Бойко Борисов първи в новия президентски дворец на Ердоган

Премиерът Бойко Борисов ще бъде първият български държавник, който ще бъде приет в новия президентски дворец на Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов първи в новия президентски дворец на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предвидим съсед като Турция , отколкото рассия със зелените и чавета...

"Предвидим съсед като Турция..."?! Ти вярваш ли си?

За пореден път турците се бъзикат с България чре бойко! от неговата страна пак има знаме на турция! или снимката на драскача на статията е стара!? Волен дръпнал една кадъна, а атурчолята като насилваха хиляди Българаки, стотици години - КОЙ И КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ???? Иначе вие политици сте михлюзини, подайгъзове и близачи! ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!

Ердоган ще даде указания на Боко, как на турките ще им върви келепира, а нашия пък как трябва да се "държи" да не обърка нещо. Дручко си е да ти дадат специални указания на специално място....

Да Му пожеламе успех. Той никога не е и мечтал да бъде приеман на такова ниво. Какво нещо е съдбата. Ако тя-съдбата е решила нещо да стане,то става. Той е феномен. Получава това за което никога не е и мечтал.

ЯВНО ДРУГ НЕ БИ СЕ ИЗЛОЖИЛ ДА Е ПЪРВИ , ЗАТОВА БОЙКО Е ПЪРВИ СРЕД ПОСЛЕДНИТЕ

след кмета на симитли ердуган ще бъде вторият приятел на боика

коментарİ много, поÇтİ всİÇкİ пилнİ с обİдİ, злоба İ много İнтересно от криста надолу ,кога станахте толкова сексİ,затова лİ на запад се тирсят от вас женİ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЩО ПИШЕШ НА ПЕДЕРАСКИ ЕЗИК , БЕ ПЕДЕРАС

НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ И БЪЛГАРОУБИЕЦ ЩЕ ХОДИ ДА ОЛИЖЕ ДИРНИКА НА ТУРСКИЯ ФАШАГА В НОВИЯ ДВОРЕЦ! ГНУС!!!

Нищо чудно. Нали сам Борисов каза, че с Ердоган го свързва здрава мъжка дружба.

Единственият възможен коментар от мен : Красотата ще спаси света. Бибитко отива за да се посвети на красотата.

Един самолет падал и в него имало четирима пасажери, но само три парашута! Първият казал: аз съм Кристиано Роналдо и моите милиони фенове имат нужда от мен... взел първия парашут и скочил! Вторият пасажер казал: аз съм Бойко Борисов и съм най-умният премиер, който е управлявал България, страната ми има нужда от мен... взел втория парашут и скочил! В самолета останали свещеник и ученик. Свещеникът се обърнал към момчето и казал: Аз вече съм стар, живях много и ще се пожертвам за теб, вземи последния парашут и се спасявай! Момчето се усмихнало и казало: спокойно отче, "най-умният" премиер в историята на България скочи с моята раница така, че парашути има и за двама ни! :)

Знае кога да отиде. Какво ще е менюто. Но Боко да не преяжда много, защото след успехите в тениса го чака художествената гимнастика.

и сега както е модерно да сетанцува и на кол

Атанас Буров,"Как я докарахте дотам - вие да бягате към Турция, а народът бяга към Русия.Думи към Никола Гешев, Павел Павлов и Андрей Праматаров.

Има пропуск в заглавието на новината- "Бойко Борисов първи И НАВЕДЕН в новия президентски дворец на Ердоган"

Виц на темата..., предоставен от "4" на тема "честни избори" . "4 ( нерегистриран ) 13.06.2017 10:18 . а мерилото колко е значителен един политик са ИЗБОРИТЕ когато си незначителен политик, не печелиш моето момче Изборите са мярата за значимост, щото народа на тях отсейва значителния политик от плявата. "

Боци, не си режи ноктите на краката- за по- добро сцепление, докато тичаш натам!

Когато петелът си въобрази,че е паун.

петела все пак оправя и кокошките! В нашия случай кокошката се е помислила за паун! Лошото е че ние червейчетата ще го ядем здрав!

предателите винаги първи !!!

тая новина вече мухляса ! дайте нещо по-свежо или сте решили да ни изтровите ?

наколенки взе ли си ????

и омекотител/мазка за по-лесно влизане в работен режим

До всички питонофоби и троли! Това че обичам Родината си не означава че съм путинофил. Неозначава че съм, русофоб или русофил! Делението е само в вашите продажни мозъчета!

Ердоган първо ще награди боко, че спря Южен Поток и Бургас Александруполис, а после ще му дърпа ушите, че подкрепя създаването на независим Кюрдистан, и продава оръжие на кюрдите.

Интересно дали ще обясни за ислямизацията на родопите, на потурчването на българските граждани и за неадекватната политика на турция да се множат като хлебарки, да имали по 5-6 деца. Дали ще даде ясна позиция на България по въпроса, че не желаем тези неща да се случват на наша територия? Че не желаем Турция в ЕС? Или ще подвие опашка и ще бъде срам че се зове генерал?

прост пожарникар и генерал хахах. Тва званията генерал се раздават като обикновенни фафли в РъБъ.

Трийте, другари журналисти, изтриха ме, понеже написах, че Цецка Цачева с Рабфак беше 2 пъти председател на НС, сега министър, а друг един човек, завършил Рабфака на МВР, Симеоновската милиционерска школа, сега е министър-предедател!?!Кого обидих, бе дирници!?!

kirchevo

А те на Позитано Магнаурската школа са завършили.Цецка,Мецка един двама тук са с рабфак както му викаш на Позитано-то са големите умници нема що.Видяхме ги каво могат.Д.Пеев.. за президент щяха да изберат замалко.Айде стига сте ръсили простотии

А вие защо биете негрите!?Това питал непрекъснато един гражданин на соц страна американски гражданин, който с факти му доказвал, че живота в САЩ е в пъти по-добър!Та и ти,дебил прост, кое е простотия,бе,тъпанар, че и двамата са с килийно образование и двамата не знаят езици и двамата са били членове на БКП!?ЦЪРВУЛ СМРАДЛИВ, КАКТО ВСИЧКИ ПРОСТИ ГЕРБАДЖИИ....

Аферим, Бойко, машала! Да не забравиш да вземеш Местан да ти превежда.

Ашкулсум, машала! Да ни е честито!

kirchevo

Браво на БОРИСОВ, надмина "учителя си" и така трябва.Без диктатура наш'те народи не могат да се управляват 'щото са ПРОСТИ, и трябва някой с кривака да ги вкарва в кошарата.Иначе става ХАОС.

Явно Бойко те е фраснал с кривака по кратуната. Хаха разсмя ме! Бочката е надминал налъмите на охлювите! Явно здравата те е тряснал с кожения кривак!

kirchevo

Откъде знаеш,че е кожен значи си го пробвал.Признай си или ти било толкова хубаво та сега си го напомняш от страх да не забравиш.

Светът се радикализира.... Диктаторите от различни страни си симпатизират, съюзяват се...... ХОРА, БДЕТЕ !!!

Защо ли никак не се чувствам горд? Имайки предвид колко незначителни сме на световната сцена, взимайки под внимание как тече мисълта и какъв е начинът на изразяване на нашия актуален премиер /със съчувствие към преводачите му/, не мога да си представя колко сериозна е ролята, която му е отредена. Имаме толкова вътрешни проблеми, тръгнали сме света да оправяме!

щом желаеш да бъдеш значителен, подай молба за руско поданство Веднага ще станеш значителен

Колко съм значителен аз е важно само за моите близки хора. Колко значителен е един политик е важно за народа му! Щом за управляващите от 2009 година насам много хора не разбраха кои са те и колко могат, заслужаваме си съдбата!

Умирам от страх, да не ми изтърси нещо като "шменти капели", да му превеждам.

Както е редно, домакинът най-напред си е поканил любовницата. Ама сега какво? Ердоган обичаме ли го? Не го ли обявихме за диктатор покрай арестите след не сполучилия демократичен опит да му се отреже главата?

Естествено, ако първият държавник приет от Турция в двореца беше Путин, тогава мурзилките щяха да говорят съвсем различни неща. Примерно: Ето, Путин го приеха в двореца, Турция оказа голяма чест и уважение спрямо Русия, а Борисов не го приеха в новият дворец и показаха неуважение към нас, ама то кой се съобразява с нас, виж Путин е друга бира ( извинявам се - друг лосион)

Дипломацията е тънка работа и не е за всяка уста лъжица. Там всеки жест има значение и носи подтекст. Едно е президент да се срещне с президент, друго - да бъде поканена изпълнителната власт. Защо? Ами ще видим.

а кажи ми тогава кат е тънка и не е за всяка уста лъжица, защо БСП чрез Елена Йончева, баш преди посещението на български премиер в Турция го злепостави с питането за Кюрдистан?

Политиката и активната дипломатическа дейност която демонстрира напоследък Борисов има поне две цели. Първата е да запълни истинския вътрешно политически вакум ярко отразен в бездействието на НС, който вакум се създава и от фактическото безвремие което е обхванало правителството Борисов 3. Умора от властта която не бива да се признава. Второ- лицето Борисов вече няма и не може да намери ЕФЕКТНИ ВЪТРЕШНО ПОЛИТИЧЕСКИ КАУЗИ в които да блести. Няма магистрали, няма метро, лентичките намаляха. Той трябва да е в устата на хората ежедневно, но вътрешният ресурс се изчерпа. Урежда си посещения в двете големи- Франция и Германия, играе ролята на посредник в Турция. Мимикрира външнополитическа дейност. Ще минат 1-2 месеца И ЩЕ СЕ УВЕРИМ ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯ БАЛОН.

Пощенският гълъб отново с мисия. Ще оправя света. Нека и комшиите да видят на живо лицето на сатаната. Дано си остане там.

"Борисов първи в новия президентски дворец на Ердоган" ============== Разбиирам го така: В новият дворец на Ердоган ще ходи Борисов Първи...

Ханъм гюбек...!!! Това ще изпълни пред Ердо в Двореца БОКо-ХАНЪМ... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Според съветофилията, когато КаПутин се мляска с Ердоган, това е добре, а когато ББ се среща с него, това е зле?!Е, не е ли това гнусна и тъпа съветофилия? Естествено, че е..Затова и получава такива яки ритници на изобори

Свали си розовите очила, когато гледаш към този посредствен човек. Да го сравняваш с личност, която влияе върху световните процеси, с която се съобразяват и най-големите противници, е смешно.

Вие сте смешни, другари..И то, доста..И не го сравнявам с диктатор, отговорен са смъртта на десетки хиляди, какъвто е Путин..

Най-верните васали ги викат първи.

Ще има чаламба май...

Комшолук

Баткото на Вовка Путин - султан Ердоган е пръв приятел на Великия Бойко Борисов Първи!

така правят с децата пошляпват ги по дупетата като направят бели. А кучетата ги бият с весник като се изходят дето не трябва! Питам се сега нашето животно какво ще го направят и какво ще се случи с нас тъпаците дето си го отглеждаме!

Бойко Борисов Първи в новия президентски дворец на Ердоган...

министърът на иновациите, науката и икономическото развитие Навдийп Бейнс при представянето на програмата.В Канада е това-3 министерства в едно???А у нас са поне 5 раздути! НО КОМЕНТ

Уф, аман от учени хора тук. Последният султан не е с номер 4, а номер 6! Мехмед VI Вахдетин

Да не забравиш подаръци да занесеш другарю! Бившия президент ходеше на джамийски банкети, тоя нещастник ходи в Турция на релегиозен банкет. Вероятно отдавна се е обрязъл и врекъл на друг господар!

Есента 2012 на тайно три днневно посещение втурската праителствена резиденция Долмабахчесарай на Босфора БОЙКО сКАСИМ ДАЛ (преводач) поднасят скъпи дарове (репплики от ЧИСТО ЗЛЛАТОна вази и ритони от Панагюрското с-ще струващи 2МИЛККИ в ЕВРО ) на падишах ЕРДОГАН и ввалияа на Станбул КАДИР ТОПБАШ

Другарят Борисов посреща рождения си ден при Ердоган. Към сватба отиват нещата. Без майтап.

Нали след "ретроградния Меркурий" гадателките предрекоха бърза сватба на Симитлийската снаха...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Да...!!!

чест,признание и уважение за Борисов и България от Ердоган.Браво!

Подготвил ли си си езика, че като се върне, вожд Бойко ще иска да го излижат така, както той излизва Ердоган.

на слугата Борисов ли чест и почитания!? Недей че ставаш смешен троле!

По-големи слуги и руски изтривалки от вас путиноидите има ли бе селски подлоги......ПЪТНИЦИ СТЕ И ЗА ТОВА ТАКА ПОДСКАЧАТЕ:))))))))

martin

Те,ИДИОТИТЕ винаги са първи.....