6 препълнени колички с храни събра кампанията на Манолова

Шест препълнени колички с хранителни продукти за по-малко от два часа събра инициативата „Купи и сподели” в един от столичните супермаркети тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - 6 препълнени колички с храни събра кампанията на Манолова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Манолова , следващия път като решите да си правите ПР акция моля застанете с количките пред една аптека. Повече полза ще има за пенсионерите да им подарите лекарства за кръвно , отколкото да пълните количките с пуканки и други подобни глупости.

Народа ще пълни колички за да помогне на пенсионерите, а вие алчни, корумпирани държавни крадци ще пълните банкови сметки с милиони, милиарди!Алчни, ненаситни управници!

Откровен геноцид .Майка ми изкарваше 83 ст. надник в ТКСС, а управниците на майка България не се посвениха да окрадат пенсионните вноски Сега и омбудсмантаКАта ще потвърди, че получавам пенсия от държсвата. След 40 години пенсионни вноски от заплата.

Евтина пиар - акция - нищо повече.Просто за пореден път ще обидите безпомощните пенсионери, като и подхвърлите шепа "огризки"по случай някакъв си там празник. Усилията ни трябва да бъдат насочени към спасяването на това ,което е останало от държавицата ни - в противен случай не е далеч времето когато същите тези пенсионери няма да си получават дори мизерните пенсийки.И едва ли ще могат да преживеят с "помощите" за Великден до Коледа, и с помощите за Коледа - до Великден.

Едно 85-90% от днешните работещи са бъдещи пенсионери с еквавилента на днешните 300-350 лв пенсия, ако изобщо има кой да плаща пенсиите!

Доживяхме и с това да се хвалим!

Егаси подигравката с възрастните хора!!! Осигурете им достойни старини, дайте им адекватни пенсии, не им подхвърляйте огризки от трапезата на богатите. Не забравяйте, че и на вас това ви предстои, или поне на 99% от сега младите и заможните.

Колко депутати отделиха от заплатите си , за да се закупят храни ?

Това е добра и лицемерна инициатива, която прикрива жестоката истина за състоянието на пенсионерите. Повечето от тях нямат пари за лекарства и храна, да не говорим за изследвания. дори самите изследвания и направления така са направени, че не може свястна диагноза да се направи. Като заложим двата параметра злокачествена идиотщина и злокачествена идиотщина или злокачествена идиотщина на квадрат тогава с малко умуване си обясняваме как се стига до такова положение, че омбудсуоманката да ходи да събира от клиентите на Била хранителни продукти за пенсионерите. Истина е, че и това е много, защото много други на нейно място биха си замълчали и затраяли, но тя ходи да прави нещо, колкото може, но причинителите на цялостното нещастие на песионерите си остават в политическата класа и се радват на щастливи старини.

Ще сложа и аз няколко капки катран в кацата с мед.Тази акция се провежда за да се подпомогнат тези пенсионери които няма да получат добавки.Това означава тези с по-големите пенсии.Много ми е интересно как се определят тези на които ще се дава защото към тях спадат и тези които получават до 900лв.Познавам няколко такива и неведнъж съм виждал как се правят на бедни макар ,че получават и не малки допълнителни доходи от наеми.За много наистина бедни пенсионери жалката добавка от 40лв.си е направо капка в морето и обикновено отива за плащане на дългове.Вярно е ,че и близо до ,,границата"тоест за тези които с малко надвишават и няма да получат надбавка има много бедни хора но колко от тях ще получат от даренията щом и богатите са в кюпа а те са винаги твърде активни и с връзки когато нещо ще се получава ?Няколко пъти ми се е случвало да доплащам дребни суми на касата когато преди мен беден човек се затруднява да си плати сметката и трябва да върне нещо от което наистина се нуждае.Смятам ,че така правя нещо полезно за човек който наистина се нуждае вместо да давам пари без да зная къде отиват.

Срамота, гавра с възрастните хора, 6 колички с храна изяжда една комунистическа мутра за месец.

Защо преди 1989 година не се налагаше да се правят подобни неща? Въпроса ми е риторичен. Помислете върху него.

Щото в суперите нямаше нищо , с какво да напълниш количките ....отговора ми е риторичен

Имаше два вида сирене, но качествено, имаше два вида кашкавал, но качествен, които всеки пенсионер можеше да си позволи да ги купи. Сега имаме сто вида скъпи сирена и кашкавал, без мляко, които пенсионерите не могат да купят.

и както нямаше нищо по магазините до 1989 година населението на България наброяваше почти ДЕВЕТ милиона.Днес ,когато имаме всичко колко са живите българи в държавата ни?

Ама аз в нито една количка не видях луканчица, филенце, пастърмица... Явно недовиждам.

Е, как ще видиш? Нали са Велики пости.

може да ми каже на какъв принцип ще се разпределят тези продукти.....

Повечето българи са добри, състрадателни и работливи хора. Но защо имаме алчни, безморални и гнусни мутри-политици дето ни грабят и тормозят, не ми е ясно....

щото народът е предимно от овце!

Вече си отговорил още в началото на въпроса си - защото повечето са добри

Това акция за подпомагане на чуждите инвеститори Билла, Лидл и Кауфланд ли е, всъщност?

Смятам че това е много шум за нищо.пенсийките трябва да се вдигнат.тези хора не се хранят само на великден и коледа???КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ??? ПРОСИ ЗА НАВОДНЕНИЯ ЗА ХИТРИНО ЗА БОЛНИ ДЕЧИЦА ЗА ДОМОВЕТЕ !!!!САМИ ХОРАТА ДА СЕ СПАСЯВАМЕ И ДА СИ ПОМАГАМЕ ЧЕ МАЛКО СТРАДАМЕ ОТ НЕМОТИЯТА НА КОЯТО СМЕ ОСТАВЕНИ!!!ПРОСЕШКА ДЪРЖАВА!!!!!

Голяма излагация майче! От цялата работа се разбира, че си много тъпа и елементарна! Един съвет не се напъвай, че с такива излагации се отдалечаваш от мерака да станеш президент!!!

Ако наистина искат да им помогнат просто да им дигнат пенсиите. Иначе това са празни работи.

Браво! И аз бих участвал с удоволствие, дори бих напълнил една цяла количка (от големите) с дарения, но няма да го направя, защото от тази "акция" отново главният бенефициент ще са цигойнерите.

Тогава помогни директно на някои бедни хора ! Да не минава през държавата, а помогни директно !

Защо трябва да се отразяват подобни простотии.Да не се пише за тях.

Жалък и евтин Пи Ар....пфу...

Демагози! Събираха пари с СМС за възстановяване на Хитрино, за да спестят пари на застрахователите! С такива акции пестят пари на държавата, за да има повече за корупционни разходи

Какъв Великден? Нали ви погребваха всичките с петолъчки на гробовете, гнусни комунистически лицемери

Господа, както виждаме, г-жа Манолова вместо да служи на народа ни като омбудсман и да защищава гражданите от административни грешки и несправедливости, се занимава с дребна благотворителност и то неуспешно. Неуспешно! Шест колички с храни са смешно малко и за София, и за България. По обща цена, това са джобни пари за който и да е притежател на верига от магазини за хранителни стоки. Това е безусловно и по-малко и от месечната заплата на г-жа Манолова! И е смешно оправдание за нежелаещата да работи в изпълнение на длъжността си г-жа Манолова и за паразитизма й!

Ако МФ и НАП си вършеха работата щеше да има много повече пари за пенсии -16 милиарда откраднати.

Майчето е пи4, за разлика от оня предишния, на който не помня дори името.

Ами похвално, ама баба и дядо ядат всеки ден, топлят се, ползват телефони и интернет. А нека помним, че милосърдието върви ръка за ръка с мизерията и то добре поддържана и осигурена от държавната администрация. Помним когато баба и дядо имаха достойни пенсии и можеха сами да си пазаруват каквото искат и то всеки ден, да не мръзнат, да не пестят от ток и вода, да получават достойни социални грижи и медицински персонал срещу минимално заплащане. Това беше за моята баба и дядо, но преди повече от 30 години. За моите родители е съвсем друго, няма нищо общо с това което беше за техните родители. Каква низост и гадост.

дано им преседнат на дъртите червени гниди

Държавата в лицето на комунистките престъпници и техните разклонения ограби труда на българина, а сега разни соцотрепки симулират загриженост и дейност!

И как ще се разпределят тези шест колички на хилядите бадни пенсионери от всички краища на България ,или това е само за Софийските пенсионери, и как ще се определи кой е най нуждаещ се?

Стига унижения! Срам и позор! В магазините не мога да мина от количките на бабите и дядовците!А пък аз все още им готвя понякога и им купувам шоколади......

Комунистическият режим ограби пенсиония фонд за тези 45 години и остави сегашните пенсионери да гладуват . И вижте същите комунисти /Май Манолова/ агитира да се правят подаяния на днешните пенсионери ?!Какво да кажем на това....

Когато аз работех като лекар и имах вече две дечица, пътувах в едно малко селце по разпределение от 5.30 до 18.00ч с мръсен и опушен влак, татко и мама вземаха пенсии повече от моята заплата! Стига сте писали неграмотни простотии!

е, затова ти ще взимаш 300 лв пенсия

Коледно-Великденското ЛИЦЕМЕРИЕ не може да прикрие мизерията. Питайте вашия преЦедател Жан, в неговата малка страна има ли подобни мероприятия.Или там нямат инициатори и доброволци.

Човек добро да направи и веднага почва плюене.Хайде вместо виене пред компа да се огледате около вас и да помогнете на в неволя. Утре като закъсате и за вас така ще тракат клавиатурите,а не колкичките ;)

Няма да закъсаме, защото имаме добре възпитани деца, в които инвестирахме, за да получита високо образование и сега можем да разчитаме на тях. Нямаме нужда от чужда помощ, когато имаме проблем, веднага се отзовават и помагат. Спокойни сме.

За съжаление нашите християни забравят заповедта на Бог - "Почитай баща си и майка си, за да живееш добре на земята и да наследиш дълъг живот". Пък и в народната ни традиция, родителите все дават. София е пълна с "дечица, пременени и намахани ама на баба и дядо от изкривените от работа пръсти...

Става ми гадно от израза "инвестирах в децата си". Можеш да инвестираш в образованието на децата си, за да имат те самите едно по-добро бъдеще. Но да приемеш децата си като инвестиция, за да разчиташ един ден на тях...

На това твое изказване баба казваше: "Къде си виждал крава от теле да суче?".

Първо - не са препълнени.Второ-вътре има само вредни вафли с палмова мазнина,зрънчовци,чипс,много хляб и .. изобщо чудесна храна за пенсионерите.

Не разбрах как ще се определя на място кой просяк пенсионер да получи подаяние или ще се раздават на други места.Няма ли да се получи една смешна картинка,как пенсионери се борят,за да се доберат до нещо?Не се майтапя,наистина не разбирам.

това е пълна подигравка и гавра с пенсионерите,какво-те да не са кучета,че да им събираме помощи по магазините,които си пробутват храните с изтекъл срок точно при такива "милосърдни" акции.. Повишете им пенсиите,не ги третирайте като животни !

ти спокойно може да дадеш едни 300 лева от заплатата си за да подпомогнеш някой пенсионер! или викаш ако е от теб персонално не може но виж държавата...ами то държавата пак от нас взема за да даде на пенсионерите ,бе !!

ами дай да направим една кампания- подари половината си заплата на пенсионер,да видим кой ще се отзове

Няма лошо, но САМИТЕ МАГАЗИНИ защо не дарят??? Защо печалбата даже и от тази инициатива отива в нечий джоб????

Пълни колички. На фона на гнусното изказване на Лиляна Павлова за пенсионерите.

истината е гнусна и често неприятна за разлика от красивите лъжи

пълна порнография, с 6 колички нахрани бедните, чудото Манолова, ... а като ги изплюскат и огладнеят пак, след 1 април какво ще ядът? .... Манолова и побратими оплюскаха пенсионните фондове и превърнаха в просяци хора които цял живот са работили ...

бай ти тошо НЯМАШЕ пенсионни фондове а с парите за пенсии се строяха пътища и се издържаха нерентабилното социалистическо производство !! пенсиите се плащаха от бюджета

БРАВО, Майче!!!

на супермаркета.

Идиот!

Че можеше да си останем и без шестте! А дали ще може да ги изяде всичките каквато е слабичка, или ще помагат военните у дома?

Вместо предпразнични подаяния, които за човека с достойнство са унизителни, омбудсманът да се бори за индексация на пенсиите. Тогава тези акции няма да са нужни.

ами то сега 50 % от пенсиите идват от бюджета...ако се индексират ...какво 80 % ли да стане ??

Защо идват от бюджета? Защото не искат да разделят парите на НОИ на отделни фондове. Защото от събраните ни вноски за пенсии се плаща всичко на куп - помощи, инвалидни, цигански, интеграционни, майчински и детски и какво ли още не...... Бюджета да поеме всичко, което е извън пенсионните вноски. ТОЧКА!

Голяма работа!Цели 6 колички! Ами това сигурно е цената на обяда на един закръглен депутат !Предлагам всички в парламента да се откажат от вечери в скъпи ресторанти в продължение на месец , така ще можем да осигурим стотици колички пълни с истинска храна , а не с пуканки и вафли като на снимката !

България са в унизително положение. Това което е направено в кампанията на Манолова е благородно дело....НО е капка в морето.

му е унизителното,пенсионерите дето цял живот си клатиха краката сега преяждат с луканка,дай боже,всекиму таковаунижение,не пукват гнидите мръсни,здрави са като камък,нали не са пили вода потни,живеят по над 100г.,само искам да ги видяна оня свят ли ще си носят несметните богатства дето натрупаха