Попова иска от магистратите здрава ръка, без отрова и интриги

Докато не се усети здрава ръка от нас, няма да се променят нещата, ще трябва нас да ни променят, заяви правосъдният министър Маргарита Попова по време на днешното заседание на Висшия съдебен съвет (ВСС), на което се обсъждат мерките как страната ни трябва да работи в областта на правосъдието след последния доклад на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Попова иска от магистратите здрава ръка, без отрова и интриги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравата ръка в цивилизованите държави е била през 14 и 15 век. Сега е късно. Единственият изход е излизане от ЕС, еднолична власт от здрава ръка за 4, 5, 6 поколения и тогава оново в ЕС, ако такъв още съществува.

Боже, колко сме черногледи. На нищо не вярваме.Всичко и всички оплюваме. На никой и на нищо не вярвам. За това си има причина, но си мисля, че все в нещо трябва да вярваме, и да се надяваме, иначе защо живееме. Аз се надявам и вярвам, че ще се оправим.

Когато започнат да държат отговорни съдии за спорни решения, когато започнат да им проверяват имуществото дали съотвества на доходите и когато започнат да им държат сметка за връзките им с престъпните босове - тогава ще повярвам на пожеланията. Сега е само прах в очите !

Предлагам извършването на незабавна проверка на имотното състояние на всички директори и началници в структурата на Агенция Митници и НАП, в това число на роднините им по права линия. Резултатите ще бъдат потресаващи. Това е необходимо, защото ако корумпираните от тях останат на работа, как ще изпълнят управленската политика на новото ръководство на държавата /МС/?!

Сега е моментът да се провери как е избран и дали законно е встъпил на длъжността председател на съда Красимир Влахов, който изложи цялата съдебна система с измислените си компромати.

Попова е супер, но привидно якия ББ е наи-слабото място в правителството.

Първо -правосъдната система беше блокирана и престана да изпълнява ролята,която и ма в Държавата. Второ-ко е бил корумпиран и е правел закононарушения е компроментиран и няма да стане честен/за магистратите става дума/.Нека прегледат имотното им състояние все пак ! Дали няма необяснимо богати. Трето-Кадри решвата всичко-Ленин. Институцията,това са хората,които работят там. Четвърто-Отгов да се търси от нарушителите. А не като Тататрчев-яде и пие с Карамански и казва,че над него е само небето и Господ. Скоро четохме,че имало клуб Мале, мале в съда !!!??? За какво говориме? Какво става? Какви са тези съдии. То не бяха изпълнения с покурори,то не бяха набиване на чакри в съдебно заседание. Ама то край нямат изпълненията. Ами как ще вървят работите ? Ами г-н Филчев,то не се прави на плод и зеленчук то не бяха простотии,той обърна длъжността на главен прокурор в иагноза. Боже ,боже как да се живее в такава държава. Помислете малко и ще видите,че е трагично. Палата 6, ако сте чели Чехов.

Тази дама няма капацитет да се справи с кризата в правосъдието. В закона трябва да се предвижда възможност и магистрати да бъдат съдени и осъждани за процесуални действия и бездействия. Стига с тази несменяемост на магистрати. Който не иска да носи отговорност за действията си, да си стои в къщи.

Вашта м..ма юристка !!! Ще спрете ли най-после да лъжете и крадете гадове мръсни ???? Всички знаем кои са престъпниците само вие не знаете гадове мръсни!! Всички юристи сте за затвора до един! Вие правите калпавите закони по поръчка на престъпниците и после смучите пари от хората!!!!

НЕУДАЧНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ С ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НЕ СА НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП.

КОГА ЩЕ ПОЧНЕ ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ДАЛАВЕРИТЕ ВЪВ ФОНД ЗАТВОРНО ДЕЛО

Щом имате здрава ръка г-жо Попова защо още държите Свилен Чичев , или вече си е кеширал местото?

Така е. Но госпожата не може да ги направи в Министерство на правосъдието,какво да говорим за съдебната система.

Кога ще се премахнат частните нотариуси и съдии изпълнители? Кога ще има осъдени магистрати за корупция?Кога ще се ликвидира жилищната мафия и служителите на Темида /нотариуси, съдебни изпълнители, служителки от архивите на съдилищата/???

Тъкмо в съседния блг ни обясняваха за ПРИХВАЩАНЕ мин. ПОПОВА как ще ни го обясните ВИЕ цитирам: Николова посочи, че ако се наложи средствата да бъдат върнати, това няма да стане от бюджета, а на принципа на прихващане. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев / какъв е този принцип на ПРИХВАЩАНЕ , значи изкраднали парите по ФАР а народа ще ги връща които ги е изкраднал да ги връща гиганин ,българин или туземец все едно . Започнете да раздавате присъди адекватни с деянието само така ще повярваме във ВАС .

МАРГАРИТА ПОПОВА Е ИСТИНСКО СЪКРОВИЩЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ. УСПЕХ !

Колко от т. нар. съдии не са корумпирани ? Имат ли поне 10 %, за да говорим въобще за някакви реформи в съдебната система ?

На 23.09.2009 г в Хасковския съд ще се гледа дело за собствеността на ТПКОбединение-Св което вече се затлачва 11 години и според честните възрастни член-кооператори от базата на кооперацията трупат вече години милиони левове други хора, които незаконно са приватизирали кооперативната собственост, вероятно закриляни от прокуратурата на Хасково- смятат старите хора.Много дела са минали,указанията на ВАС не са изпълнявани от Хасково. Чудят се какво да направят, че да се даде публичност и прозрачност на делото в Хасково на 23 септември, за да се възцари истината и справедливостта, за която се борят вече 11 години.Но много от първите вече умряха, а делото няма край.

Тя поискала здрава ръка, ама там имало само меки китки.

айде, поредното искане за адрава ръка от меките китки

ОТ СЪЩИТЕ МАГАСТАРИ ИСКАШ? ТЕ ДО СЕГА 20 ГОДИНИ СЛУЖИХА НА БСП И ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА, ТИ НЕ ГИ СМЕНИ И СЕГА ИСКАШ ТВЪРДА РЪКА???? СМЕШНИ ПРИКАЗКИ НА СМЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО С КАДРИ -ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА ОЛИГАРХИЯТА.?

А проверяващите кой ще контролира.

Ти пък какво разбираш от дами бе,фес!

Ти пък,рязан фес,откога почна да разбираш от правосъдие!За вас ,читаците,това е синя зона,разбра ли !Когато се изринат всички мангали в Анадола,тогава тук всичко ще е наред.А сега не ви стиска,защото крадохте така,както могат да правят само мангалски азиатци.И сега ще се пукнете от страх,защото ще се напълнят затворите с фесове и кадъни,а компания ще им правят червените боклуци!Затова не ти харесва Маргарита Попова,азиатец такъв!

12