Манолова и Михов отрекоха да са кандидати за президентството

Омбудсманът Мая Манолова и депутатът от АБВ Михо Михов отрекоха, че ще участват в кандидат-президентска двойка на левицата.

Обратно в новината

Коментари - Манолова и Михов отрекоха да са кандидати за президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да Майче по добре гласовит омбудсман отколкото безгласен президент.

това що са казали манолова и михов, преведено на нормален език означава: ние добре съзнаваме , че кандидатът на левицата няма никакъв шанс!

Само не учете на български младежите емигранти ,че само като чуят Мънолова Станишев ,Бялата Златка и Слънцето ,ще се изпоиздумкат всичките още преди да са стигнали до меркел!

След като няма да е Мая Манолова да издигнат кандидатурата на Татяна Дончева, а генерал Михов би бил добър вицепрезидент, ако се съгласи. Ако не се съгласи все ще се намери някой възрастен уравновесен оз или ор от БСП. Калфин да си го подготвят за премиер. Мая Манолова става за председател на Палламента. Така всички ще бъдат удовлетворени, а и играчите не са компрометирани. Но за да стане това трябва да спечелят президентските и парламентарните избори. На М. Ташева от "Атака" могат да дадат министерството на образованието, Ангел Джамбазки би бил добър еврокомисар. На ПФ могат да обещаят и социалното министерство. Други партии не е нужно да привличат. Може да дадат министерството на правосъдието на ДПС. Все един турчин адвокат ще се намери. ДСБ биха били добра опозиция, която да ги държи да не се отклоняват от НАТО.

Длъжността "президент на рб" трябва да бъде закрита, защото не може да бъде излъчена читава кандидатура - само боклуци и политически пропаднали хора. Ако не съм права, посочете една кандидат-двойка, която не е обвързана с далавери, в състояние е да обедени жалката ни нация, и е харесвана поне от 50% от избирателите.

заметохте ли веднага приказката за роско,ама много сте готини бе

тази простакеса за президент. това ще е подигравка с държавата

Достоен кандидат, сигурен победител,надеждата на нацията ни заеба. Ко прайм сеа?Тцццц...язък.

Срещу Манолова дори Борисов ще ще изчака. А тя на кого ще ни остави...

Ще гласувам за нея с двете ръце...

С ТРИ ръце!!!

Г-жа Мая Манолова освен омбудсман може да стане по нататък и един отличен адвокат.

Бракоразводен, нали?

Ха ха ха...........

И Станишев 5-пъти каза,че няма да става евродепутат но накрая стана,така че на комунист вера......

Аз

Нищото Михов, баси... мадридския търмък... Някой даже спомена голия охлюффф Янаки Стоилов... ърггххх... Ама пък никой от тях няма неконтролирани конвулсии, като Клинтъновица... Бащите-основатели на щатите наистина са били гении, за да могат конструираните от тях САЩ да оцелеят при президенти като техните... Или пък управлява някой друг...

"истински патриоти" се редят на редицата на кандидати за президент и вицепрезидент, на всеослушание "съвсем откровено" заявяват че няма да се кандидатират, а след това вземат та се пръкнат в партийните листи, че току виж, по опит и традиция, ги "изберат", нищо че някой отново може да каже че и магаре да е предложил на тяхно място и него ще го изберат!

не Данаилов, не курнелия, не майчето никой не може да спаси бсп. В България тази партия ще остане бутикова и ще се ерчи само и само да има уж опозиция. Социална държава, повече държава в икономиката, нови работни места - това го чуваме непрекъснато от бсп и като дойдоха на власт - по 5 лв към пенсиите на бабите и всичко изпълниха. Другари, нищо не е забравено. Ние сме тук и помним.

Не е вярно че никой не може да спаси БСП, аз мога!

Манолова става яко за шиб.не ! Ще ми се да я бях срещнал като по-млада.

Тц - Илянчето Йотовата на млади години ква буля беше....мечта

казва се " Оная с косата", ама всичките от Бсп-то са едни селски пръчки...

Г-жа Илияна Йотова винаги изглежда добре. Блазе й за красивата коса, която има.

Само че тя вече е сгодена. Закъсняли сте...:-).

Мая Манолова е сгодена, а Илияна Йотова има прекрасен съпруг професор Андрей Йотов хирург ортопед.

Бившата депутатка от БСП Мая Манолова обаче категорично отрече да се кандидатира за президент на този етап'' А да видим на другия етап

Миналата седмица човека го даваха по една телевизия. Горкия си каза, че единствено ''розови'' хапчета му държат настроението. Без тях е зле. Така, че го забравете за президент.

ТИ ПОДИГРАВАШ ЛИ СЕ С ДАНАИЛОВ, ЧОВЕКА КОИТО Е ПРИПОЗНАТ ОТ ЕВРОПА КАТО ЕДИН МЕЖДУ НАЙ-ДОБРИТЕ АКТЬОРИ, ЧЕ И КАТО ЧОВЕК! ДАНАИЛОВ НИКОГА НЕ ПИЛ РОЗОВИ ХАПЧЕТА, НО ЯВНО ТИ И ФАМИЛИЯТА ТИ ГИ УПОТРЕБЯВАТЕ, ЩОМ ГОВОРИТЕ НА ТАКЪВ ЕЗИК! ДРОГИРАН ДРИШЛЬО СИ!

Збогом Сериозно Да

... таз младеж, безнадежно оперирана от чувства и емоции, като ирония, самоирония, хумор, носталгия, гордост...

Че то кой не пие хапчета в днешно време?

Не, няма да стане Куха лейке - много грешиш. Ами като нямат друг кандидат да си седят на задника и никого да не издигат. Може по света да има старци на 73 г. по висините, но у нас не става. Те са амортизирани. Няма да гласуват за него. Ще стане нещо като Неделчо Беронов.

НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША, ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ НА ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ. ВИНАГИ СМЕ СЕ ВОДИЛИ ОТ ЕМОЦИИТЕ - ЗА КЕБАПЧЕ ЩЕ ПРОДАДЕМ МАЙКА СИ И БАЩА СИ, НИЩО ЧЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ХОДИМ ДА МИЕМ ЗАДНИЦИ И ЧИНИИ НА ЗАПАД. НЕ ИСКАМЕ МАЯ КОСТИНБРОДСКА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КАК В ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД БЯХА ОТПЕЧАТАНИ НАД НЕОБХОДИМИЯ БРОЙ 360 000 Х. БР. БЮЛЕТИНИ, ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2013 Г.,- ЗАЩО, ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯ ГЕРБ, НО МАЯ Е ВИНОВНА, ЗАЩОТО ГИ РАЗКРИ. ВЕРОЯТНО КОРНЕЛИЯ Е ПО-ДОБРА, ЗАЩОТО КАТО КАЛИНКА МИНА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ИНТЕРЕС, ПО-ДОБЪР Е ПЪРВАНОВ ЗАЩОТО Е УЧАСТНИК ВЪВ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ИЛИ ДЕМОНА КОСТОВ, КОЙТО СЪСИПА-ОКРАДЕ БЪЛГАРИЯ, ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЛЯЗОХА В ХАЗНАТА 10% ОТ СТОЙНОСТТА НА ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ, МУТРАТА БОРИСОВ КОЙТО НИ ДОКАРА ТОЛКОВА ЗАЕМИ, ЧЕ И ПРА, ПРА ВНУЦИТЕ НИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ ИЗПЛАТЯТ, ЦВЕТАНОВ ЛИ, СТРУГАРКАТА ЦУЦА С РАБФАГА, КОЯТО СЪЩО КАТО КОРНЕЛИЯ И ТЯ СМЕНИ ДОСТА ПАРТИИ, ИЛИ КРИСТАЛИНА КОЯТО Е В СЪСТОЯНИЕ И ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОМЕНИ НЕ САМО ИМЕТО СИ, ЧЕ ДА Я ВИДИМ КОЛКО Е ВЕЛИКА /А ВСЪЩНОСТ Е ЛАЙНО/,ЧЕ ДЯДО И Е ДАЛ ПРОЗВИЩЕТО НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ, А НЕ Е - ЛЪЖЕ, ФАНДЪКОВА ЛИ, КОЯТО ПОКРИ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ НА МУТРАТА, ЧЕ БЕШЕ ВЛЕЗАЛ ДА ГУША В ЛАЙНА ДО КАТО Е БИЛ КМЕТ - КРАЛ, КРАЛ ДОКАТО СЕ Е НАСРАЛ. МАЙ НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ, ЩОМ КАТО ТАЧИМ КРАДЛИВИ МИЗЕРНИЦИ, А ЧИТАВИТЕ ПЛЮЕМ!

Дръж се прилично... идиот!

БРЦК

Те другарите и другарките имат опит. Той и серГей отричаше ,че ще се кандидатира за евродепутат, нали?

Според мен, ако левите искат да успеят, то трябва да се издигне не политически кандидат за президент и по възможност и за вице. Не знам, кой ще е най-добрият, но мисля, че вариант като Андрей Райчев, не е чак толкова лош.

Най добрите кандидатури са на Първанов синчетата

не може да се лишим от най-гоУемите компютърни специалисти в България.

Красна лейке, много грешиш. Ти виждаш ли го Данаилов, стар, болен, едва се клати, леко вече изглупяващ като главнокомандващ??? Защото аз - не! Ами как ще пътува активно из чужбина, как ще говори на международни форуми и трибуни??? Хайде без смешки. Ти наистина си "кухая".

Пропускате най-важното от думите ми - БСП няма друг избор ;) Стар, болен - щом Партията иска - ще го прави. Не беше стар за Министър - не е стар и за Президент. Освен това не е стар - на 73 години е, историята помни много по-стари Президенти.

на Позитано...

Всички кандидати на БСП до момента са "димки", истинският кандидат ще е пак Делян Пеевски!

Манолова и Михов отрекоха да са кандидати за президентството Ей, това сегашните президентски избори се превърнаха в някакво "паранормално" явление. Това е нещо необяснимо за съвременната наука- да правиш президентски избори, като кандидатите са неизвестни.

да започнат като американците да си излъчват кандидати за президенти, а не да си играят на "има ме-няма ме".

При Партията е важно човек да може да чете между редовете, защото социалистите именно там са свикнали да пишат - на самите редове има произволен добре звучащ текст. Мая Манолова отрича да се кандидатира за Президент - "засега". А за вице? Аз отдавна съм й предвидила този пост, защото Президентът ще е Ламбо - не за друго, просто Мая няма достатъчно шансове. Михов не го коментирам - той просто е димка и никога не е бил в листа. За сто и първи път ще допълня, че БСП няма шанс да избере Президент и Вице без Мая Манолова и Ламбо. Просто нямат други имена. Ако се сещате - припомнете ми ги, моля.. Гергов? Станишев? Кирил Добрев?

Пеевски-Чобанов?Имат шансове, според мен. Резултатът им би бил сходен с този на Данаилов -Манолова..

Оценявам шегата, но подценявате влиянието на Данаилов. Бабите цял живот са въздишали по него, беше Мин. на Културата.. Ще го изберат само защото не се е цапал с политиката като Станишев, нищо че беше от неговия екип.

Точно с партиен кандидат нямат почти никакъв шанс.

Ламбо не е партиен кандидат, а Мая Манолова стана Омбудсман именно за да се изчисти от периода "Станишев". Гледайте шоуто от първия ред, хора! Вижте очевидното - БСП просто няма други имена!

Делян Пеевски

Орешарски обсъждате ли го ?

Абе мамуте, геновевий, глеЙ си кочинката в кравария - виж че килъри-ту треска я тресе за изборите....И без това ти си всичко друго, но не и БЪЛГАРИН.... Не се бъркай в нашата бесепарска работа! Без уважение, Бесепар Бесепаров

Е, жалко..Тя поне беше свикнала да губи...Не че Нинова не е, но май ще излезе по нагла от Серж и Манолова, взети заедно...