Тачи пред Борисов: Няма да има въоръжен конфликт

Косовският президент Хашим Тачи увери министър-председателя Бойко Борсов, че Косово няма за цел да започва никакви конфликти или въоръжени атаки.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

evra52k

Не е ясен резултата от посещенията на господин Борисов ,но факта че навсякъде съседите го приемат е положителен за дипломатическите му умения. От година интелектите не съветват господин Борисов,той изпълнява нареждания на ЕС или лично на Меркел. Ще се радваме ако тези посещения са полезни за нашата страна.В Европа се очертават политически фигури като представителите на Англия,Германия,Русия,Турция и България. Бих интерпретирал думите на Гърбов от комиците:Къде съм аз ,къде сте вий?-сравнявайки икономическата мощ на изброените държави,и техния дипломатичен капацитет.

Колко много си приличат !

На снимката виждаме как се ръкуват производител на фалшиви цигари, търговец на наркотици, слуга на Маргините и Пашата с търговец на органи, военнопрестъпник, трафикант на наркотици и трафикант на оръжие за терористи.

Забрави и трафикант на органи, а сигурно и за първия има още титли... Заглавието на снимката би трябвало да бъде: "Кой е по-големия мафиот и престъпник?" .

незнам сърбите какво чакат тия шиптари!!!! и не ги опаткат.това са племена без морал и ..........

Зависи какви са ви ИНСТРУКЦИИТЕ , защото външната политика и на двете страни се прави на друго място!!!

За какъв конфликт? Ако косовците решат да отхапят част от Македония, ние да гледаме покорно, това ли са се разбрали тия двамата? За такъв конфликт ли иде реч?

сърбите са продажни комунистически прасета те са роби на алкашите трябва да се избият всички сърби свобода на албанските ни братя на Балканите има една религия и тя е исляма НАТО да избомби гадните сърби, искаме смърт на православни комунисти

Двамата мафиотски босове се разбраха, война няма да има. Няма да излизаме на "дюшеци".

" Няма да има въоръжен конфликт , а и не ни е нужен , докато стоите надупени в партер ! Напълнете страните си с мюсулмани ! Те ще свършат работата по прочистването отвътре ! Няма къде да мърдате с тези стерилни и изкукали старци , които водят ЕС към мюсулманската кланица ! А сценарият е написан в вашите свети земи ! "

Болни,зомбирани,тролски мозъчета,вие не спите за да хвърляте помия върху всяка стъпка на единствения успешен премиер след 1944година? Дано ви приседнат рубличките!

За Хашум Тачи ли говориш ?

с тези рязани карабини, балгаря няма да прокопса, да знаете! беше мирното и безгрижно време 19ч5-1990 година , като беше с дядо иван. тежко бадеще ви чака балгари с тези фесове и евро геиове ! дано поне оцелеете и още ви има след 20-з0 години ! бог да ви пази от тези алчни, безскрупулни, жестоки и отмастителни "саседи"-наркотрафиканти и тарговци на органи ! пак ще се молите на русия да ви спасява един ден, но едва ли този пат тя ще се навие ! неблагодарници ! затова и скоро може да бадете асимилирани етнически от вашите мили "саседи" !!! дано сам лош пророк !!!

Каква са си лика прилика.

ДВАМА БРАТЯ МАФИОТИ СБРАЛИ СЕ ПОД ЧЕРНОТО ЗНАМЕ НА ДОНЯ

FuckTheEU

Нашият наркобарон обмени опит с другия и се ъпгрейдна до военнопрестъпник и търговец на органи...

Двама авери от мутрафонското племе ръкоприкладстват... А журналята им се радват. О времена , о нрави!

Наркобарон и контрабандист.

И двамата са мафиоти, но единия поне не е тъп.....

Кой е умния беееее?

Трафиканта на човешки органи е по-умният.

РЪКУВАШ СЕ С ПРЕСТЪПНИК ТЪРГУВАЛИ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ, ЛИКА ПРИЛИКА СТЕ СИ

Само колко са самоуверени и нагли тия маймуни албанците.

Значи и ти си маймуна, понеже те имат голяма част прабългарски ген. Ех, Ганьо, Ганьооооо, кога ще научиш историята?

По време на войната, прякора на Хашим Тачи бе Животното, което сега е Президент благодарение на САЩ и Мадлин Олбрайт, която беше хлътнала по ...животното.

По добре си поле ни вътре в държавата.Един милион пенсионери под прага на бедността.после оправяй западните балкани

Лика прилика

Мястото на хашим тачи е в затвора за престъпления против човечеството:търговия с човешки органи на сърби военнопленници

Бойко Борисов е българския Хашим Тачи!!!

Събраха се!

ДАЙТЕ НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР НА ББ-АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ЩЕШЕ ДА ИМА СЕГА БАЛКАНСКА ВОЙНА ОБАЧЕ ББ ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ ДА ПРЕБЪДЕ ДЕЛОТО МУ ЕЖЕДНЕВНО ПОЛАГА УСИЛИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА КРЕХКИЯ МИР НА БАЛКАНИТЕ И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА ВОЙНА НЯМА!!

Тази година започва да функционитра Специалният съд за разследване на военни престъпления в Косово. Вече е известно, че един от първите клиенти на този съд ще бъде бившият командир на Армията за освобождение на Косово Хашим Тачи. Затова се чудя защо Бойко се среща с такива военнопрестъпници, виновни за смъртта на хиляди сърби, цигани и албанци, голяма част от които са били използвани за търговия с човешки органи.

Докато играе по сФирката на американците ще царува вечно !

Вие сте ОТКАЧИЛИ---Бойко Марионетката, кой го бръсне за слива? Блажени са вярващите, че на него ще дават обяснения -само незнам ДИР.БГ защо се унижава да слага такива новини и глупости!

Това е скандално да се ръкува с бивш терорист и убиец,докъде изпаднаха само....

Разговор между двамата "политици"?!Двамата какви,че нещо не доразбрах?

МНОГО точно си разбрал - двамата "политици"..." .. ""

Бойко наистина се взема за велик.

Ето с КАКВО си има работа другаря Борисов ХАШЕМ ТАЧИ известен с прякря ЗМИЯТА Албанец с евреиски произход -сефарад.ХАШЕМ -така евреите наричат бог ИЕХОВА ТАЧИ-на иврит ИМИТАТОР Фалшив лицемерен 2личен

Събраха се. Трафикът ще продължи успешно.

Нещо става и не ни го казват, за да не се притесняваме. Уж всичко е наред, извънредна ситуация няма, а ще се събират да обсъдят ситуацията? Уважаеми политици, кажете какво става. Изненадващите новини винаги болят повече и носят повече страдания за всички.

този албанец съчетава в едно наркобос, военен престъпник и трафикант на роби(ни)

trafikant на ЧОВЕШКИ ОРГАНИ

2011 вьншния бг министьр Николаи Младенов получава спешно нарецдане от US ЕМБАСИ наКозяк да отиде светкавично на бг-македонската граница и да прибере дцип с ТУРСКИЯ военнопрестцпник и главорез хирурга отнел органите над 3000 српски грацдани д-р СЬОНМЕЗ Ескортират го до КОЗЯК 16 кьдето го крият цели 2 МЕСЕЦАв мазе на щатското ембаса докато го ицдирва Интерпол с цервенас бюлетинас

В Замяна ТАЧИ поискал 2коннтеинера с човешки БЬБРЕЦИ дробчета сьрца тькани и други човешки органи подарьк от Правителсвена вЛозенец и 3 години Боико да НЕ му таксува камионите с турски ХЕРОИН И безплатно ползване хотелите на Цеко от косоври вьв Банско

Ми няма да има въоръжен- нали жените им раждат докато не им свърши менструацията. Е те така ще превземат всичко що си искат.

Каква работа има ББ при терориста иинаркотрафикант Тачи? И изобщо вместо да гледа да направи нещо полезно за бг народ,той по поръчение на началниците шества из т.нар от тях западни Балкани.

Откакто приехме "евроатлантическите ценности" на терористите в Сирия оръжие продаваме и с наркотрафикантите и военнопрестъпници приятели станахме.

Българския министър председател се среща с някакъв терорист и наркотрафикант?!?!?!? Испанците му казаха на Борисов да не си пъха гагата при косовските терористи, защо е там? срам!

Тиквооо, от мен да знаеш - самите албанци не уважават "косоварите", които са им род и кръв! Сърбите като чуят "Косово" - трета война ще направят! А ти като пчеличка - от среща с Вучич - при Тачи, утре презвъни и Едката Рама, албанският ти колега... Който пък е първият албански политик посетил 2016-та Белград...

На "Едката"да не си му играл хоро на кръщенката? Да,той е християнин,както немалко албанци.

TundzaDelta

Значи: 1. Другарят Борисов обича да измисля такива "приятелски" имена за различни световни лидери. Или някъде каквото чул. 2. АЗ, ако не знам, че Рама е католик - язък, че последните години си прекарвам 50% от времето в Албания. 3. За всички не знаещи - албанците са около 46-7 процента мюсюлмани и 44-5 процента християни (католици и православни) Та - ако искаш да направиш вувузел на Другарят Борисов - ОК, не си първият, а и мераклии много... Ако не си прочел какво съм написал или не си разбрал - ми язък!

Докато ни върви наркобизнесът и не си настъпваме териториите...

"От 1993 Тачи финансира, набавя оръжие и организира АОК, която извършва терористични нападения в Косово. В момента Хашим Тачи е президент на Косово. Комисията по законовите въпроси и човешките права към Парламентарната асамблея на Съвета на Европа прие на 16декември 2010 година в Париж доклада на Дик Марти, в който косовският премиер Хашим Тачи е посочен като водач на група, занимавала се с търговия с човешки органи, наркотици и оръжие в края на 90-те години." Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

Две мутри от компанията на Меркел!!!

Тоя от ляво не го ли спрягаха за участие в търговия с органи в еврокризата. Или се бъркам.

Точно! С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ!!!

Хъбчето момче, хъбчето. Аре, че съвсем отече. Стига си се правил на квартална врачка, ами взимай кирката и почвай да копаеш трасета.

СЕ РЪКУВА С МУТРА ОНАНИСТ :))

Само един загубен човек може да ходи в мирно време при съседите си и да говори: Ох, дано няма война. Дано не пуснат две-три ядрени бомби над София, Белград и т.н. Толкова ли няма някой да го спре този човек?