Задава ли се нова война в Босна и Херцеговина?

Американски институт предупреди, че оцеляването на Босна и Херцеговина е под въпрос и е възможна нова война.

Обратно в новината

Коментари - Задава ли се нова война в Босна и Херцеговина? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ щели да осигурят ред и сигурност !?!?!? Като изключим Германия , къде са осигурили ред и сигурност ???? Ама при швабите е лесно, то им е заложено в гена нищо , че американските войници са ,,70-80 хиляди. На баба им бурката !!!

Тия САЩ са на всеки километър. Навсякъде където е възможно сеят раздори, кръв убийства, разрушения, хаос. Намесват се без да са канени, защото се смятат за господари на света затова навсякъде ги мразят, въпреки, че с пари и със заплахи купуват душите на хората. Сега на дневен ред са Балканите, захванали са се с нас, с Македония, Сърбия и т.н., и по най-груб начин подклаждат, заплашват, купуват души за да настъпи хаос, да няма мир. У нас има немалко продажни души, което се вижда от постовете. Но това не може да продължава дълго, идва бавно и неумолимо техният край!

А то какво било, САЩ искала да има щат и в Европа! Еййй, най-накрая стоплих.

Където се намесят американците,само смърт и разложение.Явно това им е целта.Дестабилизация и техни войски в района,за да колонизират изцяло и Европа.Да си стоят в америката ,ние ще се оправим сами.

Напротив!Където се намесят американците и държавите просперират!Примери бол!Простотии за Ирак и Либия които уж били разрушени и съсипани от американците са за глупаци на руска службо!Във Югославия благодарение на американците сие възцари мир който сега Путин в безкрайната си простотия иска да взриви!Той пробва да дестабилизира и Македония и Черна Гора,но си счупи зъбките!При нова война в Босна ще пострада и Сърбия!Унгарците във Войводина искот да се отделят!

А бялото требе да е черно, е според теб. Айде саприс се малко, не се оля само а и се о.ака!

И какво излезе? Щом Русия подкрепя сърбите, САЩ ще подкрепят Турция и мюсулманете? Това е сигурен път към по- големи конфликти! Намесата на САЩ, разбира се е ключова и по това, изглежда, не може да се спори. Така излиза от този анализ. Но нищо не се казва за някакви икономически лостове страната да закрепне и хората да живеят по- добре- това е важен фактор за избягване на етнически конфликти. И още, не съм сигурна, че и за САЩ е изгодно да има една силна и независима Европа.

ЕВРОПА ЩЕ ПЛАМНЕ, АКО НЕ СПРЕТЕ ДА КАНИТЕ МЮСУЛМАНИТЕ !!!

На американците много им се иска да има война в Европа.Крайно време е да има война в САЩ.

В Сирия нещата започнаха да се поуталожват и гадните американци обърнаха поглед пак към Балканите?!

А някой може ли да ми обясни, каква точно "заплаха" виждат САЩ за собствената си сигурност от евентуални събития в Босна и Херцеговина, та да трябва и да се намесват ... че нещо не разбрах ...

Той и птичият грип възникна в Хонконг, ама като тръгна оттам обхвана целия свят! А ква заплаха вижда Русия, та поддържа в Черно море 150 бойни кораба срещу 3 български, като бреговата ивица, която трябва да се пази е еднаква?

хайде стига с тези опорки де, даже не си в темата, тролче

Ама да бе ... как не са сетили САЩ да "ударят" Хонконг ... гадни "заразители" такива ... а ... ... и ... ама да бе ... тя Русия няма морска граница на Черно море ... нали ... те САЩ имат излаз на Черно море ... и България ... други черноморски държави няма .... шушлек ... нещастен ...

Я сега да ни светнеш що българските ВМС имаха над 40 съда до 89 година? Що ли ги поддържахме?

САЩ където са отишли да въдворяват измислените си права на гражданите там хората не са видяли бяло видело дето се казва и трева не расте!! Агресори!!

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, НЕ МИРЯСВАТ ПУСТИТЕ МУ АМЕРИКАНЦИ!!!!!! НО И НА ТЯХ СКОРО ЩЕ ИМ ДОЙДЕ КРАЯТ!!! ИМПЕРИЯТА ПОЛЕКА ЛЕКА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!!!

Засега се разпаднаха обаче Руската Империя, СССР, бере душа и Руската Федерация! Що се отнася до Америка, трай коньо за зелена трева!

Те и идиоти в Рим не са вярвали, че империята им ще се разпадне , но нея отдавна я няма.

Ще им се на американските терористи и ционисти.

Трябва да се изтрепе сърбо-мюсюлманската сволоч, която е пета колона на руско-турската антиевропейска азиатщина и да се даде територията на хърватите. Така ще има умиротворение.

"БЪЛГАРИН", ама колкото Издислав от берлинското метро е "българин". Колкото СерГея и Солеймон Паши.

Но все пак си мисля, че трябва да се започне от сръбските свине.

САЩ, да не се месят на Балканите и Европа ,гадове ...без войни не могат ...

Щом Анализаторите от САЩ са го казАли - сигурно замислят нещо ! Както реализираха Проекта " Кастриран Европейски съюз" - вЕрвайте на големия Брат САЩ -те ще ни спасяват заедно с НеТО. / първо ще разбият държавите, за да си намират на работа/

Няма по-нагли хора от янките ...те са тези, които създават хаос ...

ВКАРВАЙТЕ ОЩЕ МЮСУЛМАНИ В ЕВРОПА И СЕ НАДЯВАЙТЕ НА МИР !!! НЕ БОСНА, ЕВРОПА ЩЕ ПЛАМНЕ !!!

Ей, няма граници тая краварската наглост! След като се видя, че войната в Сирия приключва, веднага се ориентираха, към разпалването на нова!!... и естествено пак Русия им е виновна... Не им пука, какво творят по Света - важното е непрекъснато някъде да се врат и да разпалват конфликти! Айде пак да зададем реторичния въпрос - КОЯ, всъщност Е Империята на Злото?!. Определено не съм русофил, но за сметка на това започвам да ставам абсолютен американофоб!...

Драги, става дума за Империалистическа Русия, а не за СССР! А Империалистите от всякакъв вид сеят само раздори, предизвикват войни и сеят кръв! Днешна Империалистическа Русия това не ти е СССР, който се бореше за мир в целия свят! Сега Русия се бори за войни в целия свят! Американците не са се променили, променила се е Русия!

...Тези глупости, "звездите" ли ти ги нашепват, драги ми СмехУрко?!...

Не вярвам науката и медицината да се развият толкова успешно следващите 100 години,че да измислят лекарство,което би те излекувало!Ти си неизличимо болен за жалост!Апропо,що за акаунт е името ти Комунист!

А, не може така - щом си русофоб, значи си путЕнофил. Питай соросоидта, ако не вярваш.

След като американският проект "ИД в Ирак и Сирия" се провали, ще бъде заместен от "ИД в Западните Балкани" или вилаят Рум.

Нов натиск по границите на Сърбия. Явно сащ искат да противодействат и на турското влияние в босна. Току виж си останат само с шиптърите,а те не са китка за мирисане. По принцип е ясно ,че след като ес е пасивен играч в региона под натиска на сащ, Турция и Русия няма да оставят нещата на шиптърите. Да не забравяме и как беше посрещнат ердоган в Сърбия.

С две думи, просто казано, САЩ се готвят да предизвикват размирици, а после и военна намеса в Босна и Херцоговина. А една от по-далечните им цели е ислямизацията на Европа. Защо ли?

Подозирам, че това е отмъщението на евреите, за това че никой в Европа не ги обича и винаги са ги гонели отвсякъде. Не визирам само нацистка Германия, европейската история е пълна с антиеврейски изстъпления. И сега като са поели контрола над САЩ започва отмъщение. А кажете ми каква по-голяма напаст от мюсюлманите?

САЩ нямат работа в Европа. Европа сама може да реши този проблем. Явно нямат интерес, за това и не го правят

САЩ имат интерес да... задълбочат проблема и да си създадат "работа" в Европа. Затова и го правят

Ем, той Бжежински още деветдесетте години каза, че новият враг номер 1 на сащ, след разпада на СССР, е православието. Справка: Сърбия, Македония, Украйна, Грузия, Армения, Гърция, България... Русия, разбира се, най-вече. Да се готвят Молдова, след нея Белорусия. В Ирак и Сирия ИМАШЕ милиони християни. В Ливан шейсетте години на миналия век са били 90% от населението. Сега са 10%.

САЩ = Евреите , а те мразят Православните те и за това написаха корана така

сащ ще реагират незабавно, войната е сигурна.

тия американци с тяхната политика на разделяне и владеене предизвикаха кризата, унищожиха сумати народ, докараха разруха и бедност, малко ли им беше че ще разпалват нова война, явно кризата е голяма при тях и една нова война ще им разреши част от проблемите

Нека знаят неуките комуняги, че Босна и Херцеговина е била независима държава преди да бъде инкорпорирана в Югославия, даже е била и българска, така че техните идоли от Русия и Сърбия лъжат. Сега Русия исползува Сърбия за налагане на свойте имперски интереси на Балканите, преди 89г ние бяхме руския троянски кон. Все още у нас има тъпоъгълници, които са руски агенти, резиденти, прецеденти, това са отрепки и предатели на България.

Лай, кучко. Но новите силни регионални играчи са Турция и Русия. То това е борбата - за енергийни коридори.

Що не вземеш да прочетеш малко история без да изопачаваш фактите. А на такива надъхани, злобни поклонници на САЩ, вече интелигентните хора не обръщат и йота внимание. А, и обща култура вземи попрочети американските класици и съвременни посатели, а не карай само на реклами!

утрепка и предател си ти платен третополов олигофрен, сащ не трябва изобщо да се мешат в конфликти в които нито има място нито разбира същността на проблема а само ги задълбочава, справка бивша Югославия, Либия, Ирак, Египет, Украйна,Грузия, Афганистан и всякакви други цветни и безцветни революциики спретнати от любимото ти цру

Глупако! А САЩ какво налагат?! И за какво изобщо се бъркат НАВСЯКЪДЕ?!...

Не вярвам науката и медицината да се развият толкова успешно следващите 100 години,че да измислят лекарство,което би те излекувало!Ти си неизличимо болен за жалост!

Преди включването и в състава на Югославия през 1945 г., Босна и Херцеговина не е била независима държава, защото в периода 1941-1945 г. е била в състава на т.н. свободна хърватска държава. Преди това пък е била анексирана от Австро- Унгария . Изобщо Босна и Херцеговина е била независима държава около 100 г. от 1377 г. до 1463 г. , когато възникналото през 12 век босненско княжество прераства в кралство и присъединява и съседната област Херцеговина. От тогава до 1992 г тя винаги е била първоначално под турско робство , а след това част от някоя държава. Свещената глупост за това че е била и българска въобще няма да я коментирам, само ще спомена, че според известните до сега исторически сведения, на днешната територия на Босна и Херцеговина през VI и VII в. са живели славянски племена и нищо повече.Но тези неща една неграмотна и неука соросоидна отрепка няма как да ги знае.

jingiby

"И ще дойде ден, когато сърбите ще останат толкова, колкото да се съберат под сянката на една слива..." Из Креманското пророчество на Митар Тарабич (1829-1899). Тогава ще мирнат и Балканите...

Бе, те да останат, ама познай, ние колко ще останем, ако те останат толкова.

"...който ще бъде ръководен от САЩ ..." Посерковците пак ще забъркат любимите си лайна!

На баба им хвърчилотона този "американски университет".Оставете сърби и хървати да се разберат бе говеда.Какво майната си търсите там че и измислихте нова география- Западни Балкани- демек Югославия.Босненците са просто сърби помюсюлманчени през турско. Значи ако не слушкаме нашите помаци в Родопите чичо Сам ще ги накара да се бунтуват а Ердоган само това чака.

След като не успя да разпали сериозен конфликт в Европа, използвайки Украйна, сега Вашингтон отново се връща към старата дъвка Босна и Херцеговина. Напълно измислена и изкуствено създадена държава, в която има значително мюсюлманско население. Вашингтон ще работи по вече отъпканата пътека. Ще прехвърли главорези от САР в Босна и ще разпали война срещу сърбите там, оттам нататък само ще налива масло в огъня....

КРАВАРИ - СТОЙТЕ СИ В КРАВАРНИКА , МРЪСНИ УБИЙЦИ!

Американците се чудят как да подпаят третата световна война в Европа!

Шом са казали, че ще има нова война в Босна значи ,че ще я направят. За такива неща може да им се вярва

Явно отдавна са почнали да подритват бурето с барут! А сега вече се прокашлят в тълпата, че се клатело. Чифу..ска работа! Но Братушките при подобни долни намерения директно палят фитила (не са токова "дискретни" като Янките)

На кои викаш братушки?

за сърбия не се тревожете ... горбачов и елцин отдавна не са на власт, а и мечката се събуди :) ха ха ха

Sm3hurk0

Ако има война на Балканите и дават оръжие, аз ще мина първо през нашия парламент да врътна 2-3 пълнителя за да си припомня как се стреляше..... и отивам да браня Родината. :)))

аз съм стрелял малко защото бях радист в елхово , но нали и връзка ще трябва !!!

Хайде двамата да отидем в парламента , ама с повече пълнители ,поне с по три сумки/от голямите за 4 пълнителя/ на всеки от нас.Там всички заслужават "внимание"

Абе, за парламата, май огнемети си трябват! ЛПО2 ще свърши работа...

Ти като минеш през парламента после от кого ще я браниш родината.Тя работата свършена

А бе ти майче ще се окажеш най правия за в случая,защото на този етап от развитието на нашата държава (последните 27 години),най големият враг за държавата ни е съставът на българския парламент във всичките му разновидности през така напеченият, измислен преход!Инъче България няма никакви врагове,които по някакъв начин да я заплашват, нито териториално, нито с някаква друга форма на агресия!Всичко друго са нагли внушения!

Подкрепям те !

Между Сърбия и Турция. Ето защо значи нашите управници са се забързали да правят натовска база в България. Уууу, продажници! Ще ни вкарате във война със сърбите. И турците.

Има ли все още неразбрали, защо едно време евреите ги гориха...?

има братвааа ... не виждаш ли че се делим на русофили и русофоби ... на мюсулмани и християни ... и това е угодно ная богоизбраните ... същите богоизбрани които спонсорираха комунизма по света , и всички световни и несветовни воини !!! дано се задавят един ден в алчността си !!!

Ами ако я вярно, че не САЩ, а Русия и Турция играят важна роля за Босна и Херцеговина, войната е почти сигурна. Само че предвид някои публикации в нета ще се окаже, че САЩ отдавна са се подготвили, защото: "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs), и "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox).

Не дава да се спомене нещо за гейове

Ердо е сложен вече в лагера на Русия. Затова е и безапелационния тон и покана за избор на лагера към Сърбия. Остава и една война, разрастваща се на Балканите да се спретне и тогава вече ще е ясно защо се говори за Европа на скорости. А балканските православни както винаги са си тъмни балкански субекти и хитреци на дребно с дребни игрички националистични. Още служат на миналото и не виждат настоящето, камо ли бъдещето.

A ти как се виждаш в бъдещето? Напушен бройлер от 23-тия пол, който по цял ден гледа реклами, може би?

То настоящето го виждат всички! Краварите са на всяка манджа меродия! Виж бъдещето е друга работа! Според мен няма да е такова каквото смятат краваирите!

А бе май проблема не е Босна и Хецеговина, щом така между другото намекнаха, че и други държави ще бъдат намесени в конфликта. Нещо Сърбия след като упорито я "демократизираха" пак не коленичи на краварите, а напук, търси сближаване с Русия. В самата Сърбия първо не могат да стъпят с НПОтата си защото са мразени. Второ вече там няма малцинство което да ръчнат. Ами подпалват Босна и Херцеговина и между другото въвличат и Сърбия. Ей туй мръсно кравешко племе няма мирясване.

....Американски институт предупреди.... и това ако не е СОРОС - здраве му кажи!!!

Свърши войната във Сирия и кравите търсят нова арена и пазар на оръжията си

Нещата стават по-ясни, ако е вярно, че много от бойците на ИДИЛ вече са изнесени в Босна. Знае се кой стои зад тях, кой ги командва и кой може да ги активира, ако му е изгодно. В този случай е лесно да се правят прогнози.

Гледаш кого подкрепят руснаците и знаеш къде ще правят мръсотии янките. Все някога на Путин ще му писне и Земята ще стане по-малко населена и по-чиста.

Даааааа, винаги в основата на злото е Русия. Сега, викаш, и хората си от Идил прехвърлили в Босна. И пак ли ще са в отпуск с оръжието си?

МАЙ Е ВРЕМЕ РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ЕДИН РЕЙД КЪМ АДРИАТИЧЕСКО МОРЕ ЕСКОРТИРАН ОТ 1 ПОДВОДНИЦА КЛАС АТЛАНТ .

Прост народ. Беден като въшка, но поддържат руските олигарси. Тръмп им го каза, поспрете се, иначе конфискация на 1 трилион долара на 600 000 крали от руския народ, конфискация на имоти, спиране на достъпа до образованието на Запад, и спиране на достъпа до Западната медицина. където най-много ще ги заболи. Будалите да пишат по форумите и да цъкат.

E сега не се изживявай като цял народ, нали ? Това, че си прост го доказва написаното. А и за да си умен, не е нужно да си богат. Но виж подлоги като теб много се навъдиха ...

То пък тъкмо Тръмп се е загрижил за ограбения от олигарсите руски народ...Да се чуваш какво говориш?!

Бе като има един трилион, що да не се загрижи. За руския народ. Както за сирийския, либийския, иракския, афганистанския... българския...

Трилиона долари руснаците отдавна са го отписали поради факта, че краварите са ги откраднали! Нали знаете колко трилиона е дългът на САЩ?

Където има мюсюлмани, там винаги има проблеми. Само изселването им до един извън пределите на Европа ще донесе мир.

А където има американци има още по-големи проблеми. Тяхното изселване ще донесе още по-голям мир.

Много почитали на Путин и техните мекерета - Сърбия. Прочетете Каймакчалан -достъпна Русия не е СССР, това е една олигархия, много богати,но малко, много бедни и много. САЩ ги крепят, за да не ги лапне Китай и да има някакво равновесие.

Не бъркай, почитатели на Путин, с нехаресващи престъпниците от САЩ.