Македония: България ни плаши с блокада

България заплашва Скопие с блокада на интеграцията в ЕС, ако българската гражданка Спаска Митрова, която от три месеца е в затвор в Македония, не бъде освободена, пише сръбското електронно издание „Блиц”.

Обратно в новината

Коментари - Македония: България ни плаши с блокада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой по кухите сърбомански манерки !

Комисар Кунева. Къде си. Мишки НЕ НИ ТРЯБВАТ.Събоди се, удари два шамара на мишоците около теб, да почват да работят.

Македонското МВР апелира към българските власти да се дистанцират от тази класическа манипулация с човешки съдби, тъй като отношенията между две приятелски държави не трябва да са заложници на хора, които търсят прикритие за семейните си неразбирателства и престъпни действия - само ми кажете кога последно Македония е била приятелски настроена към Блъгария ?????????????????

Македония,Македония до няколко години няма да я има - една част с АЛБАНИЯ.другата - с Гърция,Косово,Българ .....ха сега познаите накъде ще тръгнат македонците тогава........БЪЛГАР тава е...чао и до нови срещи....

Македонизмът в Македония е сбъркания, както комунизмът в България. Все са българи, но са прости и са зомбирани безвъзвратно. Оттук нататък само поради възраст /разбирай като остареят и измрат/, ще спрат да се блъскат в очевидната истина. Обърнали са историята с хастара наопаки и като патките - каквото видят при излюпването си, в това вярват. А че са българи, то е видно. Я вижте колко са прости като нас :-) Е, малко по-прости, малко по-нахални, малко по-ирационални... македонска провиниция. Те и шопите са такива и доказват регионалния преход от сърцето на България към провинциите й.

А ТУКА КАТО ВИДЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЕВАЛА ГОЛЯМ КЕФ МИ СТАВА.САМО ДПС.

Македонците са такива,...защото са българи.Някой да ме обори...ако иска.

браво на външно само така с тези кретени никъкъв евросъюз докато не почнат да се държат като европеици. А за тези които не знаят Българската област Македония в средновековието е носила Българското име КУТМИЧЕВИЦА.Иза да завърша ще кажа на онези в македония които плюят по България МАКЕДОНИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКА ОБЛАСТ ПРОСТО НИ ТЯБВА МАЛКО ВРЕМЕ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА

Че какво очаквате от хора които са си плеснали няколко-метров паметник на най известният хомосексуалист в историята :) .... че и се сърдят като им го кажат

А, бе, ненормалнико, преди това македонците са били наричани он сърбите южни сърби, бе, простако. Да му писне на човек от патриоти малоумници.

Когато една страна е член на ЕС, независимо за коя става въпрос и когато неин гражданин е третиран като престъпник за незначително престъпление / ако изобщо има такова/, то какво с какво право страна ,в която е арестуван този гражданин, се стреми да стане член на ЕС? Просто такъв казус няма. Или си хармонизираш законодателсвото към това на общността и прилагаш нейното законодателство или оставаш вън от тази общност!!! Просто и ясно! Няма какво да правим балканки проблем - това си е чисто македонски проблем.

Ми той бащата сърбин, те макоденците май забравиха как ги * сърбите, че му правят евала!

Ама пък византийците какъв са им го наточили...

Има един мръсник, подписва се като Битола, чудя се как още не се е появил тука да плюе.Македонците са гадно посърбено племе, сърбо комунистите са им промили мозъците.Не ходете там, те не си смятат за хора.Сърбите пък тях не смятат.А за мен македонци и сърби са едно и също-гадни българомразци, примитивни типове.

Голяма грешка беше,че им дават български паспорти и карти.Познавам се с няколко македонци,които се хвалеха,че имат наши паспорти,но като им казах че и те са българи веднага скочиха-а не македонци сме,взехме паспортите за да си намерим работа по-лесно,пък и визи не ни искат в ЕС....

хахахах абе тия македонци са много глупави ,българия да ги зплашва хахахх, то българите само жабите могат да уплашат .

Утешително е да се знае, че в Европа има и по-скапано правосъдие от нашето. Да пратиш в затвора една жена, за това, че не осигурила креват за бивишия си мъж в собствения й дом, като я разделиш от болното й дете - това може да стане само в Афганистан, Сауди Арабия и някъде по Африка. Талибанско правосъдие, и тия за ЕС мечтаят.

За една пача която се е насърдила на мъжът и ще става международен проблем, какви са тия тъпотии бре, в коя година живеете

Нас просто ни управляваха 65 години комунистически безродници и родоотстъпници. Знаете, че не друг, а Коминтерна измисля македонската нация. И сега има много, много да се наваксва. Нищо, ето ще започнеме от малко, но постоянно и неотстъпно. На въшките в Скопие ще им стана много бързо ясно, че нещата са се променили и ще клекнат за отрицателно време. Скопските сърбомани са родени роби, свикнали да прислугват, но ако ги оставиш ,ще ти се качат на главата. Обаче ако ги заблъскаш с тоягата, стават по-ниски от тревата.Ще видите как само за месеци ще станат по-меки от памук, нищо, че унищожаването на сърбоманията в БРЮМ означава край на комо мафията, а те ще драпат до последно.

Ако бащата е някое пианде, много ясно, че и аз няма да допусна в името на детето си да се вижда с него. Когато прочетох статията и аз се запитах, ами какво става с детето, когато майката е в затвора. Това не е ли нарушение на Хагската конвенция? Мисля, че нашата Държава трябва да се обърне към Хага за съдействие. В крайна сметка приоритета на детето е на Първо място.

Какво е това правосъдие нали идеята е да се осигури по- добър живот на детето , а вкарват майката в затвора? Кой го гледа това дете сигурно и него са го вкарали в затвора

stiga intrigi be tupanari,koi vin ima za zivotni,kakvi sa tija zlobni izkazvania protiv makedonija i makedoncite.Sigurna sam che tezi nedoumici gi pishat hora koito nikoga ama nikoga ne sa izlizali ot Bg i nikoga ne sa se sreshtali s makedonci.Prestanete s slabointelegentnite si shovinisticheswki izkazvania!!!

Кога двама си мерят еша, що ще сръбското дупе между тях? Време е същото да се каже и на сръбският задник, че ако не уважава българите в западните покрайнини - няма НАТО, няма Европа, както и безвизов режим за тях. Стандартите са еднакви.

Предлагам да им пратим танковете този път заедно с танкистите, на самоход. За 2-3 ч. са на Охридското езеро и ще им се сбъдне мечтата на макетата, стават част от европейския съюз.

Какво се получава като се изкъпе мръсен македонец? - Чист Българин! Айде като са голяма работа да спрат да си вадят най-накрая български паспорти!

Евала на правителството. Дано успеят да върнат жената.

се дискредитира когато защитаваме безумия! Шо не се сетите да питате за детето на Ашраф - кой го гледа с какви пари? Къде е Росенчо от партията на българските мъже - пфу .. гади ми се от подобни мошеници ..

Koi sa tia Bulgaria? Koga se stanaha evropeici, koga pochnah da zaplashvat s polojenieto si. Ei... vushkari... za kakvi se mislite be... sha vi skucnat sus zubi ot gore i shte kleknete pak.

А ще може ли нашето МВнР да изиска от Македонското Мин-во на Правосъдието една проста справка - КОЛКО МАКЕДОНКИ (ОТ ОНЕЗИ, КОИТО СА ОТРЕКЛИ БГ СИ КОРЕНИ), СА ПОЛУЧИЛИ ПРИСЪДА И Я ИЗЛЕЖАВАТ ЕФЕКТИВНО В ЗАТВОР ЗАРАДИ СЪЩОТО ОБВИНЕНИЕ - ЧЕ НЕ СА ПУСКАЛИ БИВШИЯ СИ МЪЖ ДО ДЕТЕТО??? Дали са толкова стриктни и справедливи към всички, или само в определени случаи където има намесено българско самосъзнание. Брех че ефективна система имали, да не повярваш чак

Македония е хетерогенна по етнически състав и вече албанците са отделен етнос там и не може да се говори общо за тях,но ввсеки индивид е част от обществото,което трябва да спазва законите еднакво за всеки и всички.При тях личи от множество инциденти незнание и неспазване принципите на правото и законите.В интернет сайт е посочено,че тя била осъдена защото не осигурила легло за бившя съпруг при свиждането с детето-но те не знаят ли,че изнасилването е престъпление,че до развод се стига след непреодолими и несъвместими различия, а при наличие на насилие това застрашава живота най-вече на жертвата и дететои в много държави домашното насилие е престъпление с ранг като престъпление срещу държавата,защото при ескалирането се стига до смърт в толкова доказани случаи по света...Има и други още по-тежки инциденти в Македония и там трябва да положат усилия да се спазват правата и ограниченията и задълженията по ограниченията да са с оглед опазването здравето и живота и осигуряването на справедливост и свобода от насилие,клевета и произволно прилагане на закона...., а има и сложно данъчно законодателство-какт неплащането на данъци е престъпление,така и свръх-високи конфискуващи данъци е престъпление и експлоатация, и ако има двойно гражданство,това не значи двойни данъци сякаш живее два живота едновременно или двойни доходи ,нали-нека се проучат -кое къде,кога и как се облага с данъци справедливо, а не произволно

Ako ne nie - Gyrtzia shte go napravi! Ostavate si Orienta bratia. Shte visite po granitzite na Evropa kato kucheta da vi pluat muhite.

Какво общо има сръбско издание с отношенията между България и Македония? Пак сръбски интриги.

Бил съм в Македония, никой никога не ми е правил проблем от това, че говоря на български. Разбирахме се чудесно. Културни и мили хора, които ме върнаха към забравените ценности като гостоприемство, откритост и любознателност. Престанете с хулите към хората, които живеят в Македония. Ние сме същите и не разбирам войнстващата глупост, която се шири по тия така наречени форуми.

Bravo na novite upravliava6ti!Kam idiot4etata po idiotski!

Много си прав, ние освен наркомани и спин не можем нищо друго да им пратим. Ааа, забравих- и корумпирани съдии и политици можем да дадем в изобилие

и моя корен е от Македония, но сега е в Гърция селото на дядо ми. Напълно подкрепям решението на външното министерство. С поведението си непрекъснато да се снишаваме и да си траем сме се докарали до тоя хал, всичките ни съседи да тъпчат и асимилират останалите българи по техните земи.

Защото: Един завет, оставили са нам дедите, велик завет, написан с кървав меч. Деца, пазете си земите, от подъл враг кат зеницата на очите. Химн на българското Офицерство през войните.

Кви македонци, бре...Тва са си българи имали нещастието над половин век да са промивани от сръбската антибългарска пропаганда!Са са супер зомбирани и само непрестанната работа в посока духовно и културно единение с Майка България ше ги изведе от ситуацията на муха в буркан, гледана от цяла културна и съвременна Европа!Над 60 години сръбето ги биеха, чукаха и затваряха само що се споменеше от тях името България!Дрътите мекерета,доносници, политици и слухтари, дето им ги инспирираха през годините още копат срещу нас.Гас пикаят, че ние живеем и работим в Европа.Че СМЕ Европа!Е те тваа....не мое ни опростат част от просръбските им политици!А обикновените макета ... Ами те са са си едни тоално ошашавени, лошо и бедно живеещи хора притискани от Албанци, Сръбе и Гръце...Обикновените хорица, просто не знаат на кой бог да се молат.Но виж, политиците им....На тях ясно и в прав текст, без заобикалки треа да им се каже, че ако не променят политиката си към България, в частност към българите без оглед на това дали живеят там или тук ше ручат немити...Като са го правили последните шест десетилетия, апропо! Евалата на Външно!Доказали сме, че ги ценим признавайки ги първи и помагайки им всячески през годините.Са треа им покажем, че сме и принципни и като помагаме, така и не можем да им позволим да ни ебеват ... Щотооо....катрана е глибок и ченгела е гулем... На дебелите кратуни там треа им светне, че дори и в едно семейство има реципрочност - доверие за доверие, обич за обич и тояга за тояга ....понякога и по-некастрена! Те тва е!

Абе работата е много проста.Да им пратим стотина наркомана та да им лепнат масово СПИН.Те макетата са много зависливи и прости.Като разберат,че някой е получил нещо безплатно всички ще искат.Така масово ще се изпозаразят и ще изпукат.Зора е само да затворим бързо границите и да помислим къде ще ги копаме.Ей това е.

Поздравления за бързата реакция на българското МВнР

Aman ot tupi politicheski prostotii, koito samo zadulbavat propastta mejdu dvete strani.

макетата,като идват тук да искат БГ паспорти,са мили като кученца и ти лазат в краката,и ти лижат дупето..а послеее Я НЕ СЪМ БГ...после записва БГ университет-продава майка си,за да има дрога ,прави залуми..крие се зад бг имена--а ние бг сме толерантни към такива влечугииии...ЗАТОВА БОЙЙЙЙ И ЕБАНЕ И ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ ТОРМОЗИ БРАТЯТА СИ.......

Ако сръбските помияри не се намесят, просто няма да са те...

наистина не мога да разбера защо мислите, че тази Македония ни трябва? какво означава наша си е? и какво ще я правите като си я вземем, оставете ги да правят каквото си искат, българската държава сама отдавна е забравила за тези хора, какво искаме сега, ние първи я признахме, защо не направихме нищо, а сега се говори, пример Гърция - казаха няма и няма, а ние пак по нашенски? а като имат грозно отношение не ходете повече в Македония, а ако мислите , че другите имат по хубава отношение много се лъжете, нас не ни мислят за европейци и никога няма да го направят

Върви си един македонец и стига до локва. Решава да я прескочи, но цопва вътре. И казва гласно: Године, године, дек се денаате младине? Га беф млад по три обеднък ги рипах! Обърнал се и видял, че няма никой и казал: Маре, такое лайно си беф и тагива! Макетата не са лоши, но много обичат да бъде тяхната воля! Лошото е, че ако им се отстъпи, нямат спирка!

абе да вземем да ги превземем тези келеши па после да разправят че били имали в минало време държава така ще се реши спора!!!!!!!!!!

Родът ми е известен от 1732 год. Произхожда от район около Охрид. След това се е преместил в Северна България. Никога, ама никога не съм чувал в къщи от дядо ми, а той и от неговия дядо, че тези места - т.н. Македония, не са български. Всички хора, тогава и по късно , изобщо не поставят под въпрос това че тези територии са български и хората там са българи. И не виждам защо сега продължаваме да сервилничим на тъпите македонски мекерета! С огън и меч трабва да ги вкараме в правия път! Та това е част от нашата държава!

Няма такива малоумници, една шепа селяни им прониха мозъците за 50 год. и сега гледай кой съм аз. Македонци били, шушомиги 21 век е вече имате интернет и пак ви маниполират. Най лошото е че продължавате да правите простотии

твърдата позиция срещу произвола на македонските чиновници е правилна. нека бъдем толерантни, защото македонците ще ги затрие същата тази злоба и ненавист, която ги е създала. вместо да мразят сърбите, които ги обрекоха на международен присмех и безродство, те мразят собствените си корени. трябва да изчезне поколението на заблудата и омразата при тях и нещата ще се оправят, защото сме общо взето здравомислещо и интелигентно племе. дотогава да не ги толерираме, когато използват езика на незачитането и омразата и да не ходим да харчим парите си при тях.