Договорът за приятелство с Македония влиза в сила

Подписан е Протоколът за размяна на ратификационните документи на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Македония.

Обратно в новината

Коментари - Договорът за приятелство с Македония влиза в сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще лъжете и манипулирате???Нима незнаете че тепърва се сформират групите дето ЩЕ решават многото спорни въпроси и когато те се разрешат и ратифицират от съответните парламенти може да се каже че е влезнало нещо в сила..Това сега е само една хартишка писана и преписвана бая години и оформена накрая под диктата на сащ...

Майстори са на фукането и церимониите. Преведоха ли го на албански иначе е невалиден.Гърците що рекоха?

Това означава че трябва да сложим ред в Р.Западна България,по изпитаната система-"со кротце,со благо и малце кютек"

Дано поне в този ден на любовта политиците от двете страни на границата осъзнаят какъв е копнежът на народа от двете страни на границата и заветът към него на Исус Христос и на нашите деди !

Да ни е честит Македонистан!

Ама и името ли сме оправили вече?

Още през 1872 Иван Вазов много точно е описал и ългарите, и македонците ........Тук мяркат се пред твоя взор и се кръстосват безразбор: и мюслиманин добродушен, и грък фудулин и лукав, и българинът малодушен, и македонец честен, прав, и работливият арменец, и образованият френец, и анадолец груб и прост, и мръсний, лошав арнаутин, и спекулантинът чифутин, и чер арап със сплескан нос, El cetera, El cetera Цариград, 1872

нямам дума как да го нарека......предателството на поп Кръстьо изглежда като наивна детска шега.

...легендата за предателството на поп Кръстьо...

По новините казаха че признаваме македонският език на територията на Македония и аз искам да попитам как това беше премълчавано досега и защо бяхме лъгани за него. Преди месеци Заев каза че ще им признаем езика с този договор и тогава вие мълчахте и криехте от нас Борисов, а сте знаел че вярно. Борисов, това че съм християнин ми пречи да ти кажа какво изпитвам към теб, презирам те и ме отвръщаваш.

А ти как ни отвращаваш! Презираме те с твоите гнусни изказвания! Двата народа ще живеят в мир и разбирателство, без омраза!!! Да се пукнат от яд злобари като тебе!!!!

И кои сте вие, анонимните тролове и спамери ли, това изобщо не ми е проблем. Борисов за пореден път съчета супешно лицемерието с демагогията, пък вие си вярвайте че ще произлезе нещо добро от това. Една лека жена на ЕС е Борисов, а не български премиер.

Който се интересува от проблема с езика, моля да погледне следната статия в интернет: "Медии в Гърция се подиграват на Захариева, че призна македонския език"

Българското правителство заедно със 186 депутати носят тежката отговорност за подписването и ратифицирането на този унизителен и предателски договор, представляващ национално предателство и гавра с историята в името на частни корпоративни и чужди вражески интереси. Съд за виновниците.

наивници, макетата ни мразят и в кръвта си, за какво приятелство става дума

да свалят гащи за шиптарите тогава!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС ЗА ТОЗИ ЮРИДИЧЕСКИ ФАКТ!!! ПОД ВАШЕТО МЪДРО ЛИДЕРСКО РЪКОВОДСТВО СТРАНАТА И ДЪРЖАВАТА НИ СЕ ПРЕВЪРНА В СВЕТОВЕН И ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР НА МИРА И ПРИЯТЕЛСТВОТО А ЕДИНСТВЕННАТА В БЪЛГАРИЯ ДЯСНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ ГЕРБ СЕ ПРЕВЪРНА В ГАРАНТ НА СТАБИЛНОСТТА ЗА ЦЯЛИТЕ БАЛКАНИ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ И ЗНАЙТЕ ЧЕ ВИНАГИ СМЕ С ВАС И ВИ ПОДКРЕПЯМЕ!!! НАРОДА РАЗБРА ЧЕ ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА!!! ВСЕ ТАКА И САМО НАПРЕД!!!

10Х Браво

ще проумеят тънкия ти хумор?

Колко пъти ще копи/пейст едно и също ???