Руски съвет към Скопие: Не ви трябва ЕС, разпада се

Русия няма да пречи или да се меси на Македония за членството й в Европейския съюз или НАТО и ще зачита това, което македонският народ реши.

Обратно в новината

Коментари - Руски съвет към Скопие: Не ви трябва ЕС, разпада се | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАСКИТЕ ПАДНАХА ,РУСИЯ ДОКАЗА ,ЧЕ РАБОТИ ...ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ в съюз със Сърбия !!! 50г. руснаците не допуснаха да има дори жп.път с Македония !!!

МАСКИТЕ ПАДНАХА! Европа работи срещу България вече 140 години - изпраща с английски кораби от Адриатическо море ордите на Сюлейман паша за да убият десетки хиляди българи, да опожари Стара Загора, да убива българи по пътя си. Европа унищожи Санстефанска България, остави България разпокъсана с възможности за бедна аграрна държава. Европа унищожи съвременна България, тази, която за 45 години беше станала Швейцария на Балканите за да изнесе скрапа от страната ни и да го ползва за суровина... Европа? Тази от която нищо добро не сме видяли!

Швейцария на Балканите.....Например Румъния имаше една телевизия с 1час на ден , а ние 2 с няколко часа :):):)

ХААА ХА ХА. МАСКИТЕ ПАДНАХА. А КАКВО НАПРАВИ РУСИЯ? - Русия ЕДИН път ни освободи - след което Русия се опита най-малко ПЕТ пъти да ни ликвидира! 1. Русия не направи нищо за да предотврати обесването на Апостола на Свободата Левски! Русия дори приветства обесването Му! 2. Русия възстана против Съединението на България през есента на 1885 3. Русия насъска Сърбия против България след Съединението за да ни накаже! Избухва братоубийствената Сръбско-българска война, която започва на 14 ноември (2 ноември стар стил) 1885 г. 4. Русия обяви война на България през Първата Световна Война. 1915 България предприема настъпление срещу Сърбия, окупирала Българите в Македония, с което България влиза в Първата световна война. За да помогнe на своя съюзник, Русия започва военноморска офанзива срещу България и бомбардира Българска територия! 5. Русия удобри през лятото на 1944 г плана на Тито за създаване ФИРО-Македония и изискваше от България да отдели Пиринска Македония и да я подари на Сърбия! БКП дава своето съгласие за него 6. Русия окупира България през 1944 и ни натресе комунизма, ликвидира 30 000 Българи без съд и присъда! 7. Русия и Сърбия притискаха България през 2006 година да регистрира сърбоманската сепаратиска организация ОМО-Илинден- Пирин, която твърди че в България живеят 500 000 поробени от българите македонци, цели отцепването на Пиринска Македония и "освобождаването" на "македонците" от българско робство. 8. През 2017 Русия подари на сърбоманите от ФИРО-Македония Българската Азбука, като Путин най-тържествено заяви в Сърбония, че Кирилицата идва от техните земи, въпреки че най-старите извори и паметници на кирилица са намерени в района на Велики Преслав- България!

Някой най-накрая трябва много ясно да сложи на мястото му Путин и кохортата му агресивни като него мекерета, и да им обясни и да им каже и заяви много ясно: ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА! Не ви искаме нито акъл, нито медта, нито жилото, не искаме съветите ви! Оставете ни да живеем и не ни давайте акъл, когато не ви го искаме, оставете ни да живеем, и дори да грешим, НИЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА ПРАВИМ И ГРЕШКИ, И СЛЕД ТОВА ДА СИ НОСИМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЯХ! Това е част от живота на НЕЗАВИСИМИЯ ЧОВЕК И ДЪРЖАВА! Абсолютно неприемливо, непочтително и невъзпитано, гаменско и унизително е ДА ДАВАШ АКЪЛ И НАСТОЙЧИВИ СЪВЕТИ И ПОЛУКИ ТАМ И НА НЯКОЙ, КОЙТО ... НЕ ТИ ГИ ИСКА И ПОИСКАЛ! Това е директно послание, че този е глупав и прост, и неориентиран или изпаднал!!! Стилът на поведение и политика на Путин, авров и останалите на международната сцена Е НЕПРИЕМЛИВ, НЕВЪЗПИТАН И ОТКРОВЕНО КАЗАНО ОТЧЕТЛИВО АГРЕСИВНО ПРОСТАШКИ! Никой не им е виновен, че ПАК СА НА НЯКАКЪВ ГОЛЯМ ЗОР, за да си позволяват подобно поведение и вечните им (хибридни и други конспиративни предимно) ВОЙНИ, които винаги тези водят с техния начин на мислене и възприятие на света! Сбъркани хора от сбъркана държава!

неграта и латиното, и не се занимавай с БГ. Ти си ам. гражданин, следователно не си от нашите.

И аз искам да излизаме от ЕС. Само някои олигарси се облажиха от европарите за народа нещата са все по зле.

Ами излизай бе, що само плачеш, излизай, кой те спира? Вече няма кой да стреля по границите и не се иска разрешение от излизане от България! Чемодан, вокзал, Москва! Чий го дървиш в ЕС, плачейки че не искаш да си в него, като грнаиците са отворени, заминавай в Русия, Сибир или на майната си! Какво, пари за билет ли нямаш? Рубли за билета ли ти трябват?

твоето мнение не ни трябва, стой си при неграта и латиното и се занимавай с тях.

Ти си стой в еврогейскиях съюз дрогиран помияр Ходи в Европата да миеш дупета и тоалетни

Ти искаш да изизаШ от ЕС, ли ти искаш НИЕ да излизамЕ, като Путин и шайката му, защото това са две различни неща, много различни! Ти прави каквото си искаш и на мен изобщо не ми пука какво искаш и къде искаш да ходиш и да живееш, но не ми давай акъл ти на мен аз къде и как да искам да живея и какво да искам, ЯСНО!?! КАПИШ ЛУМПЕН?

ти нали живееш в щатите, и си ам. гражданин, що се месиш в нашите български работи, аааа?

Знаете ли как, по какво ще познаете манипулаторите и лъжците в живота? Някой, който е на зор или иска да ви прецака, или да получи на всяка цена нещо от вас или чрез вас, но не иска да се знае? Когато някой, който обикновено не ви е близък или роднина (но може и да е), не ви е дори приятел, ДОЙДЕ ПРИ ВАС И ЗАПОЧНЕ МНОГО АНГАЖИРАНО И РАЗПАЛЕНО ДА ВИ ОБЯСНЯВА ... КАКВО Е НАЙ-ДОБРЕ ЗА ВАС!!! И какво точно трябва вие да направите, за да сте добре! И отново - настойчиво! Тоест, ако и когато някой непознат или далечен познят внезапно дойде при вас и е на голям зор и загрижен ЗА ВАШЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ ИЗВЕДНЪЖ, от мен един съвет - ТОЗИ ИЛИ Е НА ГОЛЯМ ЗОР, ИЛИ ИМА ПЛАН КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВАС ИЛИ ЧРЕЗ ВАС И ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПЛАН, КОЙТО НЕ ИСКА ДА СЕ ЗНАЕ, Е ТОВА, КОЕТО ИСКА ОТ ВАС ДА НАПРАВИТЕ УЖ ЗАГРИЖЕН САМО ЗА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ И ДОБРУВАНЕ! Това обаче ясно индикира и показва, че той ви подценява (или не, а просто вие сте "лесна жертва") или счита лесни за манипулиране! С две думи - умирам когато някой започне много разпалено да ми обяснява какво е най-добре за мен да направя и е по-разпален за моето добруване от самия мен:) Та така и с руснаците и Москва, скъсаха се да обясняват на всеки и навсякъде - вкл. и в България, и в Европа кое е най-доброто на всеки друг, ОСВЕН НА РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ КАК ДА ЗАЖИВЕЯТ ПОНЕ МАЛКО ПО-ЧОВЕШКИ И ДОБРЕ, КАТО .... ОСТАНАЛИТЕ:)

Всъщност за всеки нормален и свободен, независим и обективен мислещ човек е пределно ясно, че присъстваме на последните мигове от разпада на поредната зле създадена и управлявана от Москва диктатура и че змията хапе най-зле точно когато умира! Точно на тези и такива нещастни и вече съвсем прозрачни и ясни за всеки опити за реанимиране и поддържане на загиващата диктатура на Путин присъстваме. И това съвсем не означава, че и ЕС, и в Америка и по света няма проблеми, и то сериозни, напротив, има и точно те са и част от причините са съществуват и през 21 век подобни управления като това на Путин! Но упражнението "Крадецът вика: "Дръжте крадеца"!", за което се е хванал Путин и московската върхушка като удавник за сламка и непрекъснато ни се демонстрира винаги и навсякъде, И САМО И ЕДИНСТВЕНО ТО, вече е доста жалко и изтъркано дори и за дебилите сред мат'ряла! Всеки, абсолютно всеки може да види и разбере, че точно от Москва през последните години САМО идват агресивните изказвания, заплахи и АГРЕСИЯТА! Направете едно сравнение между агресивни изказвания и дейстгвия от страна на Москва с такива от всяка друга държава и ще се шокирате от сравнението! Някой очевдино е на голм зор, ЗА ВЪТРЕШНОТО СИ СЪТОЯНИЕ И ЗАБЛУЖДАВАНЕТО И КОНТРОЛИРАНЕТО НА МАТЕРИАЛА СИ ВЪТРЕ В СТРАНАТА, щом дори и на Путин му се наложи да обявява за най-големият врат на Русия ... ИЗОСТАВАНЕТО!!!

От Русия: "Не искаме само нашият народ да живее в кенеф, а искаме нашите "братски" народи да споделят нашата мизерия

Някой е прекалил с бояришника :) И да се разпадне и да не се разпадне тая част на Европа е в Европа, а не в Азия. Така че марш от тук руски ватенки.

Знаех си, че от ушанките нищо не става.

,,ЕС се разпада,елате в Евразия ,да цъфнете и завържете!"

Както вече казах, то и на коча мъдете се клатвт и все а-ха да паднат, според някои дебили, и все не падат... Ама някои са много вторчени и фиксирани в тях и в очакваното им падане.

Прави са руснаците. Не им трябва европейски съюз а им трябва съветски съюз та да им фалира държавата както фалира ссср в края на осемдесете.

Както са тръгнали нещата, май Руската федерация ще се разпадне преди ЕС. Само гледай, като днешния вожд си отиде, какво боричкане за власт и центробежни сили ще се развихрят в РФ.

Че нали македонците са българи, какво очаквате - ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ И ИБРИКЧИЙСТВО ПРЕД РУСИЯ...!?!?!? Ми защо не питат тези съветници на Путин, а и самият него, защо парите и децата им са все в Западна Европа или САЩ, защо не си стоят в Москва...??????

ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН! Сърбия си е руска република! Русия иска да включи Сърбия в зоната за свободна търговия на Евразийския съюз, Русия модернизира сръбската армия, Сърбия пък цели близки отношения с Русия, не с ЕС! За Сърбия пък Македония винаги е била сръбска република! Влезе ли Македония в ЕС, където е и България, ще паднат границите на Македония с България и ще се вдигне граница със Сърбия! Македония ще има граница със Сърбия и ще налага визи за сърбите! За да предотвратят това, Сърбия и Русия активно манипулират Македонците да не влизат в ЕС и финансират антиевропейски партии, за да остане Македония сръбска провинция под руски контрол! А "българските" русофилистици активно действат против интересите на България и Македония и саботират Обединението ни!

Да, точно така ще стане и единственото хубаво нещо, което стана през управлението на Борисов е всъщност точно това, че спря българоомразната политика на една шайка от македонската върхушка, обслужваща интересите на московската и сръбската (тоест пак руската) яростна антибългарска политика! А това че съветниците на Путин са изнесли пропагандата си пред една групичка от 300 македонци, събрани от руската партийка в Македония, аналог на тези като на Болен, Гоце и Доган в България е без особено значение, 300 човека не са Македония. Но е забележително как традиционните най-силни антибългарски насторения в нашите съседи, като Сърбия, Гърция, Македония СА ВПЕЧАТЛЯВАЩО ТОЧНО ... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РУСОФИЛИ ТАМ, А? Докато от Москва непрекъснато ни обясняват какви нашо братя ни били и как точно те ни били най-близки и само те ни мислели доброто! Не знам това типичното азиатско коварство ли е, или просто имперски амбции и стратегии "Разделяй и владей" на типични диктаторски режими!

Руснаците пак са говорили глупости. Не могат ли да измислят нещо по-умно и интелигентно. На Балканите им остана само Сърбия, това е реалността.

Гледайте си Кримския полуостров и не си навирайте гагите в Западните Балкани. Преди да се разпадне Европейският съюз, ще рухне Руската империя.

Не го харесван Дугин, но в този случай е прав. Богатите държави в ЕС източват учени, лекари, инженери от бедните държави, а после ги сочат с пръст и казват вината за бедността е ваша - глупави сте и корумпирани. Такъв съюз няма как да е успешен. ЕС трябва да се трансформира от съюз на капиталистически републики и кралства в съюз на социалистически републики, в който движението на хора да не се отразява на стандарта на живот. т.е. съюз в който няма губещи. Но богатите държави не се чувстват облагодетелствани, напротив, те смятат, че те са прецаканите. От тука идва противоречието и причината за разпадане на ЕС.

Тъпотия до шия.

Басня: видяла лисицата, че гроздето е високо и не може да го достигне и рекла - гроздето е зелено.

Руски съвет към Скопие: Не ви трябва ЕС, разпада се.......... АБСОЛЮТНА ИСТИНА ..........ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПАК !!!!

НЕ ПРЕЧИШ...

Разпада се руската империя. Разпада се бавно и сигурно.Остана и лудия Ким и Асад. Ние се отървахме от тях.Колкото и да драпат връщане няма.

а сср ще се създаде, вече има 2 страни членки, Русия и Казахстан.

вече не искат да говорят на руски!

Pesh0

Лошото е че една империя може да се разлага няколко стотин години, и преди дА се разпадне да вземне да се съживява . Така че едва ли пишещите тук , ще видят дъдещето на европа .

Балкански съюз има смисъл но само ако се елиминират Косово и шиптърите от Македония! Иначе е зле..

Има смисъл без Русия, проектите и Гърция и Сърбия и естественно САЩ. Мястото на обединена България е в Единна Европа.

геноцид над всички Балкански страни,близкияизток и Православна Украина! Там където е стъпил еврейско-пиндоския-"съюз" и соросоидните убиици,там трева не никне!!! А сее смърт и страдание!!!!!!

ЕС не се разпада, а се прегрупира!

очаквам с нетърпение разпада на този невероятно неудачен и крадлив съюз, питам се даже какво ще прави баба меркел и ще изтрезнее ли юнкерчо, как ще се изхранват и какво ще правят като спре потока от парите за членския внос от будалите, въобще ще им се отели вола, евтината работна ръка няма да е при тях, а турският е 1 в швабия,честито този път на тях

Па чакай си,от 70-те години го чакаме да се разпадне.

Елате в Сибир, всичко е прекрасно...Ние Ретро империята знаем как да крадем...

Балкански съюз и "всеки сам трябва да решава своето бъдеще и е важно всички славянски народи да се обединят" звучи много добре. Братушките са направили скок в правилната посока. Браво, това може само да ме радва.

загинаха в Украйна, след намесата на Братската Русия!

Всъщност след намесата на нашите "евроатлантически братя" от САЩ и ЕС!

се възпират и военно,и икономически,и политически,и културно,и спортно.Те се зелени човечета от друга планета и врагове на земляните.

Руските имперски амбиции нямат край!Интересно защо след Черна Гора и Македония избра ЕС и НАТО?Искам също така да попитам защо децата на олигархията,която ни управлява избират ЕС и СаЩ?Защо не са в Москва?

какво драскате минуси бе червени мочльовци ...човекът ви пита нещо

Ние на глупости не отговаряме!!!! Какъв смисъл да се хабиш да отговаряш на човек с две мозъчни гънки! Нищо няма да вдене!

2 милиона от 2 милиона кримчани избраха да учат и работят в Русия. Що не щат в демократична украйна ?

ама не ги пускат. Нямат вода, ток, туристи и храна. Само им разрешават да ходят в Украйна на пазар.

мечка няма да миряса,бе.Такава руска брутална наглост отврати целия свят.

Какво ще препоръчат от Масква? като гледам как се развиваха и развиват Армения, Осетия и Молдова направо да им завидят македонците. Хвала на държави в руската орбита- имат хубави доходи и се радват на добър стандарт.

"В новия съюз." .......................: в Сърбия се работи с руска помощ за създаването на алтернативен на ЕС пост-юго съюз, но се надяват в него някога да влезе и България, ако властта бъде взета от крайните русофили. Идеята е общ пазар с отделни армии. Надяват се да привлекат още Черна Гора, Македония и Босна. Ова е утопия и най-реалистичният вариант е максимум Република Сръбска, но сърбите си вярват. Затова е и битката за Македония. А този план е част от руски план за хегемония на Балканите. Основата му идеологически е: Православие и славянофилство. В този съюз обаче забравете за българските интереси в Македония и ЗП.

jingiby

По-рано, помолен от журналисти да коментира Договора за добросъседство с България и преговорите по спора за името с Гърция, Дугин избягна пряк отговор, а само каза, че "всеки сам трябва да решава своето бъдеще и е важно всички славянски народи да се обединят". Дугин, Дугин, добре че днес е 3-ти март, иначе щях да те направя на салата...

Македонците имат по високи заплати и пенсии от нас българите. Виждат корупцията в най-бедната Европейска страна и си правят сметката, че евроколониалистите ще им разкатаят майката и на тях

ТЕ знаят много добре, на кого дължим беднотията си. За това са присъствали само 300 души на агитацията за евразийския!

Русия тепърва ще става все по-силна за разлика от изгнилия ЕС и НАТО.

Татуирайте си петолъчка, за да се знае, че сте от победителите, дрОгарю!

Балсамират се с лосион за сила/

А какво се случва с евразийския съюз? Цифна и възра!

Бухахахахаха, блядките съвсем изтрещяха. Странно, ЕС все се разпада, а СССР беше "союз нерушимий", ама дека е сега СССР?

На времето мечтата на Г. Димитров е била балкански съюз. Това е плашело другарите от СССР, затова са го очистили. А сега те ни съветват за същото... Що ли?

Чета писаното от соросоидните тролчета - да наистина светът може да свърши, но глупостта им никога.

си типичния пример за думите ти.

Така както беше унищожена България! Имате ли НЕЩО Българско,почтено и достойно, което да работи за страната ни ! НЕ ! Далаверата е само за стотина избрани семайства, "усвоители" на евро фондове и нашият бюджет !!

Не знам дали ЕС ще се разпадне, но ако това стане, ще бъде много по-късно след разпадането на Русия, която е една напълно измислена държава.

Щом Русия е измислена, думи нямам за САЩ И ЕС.

Днес е празник и вероятно ще разваля настроението на не малко хора, но ще го кажа. В скоро време Брюксел(по същество Берлин) няма да има средства, за да издържа източна Европа. Вследствие на това очаквания спад на БВП на източните членки на ЕС ще варира от 25 до 50%. Източна Европа ще е баласт за Брюксел и той ще гледа да се оттърве от тази тежест, зает със собственото си оцеляване. Тръмп вече даде старт на войната срещу глобалистката структура, създадена от враговете му - ЕС!

Викаш, че Меркелица ще ни продаде на пуйо москалски? Как си представяш това? Седят на по чашка бояришник и се пазарят: М: - за Румъния искам 100 милиарда. П: - Давам 50. М: - ОК, договорихме се за 75. П: - Става. (следват и другите страни от Източна Европа). ---- Така ли виждаш нещата?

И ти имаш повърхностен поглед върху процесите. Конфликтът не е между Брюксел и Москва, а между Брюксел и Вашингтон. И много скоро Брюксел(разбирй Берлин) ще потърси сближаване с Москва, за да противодейства на Вашингтон.

Нема страшно, Русия дето произвежда 0.75% от световниа БВП, ще издържа Източна Европа! Американците с техните 20% ряпа да ядат!

От края на ВСВ делът на САЩ в световната икономика непрекъснато намалява. И тенденцията е необратима, а когато Пекин удари долара от 26 март тази тенденция само ще се задълбочи... Вашингтон го очакват големи проблеми!

мрем да четем глупости

Е как няма да им отмениш санкциите сега? Истински приятели са това руснаците! Все доброто мислят и на Европа, и на България! Никакви санкции! Отменете ги!

ЕС е обречен и ще изчезне, защото е структура създадена да обслужва един свят, който активно се демонтира пред очите ни. Ще имаме щастието да разказваме на своите деца, че сме били съвременици на този демонтаж....

А бе то СССР-ът трябваше да бъде съюз вечен и нерушим, а целият останал свят да стане част от него. ---- Ама отиде на ПУЙКА СИ ЛЕНИНОВА. ---- Та същото очаква ПУТКИНЛАНДИЯ.

Коментарът ти лежи на емоции, разпадът на ЕС е неизбежен и причините не са емоционални, а съвсем обективни...

Абе Савин... ти знаеш ли къде е Европа и къде е Евразия? Какви глупости плещиш ма пияна руска свиня? САЩ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ се разпадне... па се разпадна СССРто. Тия мантри ги знаем че винаги се връщат при този който го казва.

ТОВА, КОЕТО СЕ РАЗПАДА Е СССР и ИЗМИСЛЕНИЯ СВЯТ НА ПУТИН! НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ХОДИ ДА РАБОТИ В РУСИЯ! ВСИЧКИ ЩЕ СИ СТРОШАТ КРАКАТА ДА ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ В ЕВРОПА! НЯМА ЕВРОПЕЕЦ, КОЙТО ДА ИСКА ДА ЖИВЕЕ В РУСИЯ! НО ИМА МИЛИОНИ РУСКИ ИЗСЕЛНИЦИ В ЕВРОПА, САЩ и КАНАДА!

Разпада се русия и путин играе ва банк.И този сериал ще изгледаме

А какво може да предложи рашата на македонците? Глад, пиянство, мизерия, милитаризация и да се бият с всички около тях? И разбира се, да станат рашистка губерния?

Какво да прави горката държава? На, Север си я иска Сърбия от век и половина, но на Север живота е суров и май много не искат са се обединят. На юг не ги иска Гърция. На Запад не ги пускат, а и Албания им стои на пътя. На Изток ги иска Русия, но те там немоаат до одат. Защо? Ке требе за минуват през България, кой сакат да не погледнат. Заб. На тази дата те бяха в картата. Сега не са. Не сме виновни ние.

Разпадът на ЕС кънти. Меркел, Юнкер, Бойко...Всички са уплашени...Кошерът се е разбунил и Нашия прибягва до Ердоган и обратно... Скопие не се нуждае от руски съвети, вече получи послание от Буля Меркел...