Мъгла тормози летищата в София и Пловдив

Летището в София работи при обявена процедура на намалена видимост, съобщиха от аерогарата. Летището в Пловдив е затворено заради мъглата.

Обратно в новината

Коментари - Мъгла тормози летищата в София и Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oще една истина; винаги сме се питали -защо летището в Cофия е в тая мъглива долина!? Cега разбрахме "военната тайна". Aми кажете бе хора ,та поне "малко да се успокоим"...! BLESSING OVER THE NEW YEAR 2011! HEALTH, PROSPERITY AND STRENGTH OVER YOU ALL IN BULGARIA!

A къде са поповете и вярващите?? 3ащо не направите молебен? Tука като захвърля вятъра за 4 дни обърна 12 тира а колко коли хвърли в канавката. Bеднага обявиха молебен по всички църкви и урагана спря. Kакво има-само BOG е господар над времето. Aми помолете се де, ако не сте... A на всички: мирно Pождество Xристово!

Ами да пращат самолетите на летището на най добрия град за живеене.От там по Бъдещата Тракия :).

baligoba

German wings от Кьолн си кацнаха без проблеми и почти навреме. Явно пилота е добър

Ne samo pilota e vajen, ami i kakva karutsa kara...4esto letq s BG Air i za sujalenie sa stari samoleti i vehta tehnika, ama sa evtini

Ако някой беше призовал да "издухаме" мъглата проблемът щеше да бъде решен...

уяс,защо толкова се хвалят тя смешници от булгаря аир....уж само те летят. визз аир може да са нискотарифни, но те от вчера всяка минута хвурчат.вчера всички путници пляскаха на пилота на визз от аиндховен ,защото човека направи какво ли не ,но докара хората у дома ! евалата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От десет кацнали самолета през нощта 5 са на България Ер. Първо проверявай, после плювай неграмотно по своите.

От десет самолета, кацнали през нощта, пет са на България Ер. Проверявай фактите, преди да плюеш по хората...

Авиацията е атакуващ, агресивен род войска. Летище се строи, за да летят своите самолети, а не за да се крие от чуждите бомбардировачите в мъглата. Мъглата пречи преди всичко на соите самолети. Защото се осигурява със зенитни средства и изстебително прикритие. Не знам кой е измислил това с немците и мъглата, но е пълна глупост и в името на добрия професионализъм на сайта ви го махнете този текст от под линия... P.S. Е, ако някой много иска да строи в София ново летище и си плаща за агитация и пропаганда... Но пърбо ще трябва да поокастри Витоша и СТара планина, пък после да строи...

Наистина е много глупаво това с мъглата! Все пак мъгла има много малко дни в годината, не ми се вярва немците да са ползвали летището само тогава :-)

Бе то да ти се изсипят всички противникови бомбардировачи на куп, пък ти си защитатвай със зенитнте си оръдия... Не забравяй че радара е откритие направено по време на ВСВ, а летището е правено преди това. Та затова и са предпочели защитата на мъглата пред занитните средства.

E predi da izgradjat novoto letishte zasto ne se prouchi vsichko ili pak hvarleni pari na vjatara i sega drugo letishte li ste stroim

Проучени бяха 25 площадки. По-добра не бе установена.

Ехо, авторите на текста! Не разбрахте ли, че полтът до Монхен е само един, но се обслужва от 5 авиокомпании?!? Същото важи и за полета до Букурещ. И вчера направихте същата грешка! Не ви ли прави впечатление, че часът на излитене е един и същ, по дяволите?

Къде видя грешката. Пише полетите до Мюнхен,Франкфурт...... Друг полет ОТ Букурещ също е отменен.

Явно са го оправили най-накрая, но към 8:00 пешеше пак за 5-те полета

Че голяма част от материалите в дир.бг са написани полуграмотно е ясно и на слепия. Ами зашо бие, уж грамотните, продължаваме да ги четем? Да се позамислим малко?

понякога си мисля, че на авторите им е само работа да пишат, а не да четат и да мислят, ама да кажем, че са в коледно настроениеи затова е така :-)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...писател, а не читател!