Любен Дилов-син: Поставянето на вятърни турбини в морето е икономически неизгодно

Депутатът гласува против законопроекта, който бе приет на първо четене в парламента

Обратно в новината

Коментари - Любен Дилов-син: Поставянето на вятърни турбини в морето е икономически неизгодно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено един фъфлещ измекяр знае и разбира повече от правителствата на голяма част от европейските държави. Със сигурност датчани, холандци, белгийци, англичани и поляци са толкова тъпи, че правят полета от ветрогенератори работещи на загуба. Прави впечатление обаче, че в момента в който се заговори за каквато и да е технология, която може да ни направи енергийно независими от орките, веднага изскачат разни копейки да ни обясняват глупости.

Палете Тецовете и тровете народа, нека щъркелите да си хвъркат спокойно

Конкуренцията трябва да се убива в зародиш, още в народното събрание, нали затова са се набутали там. Най - изгодно е да се монтират слънчеви панели по равното там където са най-плодородните почви %))).

Дилов е прав , в прелетния период , под всяка перка от ветропарковете в Добруджа има по няколко ударени щъркела !

все ще гледа да клати народа с цените.....като с неизчерпаемият природен дар водата и ценовата шизофрения на ВИК.

Тоя паляк започнал да разбира и от енергетика

Намирисва му на корупция. Явно той не е в далаверата.

КВО ИЗЛИЗА ЧЕ ЕКОЛОГИЯТА ПРЕЧИ НА ЕКОЛОГИЯТА Едни пари се наливат за вредин неща а други пари се вкарват да се докажат че полезните неща са вредни Това се получава като се съберат все ПСЕВДОЕКОЛОЗИ

Много жалко ! такъв умен баща имаше ! Жалко подобие на Любен Дилов СТР. !

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Този който само шушука и от това ли разбира

Дейба глупака му, дейба...

Хайде сега къде е Бойко дето искаше само яхти и плажуващи да има по морето ! Да се види как е гласувал той .

ТЪкмо нужните характеристики за пране на Евро фондове. Ако печелеше пари не става, защото щеше да е обикновена фирма и щеше да конкурира някого. А иначе, без политическата субсидия всички Вей Хай Вей утипии меркело-урсулски са си на загуба. Та те затова са маправени, да перат пари, давайки ги на роднини и да разоряват Европа.

Става въпрос за потенцялни частни инвестиции. Фирмите ще си преценят изгодно ли им или не. Ма да се праи на интересен.

Има и такива карти - Атласи на ветровете. Строежът на ветрогенератори е изгоден с северозападната част на Европа, кодето ветровете са сравнително силни постоянни. По българското черноморие са сравннително слаби и не е рентабилен строежът на перки. Темата за строежа им има и друга страна. Ако бъдат постпоени, за да е изгодно на частните им собственици, тока от тях ще го изкупуват на 2 лв./ киловата примерно.

... титан на мисълта Любен Дилов син отсече, че "икономическият ефект клонял клъм нула" ... и после продъложава, че нямало даже проузване направено ... ами тогава как разбра бе куку-ветеренче, че ефектът е нулев? Такива "разбирачи-всичколози" налазиха не само парламентът, но и повсеместно инсититуции, медии, служби ... компетентност нулева (като новоизбраната конституционна съдийка Десислава Атанасова), но самочувствие да се изказват по всички въпроси - високо. Лумпен-интелигенция!