, до сега не бях чел нещо от теб, което да не защитава еврогейската демокрация.

все повече ми пада в очите.

ЕТО ТИ И ДЕМОКРАТИЯ ПО ЕВРОГЕЙСКИ - ПРОСТОТИЯ НА ТЪРКАЛЕТА - НО СКОРО И ФРАНЦУЗИ НЯМА ДА ИМА ЩЕ ИМА САМО МУРГАВИ ЧЕНГЕНЕТА

Ако беше сърбин веднага щяха да го осъдят.Европа е американска марионетка,дърпана от ЦРУ.

Ама прави са - ако съдят убиеца на сърби - трябва и доста сини каски на европа да тикнат в пандиза, а също и ония кравари, които бомбардираха независимата страна. как ще признаят че сами са били убийци. Изобщо демокрация по Ивропейски

Пример за гнили ябълки и във френската правосъдна система.

А сърбите кога ще върнат Цецо Мустака?

Аз

На пyтkинден.

На Балканите само албанците могат да извършват безнаказано престъпления. По този параграф, те приличат на едно мургаво племе.