Коментари - Мъгла около срока, с който се продължава зърнената сделка. Москва казва едно, Киев – друго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то руснаците миналата година продаваха окраденото, което беше на склад. Путлер орките нищо не произведоха и нищо не засяха освен мини и няма какво да изнасят сега.

И сещате ли се кое е вярното?!

Тука някои четат написаното както дявола чете Евангелието. Сделката е продължена с 60 дни. През това време трябва да отменят забраната за износ на селскостопанска продукция от Русия. Както се пее в една песен: "Нека поклон ми направи, пък ще видим по подир ..."

На хартия няма ли нищо написано? 1.Няма. Защо не е написано? Излиза че "договореностите" са бошлаф работа... 2.Има. Защо не се показва хартията на простолюдието тогава?

Русия се съгласи на 60 дена продължителност като реверанс към Ердоган по време на изборите. Останалото, кой какво искал, надявал или сънувал е без всякакво значение.

Рекъл казъл няма значение. Важно е какво е записано.

Истината е, че никой не пита и не бръсне Москва. Когато изтече предишния период просто си продължиха да изнасят с мълчаливо приемане на нещата от Москва. Москва скри флота от страх да не го загуби. Така че товарят корабите и изнасят

Ама колеги, не толко елементарни мъгли, ООН си има сайто по навъпроса un.org/sg/en/content/sg/note-correspondents/2023-03-18/note-correspondents-the-extension-of-the-black-sea-grain-initiative губим доверия за по-важни неща... тююю аман.

То е руско и е под забрана. Европедалите да ядат украинско, ако има. Абе дебили, сега е моментът България да се докаже като производител на истинска пшеница, но съсипахте всичко, нали! Или земята се държи от мутри, които само лапат субсидии и нищо не произвеждат или всичко е затрупано с тъпи фотоволтаици или ще започнете да дупчите за шисти.

в панелката и не мьркай.

Да ти кажа честно, няма жито, ама ей на, аз имам 500 тона и не искат да ми го купят, че складовете пълни.

Руското е с от 40 до 60% глютен. Украинското е над 85% глютен. Ще си ядем украинско, но ще е за малко, защото ще развием непоносимост. Не става даже и за угояване на животни.

Ко сакате Путин да ни рани ли след като го осъдихме.....

Няма никаква мъгла. Споразумение просто няма. Има ПИСМЕНО (депозирано в ООН) съгласие на руснаците да продължат старото за 60 дни. И точка. Ново съглашение просто НЯМА. НЕ съществува. Това е.

Що ривът, знаете ли? Няма нищо общо с изхранването на света. Земята в Окрайна е арендувана на глобални корпорации. Да изредя само някои: Блекрок, БАСФ, Байер-Монсанто, Несле... Същите владеят и повечето плодородна земя в САЩ. Б. Гейтс, Дж. Безос и др. милиардери масово купуваха плодорна земя в щатите през последните години. Възможно е дори войната в Окрайна да е заради тези корпорации/или поне частично.

топ глобалистки компании с агро-азотни торове интереси в Окрайна; Каргил, Сингента, Нутриен. Имат заложени много милиарди и са със силилно лоби във Вашингтон и Брюксел. Може да се проследят в интернет. " бизнес ас южуъл".

Ако се научите да проверявате фактите, лесно ще откриете публикувания документ, в който е вписан срока от 60 дни.

Модераторът се насира да трие коментари :-). Демокрация какво да се прави. Досега бях изтрит 3 пъти, надявам се да ви прави щастлив това!

Щатите с удоволствие биха си направили една тренировка за евентуалния конфликт с Китай за отбраната на Тайван. Така че Путлер да внимава, ама много. Че лошо пише в дебелите книги...

Каквото каже Ердо,това ще е.Джуджето няма думата по въпроса.

Щели да арестуват Путин, а. Сега ше му джвакат куро, вместо да имат жито.

тегля заем от банката с лихва 5% обаче аз решавам, че предпочитам 2% лихва питат ме на колко лихва съм теглил и на всички казвам 2% банката ще трябва да се съобрази с моите желания е, ако бях украинец вероятно щяха

И с минус 5% да изтеглят заем украинците, пак няма да могат да го изплатят. Теглят заем, купуват си играчки и ги чупят. Житото на американските компании, негодно за хранене с 85% глютен е единственото което изнасят,

Няма мъгла! МВнР на РФ публикува споразумението. Продължителност - 60 дни! Точка! Стига сте сяли дезинформация!

Масква никой не я пита. Я са посмели да направят нещо, я са им таковали мамата окончателно. Влиза 6-ти Американски флот в Черно море и дотам с Путлеристан.

Що не влезнат!? Щото не могат. Те за разлика са от теб имат мозък, а ти от дивана можеш само да полюцираш простотии.

go to sleep наниш ...

Кво се случва с банковата система и фалиращите банки в САЩ и ЕССР. Тихичка централизация и тестване на дигиталните пари и социалният рейтинг. Там е мъглата. От там идва и малоумната западна пропаганда. Трябва матряла да е убеден, че причината за идващата му мизерия е Путин, Путин, Путин. Спекулантите от Лондон и ФЕД, нямат никаква вина. Ма никаква.

За точния коментар. ✌✌✌✌

В момента банките пред фалит търсят как да се разпаднат без да плащат. Трите вече фалирали търсят купувачи. Около 30 часа преговори днес и утре с потенциални купувачи, само президента на SVB. Но още не се е навел достатъчно за да намери купувач (за банката и асоциирания дълг от ФЕД). Имат кредити от ФЕД и спасителния фонд само за два месеца. Изобщо, да правиш софтуер и иновации за дроновете и джаджите, които имат средно около 50 минути живот в бойна обстановка и стават на старо желязо, платено единствено с интервюта на Зе пред екрана си е неблагодарна работа. Той Мъск искаше да му плащат за комуникациите и антените, ама веднъж като се е хванал на хорото пускане няма.

Това са единствените свежи пари които влизат в Украйна ! И това ще свърши !

Украйна може да си твърди каквото иска, не те контролират района на Черно море, останал им е един катер. Руснаците дори не си правят труда да го стрелят. След 60 дена блокадата се връща и Украйна може да изнасят жито само с батути, ама посока Киев.