Вещици се събраха да направят магия на Тръмп

В Ню Йорк запалиха свещи с надежда да спрат Доналд Тръмп да не причини злини, да се провали напълно, да не направи нищо лошо на никоя човешка душа.

Обратно в новината

Коментари - Вещици се събраха да направят магия на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е тия да бъдат опечени на клада, до една!!!

Вещиците имат над 60-65 организации много ясно се вижда, че се занимават с политика, и също така ясно се вижда къде принадлежат политически. Сред тях по-големи такива организации са Амнести интернешънъл, ТAC организация Общество за свободни права, организация Еко гражданин и т.н., тези НПО-та ясно са си поставили за цел свалянето на легално и правно избраното правителство в страната. Страната може да е САЩ, може и да е всяка друга.

Хахахах, с оранжева свещ, най-много да му дадат още сила, хаха. Това само хора без всякакви магически познания могат да го препоръчат като продукти за отнемане на сила. Към въпросните вещици: Ever mind the law of three, whatever you send out, comes back to thee! ; ) Ще му накривите шапката на Тръмп!

Така, вие паганини ли сте или християни? Какво обяснявате на духовно слабите хора как да правят магии, бре, диванетата?!?

Сорос опря и до вещиците.

Ако американците се плашеха от баба Яга нямаше да са най-силната нация в света. Тези трикове вървят повече в в страните с езическа култура и средновековно народно съзнание като Бг. и Русия, където са все още актуални култовете към Ванга,Кашпиоровски ... В САЩ доминира християнството, което изключва респекта към магьоснически дегенерати и суеверия.

пусна много мазно заклинание в мрежата. една блага, блага -явно се изживява като добрата фея.

Ох, на дяда! Дано са си изпили хапченцата против забременяване, горкичките вещички, че дядо оре здраво и хвърля надалече!

ДЕМОКРАЦИЯ ПРОЦЪФТЯВАТ: САТАНИЗМА,ПЕДОФИЛИЯТА,ГЕЙОВЕТЕ И ПР.ИЗВРАЩЕНИЯ!!! ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПРИЛИЧАТЕ НА ТЯХ?! ТЕЗИ ДА СИ ЯХВАТ МЕТЛИТЕ И ДА ОТЛИТАТ, АМА ТРЪМП НЕ Е ЛОШО ДА ХОДИ С БИБЛИЯТА ПОД ЕДНАТА РЪКА И С ЧЕСЪН В ДРУГАТА ПРОТИВ САТАНИСТИТЕ !!! АБЕ,ПОЛИЦИЯТА НАЛИ БЕШЕ МНОГО СИЛНА ТАМ БЕ?! КАК МОЖЕ ТАКОВА СБОРИЩЕ НА ПСИХОПАТИ?! ДОРИ ПРЕЗИДЕНТЪТ ТАМ НЕ Е ЗАЩИТЕН ОТ НИЩО...

Напротив, защитен е. Прочети коментара на кака Сврака.

Да не мислиш че гореизброените отрепки някой ги взема на сериозно там ? Затова и няма нужда от специални мерки.

Тук е Бг. повече се плашат от такива неща защото са уязвими. Много хора дори не са сигурни мъже ли са жени ли, и затова трябва постоянно да си го повтавят под формата "ние сме много МНОГО праведни и затова мразим толкова много, АМА МНОГО подобни извращения, че за друго не можем и да мислим дори!" "Ах колко е страшно някои педал да се появи на площада, че толкова хора може да се заблудят и да последват примера му"

Е.... и коментара! Е.а.. и темата. Вие добре ли сте, както винаги се питат в Американските фиЛми

Там си имат гр. Салем и вещици, които са обесили, тук пък - предизборен конгрес и митинг с напориста окултистка! Колко е малък светът, или простотията е голяма?

Докога глупавите кошмари, които сънува Насю Ментата ще бъдат предсатвени като новини в ДИРБГ?

И в наща махала се събраха вещиците,да баят на уя на Тръмп.След като е сменил толкова жени дано ги огрее и тях Тръмповия!

Тръмп да не направи нова инквизиция и да подгони вещиците. ;)

Два пъти ме триете, въпреки, че не съм употребил нито цинизми, нито ругатни, нито нарушавам нечии"добри" имена! Пак потретям, че не от вещиците ме е страх , а от силите на кръгове зад клана Клинтън, които могат да провокират от мирни дъгови протести до изстъпления в гета и метежи в юга и ако това не е достатъчно за импийчмънт да стигнат до атентат! Ще намерят съответните служби после начин да прехвърлят вината от някой нов Ли Харви или Джек Раби на удобните им вътрешни и външни противници !Всички тези мероприятия са още в начален етап, мирни протести, врачки, вещици, а после....!

В България хоратат са си с акъла, все още. За сега сме добре.

аз магията да управлява два мандата съм я направил отдавна, никакви там аматьори немогат да е развалят

ДРЪН-ДРЪН......В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ...? ВЕЩИЦИ....???? ХА....ХА....ХА

КАКВИ ВЕЩИЦИ. ....? В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ. ...? ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....!!!!

Айде, майна, съсипвайте си държавичката! И колкото по-бързо, толкова по добре за хората на Земята ..

ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА НЯМА КРАЙ.ТРЪМП СИ Е НА МЯСТОТО,НО ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ ИЗНАСЯ И ГО ПЛЮЯТ.НЕ МИСЛЕТЕ.ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ КРАДЪТ СЪЩИТЕ СА И ТЕ.НЯМА ДАРЖАВА В КОЯТО ДА НЕ СЕ КРАДЕ.

С кой акъл давате рецепти за правене на магии? Вие не считате ли, че така подучвате злонамерените хора?

Архивлечугото Сорос е изпратил слигинажа си да вдига джангър...

Така си е... Как вещиците да не желаят злото на Тръмп, след като са слуги на Сатаната? :)

Така си е... Как вещиците да не желаят злото на Тръмп, след като са слуги на Сатаната? :)

Какъвто президентът, такива и гражданите (или обратното?)... Всеки народ си заслужава управниците, с една дума :)

Здравейте, Когато на 20 януари 1981. Роналд Рейгън е избран за 40-тия президент на USA, хиляди американски артисти, интелектуалци, хора с "гражданска ангажираност", а и не само в САЩ започват оплюването на новия началник на Белия Дом. То не бяха крясъци и помии, 100%-ви лъжи, дирижирани от ТАСС, хихикания и от Западна Европа. Говорим за хибридни сега, но тогава съветската машина впрегна своите агенти по целия свят, троянските си коне - хрантутници на руските тайни служби, тъй наречените прогресивни. И всичко заради някакъв "холивудски каубой". И този нов президент, доведе могъщата червена империя (на злото) до разпад. Доналд Тръмп със своите наглед странни ходове изглежда хитряшки, несвойствен за президент на най-великата страна в малкия ни земен свят. Срещу ненаситната Руска Империя трябва да се играе и по нейните правила за да я накараш да се спре. През 2008 Русия нападна Грузия и я осакати, като и отне едни от най-плодородните територии. През 2014г. Русия нападна Украйна и и отне жизнено важни територии, включително Крим. 2015. започва подготовката им на запад: Латвия, Естония и Литва. Полша не е хапка за тях. 1995г. и 2005г. на прицел бе България. А защо не и 2015.? Видима жертва стана само Президента Росен Плевнелиев. Бойко играе странен кадрил и жертва блестящия ни президент. Явно Б.Борисов играе по правилата на Владимир Владимирович. За да победиш звяра трябва да играеш по неговите правила.

...тези от "добрите" служители на сатаната ли са ?

На Доналд Тръмп не може да му бъде направена магия, защото е роден на лунно затъмнение, при това пълно. Според астролозите на хора, родени на затмнение не може да им бъде променяна съдбата и кармата с магии. На затъмнение се раждат хора със сериозна мисия в обществен план именно, за да не може простосмъртните да им променят съдбата. link

Не, просто такива протестираха основно срещу Тръмп. Виж кадрите, ако не вярваш.

Култ към вещиците и сатанинските ритуали? Тръмп е толкова лош, че трябва да се молим и вещиците да ни освободят от него. Или не, сега се сетих - внушението е как цялата "общественост" е срещу него, вълни от протести, от ЛГБТ обществото, афроамериканците и мигранти, та чак до американските вещици - Тръмп пречи на всички! Гениална медийна пропаганда. Айде, като медиите съчинят нещо, което повече хваща декиш от това, да се обадят по телефона. Аудиторията вече не е чак толкова тъпа и за да бъде излъгана тези, които списват подобни истории, ще трябва да се потрудят повече, че да си заслужат заплатките.

Ми, ся - забавно е и то много. Щото ето така се ПРАВИ фейкнюз. ДИР-аджиите са преписали от БТА, те пък от западни "медии"... Само дето са пропуснали да проверят източниците. Ако го бяха направили, щяха да видят, че първоизточникът е един хумористичен сайт Екстранюз - Медиум, който се занимава пускане на гаври с "новините" във Фейсбук. (Подобен е на нашия "Бъзикилийкс") Мотото му е "Същите бомбастични новини като във Фейсбук, но добре написани" Пак там предлагат на либералите, които реагират прекомерно на начина на управление на Тръмп, да си направят ... кифлички с малини и са дали и точната рецепта. Брейтбарт са "наляли масло в огъня", като даже са добавили име "Вещици обединявайте се" (Witches Unite) и гъбата е станала още по-голяма. Но са се подсигурили с линкове. Но либерастки журналяк линкове не отваря, а само повтаря като папагал. :))) Това, че либерастите в САЩ, Европа и в България (ха-ха - и държавната БТА!!!) са взели на сериозно е също доста забавно.

Знаеш ли кое е най-забавното? Изглежда едно към едно като новина написана по Ню Йорк Тайм или Си Ен Ен за Тръмп и явно с това е и хумора, само с леко преувеличение. Но, ако е майтап, определено се вързах, защото ФейкНюсМедия (Ню Йорк Тайм, Си Ен Ен и прочее) наистина е паднала на толкова ниско ниво.

Ми, всеки може да си намери сайта - първоизточник - казва се extranewsfeed. Ако си го преведеш, излиза подхранване (хранлка) за ДОПЪЛНИТЕЛНИ новини. Като му добавиш и мотото... За подигравка, след подробното описание на "магията" са написали, че е задължително след края й, да подскачат радостно и да се смеят гръмко. Напомни ми за нашето "Кой не скача е червен" и за украинското "Хто не скачет - той москаль"... На нашия Бъзиклийкс е подобно - Новините, такива, каквито можеше да са. Нали от него тръгна прословутото (и разбира се - фалшиво) писмо-завещание на Левски, което и до сега го цитират тук-там. Простотия. А това с малините го добавих, щото е показателно - знаете за какво се дават (златните) малинки в САЩ... Трагикомедия.

Исусе Христе, помагай! Спаси САЩ и Европа от сатанистите, които се опитват всячески да унищожат бялата ХРИСТИЯНСКА раса и вече изобщо не подбират средствата! Нека всички християни се помолим от цялото си сърце на нашия човеколюбив Господ и Спасител - Исус Христос, да пази добрите хора в света от всяко зло, вещери и черна магия, а сатанистите да запрати в деветия кръг на ада, където им е мястото!!

Банда недоклатени кучки, които няма кой да е.е, правят магии. Тръмп ще си го премести в другия крачол. А в България ги правим министри и еврокомисари. КриСталина Георгиева, Кунева и нанасят реални щети.

Да се смея ли, да плача ли??...!

Лелчето, онова с демодираното червилце, дали прави заклинания бобецът и да не загаря? А Щерита - за повече загорели турски тираджии? И най-вече баш вещицата Хилари дали пристигнала на ритуала яхнала метла? :))))

християнството не одобрява подобни ритуали на вещици и магьосници.

Тея са сатанистите на сорос, обонго, килъри... цялата пасмина.

САЩ постепенно и сигурно откача...

Не бе, просто сега свалят маските, щото Тръмп им бръкна...

В България - в полунощ навръх Девети септември във вълшебния тиган на Бузлуджа се сбират петте червени самодиви-нинова,йотова,буруджиева,пиргова и дърева !Събличат се голи,опасани само с червен байряк и до изгрев слънце играят омагьосан казачок около статуя на Крали Бойко ,като се изреждат да му надуват кавала -11 пъти подред - след избори!

Пръмова и Рада Дълбоката им противостоят с гол кючек на лунна светлина.

В Русия ги обявиха за шамани и вещици, ще забъркат някоя отвара, та Тръмп да го хване перманентно разстройство.

симо

Доколкото си спомням ВЕЩИЦИТЕ са слуги на дявола и правят ЗЛИНИ......Това означавали , че САЩ е дяволска страна????

МОЖЕ БИ ТPЪМП Е НАСТЪПИL ДЯВОLА ЗА ОПАШКАТА! ТОВА ОБЯСНЯВА ТАКАВА PЕАКЦИЯ ОТ ЧЕДАТА АДИВИ!

СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ. КОЙ Е СРЕЩУ ТРЪМП? ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС !!!

Освен певицата Лана дел Рей-там е била и МАГАРИЦАТА Цецка Цачка дел Плевен!:))) .... Хибридна война-ако я беше видял Тръмп-от ужасТ щеше да пукне!:))

Резултат от дългото управление на обамовци и клинтъновци - перхуляса ли хора повсеместно...

Вещица има и нашето президентство на по-долния етаж.

Ще му пръднат на хея!

алооо вещиците от уса,за бели и черни магии ви трябват ходжи!!! трябва да доидите вав българия на всяка по един ходжа ,може и по две хожи един от пред и другия да ви е от зад!!!само тогава ще е сполучлива магията!!!

Глупостта е качество човешко.

Оххх..., като четох и направо ми се припика!