”Мафията е в Източна Европа – особено в България и Румъния“

Търговията с оръжия и наркотици се завръща в България и Румъния, а за италианската „Ндрангета“ е детска игра да си купи политическо влияние в тези страни.

Обратно в новината

Коментари - ”Мафията е в Източна Европа – особено в България и Румъния“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ме прощавате, ама това са кръгли глупости. италианци ни владеят от 30 години, а ние да не знаем... Моля ви се, занимавайте ни с по-сериозни неща. Ние си знаем нашата мафия, само дето нито са ндрангета нито са италианци...

Главата на Гербавия октопод ,защо не се споменава!

И децата в Италия знаят че мафиотите избират главните антимафиоти. И сега ние ще се тресем защото италианската мафия го желае. Срам!

От 10 години в България премиер е член на СИК - мутренско мафиотска организация пар екселанс!!! И изведнъж за мафията в страната били виновни Нинова и Гергов !!!! Прави са били римляните: "Прост народ - слаба държава!"

а не, тоя Кръстник, още не е отстрелян, сега е пазен много строго с наши пари!

а Кръстника, защо не го споменаваш?

В България руската,сръбската,българската,италианската и още куп други мафии царуват от десетилетия без да ги закача никой,защото цялата държава работи за тях! А българинът е свикнал все да се оправдава с някого за мизерията си,преди със СССР,сега с ЕС,от ЕС ни натискат да оправим съд и прокуратура,но това не се случва,от ЕС наливат милиарди в икономика и инфраструктура тук,но мафията краде парите и накрая българинът се оплаква от ЕС... Е няма такава пародия на нация!!!

Предлагам замяна - българските комунисти за цялата италианска мафия с всичките 'и клонове. Те поне имат чест и достойнство! Една мангуста няма да остане!

При липсата на Съдебна система в България всякакви мафии и престъпници се чувстват,като у дома си! В Румъния може и да ги осъдят,нов България осъдени мафиоти ,политици,олигарси или богати престъпници няма!!!! В България всички престъпници са невинни! В България може да си живееш живота в затвора,може да ти внасят и проститутки вътре,дори танк може да вкарат,тук всичко е възможно! В България МВР,ДАНС,ГДБОП,съд,прокуратура и правителство пазят престъпната сган!!!

Румъния поне осъди и вкара в дранголника някой и друг мафиот, даже и такива бивши управляващи мафиоти от властта. Конфискува им всичко заграбено. А в Българията мафията не е пипната, и даже си управлява и си прави каквото си иска!

Мафията не е само тук, а и в Централна Европа.

Поредната западняшка наглост и гавра с нас!!! Крадеца да вика - дръжте крадеца!!!

Мафията прави огромна грешка. Тук чатпат се вихри народен съд и ще им се стъжни картинката. Наближава Второто му издание

наистина "новия народен съд" наближава и той е за вас селски комуноиди......нали виждаш каква вълна се надига в Европа и тя не е комуноидна татака ще ви залее,че ще се чудите къде да бягате

Обърнал си го на 180 градуса, но явно така ти изнася. Соросоидите дават фира навсякъде

БОЛШЕВИК

искаш да кажеш, че тоя път ще ви гоним по мишите дупки чак до Лондон, не само до Берлин!

Еми да...главата на змията е тук заедно с цялата му пасмина.