Две магистратски оставки за ден след апел на ВСС

Молба за освобождаване от длъжност като административен ръководител –председател на Апелативен съд – Бургас и като съдия, подаде Дора Чинева днес след обяд, съобщават от пресслужбата на ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Две магистратски оставки за ден след апел на ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не работи, не трябва да яде.Има хора не се явяват на дела.Предлагам всички магистрати, завършили Софийския университет да си подадат оставките и да ги сменят такива, завършили Бургаския и Нов Български, че са много компетентни...И без това 90% са от Ямбол и от Странджата и не могат да напишат един ред, поне да станат 100% и циркът да е пълен...

само чинева и ангелов ли? ами емил христов, какво ще кажете за него? ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ ВСИЧКИ ИЗПЪЛНЯВАТ НЕЧИИ ПОРЪЧКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА

Прокурорите си имат хора , който се изпращат при сгрешили хора , уплашени и си искат пари за да бъде прекратено всичко . Изнудват .. хаха това престъпление ли е ? Или някой да ми обясни какво е .. Егати и държавата ...

Точно така , може и още , няма да се свършат юрдическите факултети бълват кадри, тези изроди се изживяваха като незаменими

ШУМЕН е класика в жанра- елате и вижте

А маститият бивш апелативен прокурор на Бургас,който пак си е прокурор и си има имунитета кога ще го срещнем в някое заведениеСамо публикацията за имотите му ако е вярна,човек може да си представи колко съдби е предрешил както той си знае.Трябва ли да го скатава системата,или щото е нашо момче да си кюта?

Всички да се изхвърлят от там. Та новата диктатура да си сложи техните хора. Прост народ ще трябва да храни нови ненаяли се цървулски глави.

hmhm ne narod mnogo podstrekateli-ti 6to ne hvane6?

НЯМА ЛИ МЬЖЕ В УРОДОЛАНДИЯ, ЧЕ ДА ХВАНАТ АК 47 !!!

Страхуват се от проверки в системата е целият й род! Нищо против ама те ли са най кадърните! Може да се провери колко с тази фамилия работят в системата!

зада се прикрият далаверите си подават оставки и до там да не се говори и шуми около далаверите им .Ние рабитим и пълним хазната а те от другата страна я точат яко и като не им стигат голбемите заплати си докарват допълнително доходи от корупция и далавери с нотариуси и орди от криминални адвокати .

елате в Шумен да видите магистратите семеен съд , цели родове са се нагнездили на държавна хранилка и противозаконо се правораздава .не се изпълняват никакви решения на върховен съд и решения на другите съдилища в страната . Тук има цели орди и октопода яко си е пуснал пипалата .

МЗ предупреждава: Звъненето на един определен номер е опасно за вашето здраве.

Искаме правосъдие, а не уволнения и оставки! Оставкат не трябва да е повод да се спират разследвания иначе къде е правосъдието? Тъй е най-лесно, като усети корумпираният служител че става напечено, дава си оставката и спокойно може да си харчи надиплените от рушвети парички и реално правосъдие няма, няма наказани, няма поука за никого, няма неотвратимост на наказанието - няма нищо! Това действа стимулиращо на останалите корумпирани и всичко си остава непокътнато. За да се възстанови доверието в държавата трябва глави да хвърчат, имущество да се отнема и многогодишни ефективни присъди да има за всеки с власт престъпил закона независимо от ранг.

МАГИСТРАТ Е РАВНО НА ПРЕСТЪПНИК НА СТЕПЕН БЕЗКРЙНА ... ТАЗИ СЪДЕБНА С-МА РАБОТИ ЗА ПРЕСТЪПНЕЦИТЕ И С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ . ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА НАЙ- НАГЛО И НАЙ - БЕЗОЧЛИВО ПРАВО ПРЕД ОЧИТЕ НИ .........

да живее Цар Симеон и децата му. Мрете тъпанари завистливи

Онова нашто момче от Плевен- Влахов още ли е сред съдиите.Е много е тъпо това момче.Ааа то не е ли педерастче, а бе така се носи п найшия край, ама е много загубено горкото.

Кога ще се махне педераста Влахов.Той е от нашия краю

Трябва да си подаде оставка незабавно нашия псевдо председател, коримпирания Влахов, той е най-близък с Красьо и най-неподходящия избор на съдебната система.Това е срам за нас съдиите и всички юристи в страната.На това келеме трябва да му се отнеме не само правособността ,но и дипломата.