Ердоган благодари на Борисов за срещата ЕС-Турция

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган изрази благодарност към министър-председателя Бойко Борисов за провеждането на срещата на върха между ЕС и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган благодари на Борисов за срещата ЕС-Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на Бойко Борисов и правителството на ПП ГЕРБ България зае ключова роля в развитието на Европа и разширяването на ЕС! Гордеем се с вас!

Не разбирам онези, които приемат за нормално наш политик да се среща с турския президент, а за нередно друг наш политик да се срещне с руския президент. Разликата е, че първият само иска - безвизов режим, безусловно приемане в ЕС, много пари, а вторият е готов да дава газопроводи, АЕЦ, все неща, жизнено важни за страната ни.

Аз не се сещам нещо да са ни дали. Май все си ги плащаме като попове.

Ердоган е много хитър и никой не се сеща какво иска да постигна с това поведение ......

Юнкер и Туск обаче не ни благодарят

Няма нищо лошо в това че България и български политици се опитват да имат добри отношения със съседното тюркие. Искаме не искаме те са ни съседи и не можем да ги избегнем. Лошото е когато това се прави от Мутра-Пожарникар по недостоен начин и без стратегия за националните интереси на България.

Все още благодари Тийпи, защото Боко му е нужен да му върши черната работа. Като си оплете кошницата, ще забрави дори, че го познава. Точно като великите сили, които ни галеха по-главата да влезем в НАТО. А сега вече си се разпореждат с територията и народа като с тяхна колония. Взимат решения от името на България и дори не намират за нужно да уведомят за тези решения действащото правителство. Защото според тях, това наистина не е нужно и няма никакво значение. И са прави, но защо народът мълчи? Народе????

На тази среща българският премиер Бойко Борисов е поставил висящите от години въпроси между България и Турция. ДАЛИ?!?!?! Поставил е въпросите и рекъл "това не го превеждайте" ми се струва по-правдоподобно

България трябваше да отмени или поне да отложи тази среща. Турската агресия и окупация на райони в северната част на Сирия е по подобен начин на окупацията на Северен Кипър. И в двата случая Турция се възползва от благоприятната ситуация. Да подкрепяме такава дива азиатска държава си е направо гавра с историята и престъпление срещу човечеството. Колониалното правителство на управляващата СИК е напълно неспособно да защити българските национални интереси. Това се вижда и по престъпния сговор с албанската мафия в Македония и Косово. България като победена във ВСВ държава няма много възможности, но определено води погрешна вътрешна и външна политика. Пълно е с предатели и дебили.

Е как няма да благодари Ердоган? Че то нашия не постави нашите български интереси на срещата във Варна, той лобираше в интерес на султана. Затова на срещата единстеното дето се разбра че е договорено, е да се налеят нови млрд. евра в Турция. А за дълга на турците към България да чухте нещо? Кога ще почнат да си изплащат дължимото ? Май никога!На всеки опит от наша страна за поставяне на въпроси, от другата страна са отговаряли с контра въпроси. Та за това е благодарил султана, защото той е спечелил,а ние...за нас остава супата...ама то това си е нещо нормално при тая власт обслужваща чуждите интереси и слугуваща на господарите ни с едничката цел, потупване по рамото или помилване по главата...

"Ердоган благодари на Борисов за срещата ЕС-Турция" А Борисов се изправи, избърса устата си с опакото на ръкава и усмихнато рече: "Пак заповядай!"

Ние направихме онова, което комшиите искат от нас и стига! С тях трябва коректност и сдържаност, колкото с руснаците, за да не ни се качат на главата.

Тия двамата дали се гушкат нощем? Много им зачестиха срещите откакто ги запознах.