Магистрати призоваха НС да не гласува текста за ”членството”

Три съсловни организации излязоха с общо обръщение към народните представители във връзка с промените в Закона за съдебната власт (ЗСВ).

Обратно в новината

Коментари - Магистрати призоваха НС да не гласува текста за ”членството” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам смисъл в това магистрати да членуват в професионални организации. Те имат прекалено високи заплати, не могат да бъдат уволнявани, за какво да членуват в синдикати, за какво ще се борят там. Единствено има смисъл да членуват в мафиотски органицации за ограбване на редовите българи и държавата.

Но събиране на пръстови отпечатъци на болни хора си е напълно в реда на нещата и Конституционно съобразно. Всички на въжето!

Много се оляха тези, т.н. магистрати. Промяната в закона яко ще им бръкне в здравето и пищят без дори и да се замислят.

Шайка откровени и отлично познати вече боклуци, престъпници и рецидивисти разграби и опоска, разсипа държавицата ни и се бори на живот и на смърт да не заработи съдебната система и да я контролира, най-вече чрез прокуратурата, ВСС и разни изградени за целта техни уж съсловни организации от зависими и корумпирани мекерета, себеподобни, за да не бъдат осъдени за безбройните им безобразия, кражби, престъпления и предателства. Това е!

За да се убедите какви са, може да прочетете във днешният брой на в. Труд- електронният вариант "Крадец звучи гордо", страшно е !

Да поясни - ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ДЕКЛАРИРА ЧЛЕНСТВОТО СИ В МАСОНСКА ЛОЖА, ИЛИ НА НЯКАКВА, КАКВАТО И ДА Е ОРГАНИЗАЦИЯ, ЧЕ МОЖЕ И ДА Е МАСОН, Е МОШЕНИК, БОКЛУК, ПРЕСТЪПНИК ИЛИ МАША НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПЪЛЕН ИДИОТ! ОСОБЕНО В СТРАНА, В КОЯТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА И Я Е ПРЕВЗЕЛА И ПОДЧИНИЛА, НАЙ-НАПРЕД - забележете - ЧРЕЗ СЛУЖБИТЕ, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ТОЕСТ ЧРЕЗ ПРЕВЗЕМАНЕТО И КОНТРОЛИРАНЕТО ИМ! И точно така съсипаха България! Това трябва да е пределно ясно на всеки нормален човек!

Да твърди някой, че съдия или прокурор, или следовател, или полицай, или работещ в служба може и да е И член на българска масонска или друга престъпна организация МОЖЕ ДА ТВЪРДИ И ДОПУСКА САМО ОТКРОВЕН ИДИОТ, ПРЕСТЪПНИК И/ИЛИ ЛУМПЕН! Тези т.н. съсловно организации дотам са се лумпенизирали и самозабравили, че дори и подобни отачаяни и откровено долни послания и тези продължавата да се опитват да пробутват публично. КОЕТО ЗА СЕТВН ПЪТ ПОКАЗВА И ДОКАЗВА, ЧЕ ОТ ТЕЗИ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН БОКЛУК ЗА ГОЛЯМА МЕТЛА НЕ СТАВА!

Участвам в музикална викторина и спешно трябва да отговоря на следния въпрос: Кой е изпълнителя на великата чалга песен + Танцувай рунтава кокошко с ритъма на песента " - та моля Ви помагайте. Дайте отговора.

Чета аз "Три мафиотски организации скочиха срещу промени в закона". После се загледах и видях, че нямам грешка - точно мафиотски са си. Ама им викат "магистрати", защото не използват оръжие, а закона, но крайният резултат си е все престъпна дейност.

И понеже са три, попадат под разпоредбите на НК за организирана престъпна група.

Ей точно там е силата на съдебната мафия - трябва да се съдят сами и не знам точно как, ама все оправдателни присъди си издават..

А срещу абсурдното и противоконституционно налагане на задължението за даване на пръстови отпечатъци, поставено от властващите срещу конституционното право за достъп до медицинска помощ. Принудата да бъдат третирани здравноосигурените граждани като престъпници нарушава освен конституционното право на гарантиран достъп на тези граждани до медицинска помощ, също и чл. 30, ал. 1 от Конституцията, според който всеки има право на лична свобода и неприкосновеност. Магистратите да се заемат първо с това.

Правото на (качествено) медицинско обслужване на всеки гражданин на претендираща за демократична и свободна съвременна държава Е СВЕЩЕННО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО, КОЕТО ПРОИЗЛИЗА ОТ КОНСТИТУЦИОННОТО МУ ПРАВО НА ЖИВОТ И ЩАСТИЕ, И НА РАВНИ ПРАВА С ОСТАНАЛИТЕ! Даването на пръстови отпечатъци като условие за това право НЕ МОЖЕ ДА Е ДРУГО, ОСВЕН ПРОТИВОЗАКОННО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО В ЕДНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА! Ако човек не иска или не вярва, или не се чувства комфортно да си даде пръстовия отпечатък БЕЗ ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ (напр. направено престъпление, за важна законова експертиза, ...необходимост по закон за идентификация в посочените изрично от закона случаи) ТОЙ НЕ МОЖЕ ДЕ ФАКТО ДА БЪДЕ ПРИНЖДАВАН, ЗА ДА УПРАЖНЯВА КОНСТИТУЦИОННИТЕ СИ ПРАВА! В такъв случай принуждаването му да го прави Е НЕОПРАВДАНА И НЕЗАКОННА РЕПРЕСИЯ! Има и други, много добре познати на света начини за идентификация. Ако и щом като една банка не иска подобен начин на идентификация от клиент, който иска да си изтегли например милион или десет милиона от нея, и го индентифицира достатъчно надеждно за нея и без пръстови отпечатъци (и дори и не смее да поиска такива), това означава, че този, масово разпространен между другото, начин на идентификация е достатъчно добър, надежден и достъпен!

направете им заплатите по 10 бона, и след 10 години стаж да се пенсионират. Така сами ще се топят и сами ще се прочистват, ще има стимул реакция.

Всички магистрати са длъжни да декларират членството си в тайни общества. При такова участие да подлежат на незабавно уволнение. Ако го укриват, съдебно преследване и затвор. Ето това да искат да се гласува. България е управлявана и отсъждана от мафиоти, зависими от чужди задкулисни сили. Затова нямаме и правосъдие, подчинено на Сатаната!

ох, как си се размечтала Минкееее

Знам бе тарикат! Те никога няма да си резнат клончето, което са им вкарали отзад! Затова им плащат, затова са и меки китки. Но обществото и държавата трябва да прогледнат в тази картина на абсурдите и някой да даде тласък на такива закони и правила! НС трябва да са събудят и това стане норма-закон!

Държавата, в лицето не на суверена, а на четирите власти, се управлява подмолно с подставени лица в тези власти. Затова, е необходимо членството в тайни общества - масони, илюминати и др. да се обявява публично от всеки, който участва в тези четири власти - парламент, министерски съвет, съд и прокуратура, медии. По-скоро такова членство е убедително доказателство, че на власт са не тези, за които народа гласува и държавата се управлява от тайни организации. Някъде това наричат мафия.

Прави са съсловните организации. Нарушават им се правата да се съюзяват в престъпни организации. Разбрахте колко е честен съдьт. Време е да им се поодрежи надменното надзаконно самочувствие.

Когато правосъдието в България стане еднакво, както в Каспичан, така и в София и Варна...и когато за убийство на пътя и в София, Варна и Елин Пелин получаваш еднакво наказание, без значение кой си...тогава ще ревете и ще искате съчувствие.

Има и честно и свестни съдии и прокуроти, но заради всички останали, сега ще попълват и ще декларират. Защото, е и тяхна работа да се прочистват от зависимите и корумпираните. А те, повечето си ги знаят, но си мълчат и си траят, защото са колеги. А, колегите не се закачат един друг. Докато не започнат да се прочиствате от боклука, ще се отчитате и ще декларирате всичко.

не си им ял попарат, то кой ще се изправи и ще си признае? ти в кой свят живееш? мечтател...

"Има и честни и свестни съдии и прокурори" - къде бе, у нас ли? (Шт, може и да има двама-трима, ама не ги издавай, те се крият от останалите!)

Къде чукаш. не те разбирам Няма да може да се купува невинност та ли имащ впредвит.

Първо да предприемат подобни активни действия за отхвърляне на проекта за пръстовите отпечатъци от гражданите, гласен като условие за упражняване на основни права и свободи от всеки български гражданин. Едва тогава да очакват съпричастност и подкрепа. Не може да се правят на слепи за АБСУРДНИ И ПРЕСТЪПНО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ВЛАСТТА, ПРЕДПРИЕМАНИ ОЧЕВИДНО ПО НАРЕЖДАНЕ ОТВЪН, СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КАТО ОБЩЕСТВО И ИНДИВИДУАЛНО СРЕЩУ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ. Трябва да реагират еднакво - и при потъпкване на права, които пряко ги засягат по професионален признак, и при много по-драстичното погазване на конституционни граждански права и свободи, касаещи всеки обикновен човек, който няма нито квалификацията, нито ресурса да се защити чрез силата на правото, както те биха могли.

та те половината са на хранилка от НПО-та. Мога да кажа от личен опит, г-жа съдия ... , как се формира вътрешното и убеждение ($ от НПО). И дори учтиво те питат в залата "ти какво очакваш, ти кой си..." Е, да, като видят че си мъж им идва да те размажат за самочувствие, ей така - има си Членче .... Сами ще се избият за справедливост(НПО посредством учебни семинари - $$$, а за лобита адвокат $ - $ председателстващ, ох майко и брат и сестра имам :) ) За тайни оргонизации масани и т.н. то си се знае $ - решение

"вие какво искате с джапанки ли да ходим на работа? нормално е да получаваме по няколко хиляди, имаме семейство, деца ..."

Съдиите са бедни, но горди..Членуват в разни организации на социално слаби и крайнонуждаещи се и не искат хората да знаят, колко са зле горките..Даже компютри нямат

А какво остава за задължението да се дават пръстови отпечатъци, за да упражниш првовото си на достъп до медицинско обслужване?!?! При това - след като си и здравно осигурен чрез извършени от теб лично вноски за здравно осигуряване! ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО НАНИЗВАНЕ НА УЛТИМАТИВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ПРЕЧКИ ПРЕД УПРАЖНЯВАНЕТО НА ОСНОВНИ И НЕОТМЕНИМИ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ. ОТДЕЛНО, ЧЕ НАРУШАВАТ НЕ САМО ЕДИН КОНСТИТУЦИОНЕН ТЕКСТ, А ПОВЕЧЕ - И ТОЗИ ЗА ЛИЧНИТЕ СВОБОДИ, ОСВЕН НЕОТМЕНИМИТЕ ПРАВА. МАГИСТРАТИТЕ ДА НАПРАВЯТ ОБРЪЩЕНИЕ И ЗА ОТПЕЧАТЪЦИТЕ НА ПРЪСТИТЕ, КАКТО И ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ И ДА ВЗЕМАТ СЪОТВЕТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ОТХВЪРЛЯНЕ НА АБСУРДНОТО И НАГЛО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ТРЕТИРАНЕТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН КАТО ПРЕСТЪПНИК. ТОГАВА ЩЕ ДОКАЖАТ, ЧЕ МИСЛЯТ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ. И ЧАК ТОГАВА - ДА ОЧАКВАТ СЪПРИЧАСТНОСТ И ЗА СВОИТЕ БРАНШОВИ ПРАВА, КАКТО И ТЕ ДА БЪДАТ СПОДЕЛЕНИ И ПОДКРЕПЕНИ ОТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА ОБЩЕСТВОТО.

Шило

Смешници са тези от НС. разцепиха ВСС на две, сега и това безсмислено деклариране. Но, нещо промени ли не? Ще се промени ли? Не това не е реформа, а отбиване на номер

Да декларират масонството, а не съсловните членства. Но явно не им е изгодно на законодателите да се декларира членство в масонска ложа, понеже там ще лъснат всичките им зависимости.

Цялата магистратура са потомствени кадри на разградената дс, преименуваната бкп, и всичко под прекия контрол на кгб/кпсс. За туземните "бизнесмени" да не говорим - златеви, гергови, велчеви, василеви, баневи, манчеви, божкови, доневи, прокопиеви, арабаджиеви,..., всички до един на путлерастия миришат, дори евразийска партия правят за напускан ЕС и НАТО, и присъединяване към путлерастка евразия. Туземните т.н. масони, тамплиери, хоспелиери, розенкройцери миришат от километри на десе/кагебе.

Прокопиев пък какъв русофил е ?

А как да се пълнят тези ''съсловни отганизации' ако не със закон???Наши трябва още от някъде да бъде натискан държавния служител да изпълнява властовите искания???В закона господа ''честни'' дупедати трябва да има забрана за участие в каквито и да е неправителствени спонсорски организации а не да ми се разхождат съдии и прокурори по света за сметка на америката за България пък после да искаме ""криво да седят ама право да съдят''

Какво има да води държавата, аз нали си ги пиша в тефтерчето.

Гей дружинката реши да не се казва кой кой гей.

закона и да не се допускат кандидати, членуващи в разни организации / секти. Съдебната система е отделна власт, която не можем да си позволим да издържаме докато тя си прави каквото и пошушнат от другаде. Тя следва да работи и отговаря за работата си по съвест пред обществото.

Който е член на масонска ложа-вън от правоприлагането!Навързали са се,като свински черва.Разрешиха им да укриват подчинеността си от колегите масони.Нечувано безобразие! И нямат срам!

Не само че трябва да се обявява членството в тайни организации, но и да се забрани. Как на военните им е забранено да членуват в партии и никой не протестира че "му се нарушават човешки права" ? Има и по-висши интереси от личните. Може ли да съди справедливо един съдия, ако подсъдимият е роднина на негов "брат" ? Тази забрана и норма за обявяване трябва да се разпространи и на всички политици. Или служиш на народа си, или на "братството си". Избери си и не се прави на тарикат !

За съжаление, такива са представите на магистратите за независимост. За тях независимостта не е морал и отговорност, а елементарна слободия.

Тези магистрати не разбраха ли, че толкова са се насрали на метеното, че никой вече не им вярва.

Както и досега, магистратите няма да бъдат задължени да декларират евентуалната си принадлежност към масонски ложи и други организации, основаващи се на полуконспиративност и вътрешна лоялност една от многото гаранции за съхраняване на сенчестите зависимости и канали за влияние. За сметка на това пък съдиите ще бъдат длъжни да декларират пред ВСС евентуалното си членство в съсловни организации. Неприкрит опит да бъде ударен критичният и системно настояващ за реформа Съюз на съдиите в България (все много знаят и много говорят), чиито членове нямат никакви шансове за кариерно израстване още една гаранция срещу непослушание и независимост. Четете и мислете.

Моралното падение на тъй нар. магистрати, е под критичната точка.Едно пикливо дело влачат по 7-8 години,лапат 13 и 14 заплата.... и изпълняват не закона , а това което им наредят от шефовете в масонската ложа.

Съдиите не искат ВСС да знае кой къде членува, точно защото по този начин съдиите стават зависими. Но за съжаление тъпаците тук коментират без да мислят много-много. Матриал...

Членството в съсловни организации, както и такива със скрито членство уронва престижа на съдебната власт и е пряк признак за корупция. Така съдии от ВАС участваха в сдружение заедно с Цветан Василев, което беше поставило за цел възстановяване на Гигинския манастир, а колко са си разпределили членовете на това сдружение не е публикувано, но беше редно да се знае , защото обвързаността на магистратите с банкерите предпоставя зависимо правосъдие.

Реват съдиите защото трябва да декларират че са членове на организираната престъпна група ТОПЛОФИКАЦИЯ чиито бандитски интереси защитават в нарушение на всякакъв морал, етика и законност. За независимост реват само когато са засегнати техни лични интереси когато обаче те засягат интересите на гражданите стават силно зависими интересите на енергийната мафия която обслужват.

"Бивш китайски генерал получи доживотна присъда за подкупи".Когато прочетем такава новина в България за висш държавен служител, вкл. тук посочените, тогава ще се оправим!

Половината ни съдии са масони,йеховисти,вегани,рецидивисти,кучелюбци,екомошенници,драгалевски лаборанти ,червени отрепки , атакаджии и рубладжии,а над 90% са членове на спартакус и хомодружинка ,,малинка,,! Генерала Български Бойко Борисов да ги изтреби до 9 коляно!

Не бях се смяла така скоро....ДРАГАЛЕВСКИ ЛАБОРАНТИ е супер! Смятам, че съдии и прокурори,следователи също, не бива да участват в НИКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ! ВСЯКА организация,независимо от нейния характер, ЦЕЛИ СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ! СЪЩО- съдиите НЕ БИВА да са НЕСМЕНЯЕМИ! При соца бяха ИЗБОРНИ с определен мандат. Направиха ги НЕСМЕНЯЕМИ, за да са независими. И какво? Сега са и НЕСМЕНЯЕМИ и ЗАВИСИМИ! По време на съдебно заседание, по повод изразено недоволство от воденето на процеса, съм чувала в залата съдия да казва: И какво ще ми направиш? Аз съм несменяема!!!

Всички магистрати в България да ги съберат на едно място и да ги запалят!!!! Това заслужават! Съдебната система и прокуратурата в България е най долната мафия,най долните престъпници,които заслужават само смърт!!!!!!!!!!!

Как обществото ще разбира кой магистрат е масон, кой е тамплиер и кой е обикновен милиционери или зависим?

Точно разпоредбата, която предвиждаше задължително да се декларира членство в масонска ложа, бе отхвърлена от депутатите в правната комисия.

В развитите европейски демокрации съдебната система е гарант за демокрацията.При нас магистратите станаха придворни на управляващите.Вижте що народ забогатя по нечестен път и всички са оправдани.В тази система не може да пробие човек,който не е част от семейство на юристи,ако и да е кадърен.Единственото,което ги вълнува нашите магистрати е как да се запазят високите доходи и кой кого ще уреди на съответния пост.Отдавна са забравили предназначението си.А в парламента няма качествени юристи и това е факт.Законите се правят винаги не в полза на гражданите,а така щото винаги да бъдат мачкани, "стригани", обезверени.

Най-опасни за обществото,държавата и демокрацията са корумпираните магистрати,борещи се за правото си да бъдат корумпирани и недосегаеми. Такива трябва да се бесят и някъде това го правят.

Кристално-чистите ни магистрати, това им е проблема... А, и увеличението на заплатите.

В целият ЕС няма такава съдебна система като нашата! Останала единствената правена по образец на болшевишките съдилища! Пълна порнография отвсякъде! Ама ние сме си виновни като търпим такова безобразие! Да, Държавна Сигурност ни спретнаха този театър, но е крайно време да се събудим и да променим това безумие наречно "българско правосъдие"!

Преди няколко дни мисля в "Правен свят" излезе едно съобщение, че "тихомълком е отпаднала забраната" висши магистрати да членуват в масонски и други организации, които определено не са професионални!;) Сега не виждам проблем с това конкретно "членство"...

На нашата съдебна скстема е нужен един Ердоган и смъртното наказание, нищо повече.

Мафиотите в съда пак загрижени за правата си. Тях за друго едва ли ги е грижа.

Трябва да се декларира и членство в тайни общества. Предложението за това беше отменено навремето от две гербаджийски депутатки. А сега не искат да декларират и членство в не-тайни организации?!?! Ето затова България скоро няма да се оправи!

Най-голямата мафиотска структура е тази на Съдебната власт. Тук случаен човек не попада. Всеки се назначава с определено предназначение ...да изпълни поръчката на своя благодетел...тоя който го е назначил в системата. Това е едно прогнило звено което руши устоите на държавата и главна причина сега да сме в това състояние...

Как така ще посегнат на независимостта на "независимия" български съд?! Над българския съд може да има само едно - бога на парите!!!

Ами да, няма само депутатите да са длъжни да казват от коя партия са.