Цачева поиска депутатския имунитет на Манолова

Председателят на НС Цецка Цачева призова депутатката от БСП Мая Манолова да даде имунитета си, за да я съди. Ще го дам, ако Сотир Цацаров го иска, каза Манолова

Обратно в новината

Коментари - Цачева поиска депутатския имунитет на Манолова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичко, което прочетох, мисля, че документът трябва за германското правителство, за да оправдае 4 те милиона евро. Хората си искат официален документ., защото тадокумент. Имам ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, че още Близнашки и Щонов са привели парите. Затова е обнародвано на 13, за да може Бойко да го занесе на 15. Като се прочете постановлението се виждат и предварителните решения явно преди и Петкова е била натисната.

Поклон пред гранд дамата на българската политика г-жа Цецка Цачева за достойното поведение! Комунистката Манолова трябва да бъде незабавно изхвърлена от българския парламент и да бъде съдена!

Tолкова вече не могат да измислят нешо за което да се тръшкат тези от бсп.

След 12:40 "публиката загуби интерес" към темата? НЕ! Някой "услужливо" изтри поне 20-30 коментара!

ако не са цецито и майчето,да водят Великата отечествена война ГЕРБ-БСП,жална му майка на парламенто--всички мъже игрят джобен тенис и ги боли фара за партиите си,само взимат заплати на муфта! На двете народни трибунки да им дигне 3 пътя платата и паметник пред НС ,на всички останали мърди -аванс-150 лв и пътя,чантата и за ляб!

Ааа,той Лукарски сигурно е зает с младата си приятелка и затова не може да дойде...а ,че СДС с неговите 0.4% го няма никакво, добре ,че ДСБ и Кукуневата партия го изтикаха....ех,ех,ех.

KaiRen

Не, че Манолова е китка, ама и Цачева хич не мисли. Факт е, че беше публикувано невзето решение, което го прави клюка, но пък ДВ не би трябвало да е жълт вестник.

Най-добре делото да е преди мача между Левски и ЦСКА, някъде в Борисовата на неутрален терен :))))))))))))))))))

за Цачева ли?

Тая кукла от Кюскендилско забърка кодекс, който вече два пъти оплеска изборите. И пак нагла.

Двете кучки лице в лице.Липсва им Делислава Дърева и Нора Ананиева да попълнят комплекта Всичките комунистки сега леви леваци.Чумите на 21 век с дадената им власт от нас глупацие.Със стари курви оркестар не се прави

Aко се съберат те 4 те кучки трябва да ги предложим за конкурс мис свят за наи грозните жени

Не съм правистка. Ако Цецка е права, след като публикуването в ДВ е по правилата, защо е необходимо цял ден в НС да се губи за дебати и ратифициране. Ако не се ратифицира какво се променя? Някой познавач да отговори?

...Ами просто е: НЕ ВЛИЗА В СИЛА, БАБОООО!

А то като е влезло на 13.12 /тогава е публикувано в ДВ/ какви са следващите стъпки?

Абе има ли тук някой който да каже - Спазено ли е Конституционното право или не, при обнародването в ДВ, на въпросното споразумение.

Това е публикувано на 13.12 в ДВ ... 1. Постановлението се приема на основание чл. 109, ал. 3 от Закона за публичните финанси и на основание ратифицираните от Народното събрание със закон Споразумение между Министерството на икономиката на Република България и Федералното министерство на икономиката и енергетиката на Федерална република Германия за решаване по взаимно съгласие на щетата по казуса Цемеко ООД, София, България, и Споразумение между Министерството на икономиката на Република България и Klösters Beteiligungsgesellschaft mbH Кемпен, Германия, подписани на 5 декември 2014 г. в Берлин от германска страна и на 8 декември 2014 г. в София от българска страна. --------------------------------------------- 3. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в Държавен вестник. Т.е. ЦЦ прави голям гаф. Изпълнението започва на 14.12.2014, а изпълнението на параграф 1 се прави на 17.12.

А, е това е ... черно на бяло! ИНТЕРЕСНО - КАКВО СЛЕДВА, СЛЕД КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТА НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА НА РБЪЛГАРИЯ?

КОГА МАНОЛОВА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ЗА ТОВА: 30 август 2014 Манолова: Демократично редихме листите, а в ГЕРБ ги диктуват 15.01.2014 Контрапротестиращ: Мая Манолова отзова Нина Гергова от редиците ни Известната контрапротестираща Нина Гергова е отзована от редиците на защитниците на кабинета. Това каза пред Би Ти Ви възрастен мъж, привърженик на Орешарски, който редовно присъства на контрапротестите. Според защитника на Орешарски Нина Гергова е отзована от Мая Манолова, тъй като се разбрало, че е провокаторка. Мая Манолова заплаши с протести 23.08.2014 "Нещата, които се случваха в политиката през последната година, прераснаха в цирк - политици без морал и принципи атакуваха безогледно правителството на Пламен Орешарски. Както се опитват да изопачат истината за акцията на Рило-Пиринския партизански отряд при Жабокрек, така се опитаха да омаскарят всичко, което ние направихме в трудни условия за младите, за пенсионерите, за да спасим съсипаната от правителството на ГЕРБ българска икономика.

Коментарът ми по адрес на бсп, дпс и евророма, може да СЪДЪРЖА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОБИДИ, ЦИНИЗМИ, и ОТКРОВЕНО ДА НАКЪРНЯВА И БЕЗ ТОВА ЛОШОТО ИМ ИМЕ! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ! P.S ДИР-а, изобщо "не" СТЕ поръчкова медия! :)))) комунистическиТурскоЦиганскиБоклуци!

След като не успява да получи разрешение по ОВОС за строителството на завод, германската фирма се оттегля посредством ликвидация. Защо не го е получила???

Браво Цецке набий и го на кюстендилската мастия и лъжкиня.

"За умрелия се казва или добро, или нищо" са казали хората..... в случая на бсп - ОГРОМНО НИЩО!

А бе то повече от 100 години все ги погребват па колко други изчезнаха!

ли предложил на тая вещица да ми види мойта Пишшка ? Ни ко га ! Това потслушване се случи, със съдействие на Стаен агент Грга

След като не успява да получи разрешение по ОВОС за строителството на завод, германската фирма се оттегля посредством ликвидация. Защо не го е получила???

КОГА МАНОЛОВА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ЗА ПРОПАГАНДА И МАНИПУЛАЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ 12 май 2013 Манолова призна, че БСП е подала сигнала за бюлетините на 11 май 2013 "Мая Манолова от БСП е подала сигнала за 350-те хиляди незаконно отпечатани бюлетини в склада на печатница в Костинброд. Това заяви самата тя пред bTV. "Този сигнал се оказа истина, както беше истина и сигнала на Сергей Станишев за подслушването", заяви тя. 13.02.2014 Апелативният съд окончателно "бракува" делото за бюлетините в Костинброд "Налице е липса на конкретика на обвинението по почти всички признаци от състава по чл. 282, ал. 1 НК (престъпление по служба)", се казва в определението на апелативните магистрати".

Това, което прави Цачева е комунистическа репресия , тъй като нарушава свободата на словото на народен представител. Освен това ако "русата" е казала една клевета е напълно достатъчно да се извади пред народното събрание документа и с това да приключи селската кавга. Сега ни занимават с долнопробна юридическа неграмотност на едната от двете, което е недопустимо за която и да е сериозна държава. Верно, че и двете са руси, но едната е "русата", а другата дъртата.

МАНИПУЛАЦИИТЕ И ПРОПАГАНДАТА НЕ СА СВОБОДА НА СЛОВОТО! Освен това свбододата на словото СВЪРШВА там, където започва личната сфера, пък и си има СЪД, КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ИМА ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ! Аз ако започна да дрънкам наляво и надясно, че гумата е педал и ходи да си изкарва прехраната на околовръсното, милиш ли и че това е свобода на словото

ГЕРБ се явява логично продължение на БКП. Напълно идентични методи с тях демонстрират.

Стига с БКП! България е разделена на малкото, крадци от позитания и всички останали?

Цецке мари, хванаха ли те по бели гащи теб и герберастията като цяло?!

ГЕРБ прави глупост след глупост, а Борисов се вживява като цар. До кога ГЕРБ ще заобикаля демократичните институции в България и ще ни предават непрекъснато с неизгодни за нас споразумения???????? Цачева трябва да постави въпроса за едноличното управление на Борисов и незачинтане на парламентарната република, а не да отмъщава на депутатите, за това че са изрекли една истина! В крайна сметка с неретифицирането на договора от народното събрание ГЕРБ уронва престижа на институцияа, която Цачева ръководи.

Много ми е ретро Опорната точка ;) Това беше за преди 3 години!

Айде стига с тия "точки"! Можеш ли да коментираш - ИМА или НЯМА нарушаване на Конституцията на РБългария по отношение обнародването на въпросното споразумение в ДВ?

Споделям мнението ви. За съжаление няма нищо демократично в така наречените ГЕРБ. Напомнят ми много на БКП по методите си.

Бокич, абе какво Постановление сте подписали в МС, като се позовате на НЕСЪЩЕСТВУВАЩ все още закон?! За това на Запад искат не само ОСТАВКА, а и ПАНДЕЛКА....

Председателят на парламента Цецка Цачева призова депутатката от БСП Мая Манолова да даде имунитета си, за да може да я съди за клевета и обида. Абе тези двете нямат ли друга работа, та личната си неприязън да я изтипосват на обществен показ.

В детска възраст момченцата често изразяват "харесването" на някоя момиченце чрез блъскане, скубане и други подобни Двете явно не са изживели още детството си или вече са достигнали "втората си младост"?

като чета коментарите си давам сметка че общото ниво е толкова ниско че дори е вдлъбнато ... някой дава ли си сметка какво е направила представителката на РАБФАК като/ако е подписала публикуването в ДВ на не ратифицирано споразумение ? задайте си въпроса от кога влиза в сила един закон ? те са хванали за селския скандал ... глупаци ... манолова била това, манолова била онова ...

За голяма част от пействаните коментари тук е в сила учението на Павлов - червено - плюеш - фирмата - ода за глупостта За пенсионерите 50 милиона "изпразниха хазната", но 2 милиарда евра, за да се подмилкваме на Меркел, са подробности Отделно е престъпния начин по който беше направено

Абе, комунягите въобще нямат право да се обаждат. От Виденов насам не са печелили избори, грабят властта с измама и съсипват държавата. Всичките са за затвора, не само Мая Галева.

Глупости говориш! Тетката е най-голямата комуняга в парламента и затова е негов председател. Тя е от победилата партия БКП.

...защо правителството е приело постановление, което се позовава на НЕПРИЕТ от парламента закон.... Гербери, гербери, това ли ви е европейския подход за развитие на България...Ама явно то от "КАЛИНКИ" какво човек да очаква.... РИформаторите, къде сте и вие бря...?!

Полет над архива ако това е реално, то нямам думи и си заслужава да се разкарат помиярите от България.

Тиквата прецака Цецка и я е яд на Майчето, че я изгепи по без гащи.

Въпреки усещането ми, че това е поредният "театър" за отвличане на вниманието на ВСИЧКИ НИ от други много по важни въпроси и проблеми, ми е интересно какво се крие зад това"споразумение", та толкова да се бърза да се подписва и влиза в сила, и то ВЕДНАГА след като ББ се завърна от ГЕРМАНИЯ ...

Манолова имаше куража да изманипулира цели избори, Цачева седнала да я плаши с някаква обида! ;) Майчето е преподавател от нивото на "Институт Галеви", бе, Цачева! Не сте й от класата!

Ало, дираджиите, а какво е казала Манолова? Вие само лягате на баба Яга, а позицията на опонента е табу. Имайте поне малко достойнство.

delly

Има си линк в новината.

абе тия тъпи герберуги не се научиха, че има закони. Май цц трябва да ги ограмоти малка - нали уж бил завършил право в унсс. то ако ставаше с един курс от няколко месеца - но все едно

Ти изглежда нямаш и основно образование за да не можеш да четеш Там ясно е казано чу ЦЦ не подписва решение взето от Мин.Съвет.Вместо да го прочетеш излизе че ти си тъп.

Типична диверсия в стил ДС. Комунягите вдигат врява за да се забрави позорът им от последните дни, свързан с циганските набези и предателската политика на ДПС и БСП спрямо българския народ.

Е КЪДЕ Е ИСТИНАТА - КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ МАЙ ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА А ДЪРТАТА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ДА ПРОЧЕТЕ КРАЯ НА СТАТИЯТА СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

нищо - само заглавието ми е достатъчно да запитам: Какви са тези еснафски, кумшииски номера? Как може държавата да плаща на такива дребнави хора които водят открито една женска ВОЙНА? Не само че е смешно, но е и противно - хей това са уж държавни хора, а не някой от дълбоката провинция! Ккккккккк!

Тая селска общинарка Цецка първо да прочете Конституцията и после да съди народен представител - справка чл. 69.. И това ни е председателката на парламента - няма елементарна представа от конституционно право - срам!!

Диди, Диди, ти не разбра ли, че за ЦЦ е най важен ЕДИН член ... от Банкя ...

само така цачева срещу тази лъжкиня и терористка

Циркаджии..., от най-ниска класа.

Нашите депутати и журналисти не се научиха ,че трябва да се използва правилен български език .Не трябва да се произнася "пленарна зала",а "пленарната зала",тъй като тази зала е една единствена в Парламента.Професор Владко Мурдаров няколко пъти вече им обърна внимание конкретно по това произнасяне,но те явно не вдяват,а и сигурно не навиждат предавания като "Култура" по БНТ.Много ниско падна интелигентността на депутатите ни и не само на тях, за съжаление!

ДВЕ КОКОШКИ СЕ СКАРАЛИ, ПРЕД ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА.........

ха-ха-ха , за пръв път виждам кокошка и мисирка да се кълват , коледно парламентарно шоу на гърба на народа

На Мая Скача тя от цвят на цвят, но цветът да е богат, да я вози в лимузина, да му е дебел килима, и да има той пагони, не че някога ще се разгони, важното е със червен байряк, да я гони вечер пак. Кюстендил за ней не плаче, София тъжи обаче, щото не е тук на гости, нито е дошла за пости, а ще бълва злъч червена, тази кака овластена.

Скелетът на Кремиковци изплува от стара мъгла. В скрита точка от дневния ред правителството реши да плати тази сума за неосъществен проект за завод за цимент Българската държава не дължи никакви пари за нереализирания проект на германската частна компания "Кльостерс", представлявана у нас чрез дружеството с ограничена отговорност "Цемеко". Това става безпощадно ясно още с решението на Висшия административен съд от 13477/2010, с което се доказва, че немската компания не е могла да се конституира нито като собственик на земя, нито като възложител на оценка за въздействие върху околната среда за бъдещ завод за цимент. Въпреки това решение и поредицата от отрицателни становища на няколко организации и министерства по изкуствено създадения казус в последния момент от живота на служебния кабинет министърът на икономиката, енергетиката и туризма В.Щонов пробута в "скрита" точка на заседанието на правителството от 2 октомври решение да компенсира щета за над 4 млн. евро по нереализиран проект. Унизителното навеждане на българските управници пред германската частна компания ще струва на българския данъкоплатец една торба пари. Предложението на Щонов до Министерския съвет било необходимо, за да не се развалят българо-германските икономически отношения - мотивът е, меко казано, скандален. Още повече че казусът "Цемеко" не е от вчера и по него вече се е произнесъл ВАС, който ясно и категорично е казал, че всички претенции на немския "инвеститор" са без основание.

е да видим дали старата школа (БКП) или новата школа(БСП) е по грамотна в областта на правото или и двете са неграмотни.

"БСП лява Б-я". Самото им име въвежда в заблуждение избирателите. За останалото да не говорим.