В Струмица Борисов обеща магистрала до Петрич

Коридор номер 8 е от жизнено важно значение за нашия регион, каза премиерът Бойко Борисов на първото съвместно заседание с правителството на Македония.

Обратно в новината

Коментари - В Струмица Борисов обеща магистрала до Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всичко на това правителство съм одобрявал ,но за сближаването ни със т.н. територия Македония от сърце ги поздравявам и им благодаря на цялата правит. делегация . От 100 год. насам някои държави целенасочено разделиха народа ни ! Сега е ред на Българската православна църква да си свърши работата. БОГ да им помага на всички . УСПЕХИ.

В Струмица другаря Борисов обеща да обещае, че ще обещае магистрала до Петрич.

Той от 7 години все "строи" магистрала по пътя убиец Русе-В.Търново ама македонските лекета са му по-важни!!!

Бойко, ще ви прати всички горани в северозападна България, а и от войната бягащи, те не хапят бре, от Плевен, много ги е страх, дори с тях се живее много по добре, но не с всички разбира се, и от мюслита има националисти, кактоот всички етноси, това си е до човек --национализма. не казвам на национализма. мюсюлманите работят много и всичко много правят, виж Стоичков, каката от Туркие от сдс, Надето, смесени бракове, свиквайте, от смесен региони сме и това не ни прави впечатление, но най се ядосваме на някои кравари чорбаджии от 29, те си знаят, не дават и от чуждото, изоставено българско дърво, е и това, ако не е национализъм, или аз греша--вие българите само знаете леглото . то поне да е вярно, ама кво да се прави, няма как да им обясниш, а и няма как да те разберат, клю клю клю писна ни... национализма не води до нищо добро, защото от тях вече има лекари, зъболекари, в системата, навсякъде са те , и затова трябва шапка да им сваляме, защото те ни дават заплати, а не българите, турските бизнесмени, макар и не много, но и без тях лошо, изучиха се, както казва х навремето са ги мачкали(не е мое мнение) , а сега обратното. от тях има много качествен материал, имам много интелигентни приятели и приятелки, но уви един по един в Германия, дори и не в Турция, само си мислят за Турция, но не искат да ходят там, а и защо да искат, като в Бг са много добре. Децата им на запад строители, жените им в бг... живи и здрави и не на национализма. Вземайте пример от г-н Бойко Борисов, човечен е, добряк е, това е мнението на мнозина, но една птичка пролет не прави.

Тоя обещава като пиян кръсник на нашенска сватба.

Аз предлагам ББ да си търси гласоподаватели в Струмица догодина. Пък ние от Северна България да продължим да се избиваме по несъществуващата и многократно обещавана магистрала Хемус.

Остана ли някой извън земеделците и държавната администарция в Северна България? НЕ се заяждам - просто имайте едно наум, че по-скоро разликата в стандарта на живот ще се увеличава, а няма да намалява.

И аз не се заяждам - просто отворете картата и ще намерите градове като Варна, Русе, Велико Търново. Да ме извиняват многото други, които пропуснах. Иначе е вярно, че има и земеделци. Но със сигурност са по-малко от тези под Балкана.

Щом не е обещал космодрум-пак добре.

Тоя Дебелак ме задмина по тоталитаризъм. Всичко той прави, няма друг бил (отрицание от де-бил) човек в България.

Той и магистрала Хемус обеща да довърши, ама друг път.

но кой ще плаща? И като виждаме нашите "отлични мутренски строителни фирми" какви простотии изграждат, едва ли ще се радват в Македония. Не имат и потенциала да направят магистралата. А тиквата както винаги говори глупости. Какъв стокооборот има по направление Петрич-Струмица.

"Коридор номер 8" e български филм, стар, не е лош, в него може да се види как се строят магистрали по албански и по балкански ..

До Петрич магистрала , до Бургас магистрала , до Кулата магистрала - ами северна България . Или нас тук кучета ни яли , да се трепем като при Микре.В северна България хората също плащат винетки и всякакви други налози , защо тук се бавят нещата с т. нар. инфраструктура ?

Споко не се вълнувай, това с магистралата е лъжа, не че те грее де! То до Петрич няма да има магистрала тоя от Петрич за Струмица почна да стои!

Путин скоро ще преоре магистралите, а севера ще оцелее, щото няма кво да оре там. В съседна стстия гледам, кравите домъкнали танкове да се учат да дразнят Мечката с тях, ама от тук. От америката не смеят.

Боко при представянето на кабинета си ухилен се обръща към македонеца посочвайки подлогите си - ''всички ли говорите македонски''

Пак някой от двете 00 се изпусна.....посрахте се бе селяндури скапани:)))))))))))

Бойко магистралата.

М-да,ти си от тия които не ядете асфалт а само кебапчета на Бузлуджа но......до година май ще папкате само рукола от поляната,че свинаря няма да ви даде:)))))))))

А ако не си смениш ника, догодина ще те подсетя какво си писал. Щото съм сигурен, че като Кури подкара колата, ти ще си се отказал още няколко пъти от това, което се пишеш, че си.

ще правят паметник на Тиквата с мутренски поглед, в едната ръка с асфалт, в другата с топлоизолация?

Аз подчух че обмислят и втрои вариант...в едната ръка да има филия с мас а в другата бухалка...да се види от къде е тръгнал горкия.

Има и проект за крушовската влахиня на кобила но само ако спечели избори а такива няма да има та проекта е замразен:))))))))))))

До няколко месеца приключваме с магистрала Хемус. Засега ще е еднопосочна, без аварийно платно. Насрещното движение ще се отклонява през Плевен. И понеже в България няма повече терен за магистрали, започваме магистрала Струмица ! Ура братя, гласувайте за ГЕРБ !

Ууу, корупция ! Искат да прекръстят стария път на магистрала . . . Веднага да се прати Цаца-та да разследва и да накаже виновните.

Най-после нашия премиер да може да разговаря с някого на четири очи. То затова и единствено с Македония има някакъв пробив в отношенията - защото премиерите могат да си говорят на четири очи. Следващия път като отидете на избори се замислете дали искате да продължавате да държите да имате премиер, който не може да си каже две думи с останалите европейски лидери. Представям си за какви аборигени ни мислят, при положение, че дори и африканските лидери говорят някакъв западен език. Въпрос с повишена трудност- според вас колко от лидерите на парламентарно представените партии владеят английски на прилично ниво - не на перфектно , но да могат да общуват свободно. И кои по-точно. Според мен са нула. което е срам за българския избирател. В частния сектор е ясно, че на дост ниско ниво задължително изискване е владеене поне на английски, но дори в държавната администарция над определено ниво си има такова задължение. А защо българския дебил масово гласува за хора, говорещи единствено неправилен български

Ето виждате ли премиера ни колко е умен ! Даже и министрите ! За нула време научиха чужд език и вече свободно си разговарят, че и съвместни заседания на правителствата правят !

То да беше само премиера - българинът масово гласува за хора, които са с по-малко знания от служители на средно ниво в частни фирми. Не говоря само за ГЕРБ - говоря за всички парламентарно представени партии.

Съжалявам само тоя срещу него докато е слушал тъпизмите му и явно се е чудил на акъла си къде иска да навре Македония подкрепяйки шутовщината на боко само и само и той завалията да остане на власт..

Така са казали от САЩ. След време ще има и албанец за празидент на Македония и ще е включена в проекта на САЩ "Велика Албания".

Червено гъзите макаци газ пикаят и освен тук да си храчт друга опция за тях няма:)))))))))Ако спрете да храчите тогава явно положението е става лошо но за сега се радвам,че от злоба и тъшаците си хапете:))))))))))))))

Е, стига вече с тоя орангутан! Оляхте се, задминахте и Северна Корея!

И Татко обеща Колело , ама друг път !

Истински Ренесанс ни доведе това Маестро...тоз Давинчи на пътното изкуство, тоз Макиавели на световната политика и истински Гарибалди на българският народ!

Магистралния бос и гео стратег от световна класа пак развява тумбак пред камерите. Щом кат има паричики да се усвояват чрез негови фирмички подизпълнители, и магистрала до Марс ще ви построи. Па до колко ви харесва или трябва, това не е най важното за него. Важното е да има от къде да се крадне. Па ако може след туй да се пише "Бойко Строителя" това е само бонус за пред простите му избиратели.

Съшият път като Русе-В.Търново - вече 6 години го прави Боко, лично.

В Струмица знаят ли хората че боко що обещава сутрин до обяд е забравил вече:))))) До сега боко какви ги ''държеше'' че сега седнал да обещава такава магистрала ????Дайте му ''магистрали'' на него и му гледайте издутите сметки:(((

Tо един ми ти трафик между Петрич и Струмица! Хвърчат тирове, коли дори летящи чинии минават край село Ключ. Явно според Боко с новата магистралка районът ще цъфне и завърже, а пък от другата страна Заю Баю подскача и радостно мърда с опашчица! Нали личното му богатство е в региона - фабричка с няколкостотин работника. Ех, кеф!

Комуноидният шизофреник и национален предател не иска България да си върне позициите в Македония. Не иска да станем пак едно цяла макар и две държави. Той си почита Георги си Димитров който остави Македония на Югославия по нареждане на Сталин. Има много червени безродници и нас с български паспорти и азиатско самосъзнание. Точно такива продават националните интереси вече повече от 70 години. Това е една от трагедиите на България!

Казал ли е от кои магистрали обещава, от равните или от тези с коловозите? Абе то равни има по цял свят, скука, я по-добре с коловози.

У тая държава нема ли нещо смислено , та все тоя Бойко Борисов.

АСФАЛТА НЕ СЕ РУЧА

От кога чакам да карам по магистрала от Петрич до Струмица! Вместо да прави магистралата Бургас - Слънчев Бряг - Варна, гледай какви глупости прави тая проста тиква!

КАРУЦИТЕ НЕ СЕ ПУСКАТ СЕЛСКИ,ЩЕ СИ КАРАШ ПРЕЗ ПОЛЕТО КАКТО СИ СВИКНАЛ

Лапай, Бойко, сега ти е паднало, парите се леят, държавата е твоя, матряла дреме!

А магистрала до Кермен - кога?