Издирват убиец за обир и престрелка в Ботевград

Бивши затворници ограбиха златарски магазин, отвлякоха две коли и стреляха по униформени в Ботевград. Единият от бандитите е задържан. Другият се издирва от жандармерия и отряда на баретите.

Обратно в новината

Коментари - Издирват убиец за обир и престрелка в Ботевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тоя е толкова кривоглед,че е мечта на всяко ченге при престрелка...

В мооого голямо заблуждение си :)

От кой президент е бил помилван убиеца - нали и отчет си прави Гоце ДС-то...?!? И кой съд и адвокатура са го обслужвали и освободили убиеца предсрочно? Ми пак Гоцевския и мафиотски съд, създаден и с помоща на партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ... Е ТОВА Е РЕЗУЛТАТА!!!!!!

Нека това лице извърши тези престъпления в Люлката на демокрацията "САЩ" и да видим колко стотици години ще лежи в затвора.

Съдията-а-а-а! Съдията, който го е пуснал от затвора с неизлежана и половин присъда, да влиза направо на негово място и да излежи целия срок - 20 годинки на кариерите за павета, за да мисли, ако оживее - как се пускат убийци пак на свобода "за добро поведение"! Много бил интелигентен - издържал изпити за студент! Ми това е утежняващо обстоятелство, бре, съдии - значи има акъл да измисли и да осъществи още по-засукани престъпления, освен това е хладнокръвен и волеви, не е като мекотелите "магистрати", способни само да се подпират един друг и да грабят рушвети под масата, криейки се из дупките на законите! И какво сега?! Гонят го, но не могат да го стигнат, той бяга със случайни коли, и пак им се изплъзва на полицаите, а ако случайно го хванат, ще хвърли сакчето с парите в храсталака и съдиите пак няма да намерят достатъчно убедителни доказателства, за да го пратят в затвора ефективно и завинаги! Аман от съдийски идиотии в тая държава!

Пенсионираната коза заблея от рано сутринта! КАКЪВ СЪДИЯ БЕ, ЛЕЛЛЬЬЬООООО??? ПУСНАТ Е В ОТПУСКА, А ОТПУСКИТЕ ГИ РАЗРЕШАВА НАЧАЛНИКА НА ЗАВОДА!!! язък ти за сутрешното словоблудство, земи се скррии отсега!

Ами като е пуснат само в домашен отпуск, защо пише "бивши затворници" в статията. Значи не е бивш. Май и самите журналя, които пишат по тия сайтове не знаят в отпуск ли е или е бил помилван, за да ходи да учи висше.

Отдавна е ясно, че три са котилата, които произвеждат престъпници - спортните школи, полицията и затворите. След като завършат спортната си кариера, малцина са тези, които успяват да си намерят легална работа. Като ги изгонят или пенсионират, мъже в цветущо здраве и средна възраст от полицията, тези които не успяват в легалния бизнес, къде мислите отиват. А затвора ги доошлайфа.

Ако миналият път е бил разстрелян, нямаше да бъде пуснат за добро поведение и нямаше да бъде извършвано поредно тежко престъпление! Крайно време да се денонсира Хартата за правата на човека, защото май освен престъпниците, други се не ползваме от нея

Dosta po-humanno i polezno bi bilo vmesto da gi razstrelvat, da gi izpra6tat da kurtiat kamuni v karierite!

сега тези педали които са го пуснали да ходят да го гонят!

Какви са джанъм тези камери на местната телевизия, които са заснели когато маскирани са притичали покрай нея ? После по направения запис , на който те трявва да са с маски са ги индефицирали, нещо не вдявам....

да на пълно съм съгласен с теб,а какво да кажат че приятелчето му което го хващат с изкълчения крак го пържи та този да знае на кого да отмъщава ли ?

да и аз се позачудих. бах тая камера.

Много знаете всички, но сте тъпи като ... Вярвате на всичко, което се пише, а то винаги трябва да звучи сензационно. Ако го познавахте друга песен щяхте да пеете. Но съм съгласен с едно: ТЪПАТА ДЪРЖАВА е виновна. Защото преди 15 години този човек (както и миналата година) имаше най-високия резултат на изпитие в университета и за да се набутат някои връзкарчета не го приеха...

Да бе! Гледам всички са ти тъпи. Затова ли стана престъпник твоят приятел? Защото не го приели в университета. Точно сега, когато всеки, който е поискал е влязъл и завършил! Твоето обяснение наистина е тъпо.

преди 15 години бяха мутренските и нямаше особено избор човек, сега има още по малко. Но ти явно си бил в първи клас. Абе тук всички се възмущавате много от всичко, то не беше цена на бензи, не бяха катастрофи с мотори (катастрофите с коли май ги приемате за нормални)... и т.н. но нещата не се променят. Скоро ще свикнете и още по-голяма престъпност която се задава, да те видим тогава. И вземи да четеш като хората преди да коментираш.

пич ти май вярно си улав а жорко или така ти изнася що то и ти си от хората на които всичко в живота им се поднася на тепсия .

не приятелче в час ме че пича хич не е тъп А що се отнася за държавата си много прав !

Бре, вие с тъпото станахте двама дето все някой им е виновен. Значи вината за положението ви не е във вас ами в тъпите хора край вас, в тъпата система на образованието, в тъпата държава. Много станаха оправданията - не мислиш ли? За личностите ви няма да повдигам дума, че ми намирисва. Нещо много се поддържате. Недоучили, недоработили, май се познавате с и беглеца. Съчувствие - едно котило сте. Крими!? Нещо реагираш и на другите по-надолу. Интересно!!!

Нали ние всички сме държавата. Ние избираме управлението на тази държава. Кой ни е крив?

И какво прави бандита на свобода , кой го е пуснал... Съда..ама кво да говорим за съда когато президентството -любимият ви агент Гоце е помилвал 500 бандита.Включително и Кънчев , който сега ще му даде циганските гласове. Кво да се прави партия на циганите, педерасите и гламавите пенсионери....

Спешно трябва да се арестува лицето, пуснало убиец от затвора.

Смърт чрез разстрел за такива, и за тези които са ги пуснали преждевременно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

е мишок пред рс ти е лесно да раздаваш правосъдие ти мислиш че го е направил от хубаво ли ? на човек му идва до гуша в един момент

открили огън по полицейския автомобил а пък ги подгонили някакви гардове? докога в полицията ни ще служат сульо и пульо които не я разбират тази работа, кога ще почнете да ги разтрелвате такива като диви свине та да почнат да ви вземат насериозно?

Да не гледаш и ти "ИРИС". Много ги гърмиш.

Бг полиция да разстрелва,най-много да разстрелят някой минувач.Та сега се сетих за един случай отпреди 2-3г.Двама полицаи гонят бандит,стрелят по него общо пет пъти,бандита стреля веднъж и убива единия полицай.Тва е Бг полицията,в случая добре,че са се скатали и няма ненужни жертви.

Интересно как се излежава 20 годишна присъда от 1999 до 2011. Хайде някой да ме убеди,че съдиите не са подкупни. Пускат се на свобода всякакви изверги! А после се издирват...след дъжд качулка. Те това е!

Ако можеше да четеш щеше да разбереш,че е пуснат в отпуск,а не е освободен от съда.

Ти май си гербера. Писна ми да намесвате политика във всяка тема! Едва ли има по грамотни от мен тук, включително и ти щом ме наричаш гербер....едно си баба знае, едно си баба бае! Съдия го е освободил....чети ти глупако!

Смтката е много проста: Съдиите са комунисти. Факт. Комунистите усвояват петилетката за 3 години. 4х3=12. Точна аритметика :-))))

Ти виждал ли си комунисти бе, глупендер? Знаеш ли при комунистите какво щеше да случи с тези хубавци още при първото престъпление от подобен род? Аман от емигрантски тъпотии!

Възможно е. Ако е работил, 2 отработени дни се броят за 3 излежани. Ако се държи добре, може още някой друг ден да му се приспадне. Четем, че учил и виШо... та не е невъзможно е излежал 12 години за 20. Човека май е интелигентен и това го прави особено опасен. Познава и района. Дано някой снайперист го намери и му чукне манерката.

Е братле да ти имам професията а ти колко годинки присъда избиваш без да си осъден ??????

да отиде при съдията,които го е пуснал

Ти като си бил казарма,ако въобще си ходил съдията ли те пускаше в отпуск?Отпуск се излиза след разрешение от шефа на затвора не от съдия.

какув отпуск, какви 5 лева?!? да не е на курорт или офисен чиновник? не знам един мериканец за такова преступление да е пускан в "отпуск". та тои е криминално проявен и опасен! това може да стане в бг само---за суяление *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Убил,ограбил...трепете ги тия.Обществото не може да ги издържа и да чака да се променят...за добро поведение го пуснали да обере златарския магазин и да стреля по полицията

Добре де, дали му смъкнаха маската на тоя???

тоя единия дето са го хванали явно е гледал маската на "Жоро" и не е внимавал в филма..

Не разбирате ли, че сега и да хванат тези бандити, не Цветанов и Борисов ще са виновни..

Какъв олигофрен трябва да си за да кажеш, че обирджията ОЩЕ СТОЯЛ С МАСКА??? Други герберастки говеда от столична община пък тия дни сметнаха, че на ден клошар си докарва 50 лева, а просяк - 100 лева. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ЕДНАТА ОТ ЗАМ-КМЕТИЦИТЕ ДАЖЕ СА Я КАНИЛИ ДА РАБОТИ КАТО ПРОСЯК, АМА ТЯ ОТКАЗАЛА!!!

Е,и?

- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....

Комплекси,а?

Още по-точно: първоначално натрупване на капитал

да би да е първаначално изтупване на капитала?

Сигурни ли сте? Нали нямаше престъпност вече? Или това е Костов, които иска да изложи другаря Бойко пред любящия го народ :)

Костов е виновен. Всеки опитен възрастен и разумен човек ще ти го каже

И аз така мисля. Костов е виновен и закризата в Либия, и за икономическата криза от 2008 г., и за урагана Айриин. Изобщо за всичко и всичко само Костов е виновен. Той и никой друг.

е откакто цвърци тъщов дойде, реши проблемите с престъпността, абе поне си пък реши апартаментните проблеми

Цветанов сигурно е хванал Зоро

Нищо не разбрах от тази новина - избягали ли са тия от улицата с един изход, или са останали там, а полицаите стоят на разстояние и ръкопляскат?! И защо са хванали само един, и защо не му дръпнат маската от тиквата - не им ли е любопитно поне да го видят кой е?! Екзема може да получи човекът с маска толкова време и после да съди държавата в Страсбург за нанесени морални и медицински щети ... И в това градче Ботевград, където има общо пет улици надълго и напряко още не могат да ги хванат - това е смешно? С хеликоптер ли са изчезнали от еднопосочната улица? Ква е тая тъпа история изобщо?!

ми кък, ти филмите с лудио Финез не си ли гледала? не хеликоптер ами метрото са хванали, което минава от там, ама още не са му резнали лентата и за това не наеме за него ;)

май министъра се е разкрачил между изборите и длъжността си и не знае на кой свят се намира

Човекът е обществено животно. Правото се съдържа в силата. Най-висшето право често е най-висше зло. Провинило се кучето, а наказват свинята. Съдебното решение се приема за истина. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Докогато това е истина,това ще е истината!

Ти па стана банален с това copy/paste :)

О-о ! Та значи, "нашенските" Бони-и-Клайд/ДжесиДжеймс приличат на-ааа .... пък и вредят само (Само !) на обикновени данъкоплатци ( В пълно противоречие на оригиналите !) ----- Какво чакаме тогава да си сформираме наистина-наши Пинкертон ?!

Да се задържи за 24 часа и да се пусне.

Не могат да разберат кой е заловеният от обирджиите! ЗАЩО? Защото не носи, докумнти, не приказва, а най-вече: "Задържаният от групата шофьорът, дори и в момента на задържането и в момента все още, е с маска на лицето..." МУУААА-ХА-ХА- 3 ЧАСА СЛЕД ОБИРА ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА МУ СВАЛЯТ МАСКАТА! Тоя е цЕл Зоро, бре! Така, може би, ще се яви в съда, ще бъде мистериозен като Желязната маска...

Това е Рей Мистерио от WWF и понеже е кораво копеУе не се дава без бой, маската ще я свали само в директно живо предаване по КаВал 3 и Сашо Диков ще му вземе интервю са смисъла на живота и всичко останало.

Мале пич, ти ме доразби, аз и без друго се хиля втори час, та сега вече съвсем зле... И представяш ли си довечера да го пуснат по новините, с все още не свалената маска и да питат - "Познавате ли този човек?" И наистина да се окажа Рей Мистерио!!!

Сложните проблеми имат прости и лесни за разбиране грешни отговори. Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, защото глупаците са така изобретателни!

Тия пък защо бягат!? Само да се морят...то комунистическия съд на Гоце ши ги оправдай още на първо четене. Гарантирам,че доказателства няма достатъчни-тоя филм сме го гледали...затова по комунистите само сопа

прав си "на зла круша,зал прат"-стара прабалгарска поговорк,нопонеже нама народ а племе никои не си спомня за умните поговорки.

Доколкото имам информация тези момчета ще раздадат златото на бедните, така, че спокойно...

според доверен източник тия щели да раздадат златото на бедните и заради това са ги оставили да избягат, а според друг още по доверен щели само да го дадат..

Нищо не разбрах от изречението, че се изтеглили с кола по улица, която нямала изход - и тогава полицията, която била по петите им, какво е направила?! Като са били в капан в тази улица, не са ли ги заловили всичките?! И този с маската на главата недосегаем ли е?! Що не му е дръпнал маската първият полицай, който го е доближил, пък да му е отвъртял един як, после втори, за равновесие, и след това - на земята, ръцете силно назад и в белезници, и да видим какво си спомня и дали наистина е забравил всичко и всички ... Каква е тази полиция в Ботевград, на кого се кланя?!

Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Това което е особено обидно е, че човешкият ум има свои предели докато човешката глупост е безпределна. Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него. Светът е пълен с глупаци, и никой не забелязва своята глупост, даже и не подозира. Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Апелирам, НЕВИННИ СА, кво да се лъжем, ей например аз съм престъпник и то за пример, пуснаха ме за национално издирване, защото един ми дължи 3 бона и аз му взех телефона и лап топа докато ми върне парите, е това си е истинско криминално деяние, а тея момчета са си добрички, няма кво да се лъжем..

Аз пък с тъпата си глава помислих ,че е започнало въстание ! Нали съм си циганин та ми е простено невежеството , от къде на къде тук срещу нещо ще въстава ....

Посткомунизъм!

Не - типичен капитализъм!

От гледане на тъпи екшъни, младите хора превъртяха и сметнаха че животът е кино... Тяхното безумие добре се съчетава с българската Темида, на която са вързани не само очите, но ръцете.

Крадците едва ли гледат филми. Важното е, че нашата полиция ни пази.... От какво ни пази не е много ясно , но....

Какъв ти е проблема с полицията? Не прочете ли, че момчетата са заковали единия? Или просто трябва да се плюе МВР от любов към спорта !!!

българската Темида, на която са вързани не само очите, но и ръцете......Е,това за ръцете, изобщо не е вчрно. Не са вързани, а широко разтворени. Кой каквото даде....

Там се снима Филм , това е по сценарии, по-късно ще стане ясно. Ама Цветанов случайно мина от там , извади пистолета и започна да гърми по артистите .

Трябваше да има застрелян, а не заловен. Сега мастити адвокати и честни съдии ще пуснат клетото същество да скитали из улиците и да стрелят лошите ченгета по него.

Това ми прилича на ляв екстремизъм с тази разлика,че онези оставят много трупове след себе си"Баадер и Майнхоф","Червените бригади","17-ти ноември"!

Бая си се напушил. Или е нещо по-твърдичко, а? Погледна ли изобщо какви идиотщини си написал?

"Добре се живее в България, много добре си живеем".

Станаха много нагли нашите престъпници и вината за това е до голяма степен на наказващата система-Прокуратура и Съд!

Доживяхме да видим нашите внучета да станат бандити. Да препашат чифте пищови и вместо да станат хадути в гората и бранят хората от кърджалии-държавни чиновници и корумпирани ченгета, станаха айдуци по улиците. Станаха наркотрафиканти, отровители, садисти и психопати, за които лечението е едно - елиминиране от обществото. Нямаме нужда от такива бандитчета, копиращи висшите ешелони на властта. Това не е Запад, това не е социална държава, това не е демокрация. Това е беззаконие, бандитизъм, десен екстремизъм и видими психически отклонения в млади хора, сбъркали пътя тотално.

Клинт, Това са последствията. Причината е малко по-дълбоко. Това са следствията от геноцида, извършващ се над населението на тая хубава географска територия, наречена България.Няма как иначе да се нарече тоталния срив на здравеопазване, образование и въобще всичко, което прави идна нация просперираща. Ако търсиш истинските причини, трябва да надникнеш зад кулисите, да видиш истинските цели на тези, които дърпат конците на света....

Дори да ти приемем логиката излиза, че една шепа свръх-богати заговорници провеждат спокойно политика на геноцид, а цял един народ (милиони) си стои и си трайка ? Така ли да те разбирам ? И виновни са шепата ? Ми народа, ако наистина не му е добре, какво прави по въпроса ? Нали знаеш, че проблема на давещия се е предимно проблем на давещия се... А ако той не го счита за проблем, защо на някой друг да му пука ? Аз тълпи от недоволни в България не виждам. Значи - няма такива. Точка.

Мунчо уа, имаш правописна грешка - пише се "иднъ", а не "идна"!

Да, имате право, Дет. Калахан ! ... Просто е крайно-време да дойде Скитникът от Високите Равнини .

Не "високите равнини", а "платата". Не превеждай буквално, а по смисъл. Английското "висока равнина" на български означава " плато".