Шестима руски гвардейци загинаха в бой с терористи в Чечня

Шестима гвардейци загинаха нощес в Чечня, отбивайки терористична атака против казармата им, съобщи пресслужбата на Националната гвардия, цитирана от Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Шестима руски гвардейци загинаха в бой с терористи в Чечня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заказ автобуса в омске с водителем http://abba-trans.com/page/zakaz-avtobusa-v-omske-s-voditelem/ .

Лечение гепатита пегинтроном и ребетолом отзывы http://gepatitu-c.net/page/lechenie-gepatita-pegintronom-i-rebetolom-otzivi/ .

стига сте викали свобода,всичко е за пари и религия,свобода няма,винаги ще има някоъ над теб наш или ваш винаги,когато трагнеш да се самоубиваш в името на аллах не е свобода,а религия,и ако този или тази не се самоубие ти трябва да приемеш неговата религия,в случая там не са руснаци,а чеченци от националната гвардя под командването савместно на чечня и рф,

Гордите кавказци никога няма да приемат робството. Безстрашните борци за свобода и демокрация са готови по скоро да умрат, но не и да се покорят на тирана.

Раш-трол и четвърт на издръжка от "Русский мир" и "Русофили България", не правите народната любов. Просто сте с голяма уста и голям спам генерирате. Но, ние си ви знаем, не се изкарват лесно субсидиите. А и кой казва, че няма срамна работа - я погледнете до какви низини сте готови да стигнете? Трудното е само да ви се скролират заработените постове, за да се стигне до истинско, ообективно мнение.

Браво на чеченските опълченци. Бой по руските терористи и окупатори.

Радвай се че няма такива фанатизирани ислямисти бандити и в България да убиват младите ни войничета

е нема ли да им напишат нова конституция и на тях ?

ВЪН РУСКИТЕ АГЕНТИ - ПРОВОКАТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ... ПРЕДАТЕЛИТЕ РУБЛАДЖИИ - РУСОФИЛИ СЪЩО .....

Шнорхела баце,шнорхела...

Народната любов към ,,братушките"направо струи от постовете под новината! Веднага се разбира,че се хвърлят много пари на вятъра от путопропагандата за борба със естественото отвращение на Българина от агресията на ,,братската"руска армия!

Два трола на издръжка от Козяк и америка срещу България, не правите народната любов. Просто сте с голяма уста и голям спам генерирате. Но, ние си ви знаем, не се изкарват лесно субсидиите. А и кой казва, че няма срамна работа - я се погледнете до какви низини са готови да стигнат. Трудното е само да ви се скролират заработените постове, за да се стигне до истинско, ообективно мнение.

Путин от отдавна подкрепя и снабдявя с оръжие ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА .. Терористът Путин вика дръжте терориста ....

Пак си прекалил с лютеницата.

...по времето на Османската империя, такова "животно" като терорист нЕма. Терористът всява терор,тоест - ужас сред цивилното население. Терористът убива невинни за да привлече внимание за каузата си. Или най-много да убие действащ политик.По онова време такъв прийом на действие от БРЦК не е прилаган. За Високата порта, Левски е бил КОМИТА, сиреч - революционер, хайдук, въстаник. Сетих се и за измисленото писмо,в което Апостолът казва "който ни освободи, той ще ни пороби" ...хахаха, достатъчно ми беше да прочета, че Левски пише за "етнически малцинства" в бъдещата свободна България...думите етнически, етнос, малцинство въобще не са били известни в архаичния български от 19-тивек!!! та така и с "тероризЪма"....

Вън руските окупатори от Кавказ!

Нормално е след като спонсорираш тероризма из цяла Европа и света, да ти се случи и в задния двор

Значи, според съветофилията, чеченците са терористи, а онези в Украйна са опълченци?!Не мога ги разбера.Обърках се, като бесепар на избори

Тъй като и в Украйна и в Чечня са едни и същи лица - все са опълченци!

В Ичкерия / Чечня, срещу руските окупатори воюват патриоти - опълченци, в Украина, срещу законната власт воюват руски войски и украински бандити... факт

Не стига ти акъл да разбереш нещо.

Бог да прости младите момчета, загинале заради някой, който се прегръща с изрода, син на имам. Този същият изрод, който се хвали, че лично е избил 200 руснака и който се движи с кортеж от 20 Ролс-Ройса. Срам и гнус!

Вече не знам кои са бандитите в Сирия.

ком пота е Бегеееца или се подписва като дата - простащина за американска помия

Бог да прости момчетата, ТЕ изпълниха своя воински дълг! Гледам тук, някои хора намекват,че чеченските терористи-ислямисти не били терористи , а борци за свобода. И че по тази логика/на Путин/, Левски също трябвало да се смята за терорист. Да, ама друг път! Васил Левски уважавал и обичал всички мирни и добри хора,независимо от религията им! Той мирни люде не е закачал.Бил е безжалостен към враговете на святото дело и към предателите. Левски щеше да е терорист, ако беше натоварил едно магаре с барут и го беше взривил насред някое мюсюлманско тържище, пълно с жени и деца! Ето в това е "тънката" разлика! Едно е да се бориш с чест и благородство за постигане на целите си, ценейки всеки един живот, друго е да колиш пеленачета в името на "свободата" !Сега чеченците си знаят урока - за всеки от гвардейците, ще изтребят по 100-на от техните главорези.Руснаците не са като пу.ките от Лондон, които циврят, слагат плюшени мечета на лобното място на загиналите и четат сълзливи декларацийки,че не се страхуват. В Чечня на терористите изнася лекции "другарят Калашников" и поправителен изпит няма...

Да! Точно тази рецепта дадох и аз по-долу.

Млади момчета или наемници :))))) Отдавна свършиха младите момчета в Чечня, още при Елцин разбраха, че не става войници от тях и ги замениха с "контрактники" - убийци за пари!

В Англия атентатора е английски гражданин , а сега имаме терористи- руски граждани ! Правете си изводите.

И от къде, по-точно, разбра, че терористите са граждани на РФ?

Сигурно са австралийски аборигени

Тези са терористи, защото не се бият за свобода, а за налагане на исляма. Ама и Путлер да беше внимавал когато ги прати в Ирак да се бият срещу американците, а те взеха че съвсем се радикализираха.

Не е верно, не е за налагане на ислама а именно за свобода! Ислама отдавна е наложен в Русия, най-голямата джамия в света е именно в Москва! Путин лично се дупеше там на откриването и и крещеше "Аллах Акбар"!

Аз пък се чудя какво щяхте да правите вие двамцата ако не беше Путин? Не може да ви се отблагодари за тая денонощна реклама.

Ти луд ли си? Най-голямата джамия в света е в Мека, Саудитска арабия. Джамията в Москва е най-голямата в християнска държава, но тя не е нова, а е от началото на 20-ти век. Някъде след 2010 година въпреки, че е била паметник на културата е разрушена и изградена на ново. Това е татарска джамия. Народ който живее по руските земи от 1000 години. Как може такава неграмотност и простотия?

какво търсят блядовете на макя си у фурката в Чечня?! то и без това там са най-ислямизираните идиоти в пределите на бившото ссср

"блядове" - това е твоя майка и жена?

Липсва активност по темата и троловете започнаха сами да се питат и да си отговарят в борбата за някой друг цент. Мъка.

Припомнете ми след атаката на бг базата в Кербала има ли друг военен обект някъде по света нападнат от терористи? Някой знае ли за атакувана американска военна база, английска или дори френска от терористи, на тях няма ли да им е по-лесно да атакуват граждански обекти : болници, летища, училища, театри, та дори жилищни блокове взривяваха в Москва и ефекта беше много по-силен отколкото нападение над военна база? За какво става въпрос тук изобщо 6-ма терористи и мъглата нападат база на спецназа насред Чечения и дори са 1:1 в резултата на убитите, а като се сложат и ранените повеждат в мача, но защо??

Това е атака на борците за свобода на Чечения.Воюващите срещу съветските окупатори в Афганистан също бяха наричани терористи,но ватенките позорно се изтеглиха,победени от "дивите и брадати селяни" и изоставяйки хиляди пленници на произвола на съдбата.

Атаката в Кербала на кого беше?

Кой беше този "Господин Гексоген" на Проханов, който взривяваше жилищни блокове в Москва, може ли да го припомниш! Нещо подобно говореше и Литвиненко, когото Путин напои с чай с Полоний!

13:30 мина и обедната почивка на държавните чиновници, дори и на тези с относително висок пост свърши. :)))))

А ти още ли си тука ма? Нагъваш пред компютъра и правиш луди пари :)))))

Разкарай се, сбърканяк! :)))))

По същия начин мужиците ще бъдат бити на всички заграбени от тях територии - в Крим,Донбас,Южна Осетия,Приднестровието и Сирия.

Не е за вярване. Терористите са наистина наречени такива, каквито са, а не борци за свобода или нещо такова.

Кои имаш предвид, Путлеро-Кадировскита Есесовци, или невинно-убиените други?

Всеки ден някой загива, защо трябва да ми пука за някакви си там руснаци пратени за пушечно месо? Местя си го ритуално и официално в другия крачол!!!

И като сбъднеш най-сетне съкровената си мечта и си смениш, пола, какво ще местиш? :))))

Когато дойдат в твоя къща - ще виеш като куче , да дойдат спец части да те освободят. Дано и те ритуално да преместят в друг крачол. И да те оставят да се гърчиш.

Не им се връзвай, то природата го създала сбъркано.

Сорри, моята къща не е Есесовска казарма та да я нападат опълченци! Такива къщи се нападат само от руските Есесовци! А ти се надявай в твоята къща да дойдат повече борци за свобода, за да те задоволят, макар и частично! Вие рускините сте ненаситни!

Змията не хапе докато не я настъпиш.Все пак и тя има право да се отбранява.

Всички джихадисти от руски произход ще се върнат сега в Русия и там ще стане страшно...Докато се говори за Западна Европа в Русия в момента масово се връщат тези от чеченски произход и ще стане както беше по времето на Елцин....

Вървяла лисицата след коча, гледала му ... и чакала да паднат. :)))))

Падна ли са 6 момчета и няма да се изправят. Един ден и Путин ще падне или е безсмъртен - и тогава какво ще правите, ще лижете на следващия "император" ?

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!!!

Добре де ,срещу кой са се били тези нещастни момчета ???? Нали главният ТЕРОРИСТ в света е ПУТИН ??? Не са ли го очистили ???

Същите, които в Беслан взеха за заложници деца-ученици. Същите ,които в Германия направиха атентат, същите ,дето се отчели вчера в Англия. То бива тъпота и заслепеност, ама твоята е пословична...

а тези деца заложници не ги ли избихте вие по заповед на путкин? Колко деца бяха, помниш ли бляд смръдлива?

спокоино педалчета ... не плачете на чужди гробища ! ние сме боици и главорези ! ще се справим , ама вашата не е никак лесна !

Откога на кадировските ислямистки чеченски милиции им казват руски гвардейци А на чеченските опълченци им викат бандити Значи и донбаските опълченци са бандити и терористи

Нагъзидзе, казвай за Грузия, не се занимавай с чеченците. :)

Ако по времето на Левски Путлер беше жив и султан на Турция, 100% щеше да определи Левски като терорист! А Путлеровската Националната гвардия днес щяхме да я наричаме Руски Башибозук!

Ако беше нормален човек, а не простестър - мекокитковец, нямаше да пишеш малоумщини, ама... съдба.

Ако имахме нормална държава, отдавна щеше да си в Белене или по лагерите.

Ако имахме нормална държава, щяхме да имаме някой като Пиночет за теб и такива като теб!

Това не е нищо . Сталин през Втората световна война ,изпрати хиляди гвардейци -млади момчета на сигурна смърт и бяхя избити ,като овце от немците .... Путин ,който е по -голям престъпник от Сталин ,вече го е надминал с годините .....

Ти нормален ли си бе?

Такъв въпрос обикновено се задава само от идиот!

бил ли си воиник бе цървул ? или само туk можеш да се биеш ...

ОБЕД ЕВЗЕМИ СИ ХАП ЗА НЕНОРМАЛНИ

малоумник тра-ла-ла - по време на 2-ра световна млади момчета защитавали своя Родина - Русия. А твоя дядо е лизал ботуши на немски офицери, за да спаси своя нищожна кожа, както преди това твоя дядо се пълзял пред турците. Щом имат такъв потомък като тебе - сигурна съм ,че нямаш роднинска връзка с Левски или Ботев. Роб , от робска фамилия.

крепостна селянка проста

хубавото на цялата работа е че ще има повече руски вдовици за утешаване на нашия плаж..ха.ха.ха

еи боклук , никои боец не злорадства когато друг боец загине ... може да ти е враг , но е боец а не педал като теб ...

дам, дано и жена ти и дъщеря ти да са сред тях и да им се изреждат мангалите. ти си го знаеш от личен опит де.

Щерита е проституиращ на околовръсното транссексуален хомосексуалист - циганин, няма жена и дъщеря.

Радваш се,че ще им бъдеш колежка нали?

не заемам страна и лека им пръст на момчетата ама нещо наименованието терорист в случая малко не е правилно според мен. по тази логика и левски е бил терорист и всеки друг които се е борил или бори за свобода.

То по твоята изкривена логика и убиеца вчера от Лондон и той не е терорист.

Даааа, явно заканчиваються презрените зелени хартишки и фаса вече не може да се отчита редовно... Утре, като направи вноската, "Герой РФ", тов. Ремзи Кадыров, ще опрости немарливостта на късичкото ботоксово човече. Май лихви ще трябва да плаща, ама ще вземе заем от приятеля си виолончелист. Не переживайте, товарищи! Порядок будет! PS:Прошу да ме извините за акцента, ама съм отрасъл в Маскалия!

Бъркаш Москалия с Мангалия... :)))))

Да, де... ама то се там. Объективный просмотр показва че нет разницы! :)

нещо сбъркал на жена си райка сливиците с ушите.

Представям си какъв радостен вой щеше да има от съветофилите, ако нещо такова се беше случило в Германия..Не че има как...Сега, разбира се, тавариш Путин и другите началници-полуидиоти, нямат никаква вина.Има си хас

нали се случи в Англия - къде видя вой? Хората просто се дразнят, че заради тапаци като тебе, сега всички сме с по една голяма мишена на гърба си.

Ти си с мишена на г#за, не на гърба.. Едно и също ли е да сгазят хора на тротоар и да се изгарят с ''гвардейци''....Тъпанари с тъпанарите ви...Едно и също било

Малко бъркаш драги, мишената ти виси от къста надолу, и Путин си е натопорчил "Искандера" точно в центъра и! На 25-30 сантиметра под кръста ти!

Така е, в Германия чалмите директно бъркат в гащичките на ужасените немкини.

Май ти си зомбито, а не аз :))) А дали в преславната вяликая и магучая Путлероссия един депутатин от Думата не се извиняваше няколкократно на тов. Кадыров за неволно грешно казани словца? Е, тов. Кадыров провери два пъти(доверяй но проверяй!) пачката зелени хартийки и великодушно му опрости неволните грешни слова!

"отбивайки терористична атака против казармата им,"-Хубаво е да се борави вярно с термините.Би било правилно да се пише "Шестима терористи окупатори загинаха нощес в Чечня, отбивайки атака на ОПЪЛЧЕНЦИТЕ против ТЕРОРИСТИЧНОТО РУСКО ГНЕЗДО

Щерита, ти от коя кофа за смет изпълзя? :)))))

Не духаш правилния таратор драги! За това вече свършиха рублите!

Долу гледам, какво си писал за физиката... много просто парче си. Явно в час по физика си писал доноси срещу учителката си, вместо да слушкаш урока! Затова си запознат с доносите, ама си двойка по физика! :))))))

За агресорите никой не съжалява. Никой не ги е канил там. Кармата си връща и за убитите жени и деца в Сирия.

кво каза.Националната гвардия действаща в района на сев.Кавказ е 95 % сътавена от чеченци.Т.е убити са 6 чеченци от гвардията и познай какво следва.Последният такъв случай беше съпроводен с такава наказателна акция на чеченци върху чеченци-терорити че никой не иска да си я спомня.

На това се казва Предатели на собствения си народ, наемници на някой си Путлер!

Окупацията на Кавказ гони вече 300 години. 300 години нон-стоп война се води там. Малко да се поинтересуваш от менталитета на кавказците и ще разбереш, че никога няма да се дадат на северните гяури. Даже в един руски филм - руското войниче, докато си правеха лагера на някакъв връх в Чечня, изкопа медальон от 18-ти век на руски войник :)))

окупиран ти е мозъка от няколко холивудски филми.Само че вече и холивудне може да разсмива така хората по света както беше преди.Късно ти е.

Децата ти как реагираха, когато МИтоди ти извади на бял свят досието? Защото една обща позната, която тъкмо тогава ти се напъваше да впечатлиш, беше направо отвратена от двуличието ти - уж яростен демократ, пък писал доноси срещу познати и приятели до ДС. От тогава като чуе за теб и и призлява. Само любопитствам, не че ме засяга.

Кавказ е страхотно красив, като Швейцария! Откъснат ли се от Русия, стигане нямат.

А това е само началото!

Ми това е положението. Кавказците от ИДИЛ се връщат в Русия. Русия успя преди 12-13 годинивреме да ги пренасочи към Ирак и то най-вече чрез Башар Асад. После отново успя да ги насочи срещу опозицията на Башар Асад в избухналата в Сирия гражданска война. Затова и максимално се мъчеха да заобикалят ИДИЛ и да не го правят свой враг и вече 2 години успяваха. Само че САЩ натисна яко ИДИЛ в Ирак, а вече и в Сирия. Русия трябваше да се включи срещу ИДИЛ и ето го резултата - притиснатите чалмари почнаха да се разпръскват. Въпреки опита на Русия през Иран да ги насочи към Афганистан и там да разпали голяма война много от джихадистите се прибират, но вече отново смятайки Русия враг.

Казаци в ИДИЛ? :)))))))

САЩ така натисна ИДИЛ,че пусна на свобода главатарите им благодарение на което се създаде групировката...

Путин е бездарен политик :))))) Хубавото е, че съм достатъчно млад, за да гледам падението му, а то ще бъде звучно! Жалко само за свестните руснаци. :(

Ако беше толкова бездарен нямаше да те наеме да му правиш реклама говорейки срещу него - това е доста хитра стратегия.

не знам колко си млад ако се съди от това което пишеш -звучи като патоси от раб.дело на някой бивш комсомолски сектерат.

Млад, млад... колко да си млад... гониш петдесетака. :)

САЩ могат да разбият само отбраната от остатъците от индианците с лъкове ипрашки в Атланта, а иначе САЩ като създателите на ИДИЛ вече и да искат немогат нищо да направят./както обикновено/ А ти вземи да поизтрезнееш малко.

Путин наскоро обяви по телевизията, че на страната на ИД се сражават около 7000 руски граждани, по произход главно на Чечня. Движението на тези юнаци се следи неперкъснато и прибилжаването им до руската граница ще доведе до ответни действия. Участниците в нападението над казармата са местни юнаци.

А, бе, кво стана с прогнозите, че от 20-ти януари Тръмп спира грантовете на Шорош! Май се удвоиха, май и Тръмп се оказа върл соросоид! Така е, след като Путин го назначи за президент, а няма паре да му плаща! А Тръмп не е балама, да работи за едно потупване по дупето!

Клозеточистачо, АзБ е спряло плащанията към простестърските НПО. В момента преживяват за сметка на подаяния от розовобузестия... След изборите и тези мижави средства ще спрат.

Засега финансирането е намалено с едва 30% процента. Да се надяваме, че бюджетните съкращения ще ударят най-силно периферията...

Духачо на империалиста Путин, за твое сведение надницата ми даже се утрои, щото съм профешънъл! А ти духаш за кеф, щото си любител да духаш на грешен империалист!

какво майната си търсят в Чечня? И там сигурно са ги поканили, хахахаа. Ееееее, поне каквото са търсили - намерили са го!

Да се прочисти раната от гнойта до дъно, до здраво, с огън и антисептици (АК), след което строга 40-дневна карантина за предотвратяване на последващи инфекции. По време на карантината превантивна дезинфекци на областта около раната (препоръчително в радиус от 300 км) и перманентно лекарско наблюдение.

руските войски нахлуха и в беларус

"Руснаците идват" извикал Форестал и се хвърлил през прозореца. :)))))

И падайки смачка "великия и несъкрушимия" СССР! Много яко беше падането, СССР беше тотално размазан, от него остана само едно мръсно вонящо петно, днес наричано Руска Федесрация!

Какво са търсели там тези гвардейци? В Чечня! Но, те, руснаците само това ги вълнува: водка и войни! За работа - трудно...

и в Лондон и в Чечения не взимат живи- трепят на място...

веднага да се включат във форума пияният Спиритус малоумникос и дрогираният никога неизтрезнял ДаДа -експерт по магарешката полово система.

Нападението е зле организирано. Действали са набързо, вероятно е било планирано веднага след като бе потвърдено че Льо Пен ще посети Москва. Оттам и липсата на време за организация. Това е самоубийствена мисия, който напада такава "твърда" цел, като резултат не постига много, важното в случая е било да се демонстрира решителност и да бъде изпратен ясен сигнал до Кремъл.

Най- вероятно е да се отвлече вниманието от това което краварите сега организират в Беларусия- стара тактика, на два фронта.

велик стратег си... много ти е мъка, че е било зле организираано, нали? че и Льо Пен набута... Боже, ела си прибери вересиите.

Льо Пен в Москва зае такава позиция, че започвам да се притеснявам, че ще доживее до деня на изборите...

Соросоидната сган отново е оцвъкала форума с ислямистките си лозунги, преписани от "Козя мисъл".

Не всеки е на заплата като тебе от Савушкина 55 и ежедневна безплатна доза "Боярышник" или "Стекломой"! Всеки иска да заработи нещо! След като и Тръмп се присъедини към Сорос, нещо спадна оплюването но Соросоиди!

Тръмп се присъединил към Сорос? :)))) Пак си пушил от фъшкиите на дрогирана крава май. :))))))

направо са полудели хорицата за виртуална слава.

Понеже ми писна от про-руска пропаганда - как руснаците се били отказали от репарации при обявяването на независимостта ни през 1908, ето тук фактите: С помощта на Русия са постигнати и сключени през април 1909 г. споразумения по възникналите тежки финансови проблеми. Подписани са: Българо-руски протокол (1909), Руско-турски протокол (1909), Българо-турски протокол (1909). Според тези споразумения: Русия опрощава задълженията на Османската империя, останали от войната от 1877 1878 г.; Турция в замяна се отказва от всякакви финансови претенции към България; България се задължава да изплати 82 млн. франка на Русия в срок от 75 г.

Не се хаби. Тях факти и истина не ги интересува. Може само да им пускаш малко антирусофилска стръв и глей как се ловат рибите? Нанизват се сами. Почват да пищят, дрищят... голама трагидиа настава? Тъпо е, но е забавно!

Явно и тогава рублите не са ставали за нищо.... Дядо ми си свиваше цигарки от 25 рубли, Бог да го прости, голям българин и патриот беше!