Магистратите са против НС да номинира членовете на Инспектората в съдебната власт

От ВКС, ВАС, Прокуратурата и Висшия адвокатски съвет настояха съдебните органи да ги издигат, намериха за дискриминационна забраната след края на мандата да практикуват професията си

Обратно в новината

Коментари - Магистратите са против НС да номинира членовете на Инспектората в съдебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не мога да разбера.Днес и Боко и Христо Иванов казаха,че работят прекрасно заедно по промяна на Конституцията,което беше основна цел на ПП-ДБ за да овладеят изцяло важните структури и да превземат изцяло властта с кирливите си 20 тина процента от изборите.Проблема обаче се оказва,че почти всичко,което до тука са измислили е вече опорочено с цел политиците от НС отново да превземат съдебната власт както е при тоталитарните държави.От горната статия става ясно,че всичко досега измислено не става за нищо.Всички,които работят в съдебната система са единодушно против най важните промени и то с право.Това,което не ми е ясно е защо нашите политици решиха,че съдебната власт ще им клекне без битка,така както го направи българския народ.

Е, то какво ще стане тогава? Магистратите ще проверяват самите себе си. Вярвате ли им? За обективна и безпристрастна проверка?

По същия начин овладяха прокуратурата

хаха .. жабите питали как да пресушат блатото

Не оставяйте цялата власт в ръцете на НС, защото в ситуации в НС като сегашната могат да се прокарват всякакви безобразия - противонародни и противоречащи на здравата логика и отиващи до фашизъм!