Огромни задръствания по всички магистрали

Традиционните за празничните дни задръствания по магистралите този път бяха още по-големи заради планираните ремонти. Образуваха се километрични "тапи".

Обратно в новината

Коментари - Огромни задръствания по всички магистрали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ви става, бе хора?! Като видите 3 дни почивки и се юрвате по магистралите. А уж сме най-бедната и най-нещастната нация!

Ех Лиле нищо не става от теб, ама заради дядо ти е.

Apollony

Иначе имаме магистрали.... Само дето не стават ни за ядене, ни за возене. Ама Тиквон нали си има частен Спартан и му дреме на шмайзера.

съвсем ак ги затворят няма да има задръдтване

тва булгаристанските селяндури са гуема работа!

в мутренска и русофилска България е така..

В Русия нямат магистрали, няма какво да се движи по тях. Всъщност имат само истинска магистрала, Москва-Краснодар.

На Боката магистралите не вършат работа. Голямото пътуване се превръща в голямото влачене;)))))

и къде изобщо са тръгнали, че не си седят вкъщи, казваше баба ми

lu4ka

Ами по къщите си отиват, по родните си места.

Алоо, богатите. Елате да пътувате по релацията Габрово - Севлиево - Ловеч - Плевен. Както казват по хасковски - джан джун кола няма.

Вместо да се оплаквате, е по добре да си направите един качествен график за връщането,защото тогава ще вали дъжд и ще бъде по зле.Например нечетните номера тръгват сутринта, а четните- след 14 часа.Тогава обстановката ще бъде по добра.Гражданското общество трябва да бъде инициативно.

После българите били бедни...

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът: - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г. Наместникът вика разсилния: - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението! Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник! Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Бор... - Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?

До сега, къде се чесаха през годините на мандата, та сега демонстрации на ремонти преди изборите.

На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Снощи Лилето бе при Минко Пъпеша и каза,че магистралите ни не са,като германските,защото малко пари сме наливали в тях Въпреки,че германската магистрала с 2+ 1 платно в едната посока с видеонаблюдение и 70 см бетон за основа си е като нашата цена.Лилето ,каза,че ако наливаме достатъчно пари на всеки 5 години,магистралите ще се заливат изцяло с нов асфалт. Което означава,че непрекъснато ще бъдат в ремонт.Да видите колко и е акъла.А Гоце пък пак при Пъпеша каза ,че Лилето е силен министър.

Днес около обяд беше страшна мъка на изхода в София, посока Пловдив. За час и половина 10 километра. Задръстването започна още преди светофара на Горубляне около 1,5 км. преди него и така до отбивката за Нови Хан. После тапата се отпуши. Имаше десетки аварирали, както и аз се присъединих към тях с теч от радиатора заради силното загряване на антифриза и налягането. Оправих се, спирах през известно разстояние, доливах студена водица и това докато изляза от тапата. След това до Пловдив нямам проблем, а като се върна в София ще купувам нов.

Така правеше и баща ми преди около 50 години.

Пyтин

Културата ни липсва, не може докато чакаме в 2 колони, да минава кой откъдето си иска, на главата се качват само и само да са 3 коли напред.. двама щяха да се бият на Дупница, други двама спряха да ги разтървават. Като нема култура, дето се вика, поне да има контрол, но не би, за 200 км път и 15 км задръстване нито една патрлка, нито един униформен е така, да поклати тея дето си ги клати по цял ден, белким респектира.

По нивите оти не е задръстено, а все по магистралите киснат тия, не моем ги разбере. Здрави, прави, кат седнат в тия коли или пред тия компутри и цел ден се гърбат кат добичета. И после нервни, кръвно, дебели били, еми...

Стига сте врякали, не свикнахте ли вече?Другояче няма да бъде!

НЕ МИ СЕ ИДВАШЕ В СОФИЯ, АМА кво да се прави няма работа на село. Много повече ми харесва от колкото в София, но това е положението, кореняк СОФИЯНЦИТЕ, още по-тегаво ще ви става , така че СВИКВАЙТЕ ! ! ! ! ! !

Значи кво викаш, написа в гугл, работа у наше село и нищо не излезе? Или стоеше пред портата и викаше ее-е-е работооо къде си? Пробва ли да се захванеш за работа като: да отглеждаш крави, или мед да произвеждаш?

Един Архангел попитал Госпожа: "Защо Българите не се боят от Ада?" А Господ му отговорил благо: "Ами защото в България новините са по-лоши от Ада. За реалността да не говорим".

Друго е да го изпълниш !Комунистическото потомство строи" капитализъм"!Защо работата се задръства!Защо магистралата България постоянно се ремонтира или прави от грешните хора!Защо и до кога ще има "Тапи"!Весели празници!

Добър ден глупаци сетихте се да спрете камионите, добре че няма жертви

Пyтин

не бяха спрени, караха си най-спокойно, в най-гадните участъци

Сега е момента, след като селендурите се изнесоха от София, да им затворим пътищата за връщането им обратно!

При толкова мизерстваш народ, защо бедните се придвижват с коли, я не с велосипеди?

по твоята "логика",почивните дни трябва да са поне 20,за да можеш с велосипед да отидеш до Бургас-примерно,и обратно.ами зимата на велосипедите зимни гуми, или вериги да поставяме

елате на българските курорти!

Нали Лилето се би в гърдите, че няма да има задръствания и всичко е нормално?

А на това шосе магистрала ли се казва -с 2 лентички , е някой като ги открива и се пъчи ,задава ли си го този въпрос? Простотията е и на т. наречените "магистрали" и в изграждането и в подържането и в културата на движение -

ГЕРБ просто не могат да управляват. Едно е да режеш ленти, да риташ топка и да дрънкаш глупости пред слугуващите медии, друго е да си държавник и да знаеш какво тряба да направиш. Хаос и безредици, това ни очакват с такива като ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС и подобните им в Парламента.

Слави онази вечер имаше много добри предложения като : РЕФЕРЕНДУМ НАМАЛЯНЕ НА ДЕПОТАТИТЕ ОТ 240 на 120 И други много хубави реформи , но .... едва ли ще стане

Магистрала Хемус- задръстванията започват на километър и нещо от първия тунел на Витиня. Двама шишовци бяха спряли патpулката със светлини точно преди тунела и гледаха като телета на прелез. Причината беше, че се ремонтира платното непосредствено преди втория тунел. На въпросното платно в ремонт имаше един багер, който работеше и десет работника, които стояха и гледаха какво прави единадесетия. Пълен абсурд и нелепост, никаква организация...държава на автопилот...да ми излезе оная с изрисуваните вежди сега да ми обяснява и да прелива от пусто в празно. Как се прави в страните, на които Ганiо иска да подражава: 1) слагат се огромни светещи табла там откъдето започва да се образyва задръстването; 2) когато се работи, особено като се зане, че идват празници, се работи ден и нощ, за да се свърши работата преди празниците, или просто не се почва докато не свършат празниците; 3) работи се по ефективен начин т.е. всeки който е на обекта има задачи и трябва да тича, ако не да лети през целия ден; 4) като се вижда, че по отсрешното платно не минават почти никакви коли, се прави така, че част от потока на задръстеното платно да се пренасочи по свободното и ситуацията се наблюдава ежечасно. Не е толкова трудно, въпросът е, че трябва някой да седне и да помисли, не само да се говори от сутрин до вечер.

Прекалено много искаш от Боко и шайката му. Те просто толкова си могат.

Прав си до болка -но така е в държавите с традиция -не е и до ума толкова -има си правила и те се спазват-не че няма задръствания ,но всичкосе контролира и се търси ефекта на бързото решение...

всичко,което си написъл е вярно,но за да го постигнеш,трябва ма можеш да мислиш ,а не да говориш.но не да мислиш само как да крадеш, а да мислиш как да градиш.

Стою

5) Най-горният слой на шосето/магистралата се полага нощем. И съвсем малки неравности хвърлят сянка от светлината на фаровете. Валират и слагат материал, докато изчезнат сенките.

Толкова добър коментар не бях чела отдавна.Адмирации!!Дебелото Лиле и вожда ББ да седнат да почетат малко народното мнение из форумите, та дано им дойде някоя свястна мисъл!

Все едно евакуация след природно бедствие...

и по добре да не се връща

Е пасмина е, да. Ама ако не е тя да ви хрантути с труда и наемите си. Вас, софийските паразити. И гадния ви град-тумор.

Може ли така да говориш за твои съграждани/сънародници? Пасмина си ти , защото си късогледа душа, на която всики и пречат и само се оплаква. Заради такива като теб пуснали корени и не ''мърдащи'' души си седим в калта от години....

запалката къде и на коя магистрала има задръстване:) На село най-много някоя кокошка да ми се изпречи:))))

Айде бръзо , се изнасяйте по родните места. Нема се нервите, кога стигнете ,стигнете, важното е да се изнесете ,та и ние шопете по спокйно да си пийнем ракийката. Обадете са на ония пазарджийшкио кмет , да ви нареже малко розови доматлета за из път. И като стигнете некой ден , стойте си там по родните села, оти ние ,че ремонтираме целата магистрала и пат за София нема да има.)))))))))))))))))

Ти какъв се бараш бе момче.За софиянец ли си мислиш. Бил ли на Запад някога. Паляк малоумен!

Тоа па ? Ков Запад ,бе ей ? Аз тука си имам Витоша, имам си моя земя бе, алоу. Айде ,айде , одете дека видите, оставете ни нас . Ние шопето си седиме тука на родното место ! А Вие бегайте дека ви видат очите,и на запад и на изток . Само при нас нема да доаждате ! )))))))))))))))))))

Ако имаше тол такси, никой нямаше да се вре на магистралата. Щяхме да ползваме влаковете :). Като доброто старо време

Ето я модерната, жизненоважната инфраструктура, дето я изграждаме! Благодарности на строителните фирми, хвалипръцковците и техните вождове! Ура!

Ако имаше къде да се работи (и заплатите бяха почти еднакви) Нямаше да се получава това.

Нов повод да МУ честитим празника

Ако сте нещастни от тапите по магистрала Тракия, отбиите се да ви направя по една салатка с розови еко доматки.

шопите си пиеме ракията и мезим,докато селендурите висят като паяци на магистралата.

Безстопанствени шопи задръстиа магистралата!

Какъв х.й търсите в София? Стойте си на село.....

Ти ли си най-големия софиянец тук. Селяк малоумен.Паляк.Ако те пипна ше се осереш в гащите.

еееййййййййййййййййй!убавеец! :)))

В неделя ги очакваме да се върнат със зюмбюли и люляк във вестник увити, марули, кора яйца, буркани, тава с баница и последното кисело зеле:)) Сатиричния театър боб да яде:))))))

А остатъците от агнето защо си забравил ???!!!

Сега му е времето да преброят кои са истинските софиянци:))))

Да се броиме, ама ТИ не си от софиянците, така че не се брой! ;-)

това са селендурите които си отиват на село.ние шопите като си нямаме село не висим по магистралите.

така излиза, че "почиващите" реално губят между 5-6 часа за по-кратки разстояния и 8 и повече за по-дългите. Да ви имам и почивката.

да губят и по 10 часа не ми пука.аз съм шоп и нямам село.

Ти май див селяк и паляк. Шоп ми бил нашия!!

Като започнат да събират такси нещата може и да се оправят. между другото в Лондон, в Германия всеки ден е така

за да събираш такси трябва да имаш пътища.

защо говориш глупости ? магистралите около Лондон може да се задръстват но нещата много бързо вървят и се отпушват за много бързо време за разлика от бг. нали за това има "Variable Speed Limit"