Борисов: Дано и големите играчи искат мир на Балканите

В едно нещо съм убеден – ЕС иска мир и просперитет на Балканските страни. Дали големите геостратегически играчи искат същото – надявам се да е така.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир, вече след ТСВ.

Затова ли те държат на синджирка и на парче хляб? Смешник селски!

Нашия тъпанар се хили глуповато и неразбиращо, че войната е пред портите ни, а не изгонихме руснаците! Не случайно разрушителят Доналд Кук е близо! Заради химическата атака в Сирия ще има пряк сблъсък САЩ-Русия и да видим тогава тиквата от кого ще търси защита?!

Играчите от USA ги интересува само печалбата - на всяка цена. играчите от Брюксел са забили нос в конвенции, директиви, регулативни норми и виенски балове; ако им опре до вратата ще поискат иначе - философски размисли за пацифизъм и човешки права.

Бойко, ти хубаво си се ухилил но народа удари дъното. Няма да гласуват за теб защото се хилиш и правиш метани на Ердоган и другите. Ще духаш супата, защото забрави за какво те избраха и какво обеща.

"Големите играчи", "шефовете"-речник, достоен за шофьор на Бай Тошо и нищо повече. Всеки път като те сравня с Орбан и въздъхвам тежко, Тикво проста!

Бойко съвсем е откачил щом казва, чу ЕС иска просперитет на Балканите. Европа на много скорости просперитет ли го нарича?

Бойко Борисов се превърна наистина във основен и важен фактор за климата и мира на Балканите. Започвам да го харесвам. Това е неговата позиция като държавник. Всички Балкани са наши съседи и трябва да ги обединим. Браво.

Много посърнал напоследък ми се вижда премиерът. Дали е разбрал колко грешки направи през дългото си управление? Вместо да намери кадърни, подготвени хора и да работи за страната, той слуша началниците, а за кадрите му просто нямам думи. Нищо не ни е както трябва - ни здрадвеопазване, ни образование, ни социална политика, ни енергетика и т.н. Какво ме интересуват Западните Балкани, след като и те са по-добре от нас по доходи? ББ = последни в Европа!

Аз пък повече харесвам Орбан, защото мисли не толкова за съседите, колкото за своя народ. България щеше да е уважавана държава, ако имахме силна армия, работеща икономика и добри доходи. Сега нямаме нищо и потупването по рамото е само жест без съдържание.

Ха дано, ама надали ... Що не пита задокеанските си ментори дали нямат намерение да бомбардират пак някоя непослушна държавица на Балканите, която много иска да си дружи с Русия - набедена за всичките проблеми на дедо дончо и целокупната краварска икономика?! Ма там китайците особено се отличиха последните дни с тия мита, дето им ги вкарват реципрочно на дедо дончовите за китайските стоки, а Русия тоя път не е много в играта ... Но ястребите така са се настървили, че все нови санкции въвеждат точно за руските милиардери, инерцията от Крим не ги отпуска нито за миг! ... Та, нашият ако иска мир и просперитет на Балканите - да се допита за близките и далечни планове на световните жандари, ние сме лесни - толкова вкове сме си живели със съседите тъдява, и още ще живеем, ако не ни се месят непрекъснато!

Типичното изявление на човек с робска душица! Ако балканците искат мир такъв ще има. Ако играят по свирката на големите играчи мир по-скоро няма да има!

ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ, ГОСПОДИН БОРИСОВ , ВИНАГИ СА ИСКАЛИ ВОЙНИ, КОИТО ИМ НОСЯТ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА И ВЛИЯНИЕ!!!!!!!

еевропа-майка, братя, мир, сълзи, сополи...

Дон Кихот (Боко) непрекъснато се бори с вятърни мелници (войни) каквито на балканите няма и няма изгледи да има. Война се очертава на съвсем друго място и то заради неговите западни големи началници. Явно след като му няма Санчо Панса (Плювнята) и той иска да си прави реклама, си измисля разни войни, та белким станат, та да може още по-голяма реклама да си прави.

СО КРОТЦЕ СО БЛАГО .......

Много плах ми изглежда Борисов . Свършва вече председателството и външната политика приключва за тебе . Повече покани за няма . Трябва да поработиш тук в България и най вече отчет да правиш какво си наакал .

Срам ме е от такива...

Съдбата на Балканите , древните Български земи и зеленото сърце на европа , е изцяло в ръцете на Балканските народи . Силни сме в оцеляването , мислещи Хора с ценности , различни от тези на юро/юдодебилите . За наша радост ! А клетият еднокнижник с многото шефове безкрайно не ни интересува . Случайник с криминално минало .... Еднодневка на фона на хилядолетната ни История . Ще тъне във вечно забвение и презрение . Такава е съдбата на всеки продажник и предател .

какви хубави лъжливи очички

Великан. Политик. Това е.

Нищо не разбирате вие.Галъп лъжиране анкетира 829 и всички са за боко и неговото управление и най вече "външната "му политика.Велик екскурзиянт за посмешище.Гоям политик,каква Държава направи от България.За друго ако не, поне за КЕНЕ. на ЕС става.

Големите отиват на военен сблъсък. Нас не ни броят в момента. Може и да ни няма след няколко часа, дни, месеци, седмици или години, в най-добрия случай.

Хубаво беше да имаме и свястен матрял. Ама за съжаление - отпадъци като тебе, които за нищо не стават. И оттам всичко останало.

лицемера лисича физиономия. Гнус, гнус, гнус....

Точно така ПРОСТИЯ РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА.Гнус.

Този нашият май и "Винету" не е чел! Защото щеше да разбере, че в основата на англо-саксонската "култура" стои противопоставянето на едни нации срещу други! А когато и това не успее, до физическото унищожаване на хората, които не искат да им играят по свирката. Както се е случило с коренното население на Америка, в частност и със самия Винету.

Кой ти диктува какви да ги вършиш ,оля се с това ти да си миротворец ,а в същото време жална и майка на България след тебе.Затри я. Не може да се изправи на крака поне 100 години.

Еееее ! Лицемерна и гнусна - да ! Другото си е абсолютно незаслужена обида към симпатичните живинки :00

Правилно си описал съдбата на комуноидните предатели които продадоха страната на ватенките и искаха дори да я затрият като 16-та република и това никога няма да ви го простим-ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕМ И ЩЕ ИЗТРИЕМ ТИЯ СРАМНИ СТРАНИЦИ ОТ ИСТОРИЯТА НИ А ВАС ЩЕ ПРОКЪЛНЕМ!!!

Случайно да си чул в Унгария да има такива русофилистици като теб?НЯМА,и за това са националисти а вас 45г. ви набивали канчетата,че сте 'интернационалисти",безгръбначни каквито сте и сега

Май и ти не си чел Винету, а само КПСС и БКП!!!

Балканите ще се разрастнат и САЩ ще вложат пари ,ако се обединим. Иначе пари няма и няма да има и за в близко бъдеще,само опасности от ислямска инвазия.Обединявайте се.

На БАХУР БЕХАР/Боико Борисов/ мусилманите са му БРАТЯ ама на нас НЕ са

"Големият" политик Борисов е редно да знае ако ОНЕЗИ не искат мир на Балканите какво правим... Не ли!?

ББ тази година е силен кандидат за Нобеловата награда за мир...откак е 2018 почнала, само за това говори, само с това се занимава.

Еднокнижния не може собствената си държава да оправи, тръгнал Балканите да оправя!

На големите играчи скоро ще им трябват международни престъпници за собствено оправдание....

Абе може, ама трябва да изключим Турция от Балканите...

След борец с престъпността,след ролята на строителен Министър,днес сме в ерата на балкански геополитик. "Големите играчи"са тотално непредсказуеми.Ердоан воюва н Турция и ежедневно провокира Гърция.Тръмп го"сърбяли ракетите". Вучич има претенции за Косово.Сърбия се въоръжи добре на"примоция"от Русия.Хървати и сърби се траят много трудно.Сърби и косовари изобщо не са "братя". "Нашата майка е Европа".Баща-неизвестен!?

Дано, ама надали! Ако не се дистанцираме от жидоянките и техните сателити в НАТО, ако не се кротнем като швейцарците в нашата Задунайска губерния, ще ни ощавят като печени чевермета заради хатърите на жидоянките, заради ония жабочовеци, чиито слуги командват от връх Козяк! Мутрата да си опича акъла и да подвива опашка в полза роду, иначе сме на един залп Бастиони от Крим, а Флорида е далеко и никой тамошен пъзльо няма да си рискува живота да идва да ни пази от мечки.

Който целува чужди задници (краварски)и си е дал задника под наем(теритиорията на стра ната си на чужда агресивна армия),няма как да очаква мир от съседа си.

и еуропата и краварите бързат да откъснат балканите от русия, та да ни цицат безпроблемно и нашичкия не може да смогне да се надупва. то и българите вече сме малцинство, та няма да е трудно да сменят балканите с мюслита.