Мадуро се закани да разгроми това "лудо малцинство" опозицията

9 март ще е критичен за Венецуела: тогава ще се проведат паралелни протести на привърженици, съответно на президента и на самопровъзгласилия се президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия, от шпионската централа в бившето ГДР, сега как ги наричаха там, май отдел за "обработка на данни" в ДВ, май така ги наричаха, държат много печено и яко - при всяко изпращане от техен "компонент в мрежата" (като дир.бг, например), минаваш през задържителната проверка, че не си ... "робот" или т.нар. "бот в мрежата", а жив човек, или както казваше един мой познат, "тия от службите удариха дю-шеш с тия пусти проверки за ...терористични актове".

Защо Дир.бг не казва нищо за "мистериозният самолет с министър на Мадуро, кацнал в Атина" на 5-ти този месец, мисля че беше? За някакъв нелегален износ на ...разни активи ли става въпрос...или за какво? Тишина, никакъв отговор, ... само се чуват вълните от прибоя на местния кей.

а обвиняваш другите в международен заговор... да не си на работа в американска фирмичка?

Като не се случило нещо, кой да пише. Поредното американско впръскване на дезинформация. Плосък номер.

Конституционния срок в който Гуайдо можеше да претендира че е президент изтече... от 23 Февруари Гуайдо е най-обикновен метежник;)

В момента в който САЩ спрат финансовата помощ за самопровъзласилия се ДЕМОКРАТ, нещата се утихнат. Но за съжаление много станаха ДЕМОКРАТИТЕ.

миналата седмица инфлацията във мадуростан достигна 1 700 000 % колко ли е днес?

При такава инфлация ще трябва да му търсите ...Мадурите..с електронен микроскоп!?A?

В този форум всичките що свирят на Курнелия, треперят от клатенето на Мъдуро и плачат за Путин!!!!

Каква е тази ,,галактическа балада,,? Дай я на ,,Фондацията,, .

Прав е Мъдуро. Хората трябва да се мачкат и да се бият. Всеки който е с неправилно мнение трябва да бъде затворен или убит. Добре е да помисли за връщане на робството. Който сбърка - продават го за роб и точка. Всички трбва да мислят правилно и да не мислят за глупости.

битката на протестите

Наглостта на краварите няма граници. Блокират им парите и казват, че са бедни и гладуват. Изпращат подаяния и половината камиони пълни със винкели и железа. Говорят за демокрация а подкрепят самообявил се за президент. Всичко това се прави докато им вземат петрола - жертвите нямат значение. Защо не се интересуват от Сомалия, Нигерия и др., където живеят по-бедно и от Венецуела. Подлеци, които Господ ще накаже най-накрая.

Нигерия и Сомалия отдавна са обект на същия двустранен международен интерес. Естествено, резултът от Дербито и там пак е нулев- в спор не се ражда истината.

Прав си, Господ ги наказва, но със закъснения, Рейгън умря като дебил, Татчър умря като дебил и т.н.

верно е тва- но пък тези, дето скоропостижно ги умират, са достойно възнаградени за своята праведност.

Цитат: "Съединените щати разглеждат възможността да наложат нови санкции срещу Венецуела, за да засилят натиска върху правителството на президента Николас Мадуро да се оттегли от властта, заяви вчера съветникът на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Болтън..." От къде на къде, някой от чужбина ще призовава за отегляне от власт? И ние може да викаме, Тръмп да се отегля, ще правим Мадуро президент на САЩ! ;) И говорят за "демократична Венецуела", при положение, че Мадуро е избран с над 3 пъти повече гласове от следващият на изборите. Докато Тръмп е избран с почти 3 милиона гласа по-малко от Хилърито заради недемократичната им изборна система! Правилният въпрос е, къде има повече демокрация (превод от гръцки народно управление), в САЩ или Венецуела? И безпорният отговор е Венецуела. В САЩ няма демокрация. Но не съм чул ЕС да протестира срещу избора на Тръмп. Както преди на Буш-младши, пак спечелил с по-малко гласове и пълни манипулации на избора във Флорида, с губернатор негов роднина. Спечелени уж с 500+ гласа. Като там всички електорати отиват за спечелилия. А недействителните бюлетини в цялата страна са над милион.

Заформя се ситуация луз-уин по американски... Онзи подготвеният за "революции" в Америка и карал стаж в Сърбия гайдо се провали с гръм и трясък и сега бавно се превръща в ненужен политически труп. Полезен ход има единствено в неговото убийство. Така хем ще обвинят Мадуро в репресии, хем могат да имат претекст да нахлуят, хем не на последно място да се отърват от ненужната мърша...

Гуаидо или Гуайдо?

Все едно, той е вече труп но още не го е осъзнал. По принцип имена не се превеждат и не се натъмъняват към даден език. Но само по принцип.

Май е второто, но явно тук не знаят как.

Ако Американците не влязат и не разстрелят този кучи син, не са никаква велика сила.

Ако Американците не влязат и не разстрелят този кучи син Петър, не са никаква велика сила.

Ако Американците не влязат и не разстрелят този кучи син Павел, не са никаква велика сила.

по голям кучи син не виждаме.

Хахаха съвсем ДЕМОКРАТИЧНО, хахахах да те и в ДЕМОКРАТА, хахахаха

Болшевик бори се с малцинството. Болшевик и руска помощ е магическа комбинация , води до липса на бензин , 8 долара заплата и глад в най-богатата на петрол държава. Както казваха на времето , ако комунизмът победи в Сахара, ще възникне дефицит на пясък.

Познато като комбинация ,с болшевики и руска помощ България , страната с най-много атомни реактори на глава от населението , имаше режим на тока през 80-те години.

Ясно разбрах, ще има протести и контра протести. Само не разбрах-снайперистите, които ще стрелят и по едните и по другите с цел ескалация на напрежението, те дали са готови. Ще видим на девети март...

снайперисти вероятно са вече на позиция!

таа мачка не а наща!

чудя се защо оше ги бави!!!мръсните американци сеят смърт и терор,света ги мрази !!!

другарю-товарищь?!

Прогресивният диктатор.