България препъва Македония на старта за ЕС

България ще бъде сред държавите, които няма да посочат дата за започване на преговори с югозападната ни съседка Македония.

Обратно в новината

Коментари - България препъва Македония на старта за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия хора се чудят с какви ли не псевдодейности да замазват пълната си управленска неграмотност.

Много правилна позиция!Най-после!Жельо-жабата да не се обажда и да не вдига крака,га подковават каня!

г-н Желев, кога ако не сега можем да отстояваме принципна поцизия и да торпнем по масата. Сега разбирам каква безформена мижитурка и ФЕС сте, щом на едни нагли джуджета от Европа се кланяте... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нищо не сме по-добри от македонците, за да си позволяват разни комсомослки секретари, които нямат никаква заслуга за членството ни в ЕС, да им се месят.

ТУКА БАТО, АБЕ КЪДЕ ГО БРАТЛЕТО (ЦЦ ;-) ДА СЕ ФОТОГРАФИРАМЕ ЗАЕДНО С ПРОТОКОЛНИЯ?

Интересно какво ще бъде поведението на нашите дупедавци по отношение на турция, когато тя поиска да започне преговори за ЕС, след като се намесва ъвв вътрешните работ на БГ чрез ДПС.

С какви очи се произнасят тия хора, докарали България до просешка тояга и до последните места в класациите на страната по какво ли не. Какъв пример дават, с какво са по-добри от една Македония.

ХВАНАХА ПЪРВИЯ ОТ АТЕНТАТОРИТЕ В БОН ! Ислямист-салафист. Втори сак с мощна бомба беше обезвредена преди обяд на гарата в Бон. Не е по темата ли ? Искам да ви успокоя, такова нещо няма как да стане в София. Циганетата ще чопнат чантата на първата минута и след 5 минути ще я отворят в ЦК /споко, не е на Позитано 20, а съкращение на Циганския Квартал/. Обратно към темата. Салафистите от Родопита нямат интерес да избият циганите. Това е.

Желев не е човекът, който трябва да дава акъл за Македония. Голяама грешка бе признаването и от България. Двустранните отношенияа между София и Скопие за мене са аналогични с израелско-палестинските проблеми. Ако България помогне на Македония за членството в ЕС ще и се върне с нова националистическа кампания и фалшификации. Влезе ли в ЕС Скопие ще се чуства с развързани ръце и ще предприеме истинска офанзива срщу София.

Радвам се, че почти всички българи са на едно мнение по тази тема в коментарите. Е,така сме силни, макар и рядко да става. Няма го всекидневното плюене под всяка тема - Бойко такъв, Станишев онакъв

КВО МУ Е НА ТИКВАТА, ТА ДА НЕ ГО ПЛЮЕМ?!?

Зомби!

имах вазможност да работа с млади момчета от македония на територята на фр.страхотна простотя.беха взели паспорти като бг грагдани за да могат да излеза(т в европеискя сауз на работа. псуваха по адрез на бг говореха какви ли не лоши и подли неща в вреда на бг.страхотно прости момчета освен (ща е бе кон ) друго не знзеха. затова харватите ги наричат зигани и не желаят да общуват с тех .затова като се научат на морал моге и да им доиде некога ред за европеиски сауз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тъпаците "преко Вардаро" ке си платат гяволукот и борците и юнаците ке си издигнуват на воля нови статуи от новопръкналата си история, или по-скоро истерия, ха-ха. И никакво гражданство повеке за тие отцепници, предали и оплюли макя си!

искам да я турим , прет Бойко !! РАДОЙКА..

А бе Радойке, сопри се малко, че започна да пелтечиш...

Тия двамата вършат злини не само на българите, но и на македонците.

Скоро ги взимаме макетата заедно със сърбесковците стават Западна България...

браво,да се видът колко струват без нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

wenci

Колкото и да е невероятно, това решение е лошо за нас, защото поддържа раделението между българи в България и Македония. Както напоследък вървим с два-три хода назат от събитията - отвън финансират Македония за самоопределение,(както и Косово) а ние не правим нищо (никаква политика срещу това) и вместо да се обединяваме се разделяме и губим.

Хахаха - кажи ми едно нещо което губим?!

искам да я турим , прет Бойко !! РАДОЙКА..

Колко точно го е казал шопа - Я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Да сте чули да има подобни проблеми в Швейцария, където си живеят мирно и прекрасно италианци, французи и немци и никой и не помисля да се нарече с друго име, освен швейцарец. Ако си оправим страната и започнем да живеем като хората, македонците ще се натискат да си спомнят какви са. Но докато ние самите злобеем и сме един срещу друг в страната си, как да очакваме нещо по -различно.

Каква е разликата между добружанци,тракийци,шопи,майни,помаци и македонците!Няма разлика;един народ еднакъв език-български!Защо да ги препъваме-майката прощават грешките на децата си-я да си ги тласнеме към ЕС,а те сами ще си дойдат при (кай) Нас

От държава, която сама и доброволно си върна "История славянобългарска" на гърците не може да се очаква нищо добро. Сега се правим на много курназ спрямо македонците, само че никой не знае какво мислят в Брюксел по въпроса. Да не забравяме, че и Гърците се правеха на големи юнаци за името Македония, ама и те клекнаха пред чиновниците от ЕС!

Външния министър се безпокоял...Ами успокой се и постави изрични условия точка по точка, като се почне с името, през правата на българите, присвояване на история и т.н конкретно, а не общи приказки от рода на "престанете, моля ви се....

Ще звъннат по телефона от американското посолство, и твърдият плевел, и спящият страхливец пожарникаря, веднага ща омекнат. С други думи, отново ще им трябват памперси!

Каква държава може да съществува с народ от безродници? Разбира се,че трябва поне 2-3 години да ги спираме за ЕС. През това време шиптърите ще им обяснят кои са! А относно издаването на български паспорти - не е лошо, ама след сериозен изпит по българска история. Нали вече стават българи - да знаят поне от къде са се пръкнали.

Да си стоят си на брега на Охридското езеро и си мечтят за излаз на пет морета...и два океана. Ще видят Европа когато станат българи.

Я погледнете каква каша правят Борисов и Плевнелиев в страната си и после да са занимават с другите.

Всичко щеше да супер, ако тези на снимката бяха що годе политици, за съжаления не са.

Абе кво става? Пак ли ще влизаме в ЕС?

Крайно време беше!Такава българоненавистна политика от македонска страна,такава нагла пропаганда срещу България....е как да се подкрепя такова нещо!?Първо да се понаучат на външна политика,да се откажат от маниерите на поведение спрямо България от времето на титовизма и сталинизма!Нямат място в ЕС.Поне засега.

Чети история, СССР е следствие, 1850 още тръгва със т.н. Старосърби, гърците също им пълнят главите с македонизъм, та комунетата само са продължили простотията, само федерация с тях е правилното решение, питай чичко Бжежински да те светне

kgb777kgb

Политика , политици всички коментирате нещо , а нещата са толкова прости , САМО да имахме политици а не Г.ЗОЛИЗЦИ !!! Всеки който иска да получи Български паспорт ПЪРВО подписва една декларация , че Е Българин и после паспортчето - айде много здраве- мекедонци били родотстъпници нещастни !!!

Проверете си сметките! Пловдивчанин източи 6000 лв от столични банкомати............... Ето това заглавие трябва да затвори плювалниците на тези които продължават да бълват помии в сайта.А пък ще се изкефя ако някой от тях изврещи на умряло.

Как може да им се гъзиме и на тия ,чак гражданство без проблеми им дават ,ако може и по една с....а безплатна ,ние сме си дупедавци ,това е.

Няма как управниците им да плюят по България, а ние да викаме - дъжд вали. Има и друг начин за влизане в ЕС! Който иска, да стане българин.

Трябва да сме толерантни към тези "македонци", определящи себе си като БЪЛГАРИ, но това няма да стане с масовото издаване на български паспорти, което се е превърнало в бизнес - заповядайте рано сутрин в кафенето до клон Батенберг на Банка ДСК и вижте за какво става въпрос.........новите български граждани прииждат, но с една единствено цел - паспарт за Европа, а на въпрос кой е първия македонски цар......отговора е Самуил!!!

Това неможе да се каже дори че е и държава ,камоли ЕС,никога не трябва да ги подкрепяме.

Като ви чета коментарите и злобата, която лъха от тях, разбирам защо македонците ни мразят. Не може да харесваш някой, който откровено те мрази. Хем искаме да ги приобщим към нас, хем ги оплюваме непрекъснато. Техните реакции са плод на нашите действия спрямо тях.

Обратното

Да бе обратното, я прочети как ги наричат по-надолу! Посерковци, тъпаци, кретени и т.н Има ли луд дето да ти каже "евала" кефи ме, че ме мразиш и аз затова те обичам много!

И Малката, и ГОЛЯМАТА тиквИ, са закрили портретите на Национолните Светини на БЪЛГАРИЯ ?! О не, Срамота !! РАДОЙКА.

няма страшно. Като дойдад черените пачаври нещата ще си дойдат на място

Антибългаризма се насажда от управниците в Македония от 15-20 г. насам и е пуснал корени във всички области от живота им. Цяло поколение млади хора са облъчени с великомакедонизъм. Това не се променя лесно, не става за няколко месеца, нито е възможно да стане с дипломатически обещания и машинации. Ако управляващите в Македония сменят тона и в продължение на 15-20 г. хората от двете страни на границата приемат общата си история и общото си име - българи, тогава могат да вървят рамо до рамо в бъдещето. Бедата за тях и за нас е, че разни външни сили се разполагат с нашата съдба и трябва да имаме очи и на гърба. Защото, единението е сила! А тези външни сили се стараят да му пречат. Затова много се съмнявам, че управниците в България и в Македония ще устоят на натиска и ще довършат нещата, както трябва - в полза на целокупния български народ от двете страни на западната ни граница.

Властта в Македония се държи от една шепа сърбокомунисти и удбаши (техната ДС), много от тех със смесен (сръбско-македонски)произход, които искат да направят некакъв вариант на мини Югославия със Сърбия. Затова независимо от нашата политика спрямо Македония, те немат никакъв интерес да влезнат в ЕС. Имитират кандидатски статус, за да се доберат до фондовете на ЕС. Тези хора държат всичко там власт, икономика, медии, полиция, съд, прокуратура. Безработицата официално е 33%, неофициално не се знае. Над населението се упражнява тотален терор и обикновените граждани са наплашени. Досегашната ни мека и отстъпчива политика даваше възможност на управляващата клика да тероризира всички македонци с българско самосъзнание и да внушава на останалите, че България е слаба и не може никого да защити. От 100 години там, чрез медиите и образоватената система се внушава на няколко поколения, че да бъдеш българин е срамно, че ние сме мръсни татари, цигани, боклуци и т.н. Затова никой нито иска, нито смее да повдигне глас в полза на България. Имаше една телевизия, казваше се А1, която се опита и властта я затвори на момента най-брутално, с полиция и побоища. Затова политиката на меката китка спрямо Македония е точно толкова глупава, колкото на лисицата, която вървела подир коча, щото все се надала да му паднат топките.

хахахахахаха

Преди 5-6 год. в Охрид говорих с възрастен мъж, който много точно каза: "Ние сме едно, само дека политиците се ритот за пари". За първи път сърцето ми се изпълва с радост и гордост от това което чета. Така единни никога не сме били. За българската позиция мога да кажа БРАВО. Дойде времето ....

Да, дойде времето за следобедното кафе и да си почешем малко пръстите в клавиатурата, да покажем патриоотизма си докато свърши работното време:)))))))

хахахахахаха

Стой си на брега на Охридското езеро и си мечтай за излаз на пет морета...и два океана. Ще видиш Германия когато станеш българин.

Да така е ние сме едно и моя дедо от Охрид каза на моя приятел от България, "само че трябва да се пощоваме и да не се обиждаме" Колко ли би ви било обидно някой да ви каже че не сте българин? Аре сега доказвайте УДБА мудба шудба и всичко друго.

Като чета коментарите се убеждавам, че с макетата сме един и същ народ, еднакви лайномети, насочени един срещу друг. А национализма е последното убежище на фалирали политици и глупави народи

Според мен вие се кефите на нашата позиция. И аз се кефя. И като следствие от нея трябва да мислите и да разсъждавате логично. Какво ще се случи ако България задържи Македония на старта за ЕС? Проблем за съществуването на самата държава Македония не са македонците , а албанците. Те нямат търпение да извършат тяхното национално обединение, както ние, българите сме го искали. Всички албанци в една държава. Всички българи в една държава. Звучи познато нали ? Историята дава примери за това как дадени народи искат да се обединят. Следователно след като не могат да живеят заедно в ЕС, те съвсем скоро ще поискат независимост в Македония. Нека се изпролети... Дано няма война.

Със или без наша помощ Държавата "Македония" (нарочно съм сложил кавички) е пътник.

пък Косово си е на гайлатершата от Козяк...тъй че утре Боцко може друго да запее иначе - кирливи ризи в медиите....))))

6++++++ в ВС си има закони който трябва да се спазватот всички и това е всичко което БГ може да иска

Браво Боико, ритай ге Росене !! Да Я предАдат таа Спаска, с нейнОта чедо, баща србин, майка от гевгелийско, тОлказ пАре потрОшийхми по тех !! НЕКОЙ ДА САМ ОБИДИЛА, освен "бдшим"?? Ми тогава , що ма трийте, кожата ми съдрахтехте, ебати!! РАДОЙКА

Първо:обединение м/у западна България и Република България, и им дава ме на макетата дата за прием в ЕС за вчера!

Не съм запленен от управлението на Герб, но ако проявят твърдост и принципност по този въпрос - хвала!

Що е маке все е л...йно :) Но да не забравяме, че македонците са българи, нали така :)

На Балканите имаше само две държави-ИРИмперия и България.От къде се навъдиха толкова народи и държави Аспарухеееее!

Не само препъване, трябва и шутиране ...