ЕС призова Балканите за помирение след присъдата на Младич

Европейският съюз призова балканските страни да "почитат жертвите" на военни престъпления, като положат усилия за помирение в региона.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова Балканите за помирение след присъдата на Младич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

присъдите на този съд са толкова легитимни, колкото присъдите на всекое мешере, където и да е. още повече, че съдиите са напълно зависими от своите "дребни, житейски грехове". за да може присъдите им да са напълно манипулирани.

ЕС и НАТО буквално запалиха Балканите, разбиха Югославия, направиха нови държави, нахъсаха албанците... Сега зоват за помирение..

Кога ще осъдят в България червените олигарси и емблематичните политици на така наречения "преход" /от какво към какво ли / за съсипването на българската държава и държавност, за съсипването на българската икономика и индустрия, за гибелта на стотици хиляди български пенсионери и безработни тънали в нищета и мизерия, за прокудените и прогонени от 8 милионна България над 2 милиона икономически емигранти, за геноцида над българския народ ??? НАЛИ ЗА ГЕНОЦИД ДАВНОСТ НЯМА ???

Ратко Младич доживот в затвора, а те да гледат напред. Оптимизъм не липсва !

Когато човек вижда каква е реалността няма какво друго да направи..Всеки мислещ знае че това е просто подлагане за затриване на гристиянството и превес на косовари и албанци..Те съсипаха Сърбия избиха един куп невинни хора, разрушиха инфраструктура ама никаква вина не намират в себе си както не намират вина и на косоварите дето избиха или покудиха един куп сърби..Еврогейските Дебилите си гушкат дебели пачки и изпълняват поръчки но не раздават правосъдие..

Помирение на Балканите ще има когато с тях се заеме Путин, както направи това в САР!

Мирни и обединени Балкани е най-големият страх на запада

ЕС е мъртъв отдавна, но никой не смее да го признае, все още! И за нищо не може да зове...

Югославия беше изкуствена държава, която логично се разпадна след краха на СССР. Останала без поддръжка от Москва, налазена от чужди апетити и разузнавания, подклаждащи етническите междуособици, и водена от великосръбския шовинизъм, затъна в кървава гражданска война. Територията на Сърбия се сви като шагренова кожа. В тази трагедия никой не е в бяло, но победителите не ги съдят. Между другото, България я очакваше същата съдба, ако не се беше ориентирала към САЩ и Европа след разпадането на Варшавския договор. По това време СССР се съсредоточи в собствените си проблеми и бившите съюзници бяха оставени на апетитите на доскорошните си идеологически врагове. Влизането ни в НАТО и ЕС засега стопира процеса. Това е положението, без значение дали ни харесва или не.

1.Югославия с тази си територия е създадена след Първата световна война (т.е. преди да има СССР) като Кралство на сърби, хървати и словени. 2.Югославия не е била съюзник на СССР и член на Варшавския договор и СИВ. 3.България не е заграбила, а е загубила територии след войните, така че сравнението е неуместно.

някои хора дращят във форума от скука, все нещо трябва да изсмуче от пръстите си. А когато знанията по история са Слаб (2) вече се ражда простотията.

1. Фактът, че не оцеля в тези си граници и 80 г., говори за нетрайно държавно образувание със силни центробежните сили. Като се прибави и натиск отвън ситуацията, става още по-нестабилна. Впрочем, историята го потвърди. 2. Никъде не съм споменал, че е била част от СИВ и Варшавския договор. Въпреки изключването си от Асоциацията на соц. държави и споровете на Тито с Москва, Югославия винаги е оставала в полето на съветското влияние най-малко по линия на православието. Във войните през 90-те години Русия открито подкрепяше Сърбия в ООН, изпращаше оръжие и наемници, а преди, по време и след войните беше най-големият им търговски партньор. 3. Този въпрос какво общо има с останалото? През 1941 г. България даже си връща територия.

Прав си - ЗАСЕГА!!!!Дано Господ ни пази от еврогейците и американските бандити!

Американосите избиха над 2 000 сърби, голяма част от които деца, по време на безразборните и неодобрени от ООН бомбандировки ... на Сърбия. Няма ли да има съдебна отговорност над убийците ? Да речем в Хага ...

ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС ИСКАТ ИЗБИВАНЕТО НА СЛАВЯНИТЕ И ОГРАБВАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ... ТВА МИ ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ С ЕС :))) ... В ИЗТОЧНИТЕ СТРАНИ НА ЕС - НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯВА , ВСИЧЧКИ ГОЛЕМИ КОМПАНИИ СА ЗАПАДНИ :))

Чак до нашите земи стига. Средна възраст на населението в Албания и косово е 26 г. На сърбите и македонците има казват : няма да воюваме повече. Ще ви превземаме с к...ц, раждаемост. Който не вярва да види - Прешево, Прокипле, Тетово, Гостивар, западна Македония, ами южна Черна Гора- от гр. Бор на юг няма надпис на сръбски(българина познава само Будва и Котор, ма това е друго)... а по селата още по страшно. Купуват кьщи за по 2000 евро нанасят се чаветата и след 20-30 г. няма вече коренно население. Ама тези дето приказват си седят в София, идете и вижте..

Ех, да можеха и някои бивши президенти на свръхмощна страна да бъдат привикани и ОСЪДЕНИ в Хага за безмислено избиване на 1.5 млн от които близо 1 млн деца от едни недалечни война1 и война2.

Балканите призовават еврейския съюз да правят като вятъра и да си гледат собствените купчини с фекалии , с които ежедневно ги засипва усарския мастиф - избушената шмеркел ! БУЛекзит !

РИМСКАТА ИМПЕРИЯ Е СЧИТАЛА ВСИЧКИ ЗЕМИ НА БАЛАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ ЗА РОБСКИ КОЛОНИИ :))) СЕГА И ЛЬО РАЙХА Е ТАКА

А между другото,извън темата,сърбите напълно си заслужават съдбата,спрямо това,което са ни причинили.Западните Покрайнини и отношението им към българите там-долно и нецивилизовано.Балканските войни-винаги подло и в гръб.ВЕЛИКА Югославия....ха,ха-колко територия има сега Република Србска??? Ние,както винаги се помирихме с тях.Нашенци,посещават Пирот и Босилеград всеки уикенд,за да пазаруват при тях.Пазарно подпомагане.

Не бе човек,пазаруват за да купят нещо истинско за храна,че тук ни отровиха!

ВСЪЩНОСТ САМО ЕВРЕИТЕ - СТАРОЗАЕТНИЦИТЕ И ЕВРО-ИМАМИТЕ НЕ ИСКАТ МИР, А ИСКАТ ВОЙНА :)))) .... В КОРАНА Е ПИСАНО: - ИСУС Е ДОНЕСЪЛ НОВОТО ЕВАНГЕЛИЕ - НОВИЯ ЗАВЕТ - ИСУС ЩЕ СЛЕЗЕ НА ВТОРО ПРИЧЕСТВИЕ НА ЗЕМЯТА ПО МИНАРЕТО НА УМАЯДСКАТА ДЖАМИЯ В ДАМАС - В СЪЩАТА ДЖАМИЯ Е МАВЗОЛЕЯ КЪДЕТО СЕ ПАЗИ И ПОЧИТА ГЛАВАТА НА ПРОРОКА НА КОРАНА ЯХИЯ - ЙОАН КРЪСТИТЕЛ - НА АРМАГЕДОН ИСУС ЩЕ ВОДИ АРМИЯТА А АЛЛАХ И Щ ПОБЕДИ ДЯВОЛА - ИСУС ЩЕ ПОМОЛИ АЛЛАХ ДА УНИЩОЖИ ДВЕ НАЦИИ И АЛЛАХ ЩЕ ГО НАПРАВИ - ИСУС ЩЕ УМРЕ И ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН ДО МОХАМЕД В ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В МЕКА - ПАЗИ МУ СЕ МЯСТОТО - СЛЕД СМЪРТТТА СИ , ТОЯ ПЪТ ИСУС ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ - ИСУС ЩЕ СЕДИ ДО АЛЛАХ НА СЪДНИЯ ДЕН И ЩЕ МУ КАЗВА КОЙ Е ПРАВЕДНИК И КОЙ ГРЕШНИК :)) ..... ИМАМИЕ КРИЯТ ТОВА ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ :)))

Точно заради Младич няма да има помирение. НАПРОТИВ ДАЖЕ. А Боку разбирача от Балканика, само да го разберат, че иска да настанява Бежанци по Западните Балкани, ще го уловят да го Бият другия път

иде, иде....ше го търсите ей такъв да ви защитава, ама ей на - ще е някой обратен холандец примерно....ама вервайте му...

Споко,ЕС,Юнак БАЛКАНСКИЙ Херойко се е заел да ги помири.У нас за друго,освен за Западни Балкани,не се говори.Ако трябва,Геройко и Турция с Гърция ще сдобри,така щото любов да цари во век и веков.И двете страни имат опит с мъжката такава,поне от историята. 100К жертви....в края на 20в. Че жертвите на турският геноцид над тракийските българи,в началото на 20в./1913г./са повече и то не с по-малка жестокост. Да,ужасяващо е било тогава с БЮР. Само че,варварщината е владеела не само сърбите,но и хървати,бошняци.А ЕС-то къде беше тогава!?Германия наказваше Сърбия,заради ВСВ.И крадеше яко от Хърватия,каквото може.САЩ бомбардираха после с обеднен уран.Клинтън направи едни"договори"...за помирение от Дейтън и Рамбуйе,които бяха всичко друго,освен помирителни.Ама така е,как се прави адекватна политика,с Моника в скута.....АОК не са ли за Трибунал,напр.?

Четете интервюто на подполковника от запаса Йохан Шолц - немски и натовски офицер и ще ви стане ясно кой е крив и кой прав. Ама тия гракнаха, Милошевич е виновен за всичко. Що се отнася до помирението, очевидно тези, които призовават за помирение, никога не са прочели и два реда от Иво Андрич.

А убиеца на деца Хавиер Солана, кога ще бъде даден на съд? Или "победителите" не ги съдят? Този съд е абсолютна пародия. Защо не осъдят В. Путин? Както всичко в този скапан съюз и съдът му е такова недоразумение. Ще дойде Видов ден.

If the massacre of civilian is stated as Genocide, I expect the Hague Tribunal to proceed with conviction of: George W. Bush & Bill Clinton for bombing if civilians in Iraq, G. Bush junior for bombing Belgrade, Nis and Novi Sad. Barack Obama, Tony Blear, John Magor and David Cameron for bombing Christians in Syria and North Iraq, Putin for massacre of Turkmenian in Syria and

Кои е юнкер кои ?????поредното парвеню на евреите които за плниса боб и близките си продават

На гнусните еврогейове е отредена участ набиване на кол.А на тъпите западняци-да лъскат ботушите на руските окупационни войски.Истока ще помете Содом и Гомор в което ни превърнаха гнусните либерали.

За жертвите от сърбите ще бъде ли намерен и осъден виновникът ?!Или просто сърбия трябваше да бъде разкъсана и подчинена,като нас и другите около нас ?!кой и с какво право прави това,закона на джунглата ?!за косово което отнеха насила от сърбите пълен пас,за крим вият !!

ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПРЕМАХВАТЕ НЕУДОБНИТЕ !! ПРЕДАТЕЛИ ! НАПЪЛНИХТЕ ЕВРОПА С ИЗМЕТ, НО ЗА ТОВА, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ВИ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА !!!

Глупчо, ако сърбите си бяха живяли мирно както преди, никой нямаше да се махне оттам.

Вината изобщо не беше в сърбите, каун!!! КОЙ финансира войната в Босна- отговаряй!!