Погребаха бившия бос на Коза ностра (снимки)

Бившият бос на сицилианската мафия Тото Риина бе погребан днес в родния си град Корлеоне на остров Сицилия.

Обратно в новината

Коментари - Погребаха бившия бос на Коза ностра (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Човек да не му завиди ни на властта,ни на парите.Животът му през годините,през които се е укривал,не се различавал много от този в затвора.

За разлика от кървавата история на мафията в Италия то българската мафия предпочете да се срасне с държавата за да избегне по 1,2...10 доживотни присъди.

Доживотната присъда не е хуманна нито по отношение на жертвите, нито по отношение на убийците, това е шибана демокрация и въобще демокрацията е капитулация пред морала и справедливостта, диктатура на простолюдието, парвенющина и регрес.

Аз съм убеден, че за такива изроди не би трябвало да важат обикновените закони за хората к човеците, за обикновените престъпници. Такива трябва да умират много дълго време, много бавно и много мъчително, в огромни и нечовешки мъки. Този и такива НЕ СА ХОРА, НЕ СА ЧОВЕЦИ, а изроди и човекоподобни, изгубили всичко човешко, ако изобщо някога са го имали!

аз смятам, че си садист-педераст. нищо повече, нищо по-малко.

Много като тебе вече плакаха ...:)

Баце,а земи си смени памперса

айде и сорос да го последва... пак мафиоз

но ако тръгнем по тая спирала на "филантропи"-я, не можем да спестим много-много от натоварването на Земята Майка със свръхчовечизиране. така ще спестим мръсотиите само от 1%, но, Аз като Един Оптимист смятам това за едно идеално и много добро... чудесно начало!

Погребаха бившия бос на Коза ностра Кога ли ще чуем такива новини и за босовете на българската Мафия- единствената възможност за излизане от затвора , напред с краката.

Велик и достоен мъж...така се живее този живот...пример за всички истински мъже...

ТЪПАНАР !!!

Не, обикновен боклук! От най-долна проба! Един от не малкото идиоти и дебили по тези географски ширини, който копнее за малко внимание.