Любомир Топалов: Тръмп направи Северна Корея "велика отново“

Подписаният документ от двамата лидери е "безумно общ", смята експертът

Обратно в новината

Коментари - Любомир Топалов: Тръмп направи Северна Корея "велика отново“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единсвеното конкретно е, че американците няма да правят повече съвмесни учения в региона. Оттеглят се. Отстъпват! Всичко друго е бла, бла. По-голям провал нямаше как да сътвори великият стратег.

Само, че пред 1992г. КНДР не са имали водородна бомба и ракати, които могат да стигнат Сан Франциско, не са били блокирани от Китай, с уговорката, че ако не ги обузнадаят митата ще останат и ще се вдигнат!

Срещата Тръмп - Ун: - Хау до ю до? - казва Тръмп и се усмихва на камерите. - Не, не - Ким Чен Ун! - казва кореецът и също се усмихва на камерите. После тихо казва на секретаря: - Веднага открийте другаря Хау Дую До и го арестувайте!!!

"лидерът на свободния свят" се кефи на приятелски контакти с "кървавия диктатор" - това е западният морал в действие - НИКАКВА ценностна система; после тия боклуци си позволяват да говорят за "демокрация" и "защита на човешки права" - отврат!

Stan Stan

Няма как Япония да започне да прави атомна бомба. Зависима е от САЩ, почти напълно окупирана. Южна Корея може за броени години да си направи, но и на нея американците няма да разрешат, по-скоро ще върнат атомното оръжие, което изтеглиха от Южна Корея още преди 10 години. Бразилия - на нея пък за какво и е, кой я заплашва и кого ще плаши тя пък с него ?

За съжаление, през последното десетилетие, международната политика и реалностите на световната сцена, деградират до положение, от което трудно има връщане назад, а още по-малко пък очаквано стабилизиране в близко бъдеще. Агресивната, недалновидна, конфронтационна и деструктивна политика на големите играчи на световната сцена, води света към нови висини на несигурност и неясно бъдеще... Какво да се прави - алчността, глупостта, наглостта и агресията са на мода и почит в съвременния, иначе технологично развит свят!

Северна Корея досега няколко пъти е премахвала ядренитв оръжия.Аз съм свидетел на два пъти.последния беше 2004 мисля.сринаха някакви комини и полигон.И сега пак.Нямам доверие на нито един от двамата със смешните прически.Тръмп неведнъж е показвал че се обръща като фурнаджийска лопата-последния път преди 2 дена подписа документа на Г7 и от самолета се отказа- прилича на жена която си купува обувки:сега и харесва а утре не.А другря ким взима решения еднолично с калашника или с балистични ракети.Аз мисля че нищо добро няма да последва.Вие видяхте ли че Ким не пипна писалката доставена от Сингапур?Параноик-мисли че ще го новичосат.Абе баба ми викаше-събрали се куку и пипи.Наздраве!

Чакайте малко, дайте да погледнем фактите. Срещна ли се Тръмп с Ким? Срещна се. Има ли някой друг американски президент да се е срещал с лидер на СК? Не. Това до тук е успех. Сега и колкото човек да е фалшив не ми се вярва да се сържи по начина, по които се държи КЧУ. Той е млад човек и най-вероятно е осъзнал, че няма бъдеще за СК ако продължава по стария начин. Сега, той има история да разказва в СК и не ми се вярва да се откаже от режима ей така, но вижда, че може да използва ситуацията по подходящ начин...Той ще въведе китайския модел в СК. Режимът ще си е на власт, но ще се отвори икономически. Само след 10 год. СК ще бъде пред България по БВП и начин на живот...Като го гледах много иска да се вози на Майбах и харесва лъскавите неща.

Нашенският "анализатор" е много печен ...вервайте му!

Само дето Ким знае повече чужди езици от теб ....хаха

руски трол!Така ,,анализира” нещата сякаш САЩ са се съгласили под натиска на Китай и Ким да си унищожат ядрените оръжия иначе Китай ще им наложи санкции,а Ким ще ги ,,такова”

Не е проблемът дали Тръмп се е срещнал или не. Проблемът е че се държа фамилиарно и приятелски с един династичен диктатор чиито концлагери са пълни с невинни хора. Чийто собствен народ вече 70 години живее в страх от репресии и се кланя на статуи. Проблемът е че Тръмп го нарече умен и талантлив човек, който се радва на народната любов. Предадени са устоите на демокрацията, предаден е моралът на човечеството.

САЩ и морал?

Има да.срещал се е и друг.

От какви хора взимате интервюта, не мога да разбера... с конкурс за глупаци ли ги избирате? Любо Топалов, изгледал всичката помия на супер телевизията CNN и седнал да коментира. Смях в залата !!!

Нека да чуем каква алтернатива предлагате... Ако не си смачкаме егото за миг, Хамериканската армия нахлува в Северна Корея, хвърчат ракети, умират хора, умират войници... раздвижват се контрагентите на оръжие и има няма 10г. война, като тази в близкия изток. Никой няма да спечели, но много ще са умрели!