Борисов на вечеря с лидери от Западните Балкани

Премиерът Бойко Борисов прие на официална вечеря в резиденция „Лозенец“ балкански лидери и изпълнителния директор на Световната банка Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Борисов на вечеря с лидери от Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе братя българи, не Ви ли писна да хрантутим негодници?

Ами че той тия срещи на наш гръб си ги прави само за да бъде на софра пак на чужди разноски че зер е свикнал все да прибира а НЕ да бърка и вади от собствения си джоб..Парите за неговата безсмислена издръжка биха помогнали на много болни да се лекуват защото са в пъти по умни и ще бъдат по полезни от тоя..

Тайната вечеря на Мутри и Мутреси на Балканите ! Сталинка какво прави там???

В паузата, между шкембе-чорбата и кебапчетата, Хашим Тачи предложи за продажба, хашиш, оръжие, девойки и човешки органи, придобити от сръбски пленници.

Не е луд този, който плюска и с чужда пита помен прави, луди са тези, които му позволяват. Този тъпак се изживява като международен лидер, а пилота-любовник и русофилистик си развежда сексуалната играчка метреса Деса по целии свет на държавна сметка..

Бат' Бойко разбира се изпълнява поръчение от Брюксел относно евро зомбирането на "Западните Балкани". Точно по същия начин бай Тошо се срещаше с разни чернилки от Третия свят като Патрис Лулумба примерно, които след пореден преврат с активното участие на АК-47 обявяваха, че ще строят социализма. Един вид приобщаване и споделяне с тях на нашия водещ опит. Това по поръчка от Москва. Сега същата поръчка, но от Брюксел.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИЗПРОСТЯВА НАРОДА ТОЛКОВА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПО - УМНИ"

Като прибавиш и кристалния КРИСТАЛИНЕН И НА КОНГРАТЮЛЕЙШЪН английски, можеш да си представиш европедалската атмосфера на срещата !

между другото това е пътя за мир и нашия тиквеник точно това се опитва да направи което няма лошо силно подкрепям !!! обаче проблема е комуникацията между хората , ако неможете да си изберете една чистачка в блока то това обяснява всичко . балканите страда точно от този проблем а и затова угославия се разпадна защото на събранието на републиките сърбия искаше всичко както си е било естествено че няма как да стане без компромиси а можеха много тъпаците се насраха , а не някви си американци или някви сили разбили угославия тва е истената , ако се разбереш с човек и си държиш думата къв ви е проблема .

бат Ви Бойко е велик, щом мурзилажа вие на умрело, значи на прав път е

минава през стомаха дедо Либене.

Боко си верва, че е лидер на Балканите.

Проектът Амбо,подкрепян е от САЩ,проектиран е от македонски архитект,емигрирал в САЩ и днес е под ръководството на сина му.Баща му е бил архитект на къщи.Не било сложно да правиш дупка в земята ,от българското пристанище в Бургас,до албанското пристанище Вльора на Адриантическо море.Кей Би Ар ,освен,че е построила базата Бондстийл в Косово е направила и проучване за изпълнимост на петролопровода.А един нейн бивш шев е ръководител и на 2-те корпорации.Този петролопровод минава по коридор 8.За да защитава петрла САЩ трябва да може и да го охранява.

проектите на руснаците из Черно море и нашето крайбрежие.

Нищо смислено не каза. Написал си един тюрли гювеч и толкова.

Като го гледам и слушам нашя цял Тодор Живков си е.

По-скоро си е "Опърдяни Гащи" ;-)

Ей хора, питате ли колко плескавици трябва да унищожа за да демонстрирам добрите си чувства към западните балкани? Ама нали трябва да играя локомотив в региона пък и магистралите са на привършване. Да се готви ЖП-то...

Президента на Косово и министър-председателя на Сърбия събрани на едно място... доста дипломатично, няма що.

9. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. Матей 5:9

Докато президенто хвърчи във францата без никаква полза, а деса пръчката ни излага като последната селска кифла, тоя на снимката - (ББ) прави реална политика. Айде да питам ако руменчо беше поканил тези хора, те дали щяха да дойдат и да си губят времето с пръдльо от когото нищо не зависи???!!

Пръдльото, от когото нищо не зависи, а именно Борисов, събира главите на няколко държави, от които също нищо не зависи. Мъ каква политика бе, еййй.

ами те такива се събират сръбкинята обратна а бате ви боико дупедавец

Те това много ми прилича на Тайната вечеря- Боко ще да е Йезус- нали тойги е събрал, ма не звам дали косовския или албанският ще да е Юда- и най- важното- кой кого ще бацне? Важното е, че е последната преди Йезус да го осъдят защото народа ще вика- да спасим разбойника Барабас. Цветелина ще да е Мария Магдалена. От време оно си е традиция разбойниците да бъдат спасявани от наказание. Масрафа да го плаща народа.

В менюто ще има ли суджук?

Ще има ,но поне е скромен,само два тона,ако беше Нинова щяхме да готвим осем и то само за едно соаре на другарите.

но май верно Господ е събирач... боце на вечеря с Хашим Тачи.

се осра,на всяка манджа меродия.Никой не го бръсне за слива а тиквата обикаля на воля,сприсе бе човек заболяхате краката.

"Борисов на вечеря..." Навечеря ли се?

Нека повечеря наш Боцко.Я,колко е заслабнал напоследък. Ще се прекърши завалията. Не е важно,дали вечерят хората с 200лв пенсии,онези с мизерните заплати и безработните. Да му е сладко.

най-сетне КОЙ ГО СТРАХУВА тоз коридор 9.. Та Каракачавската му оФчарка военен съюз сключва с Македонията и Албанията, та да го опазва тоз пуст коридор 8..

КОРИДОР 8

Ни шъ разбирем. Казва се: Кой се плаши от коридор 9. Или кого плаши тоя коридор. А не КОЙ ГО СТРАХУВА. Мен НЕ МЕ страхува, а аз СЕ СТРАХУВАМ. СТРАХУВАМ СЕ Е ВЪЗВРАТЕН ГЛАГОЛ. КАКТО МИЯ СЕ, КЪПЯ СЕ, ПОДГОТВЯМ СЕ, НАПИВАМ СЕ, УРИГВАМ СЕ И Т.Н. Явно днешното българско училище не е на добро ниво. Щом тук се пишат такива гафове. И не се знае добре собствения език.

знайш ли го... Или ПАТРЕОТАРСКИО деалект.. Я си прочети как Дудукув му страхува 30 годишната дъщеричка, та са наложи да си я пази под магнолията..

Казва се "опитвам се", "катеря се", "боря се", което впрочем не пречи на "образованите" пишещи братя да казват "опитвам да направя нещо", "катеря планината", "боря контрабандата". Впрочем един днес писа "Годжи счупи крак", вместо "счупи си крака" /затова и някои попитаха "чий крак"?/.

Има задача от началниците да убеди Сърбия за нато.

А от суджука ще им нареже ли ...

Браво на ББ. Велик дипломат! Още един силен негов ход! Безспорно той е най-добрият премиер, който някога сме имали. Без него България никога нямаше да се оправи.

учил дипломация,в пожарната ли:)))там се преподава джобен тенис и надбягване със суджуци.

положението вече съвсем се смарангяса..... от къф зор ни е съюз с шиптари?

Тюууу, как па съм го пропуснал това оправяне...?

Слагач.