Бойко Борисов: Без егоизъм на Балканите, нужен ни е мир

На Балканите не може да подхождаме егоистично, проблем в която и да е държава засяга и другите, затова разчитам и на колегите за постигане на мир.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Без егоизъм на Балканите, нужен ни е мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов, от тебе не зависи нито мира нито войната а още по малко "западните балкани". И кой ти го дава това самочувствие дали този който се е къпал в минералната ви баня или сега този дето е зад гърба ти.

двуличието на управляващите: ужким за мир, ужким в сирия загиват невинни, а подкрепя чудовищните злодеяния на усарите в същата сирия, където те организират химически атаки и режат глави на деца

NA

Бойко, встига с тези приказки за война и мир! Играеш си с огъня!

Стига си опявал като поп ,ами виж как се държи Орбан ,не ти ли омръзна да лазиш и лижеш ,спри се бе че Българите се срамуват от теб....

Бащицата

Брей... Колко пътища построи Тиквочът, пък де'й тоз просперитет? Не виждам да е паднал мозък от небето на селските дебили, все същите цървули са си..

Че кой говори за войни на Балканите?Че тука си е мирно и тихо,всеки си гледа кочината ,само ние не си почистваме своята,а даваме акъл

Общи приказки за наивници. Харчат се пари от бюджета и ЕС за неща, от които се краде. Примери: Тракия, едва построена е за ремонт. Защо: никакъв контрол как е строена и отктаднати пари. Саниране. Няма нищо общо с инфраструктура, не е качествено и се краде. Бозата на Борисов е общи приказки в чужбина, където се подхилкват, т.к. тях не ги засяга, но Сърбия дръпна след войната, а ние си тъпчем на едно място. Магистралата от Ниш до границата отдавна е готова, а нашият път няма да е магистрала, и от сега се знае, че ще под всяка критика. Току виж, че не уцели северната тангента и отведе към Перник.

Бат Бойко-Батмана, сега ще построи една транс-балканска магистрала и ще задминем германците до другия Великден :)

"Другото го пробвахме не се получи..." Ами вие нищо не пробвахте и не можехте да получите. Пробвахте лека кола, самолет, възраждане на химическите производства? Нешо с руския петрол? Взехте си данъците от Нафтата, Мтел и фирмите на КОЙ? Хайде де! Но почерпихте и още черпите Топлофикация, Мариците, Южен поток, който е спрян, но плащате заплати за нищо и още колко? Всички богати не плащат данъците си и само обикновения човек трепери от ужас като ви види, докато гледа да не изгуби мизерната си работа. Не го беше срам президента, а след него всичките министри да говорят за оръжия, когато народът намалява и не живее спокойно. Даже от телевизиите го плашите и го карате да трепери. Колко струва българската лична карта, знаете ли? Колкото за африканци и афганистанци, които нямат държава по вина на същите тия, които сега целувате , за да унищожавате народа си. Хвалбите ви са жалки. БКП са БСП, ГЕРБ и ДПС- вън от живота на народа проклетници!

И платноходки. По морета, реки и планини.....

Едно Мирно Турско присъствие като "Маслинова клонка " Ще ни дойде Много Добре ! Но ще са казва "Чеп от Анадола "

Балканите не са лъжица за устата на Бойко. Ще пошуми малко и толкова. Балканите са населени с балканци, а те не се водят, не се карат, всеки си прави неговото. Просто са несъвместими. И 10 магистрали им направи, все тая.

ББ: Направим ли инфраструктурата, ще има и просперитет. Другото го пробвахме, не се получи Хихи, че Асфалт Паша освен с асфалт с какво друго се е занимавал?! Поръча ватенки и калорифери за археолозите; мести кокичета... Толкова е колоритен, че всеки преразказ ГО ощетява. ББ в Европарламента: "При изслушването на премиера Бойко Борисов в Европарламента евродепутат разкритикува родните власти за отношението им към природата. Поводът бяха протестите срещу изграждането на втори лифт в Банско. В отговор на критиките българския министър-председател заяви, че изграждането на инфраструктурни проекти е било спирано за години, за да може да се излюпят нови щъркелчета. "Карал съм министри лично да пренасят блатни кокичета, за да не остане нито един стрък смачкан от валяк. Всиките ни европейски инфраструктурни проекти са с тунели за мечки, вълци, костенурки. Цели трасета сме променяли. Щом Магистралостроителя оправи инфраструктурата в БГ, се превърнахме в просперираща държава. Време е да оправи и Балканите :)

В контекса на смисъла и в тази връзка, аджеба той декларира,че ние няма да мислим само за нашето добруване, а ще помагаме и на другите да ни стигнат в хубавините.

Дано, Дай Боже, да има мир на Балканите, разбирателство, сътрудничество и взаимна изгода между народите...

А бе,Боико,минавал ли си скоро по "твоите" "магистрали"?

Не, скоро не го е правил, щото от София до Варна го возят със самолет! А на по-къси разстояния с вертолет, а с тези превозни средства няма как да друса толкова, а от високо дупките и кръпките не се виждат и сичко изглежда като аутобан у немско...

"Без егоизъм" се докарахме до географско недоразумение на картата на света. Ма то туй във "Винету" не било отразено...

Борисов никога не е мислил за интересите на България. Той защитава личните си и чужди интереси. Неистовата му жажда за власт и пари, го прави послушен пудел на Запада и пощенски гълъб на комшията. Той стои върху много тънък лед. Не знае на кой крак да стъпи предвид настроенията на българското общество и това на Запада. СИКаджията прекрасно знае, че падне ли от власт, с него е свършено. Това са причините за шикалкавенето му. Той не е дипломат. Той е хитрец на дребно...

Боко Тъпото дали си вярва на глупостите?

Има ли значение дали той си вярва? Важното е, че тук 1 милион баъци му вярват и продължават да си го (пре)избират....

Те го преизбират барабар с цялата му пасмина, не защото Тъпото е способен на нещо или му вярват, а заради собствените си интереси и облаги.

Що ли се сетих за един филм с Долф Лунгрен и Марияс Хюс - "Идвам с мир"?

"Без егоизъм на Балканите, нужен ни е мир" И кой говори за "без егоизъм"? Някой "оправил" бакиите си тук и тръгнал да раздава акъл...

Разнася си бакиите по панаирите.

Само като видиш кой ти говори за егоизъм, и ти се заповръща! Тоя егоистичен нарцис, където даде подаяние от 20 евро само на част от пенсионерите, учи другите да не са егоисти!

На панаир като на панаир... някой свири на гъдулка друг разправя лакърдии;)

Cкоро, Hаш ганю ще тргне, да им играе буини танци сас саби, а накрая, ще им носи, мускали!

Добрувате ли драги съграждани? Добрувайте! Партията се грижи за вас, а вие само добрувайте и бъдете благодарни на партията. Тя, от време на време ви поограбва, но няма нищо, вашето добруване е първа грижа на партията. Както се казваше едно време:"Добруването на народа- първа грижа на партията."

На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене. Този път Бойко ще ви види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период. Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

Може и да си прав, щом протежето на ДС се шири във властта...

Aбе, каде е тая лисица, за мандаците стрвница, на Xоико да му я пусна!

Лъжеца един път не е направил както трябва. Магистрали с дупки, 10 лета ТУЙ само боядисва направеното комунизма и после удря по още една боя на боядисаното. Ремонт на ремонтите.

магистрали с дупки

Интересно , какво толкова друго е пробвал та не се получило? Знае само магистрали. Да не се е опитвал да построи завод за торове или да развие електротехника и електроника та казва че не се е получило?

Южен поток