Юнкер: Сърбия и Черна гора може да влязат в ЕС до 2025 г.

Сърбия и Черна гора може би ще могат да се присъединят към Европейския съюз до 2025 година, заяви председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Сърбия и Черна гора може да влязат в ЕС до 2025 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все по очевидно е, че НАТО и ЕС работят ръка за ръка за откъсването на всички бивши соц. страни от влиянието на Русия и вкарването им новооформящия се антируски съюз. В действие е кампания на натиск и всякакъв вид щантаж и никого не ангажиращи пазни обещания!

Доколкото ми е известно тези държави са мноооооого отдавна в европа а да се женят за съюза според мен е грешка и то от големите.Еми ще стане като нас....

Едни ще влизат в ЕС, други ще излизат, а ние на къде, като на половина ни е влязал.

"Юнкер отбеляза, че "индикативната дата" има за цел да окуражи страните към присъединяване, предаде ДПА. " Да, да и те като са риби и на бастун като теб ще клъвнат, нали?

Стръвта е ЕС, а целта е да влязат в НАТО, ашколсун.

Приятелят на Буда Тиквата казал, че могат да влязат, но ще искат ли? Сърбите и черногорците разбират български и знаят колко сме доволни ние от ЕС и Буда Тиквата.

А, националносвободителните движения кога ще започнат?

Колко дена вече нсе една и съща новина? Разбрахме, че съществуванието на ЕУ се базира на думите- може би, така ни се струва, вероятно и т.н. А тлъстите заплати на европейските боклуджии продължават да растат.

Аз пък си мислех, че Сърбия иска да влезе в "нерушимия, успяващ и могъщ" Евразийски съюз при закрилницата си Рашка, ама "тъпите" сърби искат в "западащия" ЕС. Искат и в "разпадащото" се НАТО......що така ве дрОгаре....нали всичко западно се разпада, а всичко създадено от Колхозия "цъфти и връзва" ???

А тебе кво те бърка кой къде иска да влиза или излиза- гледай си задгробния живот и си трай.

Ако и следващия председател на ЕК е като Юнкер то гарантирано да 2025 година съюза ще се разпадне.

Този както винаги е пиян ,говори глупости ! До 2025 година , ЕС ще се разпадне на малки парчета !

От както пропи "истински" с бандерол алкохол тук, не го виждам дълго да кара, наздраве

Имам усещането че тоя напълно е изперкал и понеже ще се прости скоро с този пост в ЕС гледа да си подсигури приятели от цяла Европа нерде западна нерде източна , за да може после да пътува без пари като един истнски западен пенсионер ( не че пенсията ще му бъде малка ама защо да се охарчва допълнително)

Ще влязат колкото влезе Украйна. Ще ги набутат в НАТО, ще си направят там бази и после ще се разсеят, както стана с Украйна. Само дано не почнат да се бият и там хората ...

Наздраве. Cheers up.

Човекът правилно е казал "може би" и се огледал за чаша марково уиски заради правилния изказ!

правилния изказ- индикативна дата!

а България в Шенген явно НЕ. Сменихте темата :)

Господ да ги опази от този алкохолик. Защо им мислите лошото на сърбите!

Бацка , да ти пратим една каца разсолница , много е ефикасна , праи те кукуряк.

Искам да видя как от кукундрел става кукуряк, само с разсол.

Отговарям само за алкохола , други отговорности не поемам.

тоа па, то тогава нема да има ЕС, пардона ме

В 2025 ЕС го нЕма!!!

Вие деменция ли имате че едно и също по няколко пъти па макар от различни кратуни казано тиражирате????Не съм им враг и за това ще се моля да задържат топката до 2030 година с надеждате че тези използвачи няма да се пъчат защото котилото им и кукувичето им гнездо ще да се е разпаднало..

Има една единствена грешка в статията- годината 2025 да се чете 2125!

Юки ,май пак си се нацепил.

До 2025 година може би този съюз , който обслужва само интереси на няколко страни, ще се разпадне.

Юнкер,до 2025 г.я камилата я Камиларя.Тъй е казал Месершмит.

Ще ги измамят, както измамиха Украйна. Ще ги накарат да почнат да си унищожават селското стопанство и всякакво производство, което може да е конкурентно на западните. След което ще си "отворят" пазарите, което значи, както в Украйна направиха, свободен внос на европейските стоки и някакви смешни квоти за износ на европейските пазари. всичко е лъжи и измами. Да погледнат съдбата на Украйна, преди да вършат такива глупости. Запад е колониална система. Тя живее за сметка на други държави. беше в криза, преди да се разпадне соц системата. След разпада, това им позволи да колонизират държави и пазари и така поеха въздух. Преди няколко години живителни сили наляха Украйна и компанията глупави държави. ресурса пак намалява и сега се търсят нови донори. Целта на едно такова "разширение" е обогатяване на колониалистите. Което респективно обеднява местните аборигени. Не схващам, толкова ли са глупави в Македония и Сърбия.

Объркал си се! Сърбите и черногорците не са нито с увреден чип, нито са 80 процентови!

Прав си.Бългаеия мина и тя по пътя лихвидация на селското стопанство ,промишленост ,армия и вътрешна сигурност и днес е На Терминал 2 .Всичко това се постигна от навеждането ,слугинажа и алчноста на уличните ни политици думократи.

А може ли ЕС да съществува до тогава?

За съжаление - да. 7 години нищо не са. Агонията може да продължи и 20 г. :( Турция като загни и почна да се разпада - целият 19-ти век мина под знака на "Източния въпрос". Другото е европейска война и пълен разпад. Дано не става !

Още не са вкарали цялата армия на ИДвЕ, но вярвам скоро ще я вкарат. До тогава разбира се евгейците трябва да са се джендъросали напълно.

Ако политиката на ЕС продължава да се определя от склеротирали чичковци и сърдити на целия свят лелки, до 2025 "я камилата, я камиларя".

а ... ...странно как така без да си унищожат ракетите , без да си затворят реакторите и заводите ,и без да влизат в нато ...??? маи само на нас ни го зачукаха пак :)))

това означава край за мене

Така е! Има само три части, но пък може Цецу Поразяващата ръка да те смени.

Србите понеже все много знаят вече са на опашката на Балканите със силно изостанала икономка , дори и от нашата , какво остава за Хърватско и Словения

ха ха ха ... сърбите и воина изнесоха и пак са по напред от нас и имат повече производства ...

За това,че се казва -МОЖЕ....е красноречив ФАКТА,че ЕС в този формат няма да има и ЕС сега загива. Големите 8 страни, ще си правят ФЕДЕРАЦИЯ, в която ние не се вместваме в тяхните планове. Обаче за това се мълчи...... А с проблемите, които сега ЕС ни натовари, ше си останат само НАШИ!

Алкохолето казал...ХаХаХа!!!

Халал да им е...