Лютви Местан: Невинен съм и не разбрах в какво съм обвинен

Другият обвиняем по делото Юсеин Ахмед, баща на загиналото бебе, ще даде обяснения на по-късен етап

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя боклук е бил учител. Аз бих го заклал като прасе още на пътя.

Вижте ако не сте виждали гьонсурат.

Наглец и убиец!!!! Народа ви осъжда на ……

Всички разбраха, само ти не разбра в какво те обвиняват. Как може този нагъл, долен, гнусни индивид все още да е ненаказан.

Невинен, ако беше спрял на стопа и не си предизвикал катастрофата. Виновен, съд и затвор.

Аз съм българин, но също смятам че Лютви Местан е невинен. Просто са го натопили, пътните полицаи. Досега никой не е доказал вината му.

Как спи спокойно този индивид?? Прокуратура срещу пари и влияние ще изкара и бялото черно! Както и в нашия случай, при причинена смърт поради алчност, оттам безхаберие и безразлииче към човешки живот, от лекар, дал клетва да лекува и спасява човешки живот, но забравил всичките човешки и лекарски ценности, забравил и тампона на съпруга ми, делото срещу лекаря от "елитната" софийска болница Софиямед се влачи вече три години!!! Позор за цялата тази корумпирана съдебна система! Бог забавя, но не забравя!

Затвор бе, измет скапана!

Срам, срам, срам!

Простия мангал не знаел... Мамка ти мангалска нагла да еба.

Мда, честито. След 11 юли ептен го загазихме - шибани протестъри.

Да, отнех предимството му на оня, но не съм виновен, той бързо стигна до мене, та не успях да се скрия в турското посолство....

Доказан турски шпионин! На държава и нация далеч от културата, езика и религията на България. Но русските шпиони били проблем! А този и други мангали от анадола могат партии да си правят!

Наглият боклук не разбрал в какво бил обвинен ? В убийство на малко дете бе нещастник !!!

На протест! Мутри вън! Има толкоз прост народ.

:))) Имаш едно виртуално малко от каквото пиеш като почерпка :)))

нищо Ага в нищо не си обвинен, сега съда подваластен на Да България ще те оневини. Все пак нали призова ДОСТ-аджиите да гласуват да Христо Иванов.

Има един човек. Ставри. Бай Ставри. Строг, но справедлив. След като ти не си в състояние да разбереш в какво те обвиняват, бъди сигурен, че Бай Ставри ще ти обясни подробно. И ще ти обяснява всеки ден, а при нужда и по два пъти. Така силно ще си привържеш към него, че един ден като напуснеш общото ви гнезденце , ще си спомняш с разширени зеници и болки отзад обясненията и анал..изите му.

На кукуво лято. Електоратът не е дорасъл за демокрация

Типично по комунистическо-депесарски маниер. И руските подлоги сега им дадоха още повече да гласуват. 4естито на дпс - ще са първи или втори в новия парламент. Гласувайте пак за костов, галева и чалгаря и се чудете.

Разбира се ако на мястото на засилената кола с бебето беше засилен моторист коментарите щяха да са абсолютно противоположни.

Убил си хора, бе педал.

Лютви ти не си истински турчин.Истинския турчин е отговорен и има чувство за дълг.Ти не си от тях.Жалко.

А в нищо , само дето уби онова бебе .За теб ,дреболии. Дано бащата ти тегли ножа като на свиня , каквато очевидно си.

А, нищо бе, то няма никакви проблеми да убиваш дете, при положение, че караш и с превишена скорост... От какво се притесняваш, че дори и на знак стоп не си спрял?

А убитото бебенце от теб не е ли от значение.Отнел си предимство,на стоб не си спрал.Чиста наглост

Виновен си за това, че си убил хора при знак стоп. Този човек се е самозабравил

ПОвечето живот вече си го минал. Скоро ще отидеш на едно място, където много добре ще ти обяснят в какво си обвинен. Там няма журналисти. Никой няма да направи новина с теб. Няма да си купиш удобна истинита.

Като го гледам как пращи от здраве и как се движи делото няма да познаеш.Дори ще го надживее като прекратено по давност след 8 години,ако не е прекъсвана давността и дори и след 13 ако е прекъсвана.Все ще има някой свидетел заминал неизвестно къде,който защитата му ще иска да го разпитат и ако не успеят ще му слушаме тирадите как е бил преследван.

за този изрод?! Не разбира в какво е обвинен?! Този няма човешка съвест и не е човек, а е изпитващ удоволствие от човешките мъки и страдания шейтан (дявол) за това не бива повече да е под слънцето!

нагъл,по-нагъл,гнус-местан...повръща ми се като го пиша....

Две години от тогава и още не разбрал за какво го съдят! Нагъл циганин!! Пак ли ще се скриеш в турското посолство, предател? Както няколко пъти прави през годините!

Тоя турския агент какъв е мазеееен.......и ще се измъкне....само гледайте ! .....Иначе най добре Хафъзов да му носи локум и дюнери в пандиза !

Излизаш от стоп и предизвикваш катастрофа с убити и ранени.Какво не разбираш ?!

Местаня е апселютно невинен.В кочината нареченабеге има място само за такива като него.Те винаги са невинни.

ВИНОВЕН си за няколко неща - 1) УБИ БЕБЕ ( без значение " умишлено или не " ) , 2) Че изобщо си се родил, 3) Че си НАЛЪЛ ,БЕЗОЧЛИВ, ГАДЕН и МРЪСЕН РЕЗНЯК и 4) Само за това че си политик трябва да лежиш доживот !!!!

Местан не спрял на знак ;стоп: и този наш прословут съд осъжда бащата на детето.Какво неясно има,че протаквате нещата.А защо не искат свидетелите да се явят в съда е защото ги е страх от последствията ако кажат,че Местан е виновен.

ами умря едно детенце бе, заради тебе бе, боклук!

Като го видя и ми се доповръща.

Абе хора пишете за кого говорите.

Мястото ти е при бай Ставри. Да те разпори анално, боклук рязан

и да ти резнат главата все ще е късно .

Типична шофьорска наглост: отнел предимство, убил дете, ама не разбира в какво е виновен...

Другият е карал с превишена скорост. В таква ситуация отнемане на предимство не се зачита. Научете си законите. Иначе Лютвито е боклук и трябва да лежи в затвора, но за други неща.

Как знае, че е невинен, като не знае в какво го обвиняват?

Станка, ти никога не си знаел къде се намираш, така и сега.

какво не разбираш бе каун? път с предимство и път без предимство. нали уж имаш книжка.

е как в какво, уби дете! НЕЩО НЕЯСНО? АЙДЕ 7.621 НЕВИННИЯТ.

Видя се местаня колко милее за българомухамеданите след като уби дете и продължава да се прави на улав. Дружките му от ДПС и те са на същия акъл. Че съда ще го оправдае май вече никой не се съмнява.

Ти илри шофьорът ти не сте спрели на знак СТОП. Предизвикали сте ПТП и едно дете е умрляо. Кое не разбираш?!

Само дето удара е в платното което заема Местан, а не в платното където е трябвало да е БМВ-то в което загива детето. На това включване видимостта е лоша и излизащия от пътя за селото не вижда много на далеч какво става в ляво от него. Видимостта е под 100 метра. Напълно достатъчно за реакция, ако колата идва с не повече от 20 метра в секунда - тпоест 70 км/ч. Това е посоката от Кърджали към границата. Точно от там пристига колата в която загива детето. Удара е в платното към Кърджали. Ако бащата на загиналото дете си беше спазвал лентата, щеше да мине зад колата на Местан. Също така предницата на колата на Местан е отсечена. Трябва да е било удар с доста висока скорот, защото колата на Местан почти не е мръднала странично. А предницата я няма! Докъде се обръщат нещата, аз дето смятам, че Местан трябва да е увит в мрежа с тежести и да го хвърлят в някой от родопските язовири, го зщитавам по случая.

Наглец....