Поптодорова: Да не влизаме в спора за името на Македония

България няма полза да влиза в спора за името на Македония, обяви Елена Поптодорова, дипломат и директор по евроатлантическите въпроси в Атлантически клуб.

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова: Да не влизаме в спора за името на Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"дипломат и директор по евроатлантическите въпроси в Атлантически клуб" ??????? Знчи сме пълни идиоти щом позволяваме назначаването на такива "личности" на тези постове.....а отделно и че търпим политици като нашите да ни "управляват"....

ВЪРНИ МЕ В МАГАЗИНА!

Сега изяснихме ли си , че фри гепи и фри шопинг (безмитно пазаруване) са две съвсем различни неща.

След кражбата в Полша има наглостта отново да се обажда и отново против България, кой да защити Македония, ако не ние. Никъде в Македония не срещнах неприязън към нас българите, а в Охрид говорят по-правилно от софиянци.

Краставите магарета през девет баира се подушват! Българска народна приказка! Та къде се "приюти" тази крадла изложила ни пред целият Свят? Нещастници, какво котило сте? И на наш гръб ви е май неприличната издръжка, щото от миналата година НПО-тата са на наш бюджет! Сорос и сие вече не плащат, а принудиха страните, като нашата да ви издържат! Позор!

Хвърлете и на тази един крем и да млъква !!

Дира , не остави нито едно читаво мнение за тази крадла ! Защо пускате новината , щом не зачитате мнението на читателите си !?

Такива си ги избираме, никой не ни е виновен освен самите ние.

Заради подобни политици, скоро и македонска филология ще отворят в СУ Климент Охридски!!!! Не може да отстъплаш от ИСТОРИЯТА СИ И ОТ РОДА СИ!!!!

От тази госпожа се очакваше да се скрие в миша дупка и да не и чуваме повече мазното гласче. А тя има нахалството да дава акъл и по важни за България теми?!?.. Поптодорова, ти си единица мярка за безочие!

Съвременните ''лидери'' на Ганьо , или ''водачите'' на нацията , както щете така го наречете. Пълна скръб. А тази госпожа грам срама няма , да се изтъпанчи пред камерите и да ръси мъдрости , ухилена до ушите. Срам , срам и позор за нашето племе.

Ленчето е звезда ! Предпочитам нея пред Курнелия .

Онова там с крем карамела беше активно мероприятие :))))))

да бе, а един станиол завива трола в шоколад. Има и предишни изяви клептоманката

не е успяла да открадне крема против бръчки.

Крадло, ти да мълчиш!

защо ти трябваше на баир лозе с тази новинка, без която всички си можем. Едно триене ти се отвори, едни редакции, като знаеш колко е нагла тази като нищо ще те съди, заради гнева на хората.

навирате в очите на хората тази недостойна и непочтена жена, а като си кажат искрено мнението, веднага изтривате написаното!

Колежката ли е най-големия експерт за името на Македония, та ни навират нейната муцуна? Струва ми се, че са я активирали от червеното котило, за да се напънат за последно да отдалечат Македония от България. Сближаването ни с нашите кръвни братя не се нрави нито на Масква нито на Београд..

Ей, крадеца, ти ли ми гепи часовника!?

от снимката.

Слушах я 2 минути тая .... С ГОЛЯМА гордост заяви, че Атлантическия клуб предложили Илън Мъск да построи железница от Лондон до Истанбул. И се чудя тая ... дали е наясно, че Илон даже и представа си няма кои са тия от тоя клуб, камо ли коя е тая фенка на шоповете по летищата.

Мдаааа... За госпожа Поптодорова или добро, или нищо. Така че - нищо. Иначе не е политкоректно и ще бъде скрито.

До кога тази КРАДЛА ще ми я пробутват по телевизите?

да каже нещо публично за името на Македония,а се крие....и взема отношение само по лифтовете?

Така ли ви наредиха отгоре? ПРЕДАТЕЛИ!!! В новата ни история дипломацията ни прецаква всички усилия на България за каквото и да е!

И нека да позная,след като я задържали за кражбата,тя веднага се оплакала че ще ги съди всички за нарушаването на евроатлантическите ѝ ценности ако я оставят без работа и я вкарат в затвора.Заради което сега ѝ гледаме физиономията по телевизията,но този път като "големият експерт". " По думите й проблемът с името на нашата съседка трябва да се реши с приемливо за Македония и Гърция име." И Боко каза същото преди няколко седмици(когато въпроса беше водеща новина),въпреки че не е експерт като вас,макар да звучеше като истински експерт.За разлика от вас която сега се сетила да коментира въпроса за Македония.

Оляхте се да триете коментари! Сакън някой да не каже че Поптодорова лъже и краде и веднага коментара е изтрит!

На поп Тодар унукинята никога не краде! Тя просто си взима.Така е свикнала още от време - оно!

абре лизегазовци - дир защо ме триете като казвам истината доказано ли е че другарката е просто К Р А Д Л А - доказано значи нее убидно а вие лижете

Всички ние гражданите на България, Република Македония и Гърция сме наследници на Антична Македония, Римската империя и Източната Римска Империя (Византия). Това е историческата истина. София , нашата столица, е била и в рамките на Македония, била е и Римски град, била и Византийски град. И това е причината да е важен български град и при първото и при второто Българско Царство. Защото българските владетели са ПРИЕМНИЦИ на предишните достижения. Държавите на Балканите не се раждат от нищото - те наследяват вековни традиции на държавността по тези земи. Истината е, че големите разлики между нас идват през 19-ти век. Тогава е модерно да се създават държави или на династичен или на национален принцип. И тъй като на Балканите местни аристократични династии няма ВСЕКИ тръгва да търси идентичност в нацията и всички се стараят да БЪДАТ МНОГО РАЗЛИЧНИ със съседите. Такова е било времето. А както е казал един велик българин - Времето е в нас и ние сме във времето. Обаче сегашното време НЕ Е ТАКОВА. НА Балканите не живеем в настоящето, а в миналото. Защото сме прости. А това е едно от най-хубавите места и като климат и като природа. Не е случайно, че е населявано от незапомнени времена.

Сумарно погледнато най-много са я притежавали османските султани. ФАКТ!

Няма да ги изчислявам точно ,но султаните са владели тези територии не повече от 600 години. А само ние сме тук от над 1300г. Да не говорим за елините и римската империя. Но Гърция като държава с такова име съществува /е създадена/ от около 1850 г.И при положение ,че тя не си дава името за САМО ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА,то тогава как ние да си затваряме очите за това? Още повече ,че в последните стотина години ние сме дали много повече жертви в помощ на живеещите там от 1200-1300 години БЪЛГАРИ ОТ КОЛКОТО ПРЕТЕНДИРАЩИТЕ ГЪРЦИ? Та НЕуважаемата Поптодорова да не се изхвърля по темата!!!

Султаните - от 1396 до 1986, с малки прекъсвания по времето на нашествието на Тамерлан и с малки удължавания до съединението и Балканската война. Рим - от приблизително 200г.пр.н.е., когато почва асимилирането на Балканите, до 681г, когато Аспарух отвоюва парче от Византия.

Щом така са ти наредили така ще кажеш -умницата

хората я плюят, тя пак излиза, пак да я плюят.

Ай моля ви се една крадла на дребно да не ме учи кво да правя!

в този евроатлантически клуб. Тази компрометирана особа е директор, представете си останалите.

ОТКЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ НА ТОЗИ"КЛУБ"?! НЯКОЙ ПРОУЧВАЛ ЛИ Е ?!

Без да иска Поптодорова откри идеалното име за Македония. А именно - Спорна република Македония -. Това име напълно ще подхожда на ситуацията и общата картинка. Ако пък се засегнат съседите, тогава може да променим на - Безспорна република Македония - и готово.

по форумите.

комунистическата крадла пак се изказа.....

Всички държави, които тепърва ще влизат в ЕС трябва да носят едно име - България. А защо не и много от тези, които вече са в него.

ЗАЩО на тази компрометирана личност, петно за страната ни се дава глас ??! Нима има някой ,който да не е заознат с позорните и деяния?!

прави впечатление представянето на тази креатура цитат''Дипломат и Директор по евроатлантическите въпроси в Атлантически клуб'' защо е пропуснато крадла на скъпа парфюмерия от международни летища под погледа на охранители миля че така представянето ще е по точно а за експерт не съм сигурен то в днешно време експерти много даже вече ни идват в повече

Една въшка като се накрадяла излизала по телевизора....