Магистралата от Русе до Бяла ще е готова до 2028 г., увери регионалният министър

Със законови промени консолидират всички ВиК оператори, за да имат достъп до евроинвестиции в регионите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оctavius

Шега, шега... Докато не видя не вярвам вече. На софиянци не им харесва идеята за развитие в Русе. Стига им да си цоцат таксите от Дунав мост... И да говорят на едро.

Северна България умишлено се държи без инфраструктура още с идването на демокрацията. ДС не могат да простят, че от севера започна разпада на соца.

Елеонора Николова: Днес Русе е много тъжен град Русе е много тъжен град, защото обезлюдява и хората нямат надежда: "Няма индустрия, промишленост, която да предлага атрактивни работни места. Градът е смазан от липса на перспектива. Ние се приближаваме към Видин, не към Велико Търново или Стара Загора".

Старозагорски дърт цървуле, от психото какво ти казват?

Да мируваш и да си налягаш парцалите в полуживото Русе, докато и Видин не го е минал.

Някакъв тип

Едва ли са ти казали точно това, но е добре, че се позна в обръщението "старозагорски дърт цървуле". Възрастен човек с детски мозък.

Виждам, че дъртото комунистическо старозагорско изчадие пак се появи с комунистическата си пропаганда. Вече 22 години не се ли убеди, че така селото му няма да стане по-голямо и по-губаво от град Русе?

Не разбрахте ли, че докато хвърляте камък по рядко лайно, все ще ви пръска? Игнор и това е. Ще му писне и ще си купи булка от пазара за селогъзорки....

Някакъв тип

22 години не му е писнало (от 2000 година го мяркам) да повтаря все едно и също. Човек на възраст, а все още се занимава с детски работи.

А защо според Е.Николова Русе е колкото 2 квартала на Стара Загора и вече върви към Видин като население и значимост?

Линк?

Някакъв тип

А защо според всички останали това не е вярно?

Според всички останали българското население на Русе е намаляло 4 пъти за сметка на няколко хиляди цигани и турци от Делиормана, които са се настанили в опразнените от българите имоти.

И докато я пуснат ще свързва 40-хилядно Русе и 50-хилядно Търново.

А нашето село стара загора вече ще го прехвърлят към сливенска област, защото намаля на 20 000 хиляди, предимно роми. Мисля да се изселя от село стара загора към Кърджали, град с по-добри перспективи за развитие от стара загора.

Бъркаш Нова Загора (2 пъти по-малка от Русе) със Стара Загора (3 пъти по-голяма от Русе.

По селогъзорец и рядко лайно камък не се хвърля! Много пръска!

Аз съм от село стара загора и по-добре знам нещата от теб. Само малоумен човек може да твърди, че село стара загора е по-голямо от град Русе и само малоумен човек може да му повярва. Село стара загора вече не става за нищо, само роми живеят тук.

Стара Загора е в пъти по-голям и по-развит град от нашия Русе. И там ромите май ги изгониха и им събориха къщите за разлика от опоскананото от циганизиране и турцизиране Русе.

Кой преди 30 години би предполагал, че Русе и Търново ще се свлекат до населението на Разград и Търговище?

Една по закръглева министърка, любимка на вожда бойко вече го беше построила този път по времето на царуването на герб. Защо не я питате къде е пътя? Колко пъти идва в Русе и се пъчи, че ще построят пътя Русе В.Търново.