Албанският премиер: Несправедливо решение на УЕФА

Албанският премиер Еди Рама оцени решението на УЕФА за прекратения мач със Сърбия като несправедливо, предаде сръбското издание Vesti online, цитирано от Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Албанският премиер: Несправедливо решение на УЕФА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Несправедливо решение, ама друг път. Брат му извършва провокация на чужда територия, при това ПОЛИТИЧЕСКА, а после УЕФА му виновни! ... Трябва просто да си плащате за грешките! Това е.

Ей нямат срам тези помаци бе!! Цял свят видя политическата им мръсотия. Вижте муцуната на този боклук....

Един премиер не може да слиза на нивото на един фен и да се изказва по подобни теми. Още повече, след като албанци са станали причина за събуждане на масови безредици в съседна държава, от която е отделена територия. С това изказване този премиер продължава да провокира Сърбия и сръбския народ.

Алооооо, рязания!!!! Да си гледаш шортите и ниския интелект, шиптърите и вся осталная сволач из Албанско!!!! Стойте си по планините и пасете животните. Не правете нещо, което ни ви е по силите и възможностите!!! Да им го преведете - на шиптърите!!!!

Освободи се от предразсъдъците и не бъди надменен, защото народът ти ще страда с хора като теб! Виждай доброто, което постигат другите народи, особено враговете ти, защото може да се окажеш вековно изостанал и да изгубиш земята и държавата си. Албанците имат воля и си направиха електронно правителство и сега дърпат нагоре по- бързо от нас. Надменността на българските комунисти и националисти е проява на глупост заради нестабилно образование. Ако искаш да си националист и да си полезен на народа си , трябва да търсиш повече знания, особено за враговете и приятелите си.

Решението е напълно справедливо. Сърбите отговарят за реда на стадиона, но албанците нямаше как да не бъдат наказани за тази провокация. Нека припомним, че албанска публика нямаше. Дронът е бил пуснат от ВИП ложата, от брата на албанския премиер (!). Или поне така се твърди. Това, което се развя на стадиона не беше нормален национален флаг! Карта на Велика Албания включваща територии на други държави. Футболистът на сърбите, който свали знамето на земята беше остро и фанатично атакуван от албански играчи, при положение, че той не оскверни по никакъв начин флага, който, пак повтарям, не беше национален флаг. Това ми приличаше на болен фашизъм, което стана на терена.

Уефа наказва и сърбите като им взима победата- взима им три точки. Какво му е справедливото? Лошото е, че сърбите са си бъркали в дупките и са оставили брата на премиера да внесе управлението на дрона със знамето. Де да знаят, че е такъв простак? Ами изгубиха сума територия не помнят ли? Явно са прости и не помнят! Ние постоянно повтаряме враговете си и помним, но пък сме безволеви, когато трябва да им теглим една контра.

kikuno

Еди Рама сякаш е завършил школата за активисти на ДПС-от една страна предизвиква опасна етническа провокация а от друга се представя за жертва и се кълне в евоценностите (митично същество подобно на Ети или гадинката от Лох Нес и тн)така сякаш с тях може винаги да избърше ръцете си независимо с какво са изцапани .

Не разбирам, когато високопоставени лица коментират в някакви соц. мрежи!

Да несправедливо е. Трябваше да ги накажат повече. Поне да присъдят ответния мач да се играе при закрити врати на неутрален стадион, тъй като е много рисков. А трябваше да ги накажат повече, точно защото това бе държавна политика на Албания. Брата на президента е замесен, а президента за втори път ги подкрепя. За такова вмъкване на политика за малко да изхвърлят състезание от Формула 1 в Турция, че бяха наградени от някакъв президент на Севернокипърска Турска Република или нещо подобно. Разминаха се с глоба.

Напротив,напълно справедливо решение!Даже ви е малко.Даже,братята сърби,ви изтърваха.Защото,за подобна арогантна,провокативна проява,трябваше да ви претрепят от бой.Да бяхте дошли на мач у нас,с феновете на Левски,ЦСКА,Тракия и Ботев по трибуните.......и да врещите за Велика Албания....

Ако искам ще изпълня решението, няма да се подчиня на съда. Да си гледат работата.

шиптърите асмо ний сме ги "упраяли" кат видели български войник и си късали цървулите от бягане преди има няма 70 г

Вие господин Премиер имате амбиции за велика Албания??? Аз пък съм за Велика България така няма да се карат и Сърбия и Албания и ще имаме общ футболен отбор който пък знае ли човек може и да почне да побеждава?