Защо Скопие се страхува от оста Сърбия-Гърция-България

Тристранната среща между лидерите на Гърция, България и Сърбия, която се проведе Солун на 13 юли, предизвика истинска буря в медиите в Скопие.

Обратно в новината

Коментари - Защо Скопие се страхува от оста Сърбия-Гърция-България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишете, както и да мислите, НИКОГА не забрвяйте, че т.н. македонци, са чисти българи, че те са наследници на Ал. Македонски, колкото и ние, българите в България сме. Не забравяйте това, ДОРИ и когато доста българи, в Македония, са го забравили или ги е страх да го помнят. ЗА РАЗЛИКА от нас, българите в България, ТЕ СА ПЛАТИЛИ ОЩЕ ПО-ЖЕСТОКА ЦЕНА, да отстояват че са българи и пред турци, и пред гърци, и пред сърби, и пред интернационала -коминтерна, зловещо нещо спрямо българщината.

Нормално е фиромите да се страхуват. Всъщност те съществуват като измислена титовистка комунистическа нация и територия именно поради противоречията на България със Сърбия и Гърция. Като отпаднат тези противоречия и те отпадат и отиват в небитието. И стават българи каквито са си 1200 години. да си припомним, че последният местен цар от тези земи се казва Персиан Втори кръстен на българския хан Персиан Първи.

Студен душ, от всички страни, така е когато се опитваш да живееш с лъжата , че си античен македонец. Историята е такава, каквато е . Дори чичко Сталин не може да я промени. Скопие е столица на България, когато Киевска Рус приема Християнството с Българската книжнина създадена в Плиска, В. Преслав, Варна, Равна, Девол, Охрид и др.

Има логика, но когато това се изказва от трол не познаващ историята звучи като гротеска. Киевска Русия приема християнството и с това българските богослужебни книги когато България е паднала под Византийска власт.

Трол е човек насаждащ лъжи и негативизъм. Това си ти. Защото 988 г е годината когато св. Княз Владимир приема Християнството а България попада под И.Р. власт през 1018 г.

киевска русия?? неук смешник! русские съсипват киевска рус!

Явно е,че има натиск Македония да бъде приета и в НАТО и в ЕС. За да стане това обаче, трябва да бъдат разчистени пречките със съседите за името и сторията и езика. Затова тезди 3-ката на снимката обсъждат Македония под чуждо ръководство.

страхува се запада! долу морските окупатори от запада! да живее Балканиста федерация около руския език и култура!!!

И Д И О Т !!

орел рак и щука! има такава басня от п.р.славейков! може да я прочетете, ако искате да знаете бъдещето на това недоразумение! а ако искате може и да поразсъждавате кой ще бъде прекараният!

И ти ли мислиш ,че ще е Путин ?

Не могат да очакват нищо освен претапяне , за това . Не е ли ясно ? Защото много добре знаят какво ги чака и не искат чуждо робство ! Казали са го македонците .

Истинските македонци не се страхуват, власта се страхува,тази която дойде насила на власт в съюз с албанците под американска опека. САЩ най-много се опасяват да не се сдушат сърби и българи.Това е геополитика и има връзка със славяните в източна Европа.

Все си мисля че на никой не му пука за осите, които обикновено се усукват или огъват... ако някой се притеснява от нещо то това трябва да е валът който движи системата;)

Не мислете, че тази шетня, около Скопските проблеми е случайна! Най-вероятно има заповед от НАТО, БЮРМ да се приема в НАТО, преди да са се обвързали с Русия! Исега дипломатите на САЩ разчистват пречките! България е най-лесната пречка, която ще бъде отсвирена! Ние искаме договор за добросъседство! Ще го получим и трябва да г подпишем. А, какво ще пише в този договор? Навярно ще бъде един от най-позорните договори, които българско правителство е подписвало! Гърците и сърбите ще получат каквото искат от БЮРМ, а ние не! Скоро БЮРМ ще е в НАТО!

...право в целта !..кратко ,ясно,логично и разбираемо !

Повече ни прилича на Тиква- кестенка!

Кой ги измисля тия социалистически простотии? Прост човек и силен вятър нямат спиране.

Aко борисов подпише с Mакедония следващата стъпка е да подпише с Tурция договора за 5 вековното съжителство с Tурция и неговото продължение на добра воля от BG страна ако борисов си търси политическо убежище в Tурция при очкваш се провал в края на годината то тои може да си отиде там и в момента което е наи доброто решение за него

Трябва вече да сменим диазепамчето с нещо по-силничко.

Hапротив в Cкопие са спокойони защото зад тях е Eрдоган с 80 милионна Tурция . Kакто в босна и в Kосово има турски аскер ,защо да няма и в Mакедония.

Т.е. ти наивно сметаш, че Ердоган може безнаказано да нападне държава от Европейския Съюз и да му се размине?

"Македония" не е член на Европейския съюз. Чети преди да пишеш.

Аз смятам , че Ердоган може да окупира части и територии от съседни държави, а през това време целият ЕС и САЩ ще гледат умно, ще правят заседания и накрая няма да реагират никак. Защото за тях важна е Турция като естествен геополитически враг на Русия. Изобщо не им дреме за нейните съседи, там Запада и САЩ наляха стотици млрд. долари в икономика и военна промишленост. Така че български естествен съюзник може да бъде само Русия. Единствената империя и велика сила, която няма интерес българската територия да стане турска или каквато и да е друга. Всички останали просто ще наблюдават, както наблюдаваха Кипър, хем Великобритания се явяваше гарант за Кипър

Кипър е крещящ пример, как Турция -натовска държава държи в окупация 40% от територията на една държава от ЕС - Кипър в продължение на десетилетия с 60 хилядна армия. Тази 60 хилядна армия каква е натовска ли???

Ти задаваш ли си въпроса защо на съвместните учения на НАТО на Балканите не канят турски аскер? И защо Германия си мести войниците от Турция? Нещо щрака ли ти на втория етаж?

Това е временно и ще бъде така само, докато по някакъв начин не свалят от власт Ердоган

Тази статия в Белград или в Москва е писана?

Но реалността е различна от мечтите и надеждите...

Защото трябва да признае че няма такава измислена държава и история.

България се обезлюдява(от хора(Българи)) и остават само цигани, турци и населват още орки(руснаци), и скоро ще си е тяхна без борба! Ама, какво ще я правят след това блядовете и те не знаят, защото са твърде пияни за каквото и да е смислено!

Вината в БЪЛГАРИНА не търси под вола теле изглежда тъпо.

Тази територия е стратегически една от най-важните в Европа и всички империи знаят добре какво да правят с нея. Особено важна е тя за руснаците, близост до Истанбул, до проливите, до Турция, Балканските коридори от Азия към Европа, от Солун, потоците към Средиземно море, към Егейско море, цялото Черно море става вътрешно-руско, ето че и ЮП е най-изгоден за всички откъм Българска територия, защото Турция е друга империя-непредвидима и естествен враг на Русия и т.н. За съжаление българите не могат да овладеят ползите от тази територия, затова очевидно друг ще я обитава и управлява в най-близко бъдеще. А българите ще мият чинии в Италия и ще берат ягоди в Англия...

Що бе? Имат алтернатива - нощни вардяни като теб...

Стига вече с тази Македония . Сорос вече я взе,чрез Заев и албанската партия,и да се грижи за нея.

Така ли ? Браво на Сорос ,защото и оня нещастник путин я искаше...

Добре е ние да внимаваме с тази неориентирана нация, завладяла Марс още в древни времена... Вижте гърците как си правят сметката. Ние какво чакаме. Езикът, културата, историята ни са пожелани от републиката, която е изградил предателят Георги Димитров. Нека се замислим. Диалогът никога не е излишен.

Стига сте си измисляли какви ли не суперлативи за някаква среща дето само хортуване и надлъгване си беше..Ама сега и Македония ще въвлечете във вашите лъжи и манипулации за някакви велики ''постижения'' на нея..

Ей, това руската пропагнда е "голяма" работа! Спрете се,бе нещастници!

Другарки и другари, нека не се самозалъгваме, в близко бъдеще двата файтона българомразци ще се наричат "Източна Шиптария"

Ама няма да е зле и да си свалиш розовите очила. Тая отрова, която им е набивана в душите десетилетия толкова лесно няма да изфиряса.

Както винаги Сърбия и Гърция ясно заявяват претенциите си към Македония, прекрасно знаейки, че тази земя и най-вече този народ са чисто български! Дотам стига сръбската наглост, че да обявяват големи части от западна България за сръбско население и то при положение, че до 1878 г. за център на българщината е считан град Ниш!

Поправка: руско-сръбската наглост!

Да ви имам проблемите- праскате едно " скопска македонска република " и чао.

От Република Македония да се преименоват на Република Македонска. Всички ще мирясат!

Защо Скопие се страхува от оста Сърбия-Гърция-България ========= ДОКАТО ВИНЕТУ МАА ГАЩИ ИЗ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТАКАВА ОС НЯМА ДА ИМА.

Докато макетата гледат къде е "остта", шиптърите ще им го набият в "гъза"!