Изнервен шофьор преби журналист пред семейството му на магистрала

Журналистът от "Дневник" и "Капитал Daily" Георги Пауновски е бил пребит от изнервен шофьор на магистрала "Тракия". При подобен инцидент край Пещера друг мъж е бит с бухалка.

Обратно в новината

Коментари - Изнервен шофьор преби журналист пред семейството му на магистрала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да си направим следните изводи: 1. Тази марка джипове не могат да вдигнат повече от 180, ако ви присветка ускорете до 240 и няма да ви пречи. Ако не можете да ускорите, сте виновен простак и имате проблем. 2. Хората които бързат и мачкат в лявата лента с 200 са нервни, защото в крайна сметка се предвижват много бавно - на всеки 10 мин трябва да спират и да се раправят с виновни простаци. 3. Простаците дето лазят с 130 освен виновни са и много подли, често нанасят удари с глава по кокълчетата на ръката на бързащите бизнесмени.

Доста хора без житейски опит и с ниско образование, обаче с високо самочувствие, подрастващи мутри, са се изказали във форума. От техните "разсъждения" се разбира, че скоро обстановката по пътищата няма да се промени. Аз също недолюбвам журналистите, особено спортните, но това не бива да ни пречи да оценим правилно случилото се, защото много хора изпадат ежедневно в подобни ситуации. Журналистът не е нарушил нито закона, нито правилника за ДП. Мутрата-побойник обаче е направил много нарушения - драстично превишаване на макс. доп. скорост, опасно движение на малка дистанция след друга кола и притесняването и с превключване на светлините, което е предпоставка за ПТП. Препречването и принудителното спиране на превозно средство, за мен е равносилно с отвличането. За побоя няма какво да се коментира. Ако има още хора във форума, които решават проблемите си по този начин, мислят се за най-силни, че могат да раздават правосъдие, това говори, че сме до никъде по пътя на т.нар. демокрация. Опичайте си акъла, че ще патите! А на мутрата-побойник пожелавам следващия път да срещне правилния човек!

Има,много са. Те,хората са казали,,Малка пишка>Голяма кола",демек комплексари колкото искаш.

БГ-то- пример за тотална простотия и селяния. Тъпанара карал с 180 км/ч. Алоооо, да си чувал колко е макс скорост?????? Такива тъпанари създават опасност за движението, и ако беше в нормална държава полицията щеше да те догони, и арестува, ако продължаваш да се държиш нагло. Само бой и ен в пандиза за такива, друг начин за такива тъпанари няма.

И сега какво в най-добрия случай, ще му образуват дело за хулиганство и вероятността да мине с административно нарушение също е голяма - т.е. възмездие нула! Pатова си дръж един боен пищов зареден под седалката и в момента, в който ми посегне ще го натъпча с олово...поне детето ми ще ме запомни като мъж и как трябва да се държи когато някой гамен те нападне, а не да се жалва на шибаната държава...битият бит, нае..я си е нае..ан.!

Само бой за некадърни шофьори ! Ама бой не два шамара.

прост си, това е ясно, аман от такива като теб

Бруталната селяния ще изчезне 25 години след като изчезнат Българите. По нищо не личи че живеем в 21 век - всеки пети е грапав и кисел сельо, за който за се подиграва, заплашва и обижда е нещо съвсем нормално. Егати тъпанарите - с бой нищо не се решава. Днес пребиваш някой, утре той ти пали къщата или ти такова жената. И така докъде ? Тъпо племе.

В никакъв случай не казвам, че побойника е прав! Това не е това начина и се надявам да си понесе заслуженото! Но и журналиста е направил маневра характерна за меките китки - вижда го че идва, пуска мигач и тръгва да се прибира,(с което редуцира скоростта си) след което решава, че можел да довърши изпреварването! Превод - онзи с Хондата го вижда на пътя, дига си крака от педала, вижда мигача и маневрата, че му освобождават пътя и тръгва да ускорява отново, при което журналиста с второто си решение откровено си го засича и създава предпоставка за ПТП.

Добре дошли в Чалгария! Страната на миризливите цигани, тъпите чалго-мутри и изпростелия до крайност народ. Дано скоро ни изтрие нещо от лицето на земята, за да не я мъчим. Само удължаваме агонията си на вегетиращи неполезни същества.

ПРОБЛЕМЪТ Е В ТОВА, ЧЕ ОТ ПРЕХОДА СЕ ВЪЗПОЛДВАХА ЧОВЕЦИ С МИНИМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗ НИКАКВА КУЛТУРА, ЗА ВЪЗПИТАНИЕ, НЕПИТАЙТЕ, ЗА НЯКОЙ, ТОВА Е МИРАЖ!!! ЧРЕЗ СВОЯТА НАГЛОС И АЛЧНОСТ ЗАБОГАТЯХА НА НАШ ГРАБ И СЕГА НИ СЕ ПРИСМИВАТ , ЧЕ СМЕ ГОЛТАЦИ И НИ ТОРМОЗАТ СЪС СКЪПИТЕ СИ КОЛИ ПО ПЪТИЩАТА. ЩОМ ТЕ НАСТИГНАТ ЗАПОЧВАТ ПРИСВЕТКАНЕ С ФАРОФЕТЕ ЗА ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ПЪТЯ И ДА ПРЕМИНЕ "ГРАФА" ТОВА Е ИЗМЕТЪТ НА ОБЩЕСТВОТО НИ И НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБУДИМ И ДА СПРЕМ ТОЗИ ИЗМЕТ ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ЗА НАША СМЕТКА. ПРОСТИ, НАГЛИ, ТЪПИ, СМЕТКАДЖИЙ ОТКЪМ ПАРИТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ДАЛАВЕРИИ ПР. МИСЛЯ, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЧРЕЗ НОВИЯ ЗАКОН ЗА КОНФИСКАЦИЯ ДА ОБМИСЛЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ТЕКСТОВЕ И ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ...

Не би ми било възможно да се съглася с Вас по Основното ( за което говорите) . По Моите Книги : -- по време на т.нар. прппрппррреход, Тези които (би следвало да Могат да) Мислят спаха ; Че и до Днес продължават да го Правят . ( За срам и резил ! )

Абе хора КАК СЕ КАЗВА ПОБОЙНИКА-това е най интересният въпрос.

ИМЕТО МУ Е НЕНОРМАЛНИК......

деер

Журналистите не трябва да имат права извън служебните си задължения! Ако имаше журналисти , вместо проститутки в България, едва ли щеше да е ударен за такова нещо! И не е пребит , а е ударен! Защо не му е съставен фиш за неправилно пресичане на път, който се числи за магистрала????!!!! Телефонирал ли е веднага на 112? Личи си, че е общувал доста със себеподобния си по манталитет, но не и по мускули и после плачи като за умряло!

Браво на Hondata, и аз така щях да направя! А вие дето много пишите знаете ли какво е да намалиш изведнъж от 180 на 80? Другия път като му светнат направо да спира!

Абе, нещастник и комплексар. Знаеш ли такива като теб и оня глупак колко катастрофи причиняват?!?!?! Що не излезеш извън колата си да те видим какъв си мъж - след два удара и сте на земята повечето тежкари комплексари - ГОЛЕМИ МЪЖЕ. Лично съм го правил! И теб да те срещна в тази ситуация, и теб ще просна долу, ей така, за кеф!

Глупак, КАК ЩЕ КАРАШ С 180 !? Това е нарушение! Ама то за мутро-чалгаджии ограничение няма!

Такива "нервни" шофьори си намират майстора - я дърво, я билборд, я канавка... Жалко, че понякога страдат и невинни хора покрай тях. А в САЩ е така - ако си нервен, болен, психически лабилен нямаш право да шофираш. Всяка агресия на пътя е опасна и създава възможност за инциденти. Затова полицията да си гледа съвестно и по-отговорно работата и да санкционира такива прояви !!! Добре е, че се повдига този въпрос и не разбирам какво толкова ви дразни, че това е журналист. Като не вярвате "по принцип" на писанията на ДИР-а просто не ги четете. На мен например редовно не ми пускат коментарите. АЛО, ДИР-а защо така, бе ???

Добре де, (Духът на) Караджата -- сега и Самодивите ли аз-лично да Ви/ви доведа ?!

Гнусните арогантни и агресивни хулигани трябва да бъдат отстранявани не само от пътя, но и от обществото (пандиз!) за известно време. Съпругата ми и синът ми бъха нападнати на улицата, на мене ми се случи на магистралата преди една година случка, за която не искам да си спомням! АРЕ вече да се цивилизова ТАА държавица!!!

За расовите чалгарци макс. скорост не бива да е повече от 100 км/ч. Иначе, основните правила на пътя са: Наблюдаваш обстановката, предвиждаш маневри на другите, пазиш не само себе си, а и другите участници, проявяваш толерантност .. и никога не спираш на пътя да се препираш с друг шофьор без полиция. Това е, защото дори в цивилизованите държави има смахнати шофьори!

Определено, Любимец 13 ! Определено !! .....Само това за `расовите` `чалгарци`: -- бихте ли приели да бъде ревизирано на `всички Днес по Тази Планета ` ?!

Истината е, че българинът с всеки изминал ден става все по-прост, изнервен от немотия и арогантен, като следствие от първите две- все по някакъв начин трябва да си избие комплексите. Съжалявам, че не напуснах България, когато имах възможност. Сега чакам дете и направо не знам как ще живея тук с него.

Знам само, че с кариерата на футболист на Стойчо Стоилов така се свърши, след като посегна на бие човек, който не му дал предимство с простия си автомобил. С един приятел от Скопие бях говорил - при тях такива сцени и изнервяния нямало, че много имали оръжие в автомобилите. В България всеки лайногриз/мутра е решил, че ако не караш със 160-200 км/ч нямаш право да изпреварваш на магистрала.

чак пък от нищото да ти изскочи кола движеща се с по-малко от 50 км разлика и то на магистралата ми се вижда смешно. а ако точно пред нея журналиста се е набил да изпреварва и хондата е трябвало да набие яко спирачките за да не го отнесе - направо си е за бой, щото наказания за такива няма - винаги задния е виновен. Като не си го видял в първия момент - видял си го после - отмести си се спокойно, като бърза да мине. Освен това - като изпреварваш гледай за 10-20 сек да стане цялото изпреварване. не като изпреварване на тирове по баир - единия с 90 , другия с 92 и така 5 мин си караш след него. Освен това - като си сбъркал - извини се. не да махаш и псуваш през прозореца. Те някои си затварят очите на такива жестове -ма другите - бият.

Ама верно си си уцелил прякора. Това лимонад най-отговаря на примитивното и мислене. Тоя не хонда да кара, самолет да му дадат, ще си отане каруцар. Колелетата на каруцата тропат в главите на много бързаци по БГ пътищата.

Лимонаде, имаме си закон за движение по пътищата, който ти разрешава да караш в най-лявата лента, ако поддържаш максимално разрешената скорост. Дори не говорим за случаите на изпреварване, където ако искаш можеш и с 40 да изпреварваш, ако в другата лента има спрял автомобил. От там нататък, не знам кой е за бой, който нарушава правилата или който ги спазва.

Това, което прави Дневник и останалите медии, са именно незаконна саморазправа с човек. Дам, именно 'добричкия пребит журналист' - който не е пребит, държи се като леке чрез вестника си, и, извинете, няма нищо общо с добротата.

Двама селяни решили да се правят на мутри.

Не разбрах журналистът защо е отбил след като онзи го е "притиснал" уж? Ако го заградят 2 големи коли как да е, но някаква хонда така да го притисне, че да трябва да отбие е някаква неясна ситуация. Най-малкото е можел да се обади на полиция, а не да се подчинява на Сульо и да му отваря прозорец да се разбират. Хората обикновено се срамуват че са ги били, журналистът изглежда не е човек и се изкарва "пребит" от 2 удара през прозореца. Аз въобще не бих спрял на такъв идиот.

Другия път селското момче (драскача),да си "оди" на село с "влако", да не предизвиква рискови ситуации по пътищата. И "нема да го дърварат".За него ще е по здравословно и за всички други ще е по безопасно.

щото некой утю после ще ни изкарва луди и изнервени.

link ГО КАК ИЗГЛЕЖДА СЕЛЯНИНА И ПОСЛЕ КАК ДА НЕ ГО БИЕШ

тва журнаселянина ли е или другия , дето си няма вестник?

Има разлика м/у смелчак и интернет смелчак. Тези интернет смелчаците са като онези, които са се крили във фустите на жените си 500г. Българина на маса и в Нета е много смел, но действителноста е много по - различна.

а може, докато го натиска, да го треснат по кратуната... пък после да се жалват. нали?

мутрата да приеме закон ,забранявачт скорост под 140км. на аутомагистрала.тогава ние некадарните ще изчезнем от патя и,там ще властват само онези с бухалките и простотята. на добар пат простотийо наша. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще изчезнете не само от пътя БОКЛУЦИ селски стойте си по дълбоката провинция и не се явявайте.

Шушомиги, когато в Германия някой засече друг, той му се извинява. Излезте извън селата си /ако имате финансова възможност/ и вижте как се държат шофьорите в Западна Европа. Тук има хиляди бабаити, които се правят на шофьори и имат големи претенции. Когато се научите да живеете като европейци, тогава и ще сте европейски шофьори, иначе ще си останете Ганьовци.

Е там е разликата,че когато си сбъркал се извиняваш ,а не показва жестове през прозореца и да пишат ,че са бити журналисти

Забравяш да кажеш обаче, че в Германия, както и в цяла северозападна Европа, ако някой слабоумник кара със 100 по магистралата в лявата лента, за пет минути става причина за километрично задръстване. Забравяш също да споменеш, че ако караш с висока скорост в лявата лента, на момента ти се прави път, без никой да се замисля и философства защо караш бързо. Същото, разбира се, се очаква и от теб, когато видиш някой да те застига и поради една или друга причина караш в ляво. Също важно е да се каже, че като ограничението е 130, всички карат със 130, независимо какъв таралясник управляват. Там на пътя има две неща, които в Бг ги няма, изключителна толерантност и уважение!

Мой човек нека да не си говорим алабализми а да казваме истини.В Западна Европа когато с моя камион съм в лентата за изпреварване и изпреварването продължава понякога над половин минута и от зад ме настигнат леки коли, никога не ми присветват и свирят с клаксони.След като се прибера в дясната лента, хората минават и никой не ти показва среден пръст. Минават и си гледат пътя. Тук в България .......... няма как да ме разберете. Трябва да го видите.

За такива деятели има просто противодействие: теглич отзад и пищов на кръста. Друг въпрос е, че и журналистическата версия е малко преувеличена.

Мръсни журналисти. Некадърни неделни шофьори. Показвай още средни пръстове и после защо си ял бой МАЛКО ТИ Е. мръсна гилдия клюкарса

Мръсни журналисти. Некадърни неделни шофьори. Показвай още средни пръстове и после защо си ял бой МАЛКО ТИ Е. мръсна гилдия клюкарса

На мутра какъв пръст да покаже!?

Мисля, че е пределно ясно кой е виновния, да не говорим че е агресивен, побойник нанасящ телесни повреди на невинни граждани. Да караш със 180km/h по магистрала си е нарушение отвсякъде. Но това са все хора на Бойко Борисов, нали той самият иска да се премахне ограничението за скорост? Е, тогава за какво се чудим че такива нарушитлеи и побойници не биват лесно и бързо задържани. Лично на мен така ми присвяткват с фарове при положение, че карам точно със 130km/h, а крайната лява лента по магистралата не е за изпреварване, а за каране. Ако иска - да ме заобиколи отдясно. Как да не карам в лявата лента, при положение че в средната лента масово се тътрят ТИР-ове, стари лади и други западни, но пак стари коли? Или трябва аз на свой ред да им святкам с фарове като хулиган?

към все още не тотално изчаткалите Хора пазете се от идиотите селяндури, по възможнжст не пътувайте никъде, в страната останаха само малоумно - чалгаро-пиянски отрепки. Положението става все по зле от ден на ден, незнам какво ще е след 3-5 г., ако не се вземат крути мерки за озаптяване на агресията. И на последно место , тия сливания са абсолютна глупост, само се е поущрява алкохолизирането и т.н. Няма сливане без инцидент.

КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ НЕ ЗНАМ, НО ЕДНО ЗНАМ. БУЛГАРИСТАНЕЦА Е ТЪП, ПРОСТ,СЛАБОХАРАКТЕРЕН, НЕ ЗАСЛУЖАВА ЖЕНА СИ,КОЯТО Е ДОЛНА ПУШАЧКА, АЛКОХОЛИЧКА И СКАНДАЛДЖИЙКА!

А-ааа ... не мой тъй, чичо Кадия ! ... Тя мойта и шамаросва ... та и камънье и дрве не помагат ; Мигар при Вас, комшу, не е същото ?!

Защо се стига до саморазправи? Защото властта я няма, а и да я има никой невярва в нея. Скоро ходих до Австрия , там същите бабаити се държат по друг начин и спазват всички правила. Моля коментирайте случая. Благодаря.

хаха,супер,щом журналиста го описва така представям си каква всъщност е истината

Някакъв си Argento казва, че в Германия са се е засичали като са се престроявали от лента в лента без да се съобразяват?????????? Такива мишки, който само знаят да гворят, без да мислят, те правят проблемите по пътищата- и не защото са бабаити, а защото са калпави шофьори. За да си бабаит трябва да имаш топки в гащите, но когато в гащите имаш тампон-значи си интернетен бабаит. Такъв ако види проблем на пътя ще извърне глава на другата страна, защото може да му се случи случка.

Глупаво нещо,обръщам се така защото не знам какво си.Иди разходи се(ако имаш)тази възможност и тогава коментирай.За 15 г. стаж никога не съм застрашил никого по пътя,но на такива като това журналистче и такива като теб съм се отбил. На никой не преча ,но ако ми попречат си ядат боя.

Как да застрашиш някой на къра с каруцата? Става въпрос за магистрали, а това , че се правиш на бабаит в нета си е за твоя сметка. Аз мога да кажа , че съм приятел на майка ти , ти ще ми повярваш ли?

Полвината от българите не разбират защо са монтирани мигачи по колите, а вие искате мутра да разбере , че не е лесно веднага да се пристроиш, когато някой кара с превишена скорост.

Лесно е, некадърнико! Просто си гледаш по-често огледалата!

Стана топло и кой каквито психопроблеми има, ги афишира веднага. По изнесените едностранни данни, няма какво да се коментира. По принцип подобни конфликти стават когато и двете страни не проявят толерантност. Толерантност в България не се проявява ,защото 99% от жителите са с комплекс за малоценност и отстъпките затвърждават усещането , че никой не се съобразява с тях. Иначе, такива неща като "от нищото появила се Хонда" , "Аз спрях да видя какво има да ми каже" и т.н. са само еманация на конфликтността и комплексарщината и на единия и на другия.

Карайте с 250 км/ч и се трепете.Успех!

Разбира се , че ако някой ти пречи да нарушаваш закона трябва да го нокаутираш. В повечето държави си се влиза директно в затвора. Но как да влезе в затвор като Ставийски пиян трепе хора и не влиза. Много уплетена ситуация.

Това ми се е случвало няколко пъти на магистралата, без частта с боя. Истината е, че има много малоумници, които карат с 200км/ч и не могат да разберат, че не можеш да се прибереш веднага след като ти пресветнат, без да застрашиш живота си и този на хората, които карат до теб в дясната лента. Българите сме комплексари мислещи се за голяма работа. Затова сме и в това положение.

Полицията и правосъдието не си вършат работата.

Нямам кола, нямам книжка. Но и аз съм свидетелка как идиоти хвърчат по магистралата като луди и принуждават всички да се залепят встрани. Колегата повдега един много сериозен въпрос и вместо да кажете браво, вие го плюете, типично по български. Утре ще набият вас, но вие не можете да дадете гласност. Дори да украси материала, той все пак ще се опита да стопира едно явление - саморазправата по пътищата и нахалството на лумпените с мощните коли. Ще се пребори и заради вас. С какво ви дразни това - не разбирам.

Явно твоите материали не се продават добре.Колегата ,колегата. Кой знае и ти каква продажна ..... си ама да напишеш някоя глупост можеш.Аман от продажници

А нещо да кажеш за лумпените, които не се съобразяват с никой по пътищата? Кой от двата вида ти се струва по-опасен? Ааааа чакай - нямаш книжка, е нищо това не пречи да вземеш отношение, без да имаш и ни най-малка идея за какво пишеи, Журналистке!

изкарай книжка , покарай малко и говори тогава. никой не знае точно случая. едва ли и на 2мата ще им е за сефте щом толкоз са се изнервили а и съм се нагледал на простотии по пътищата. а като си знаеш колата че няма да изпревариш за време в което да не пречиш на никой - не тръгваш да изпреварваш обикновенно. Загледай се как псуват само хора с "барутници" на който все някой изневиделица им изскача. Никой не е застрахован от недоглеждане, но както казах - явно и на 2мата водачи не им е сефте такова събитие и то дори за деня. Нагледал съм се и на тръгване да изпревариш колата когато си и се залепил на задната броня вече.

Още в началото да уточня - в никакъв случай не оправдавам оня дето е присветквал и се е движел със 180. Но въпросния журналист, след като професионално се занимава с автомобили, тестване и т.н., трябва да има опит и представа какво да прави в такава ситуация. А именно - ако наистина вече е бил в лява лента, преди оня отзад изобщо да се появи в огледалото му, никакви присветквания, клаксони и т.н. не би трябвало да го притеснят. Когато попадна в подобна ситуация, аз пускам ЛЯВ мигач още когато забележа бързащия на 100-200 метра зад мен. С това му казвам: "Видях те, но ще си довърша изпреварването, след което ще те пусна". А нашия човек се панирал, пък пуснал десен мигач че ще се прибира, пък после решил че няма още да се прибира, пък после взел че се прибрал рязко и т.н. И друго - рязкото прибиране в дясна лента е най-лошото и опасното, което може да се направи в тоя случай.

"Около 130км/ч" звучи като "Между 100 и 160", аре моля поредните двама измекяри на пътя! Ако си толкоз нахален и прост, че да тръгнеш да изпреварваш без да си направиш сметка за трафика отпред и зад колата ти, 2-3 шамара са най-малкото, което заслужаваш! Ако си толкоз прост, че да спреш да се разправяш с някакъв некадърен наглец, та да му биеш даже и шамари - това говори още по-лошо за теб!

Зависи, колко опасно и как точно е маневрирал журналята. Извинявай, но като му чета фурнаджийските излияния... ми смърди.

Точно това и аз казвам!

"Дневник" ми паднаха в очите.

На теб са ти паднали в очите ,но са си увеличили тиража.А и някоя политическа пария сега ще си плати за да стане сензация,как упавлчващите не правят нищо за сигурността на гражданите.Ето от какво се издържат скапаните ДРАСКАЧИ.

Нали КАТ по празниците щеше да следи усилено трафика по пътищата? Какво излиза и КАТ и полицията явно работят само по сигнали?Пък и с тая кола показана на снимката,полицията едва ли ще се пребори с престъпниците и мутрите.Една малка страна по население и площ ,а престъпност отвред.

Попадал съм и в по-гадни ситуации когато един идиот ме притисна в дясно за да ме изпревари .Буквално се навря пред мен и след това наби спирачки защото реши да отбива в пресечка от дясно а скороста му беше висока за да завие и всичко това на широка улица ,в неделен ден и без движение.Ако не бях набил рязко спирачки щях да го нацепя отзад и разбира се щях да съм виновен .Какво да се прави -дал Бог идиоти и дано не ги срещаме .Жалкото е че се въдят все повече и повече и стават все по -нагли и налитат на бой.За това щангата ми е под ръка в колата но ако извадят пистолет ...който изпревари .